60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Doma #49232
    Eccerű! Mint említettem én manuálisan frissítettem.
    Első szerver látogatásomnál, ment vagy 5 percig a frissítés, utána be sem rakott csapatba, hanem incorrect password for this login name.
    Utána manuálísan frissítettem, az kb 3-4 prec volt, visszamentem egy szerverre, ellenőrzött és ment simán.
    Fél óra múlva másik szerverre mentem, az kidobott... ugyan már, mi lehet a gond. Fogtam magam reconnect és ment simán minden.
    Szal javaslom a manuális frissítést. Utána már nem lesz gond.
  • CSUKA
    pffff... LOL

nembaj..a Magyarok becsületesek ezt ne felejtsétek el :D
  • Psion #49230
    Hát ezt mondom ... változtattak a módszeren, mert most nem enged be egy szerver sem régi PB verzióval, hiszen azzonal megnézi a verziószámot, ha stimt, akkor belépsz, ha nem akkor frissít, eddig ez nem így volt ... simán lehetet játszani régebbi pb verzióval is ...

Tegnap kijött az új verzió és orvérzésig frissíteni akarta magát, nekem és néhány kolegámnak is hosszú percekig küzdött ... ami eddig nem igazán volt jellemző, inkább másodperceket vett igénybe ez a művelet ... és mint írtam nekem 3. neki futásra adta meg magát... mivel ki is ítrta, nagy fehér betűkel hogy az adott szerver kapacitásától függ a frisítés ideje ( ergo, onnan húzod le a szügséges file-okat ) ... erre alapoztam a gondolatom ... mert ugye ha pár száz, vagy ezer ember elkezd bőszen tölteni mondjuk a 213.228-as szerverekről erősen leterheli azok sávszélességét ... és bár nem néztem meg te szerintem most jóval többet töltött ( MB-ban ) mint eddig ...

De ettől függetlenül ez csak egy gondolat, szóval korántsem biztos, hogy igazam van ... de a PB frissítés nem teljesen ilyen formán történt eddig ...
  • Mighty
    Szerinted miert voltak a PB kidobasok? Mert nem tudta frissiteni magat megadott idon belul.
  • Tom911
    Sziasztok lehet, hogy érdemes megint játszanom, nemrég 2 órát játszottam és 4db hardver bant láttam egy szeveren , lehet végre van egy kis esély "SKILLes" játékosok nélkül játszani egy darabig.
  • pet70000
    akko' jóvan ;)
  • Nyers
    Azért spam és spam között is van különbség. UA-n annyira nem rossz a helyzet egyenlőre, de tény hogy a kis távolságok miatt veszélyes, ha néhány sznob megtanul "mandínerezni". CSAR szvsz elviselhetetlen volt, totál jogos hogy kivették, dettó Hospital.
    Az UA tényleg kicsit CS-s lett. :| Nagy lesz a sikere. :)
  • Psion #49225
    Szerintem tudom, csak szeintem nem ilyen forában ... és nem töltött tized ennyit sem ... :P
  • [negativ] Cirek
    hospitalon is simán ki lehetett védeni...
    oda én vissza is raknám... meg mondjuk a csar-ra is.
    végülis a spammal eldöntöd hogy vaktában esetleg leszedsz vkit és késöbb nem marad, vagy inkább nem dobod el, és majd tutira mész...
    de amíg vannak lúzerek akik arra várnak hogy a szájukba dobják a gránátot kezdéskor, addig nyílván lesz spam is.
  • [negativ] Cirek
    a neve:

Counter-Strike 1.6 töltsd le azt majd google-ben keress rá arra, hogy loosers-bot

na azt töltsd le!

jó játékot!
  • Psion #49222
    Nahh jó akkor segítek ( eskü ) csak mond meg hogy kitől hallotad hogy Radart használ ?
  • Psion #49221

ugye CSUKA most csak te szopatsz
  • Psion #49220
    uristen ...
  • 007Batman
    Bocsi még egyszer többször hallottam hogy radart használ és igy megtudja állapitani hol bujik meg az ellenség vagy hol van .létezik ez és ha igen hogy szerezhetö be vagy honnan lehet letölteni? elöre is köszi
  • 007Batman
    helló én inkább kérdeznék Mi az radar prg. ami mutatja hohy hol a katona? elöre is kösz
  • CSUKA
    óránként futtatom és mindíg talál valami új frissítést..
  • CSUKA
    LOL.. meghülyült a punkbuster.. mindenkit kidob..

