60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Uvilmos
    http://login.aa3.americasarmy.com/home

Ment mindent,csak a kliens nem frissül.....
  • HTS s3rg1nh00
    nem menti rendesen,csak az időt...illetve még azt sem.
  • oneal1
    én játszottam 1,5-2 órát jaja

nektek menti a statotokat rendesen?
    sok sok ember lőttem már, de semmit nem jegyez meg...gáz
  • Mighty
    Tud valaki most játszani?
  • Mighty_
    Hallod N3TuddKi, te miért is lettél házigazda? :) Itt volt ez a közös account, direkt erre a célra, hogy többen is tudják szerkeszteni a topikot.

Sadist
  • Fenrir
    Ezt a villogó xart nem lehetne kiszedni a bannerből? Már nem esedékes amúgy sem.
  • Uvilmos
    PB-hez egy kis help, hiába van a játékban megkel csinálni..
    Letöltöd: http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php

Futtatod, utána ADD GAME aminek az elérési útja:
    C:\Program Files\Steam\steamapps\common\america's army 3\Binaries

Utána: Chek For Updates
    (márha pb-s szeron akartok játszani, müködik tesztelve)

enjoy...
  • repvez
    minden engedélyezve van és tegnap ugyan ezen beállitásokkal még 6 servert mutatott és mindegyikhez tudtam csatlakozni is.
  • Fenrir
    Filter van rosszul beállítva?
  • repvez
    olyankor mi lehet a probléma és mit lehet tenni ellene, ha a multi résznél a server keresö 8 servert ir ki alul de egyet sem sorol fel a nagy mezöben hogy mi a neve ,mennyien vannak rajta és milyen pálya.
    igy nem tudok kapcsolodni sehova sem
  • Belton

Az nem lenne jo mert elege jol allok a statokal.
    De ha ez kell a tokeletes mukodeshez akkor inkabb reseteljek akar.
  • Belton
    Valamit irtak a traningekel kapcsolatba szerintem le van kapcsolva marmint a mentes , egyenlore.
  • Gabe18
    Hát szerintem a statisztika résznek is akkor lesz értelme,ha újra mennek a tréningek is.Nem csodálkoznék ha akkor az összes részt lenulláznák megint.
  • Ben007
    miért nem enged fel egyik szerverre sem?
  • oneal1
    megy végre nekem is:)

de nem értem miért nem jegyzi a találataimat a menüben...
    semmi adatot nem jegyez meg, csakhogy mennyit játszottam összesen, de azt is rosszul mert csak a legutóbbi játékot nézni
  • Doma #59239
    Azért kapsz némi ROE-t és veszítesz Integrity pontot is. Szóval csak csínyján az ájult opfor tarkónlövésével
  • armageddon666
    tudod :)
  • Mighty
    Én is úgy érzem, jó lett. Reméljük hamar ki tudják javítani a grafikai bugokat.

Az is mókás, mikor egy meglőtt, ájult katonába még beleszórsz egy párat, akkor előfordul, hogy "ugrik" pár métert a holltest.
  • Mighty
    Igen. Ezzel adod a társaid tudtára, hogy megölted a csávót.

Azt még nem néztem meg, hogy a társad által lelőtt ellenfelet is tudod-e igazolni.
  • Belton
    Én ugy vettem eszre hogy ezek az ertekek ha nonek akkor leped a rank-okat ill honort is...
    Remelem nem lessz acc torles mert mar kozel 10 honornal jarok :)
    2 Napja folyamat tudok jacani neha kicsit laggos de anyira nem veszes keso este kora reggel 16 os servereken nagyon elvezheto.
    Sztem nagyon el talaltak a jatek menetet minden szempontbol jobb lett mint a 2xx es verziok.
    Ha jonnek majd az uj mapok ill patchek sztem nagy sikere lessz a jateknak.
  • Gabe18
    Hm...,akkor ha valakit lelövök,ugy hogy ki is múlik ott helyben,akkor is oda kell menni,és ugyanúgy rányomni azzal a bill-el amivel a "secure enemy"-t csinálom a sebesült ellenfélnél?
  • Mighty
    Gondolom észrevettétek, hogy nincs "visszajelzés" sikeres ölésről. Illetve van. Igazolni kell a killt, a fekvő ellenfélhez menve. Ha esetleg ájultan medicre vár az ellen, akkor secure enemy.

Nagyon feldobja a hangulatot, sose lehetsz biztos a távoli célpont likvidálásában.

