60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Josszimatroz
    patch erre minek?.. probalj meg celozni es kesz..
  • [negativ] Cirek
    de vazze, nem szar duma, ha nem direkt csinálja. amúgy hányszor sikerült neked swappolni sniperről más stukira UA-n?
    tegnap vazze 30percen keresztül szoptam rohadt snipával mert senki sem cserélt velem..
  • Csoder
    Hali,
    Az legelső trainingen a lövézsgyakorlaokon nem mindig akarnak eldölni a bábuk mikor rájuk lövök, erre van valami patch ?
  • Josszimatroz
    nem, akkor probalja elcserelni valakivel.. nehogymar megindokold a bugusingot ilyen szar dumaval..
  • [negativ] Cirek
    nem szar duma ez van.
    az tény hogy nem fair. ez van, amíg vannak ilyen bugok, lesznek akik ki is használják.
  • Sadist
    Ha akarod majd kiírhatunk egy szavazást aa.hu-ra.
  • Sadist
    Nagyon jó kép!
  • Sadist
    Szerintem nyugodtan beleírhatjátok a szabályokba. Csak jobb lesz tőle a játék és nem azon fog múlni egy kör, hogy ki tudott 1/10-ed másodperccel előbb gránátot dobni. De Urban Assaulton még mindig jobb a helyzet mint régebben Hospitalon. Ott ha előrerohantál akkor egy gránát darabokra szedett, ha pedig hátul maradtál, akkor meg elmenekült a VIP.
  • Psion #49585
  • bcs78
    Sztem úgy kéne szimulálni az gyógyítást, mint régen C64-en az olimpiás játékokban mondjuk a futóversenyt. Őrült módjára nyomogatni felváltva két gombot. "MEDIC! ... katt-katt-katt-katt-katt-katt-katt-katt-katt-katt-katt.... thx m8"
  • Psion #49583
    Ezen a vonalon eljutunk oda, hogy egy sokkal komolyabb sérülési model kéne a játkéba, hiszen csak úgy lehet pontosan ORVOSOLNI a porblémát ...

De az 5let nem rossz, valahol van ilyen, izé...
    "Hogyan tegyük szebbé és jobbá az America's Army-t" topic, az AAO.hu-n ...
  • Josszimatroz
    inkabb ez az 5 granat bug hasznalatot kene tiltani szerintem..
  • Josszimatroz
    jah pl levaghatna a serult vegtagot es instalalhatna helyette potlast.. falab mukez, kerekes kocsi
  • Josszimatroz
    ha nem lenne.. akkor ok.. de akik a buguserek altalaban tapasztalt arcok es meg egy kis pluszt akarnak maguknak.. nem fair szvsz.. az ilyen szar dumat meg h 12 fos serverrol menjek es keressek masikat?.. meg hulye aki nem dobalka el az 5 granatot?.. jah nem hulye egyetertek de aki dirrektben kihasznalja a bugokat (5 nade, 203bug, roof exploit) hmm szal nem szep dolog.
  • CSUKA
    Én a játék közbeni orvosnak kicsit nehezebb feladatot addnék...
    nem azt mondom hogy bontsa szét a sebesültet játék közben és kezdje el operálni, de szerintem egy gombnyomásnál többet is lehetne egy medicnek csinálni..

hamár végigül v.ki 3x 10 perc dumát, amit úgyse ért a fél világ..
    vagy ha több pontot kapnának a medicek, gondolom gyorsabban jönne a segítség játék közben...

az is igaz hogy hiába nyomja meg az-az orvos a "medic on the way" gombot, aki tényleng elvégzi a feladatát, mert a sebesült nem áll meg, vagy olyan gyökér hogy nyílt terepen várja be szegény dokit és mindketten megszívják..

a doki, ha végzi a feladatát kapjon több pontot és ha a távolság miatt amúgy sem ért volna oda akkor, ne kapjom minusz pontokat...