• Psion #49215
    Hol ? mert én nem találom , uristen !
  • Makkmag
    Szerintem NEM jó az UA , nagyon CS-s lett és elveszik az AA hangulata , nincs taktika , összedolgozás csak darálás főleg gránáttal , szerintem béna , én nem hiszem , hogy ez lesz a kedvenc map-om :(((
  • Sadist
    Na végre volt egy kis időm kipróbálni az Urban Assaultot. Nekem nagyon tetszik! A spam nade szerintem nem vészes mint anno pl. Hospitalon. Simán ki lehet kerülni. Az utcák közt van sok átjáró, lehet taktikázgatni :) Összességében jóra sikerült, hangulatos pálya.
  • CSUKA
    :)
  • CSUKA
    egész jó...
  • Sadist
    Igen, nagy taktikai értéke lehet, például egy szoba kipucolásánál. De sajnos legtöbb pályán az megí, hogy runbuggal rohan előre, aztán dobja a gránátját hátha belerohan valaki. Azt kéne csinálni, hogy lehessen választani: ha egy gránáttal többet viszel, akkor -2 tartalék tárral indulsz. Sokan meggondolnák, hogy megéri-e csak úgy vaktába eldobálni azt a gránátot, ami 2 tárba került.
  • Sadist
    Menj AA.hu fórumba és írd be az ötleteidet az "AA bővítési, javítási ötletek" topikba :)
  • Sadist
    Nyugi, benne van a FAQ-ban ;)
  • Mighty
    Ez szep. Mar csak azt nem ertem, hogy miert nem HW ban a jutalma????
    #%#%@$#@^% EB
  • Mighty
    Ez mindig is igy volt, csak nem irta ki...
  • Psion #49205
    De a LAG megszűnt, szóval nem téma ...
  • Psion #49204
    Akkor TE nem, hanem a többi vasutas ( többek között én )
    Mikor beléptem a játékba ma dél körül elkezdte update-elni magát a PB kb. három percen keresztül, és elsőre nem is sikerült, csak harmadik neki futásra...
  • Doma #49203
    Manuálisan frisítettem a pbt, szal nem nálam volt a gond.
    Amúgy a gránáttal nekem sincs bajom, de a sok kezdőnek az a gáz...
  • Psion #49202
    Szerintem ( :P ) azért van lag mert most jelent meg az új PB ... és az új pb file-okat az adott szerveről húzod(ák) le ...

Nahh most el lehet gondolni szép kis sávszél kell a témának, ebben az esetben ... de ez csak gondolat ...
  • mstummer
    Nekem nagyon teccik az Urban Assault.100x-or több élet van benne mint a CSARban vagy a Village-ben.
    A gránát szerintem se gond.Sőt örülök h a sniper is kap.
  • [negativ] Cirek
    a gránáttal semmi gond sincs, nemtom mért kell mindig ezen "nyavajogni". Ha rajtatok múlna nem lenne a játékban egy gránát sem, pedig komoly taktikai értéke van.
    ha meg csak a spam a baj, arról nem a gránát tehet :D, simán ki lehet védeni...(mindenhol)
  • Doma #49199
    2.3 ahogy én láttam
    Szép jó meg minden....
    Egy a bajom h qrva nagy a lag, tuti minden régi baka leporolta apuskát, kifényezte a bakellót aztán irány az új pályákra.
    Főleg UA-ra. Ami télleg kira, de szedjék ki a gránátot, mert az nem faja.
    Woodland... hmmm sniper paradicsom, kemper paradicsom, de sok füsttel és 1-2 jó gránáttal sztem jáccható támadóként is.

Nah meg lőttem egy ilyet is... halvány reménysugár??
  • [negativ] Cirek
    hát azt! tudod.. :D
  • Josszimatroz
    melyiket?
  • [negativ] Cirek
    viszont sajnálattal tapasztaltam hogy woodland-re sikerult berakni a kircsi kis 203bugot...
  • [negativ] Cirek
    gyors reflexjavitós pálya.
    remélem twl-en ezt is lehet majd választani mckenna helyett.(itt ugyanis a támadáson van a hangsúly, és simán tuti taktikákat lehet kidolgozni rá)
  • Gfreiter
    Hol?
  • cyrus #49193
    "Nekem egy pöttyet árkád, gyors, spammes, nagy a káosz"

ugyanigy látom énis....

erső hiba még, hogy bedeszkázott ablakon a golyó csaka deszkák közti réseken megy át, a deszkákon nem :(