Annó volt ilyen lehetőség (death message-ek kikapcsolása) a régi verzióban is. Voltak ilyen TWL meccsek, no az állat volt. Robi emlékszel?
  • Beni521
    nem akarom el kiabálni, de úgy néz ki nekem már nem fagy ezzel, vagy csak szerencsém volt
  • Mighty
    Storno, megtaláltam :)

* Loyalty is teamwork based scoring. Assisting teammates completing objectives, neutralizing enemies, and other actions earns you points in Loyalty. To earn Loyalty points you must be linked to a teammate when they achieve a scoring opportunity.
    * Duty is mission and objective based scoring and is earned when a player wins missions and completes objectives.
    * Respect is scoring based on following orders and showing respect for others. Respect points are earned by actions such as completing leader-assigned objectives and securing enemy Soldiers.
    * Selfless Service is scoring based on helping others and doing the right thing. Players gain Selfless Service points through such actions as performing medical care on fellow Soldiers, responding to injured and incapacitated Soldiers quickly and performing triage on fellow soldiers in the correct order.
    * Honor is the average of all other Army values. When you achieve enough points in your Army Values scores, your Honor level increases. An increase in your Honor level earns a Soldier advancement points and increases the Soldier's rank.
    * Integrity Integrity is the only Army Value which can cause points to be lost as well as gained. Integrity points are lost by harming fellow Soldiers, damaging military equipment, or harming incapacitated enemy Soldiers.
    * Personal Courage is scoring based on courageous behavior by a Soldier. Players earn Personal Courage points from activities such as neutralizing enemies and completing objectives while badly wounded.
  • Mighty
    A personal jacketben vannak ezek az értékek:

Loyalty 396 / 480
    Duty 441 / 480
    Respect 441 / 480
    Selfless Service 494 / 600
    Honor 524 / 600
    Integrity 789 / 900
    Personal Courage 586 / 600

Ezek mit mutatnak?
  • Mighty
    A fagyásra lehet egy megoldás a következő:

Töltsd le az alábbi file-t: http://www.americasarmy.com/includes/bumper.php?goto=http://www.fileden.com/files/2007/5/23/1105691/aa3_edata.client.fmap

Másold a megfelelő könyvtárba, felülírva a régit.

DeployVersion: UsArmy/Americas Army3/Binaries/
    SteamVersion: Steam/Steamapps/Common/Americas Army3/Binaries/

Ezzel fagyás nélkül lehet csatlakozni serverekhez.

ps: a hivatalos fórumon olvastam.

Este kipróbálom én is, mert nekem csak win7 alatt megy normálisan.
  • highlander15
    Előre láthatólag mikor lesz új patch?
  • oneal1
    ááá :D tegnap eldinult éjfél körül, töröltem egy bejegyzést az engine.ini ben. nemtudom ez miatt e, de pont utána indult el.
    Aztán utána próbáltam megint, de semmi:S

na mind1:D mikor is jön az a javítópatch?
  • Mighty
    Tegnap este toltam Bridge Classicot. Nagyon tetszik a medic megoldás, hogy a trainingen tanultakat kell alkalmazni és úgy gyógyítani a magatehetetlen, sérült játékosokat.
  • gstup
    Szerintem ne szenvedjetek már vele!Várd meg a javító patchet és kész.Utána tolhatod széles vigyorral az arcodon.
  • Kreeder44
    Most mi a teendő 2 napja szarozik velem.. belépek login jelszó minden sima de amint játszani akarok és be akarok lépni a pályára vagy trainingre ráklatyálok jobb alul h mehet és ott befagy.... ötlet valaki? nagyon megköszönném
  • oneal1
    ez hihetetlen komolyan mondom...
    azóta próbáltam vagy 20x egyszer sem lépett be, pedig minden indítás előtt töröltem a file-okat.
  • HUmanHunter
    80%
  • Spészgószt
    Na ez az de nekem már a 8as tetejénél jár csak néhány pont kell a 9hez és még mindíg nem adja vagyis néha az, néha nem! :P
  • armageddon666
    Private First Class? (vagy valami ilyesmi)

Én is az vagyok :D 7-es honorral...
  • Spészgószt
    nekem win7 beta van és gond nélkül tudok játszani!
    A punkbustert megerősítem én is!
    a nem látszó fegyvert szintén és az 1 db gránát után nem lehet újratöltenit is beadta már vagy 2szer
    Nálam az Alley viszi a pálmát!
    Én azt nem éretem hogy game közben 7es honorral már olyan nagyobb jelvényem van (nem csak az egy vonal) aztán kint a lobbyban meg még mindíg azt írja 7 honor a webaccon meg közben már 8as. meg gyűjtöm a pontokat halomra és eccercsak odalesz a jelvényem :(
    amúgy már nyomtam 2 one man army coint (egyet adott meg :P) és van 2 Against all odds :))) (extraction-nál nem nehéz főleg ha birkák a csapattársak... )
  • Beni521
    nekem XP-vel is szar X) szóval nemhiszem... én is örültem h amikor először próbáltam a file kitörlést működött... többbször nem :(
  • Gabe18
    De azokat a file-okat minden egyes inditás,vagy szerver váltás előtt ki kell törölni.
    De ha olyan szerverre mész ami megtelik mire menni akarsz,akkor valószínű úgy nézem úgy is lefagy.
    Töröld ki a file-okat,és egyből próbálj egy olyanra menni ahol kevesen vannak,a maximumhoz képest.Oda elvileg be kéne mennie.
  • XenHai
    Én 64bites win7 rc-vel tolom,szokott néha fagyni de nem indításnál.
  • oneal1
    lehetséges hogy a windows 7 a ludas?