ami most van az aa-ban hogy ráerőszakolja a medicséget egy játékosra azt ellenzem, mert ha nem végzi a dolgát, akkor szídják csórikámat, pedig ő nem is akart doki lenni.
  • Psion #49578
    Nem érted mire akartam rámutani, ugye ?
  • [negativ] Cirek
    azért nehogymá ugyanaz legyen..
    más a játék bugja meg más a letöltött skill.
    most ha engem pl átdobna és nem lenne sniper kiképzésem, és csak snipát nyomna a kezembe, akkor örömmel tapasztalnám a sok gránátot.
    és Rigel, lehet megpróbálnék swapolni, de ki az aki ua-n snipert választ? lehet azért maradt meg az az egy slot mert nem kellett senkinek, nem?
  • HAF Rigel
    valoszinű hogy nem egy automata dolog lenne . Csak bekerülne a szabályzatba , és ha éppen van admin játékos fent , elöszőr figyelmezetné az illetőt , ha nem ért a szobol akkor kick a szerverről , de nem ban csak kick .
  • Csoder
    neked meg ezer köszönet !
  • Csoder
    Majd ha megtanulok angolul, nem hülye dolog az tény, de sztem nem játékba való :)
  • Josszimatroz
    van igazsag abban amit mondasz de pl engem jobban izgatna egy olyan ujjitas h mondjuk rpkval de folegm249 el tenyleg ne lehessen szaladni max felsebesseggel.. minden nem lehet realisztikus teljesen.. hiszen ez jatek.. nem lehet ugy lemodellezni..

Hogyan tudok bele szerkeszteni Josszi hozzászólásába ? egy SG BUG ... [ Psion ]
  • Psion #49573
    Az a Magyar honvédség, és nem hogy egy gránátot, de még egy fenyő tobozt sem lehet eldobni, mert nincs rá pénz ... nahh ez erős volt ...sorry ...

De valóban, az éltben tuti nem az lenne, hogy az amcsi gyerekek kipatanak a terepjárókból és mindenki eldobál mindent ami a keze ügyébe kerül ...

Bár ennek a játéknak semmi köze a valósághoz ... igazából nem sok közöm a van a közvélemény kutatásodhoz, de amíg nem tudod megoldani hogy autómatikusan kidobja azt a delikvenst aki megszegi az általad szabtt szabályokat, addig az csak egy felirat mard ...

Én soha nem figyelem a szabályokat, egyrészt mert vagy csupa közhely, vagy azért mert annyi szabály van hogy igazából megmozdulni sem lenne szabad ...

Ám Josszi-nak igaza van, együt lehet a gránát esővel élni, ráadásul én nem is szoktam nagyon elhajigálni a gránátom ... pláne nem az első 1 percben ... bár volt már erre is példa, de csak ritkán ...
  • HAF Rigel
    De nem a platoról leúgrálva egy akció közben vaktában .

Mi dobtunk gránátot bent a seregben , nem ezt tanitották .

Nem a gránátdobással van a bajom hanem a span dobással.
    Mert persze ha be kell menni egy szobában amiben enemy van akkor jöhet a gránát , de egy 4*4 m kalitkában? Az indulsá után 5-15mp csak gránát esik az nekem egy kicsit furi lenne életben.
  • mstummer
    Azért az életben is megesik hogy biztos ami biztos alapon odavágnak 1-2 gránátot ahol ellent sejtenek.
  • HAF Rigel
    De ha te bemész egy szerverre és nem jó fegyvert kapsz csak a lelépés marad ? Nem kérdezed meg hogy cserélne vele valaki ?
    Régen a Bauer volt ilyen a Sanstormon . kapott egy ajándék gránátot ha 15 honor alatt voltál SF kiképzés nélkül . Ezt az army könnyitésnek szánta a tényleg noob játékosoknak , mi lett belőle egy egész csapat második accont mert igy jobb játszani .

• HAF Rigel
    Ki lehet kerülni a gránátessőt, csak azért bánt a dolog hogy a való életben sem dobálnak a vaktába gránátot csak úgy .
    West oldalról csak úgy ömlik a gránát . Megszámoltam kapot az a A object + a terasz +az India és a Kilo terület is , délen a Golf rész közepe + bravo tető .
    Ez 6 gránát volt .
    egy választás volt vagy az kezdő ponton maradni , vagy Foxtrot házban maradni .
    Én csak arra lettem volna kiváncs ti hogy áltok a dolgokhoz .

Ja ez a dolog még csak a közvélemény kutatás szinten van . Még a klánban sem született döntés . Csak azt szeretnémfelmérni van e értelme foglakozni a dologgal vagy marad a West oldal választás vagy a bújkálás .
  • Psion #49568
    Te jó isten, akkor mondok egy jobbat ...

Tegnap feljött cimborám használta gépem, minden féle forumokat, meg Warez oldalakat látogatott ... de mikor este keültem Army-zni csodák csodájára frankó szines négyzetben jelent meg az ellenség, mutatva a távolságát és a fegyverzetét, és a célzás is feltünően könnyen ment.
    Most akkor mit csináljak ?
    Nem értek a géphez inkább játszok tovább ...

• mstummer
    Nem olyan hülye dolog ez.Ha már egyszer doki akarsz lenni akkor legalább hallgasd végig a tanfolyamot...más szóval szenvedd át.
    Valamit valamiért.
  • BenyBo
    de ha mondjuk valaki bemegy 7-dik embernek ua-ra, és már nincsen csak snipa, de emberünk nem akar sznipázni, hiszen nem azért jött erre a kis pályára, akkor lépjen ki, és keressen másik szervert?
    vagy kap m16-ot, meg gránátokat, és mehet harcolni.... :D
    aki meg kap egy valag gránátot, és nem dobálja el, az megérdemli....

mondjuk én nem is tudtam, hogy le lehet tiltani a snipert, de én is sz*ptam már be, hogy átdobott a másik oldalra, és ott csak snipa volt....
  • Psion #49565

Nos ha véletlen akkor valóban nem az, de ugye mi itt messze nem a véletlenről beszélünk ...
    Pl. te már nem véletlenül fogod "kipróbálni" nem ?

Ne beszélj mellé ... mert ha pistikén sapka lett volna, még mindíg élne ...
  • bcs78
    Mondjuk ezzel lehet vitázni, hogy "csalás, mert nem így találták ki a pályát". Tegyük fel: X-nek az apukája valóban törődik X egészséges lelki fejlődéséért és a Parental Contorolban letiltotta a Sniper típus választásának a lehetőségét. Szerencsétlen X sniper slotot kap, de sniper helyett kap egy m16-ost meg egy valag nadet. Ezzen nem tud mit kezdeni, így van a programban, "így van kitalálva".
  • Josszimatroz
    szvsz nem nehez elkerulni a granatesot.. ha probalsz rohanni es te is spammelsz es kinyiffansz egy ellent spanadetol megerdemelted hiszen te is ezt akartad csinalni.. ha megvarod elbujsz es utanan akciozol.. a lenyeg h nem kotelezo meghalni a spammtol.. elejen engem is idegesitett de aztan megtanultam egyuttelni vele.. de mivel a ti szerveretek ti dolgotok :) ha kozvelemynt kutatsz akkor valaszom: NEM
  • Psion #49562
    Medic teszt megoldások:

1.) A A A C C B A B D B A E A C C A A D
    2.) B B A B C D A C
    3.) B D B C B B B

SF teszt megoldások:

1.) BBA-AAA-ACD-ADB-BCB
  • Csoder
    Nem tudom minek kellet belerakni ezt a hülye orvosdit
  • BenyBo
    urban assaulton a gránáteső a lényeg!
  • BenyBo
    lecsó
  • BenyBo
    így is mondhatjuk, meg úgy is, hogy: okos enged....
  • Doma #49557
    Elég ha csak a válaszokat (teszteredményeket) írod le, mert nem sok értelme van a többi gagyogásnak... A játékban nem kell nekiállnod a bajtársaid sebét fertőtleníten, összevarni, bekötözni....
    Csak egy gombnyomás és máris "ápolt" az ápolandó :)
  • Csoder
    Hello!
    Csak egy kérdésem lenne, a tranining részben majd meg kell tanulni és válaszolni az orvosi tesztekre ?? :))))
    Mert ha igen akkor kezdem kinyomtatni a gém magyar weblapján talált medic infokat aztán kikeresem a válaszokat.
  • HAF Rigel
    Ide is beírom várom a véleményeteket .

Lenne egy érdekes témám kérdésem az army.hu társadalomhoz .

Az urban Assaulton kezd sajnos kialakulni hogy az első 15mp csak gránátdobálásból áll. A west oldal megint erősebb ilyen szempontból .
    Mit szolnátok ha a HAF officialon nem lehetne az első 10 mp gránátot dobni . Bekerülne a szerver szabályzatba aki , megszegné az elsőnek figyelmezetésben részesülne , és ha nem hat akkor kick .

Várom a véleményetek . Ez csak tervezet , de azért várnám a véleményt .

Pl papával nagyon jót játszottunk és nem volt gránáteső.