60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • CSUKA
    rossz a netem néha, mert a nővérem letölt és akkor felugrik 1200-1600-ig is. azért volt a 2 kia:)

a többi Frag klános volt.. 50-60-70-es játékosok...
    de az a 10 honoros tudott annyit mint a társai.
  • Psion #49752
    Nagyon ügyes vagy. Kár, hogy nem látni az OP4-nál lévő Honor szinteket ... azért én elcsíptem kettőt, egy 10-es és egy 20-as ...

De a ping-ed az nagyon mayer ...
  • CSUKA
    19-2
  • Psion #49750
    Nem akarok tippeket adni, csak annyit, hogy a játék texturáiba relatíve könnyű belenyúlni.
    Szóval ez nem illesztő program hiba ...

De még ha az is lenne a gyerek így játszott legalább 1 órán átt ... nem tűnt fel neki, hogy kicsit másképp néz ki a pálya mint kéne ??!

Másrész itt vissza fogunk kanyarodni a BUG using témára, amit pár nappal ezelőtt bőven kitárgyaltunk ...
  • rezes
    Koszi:)Tudod ugyelni kell az imidzsemre(direkt igy irom hatha Psion bele tud kotni)
    Mellesleg varjatok meg egy kicsit a feljovetellel mert ebben a tempoban lassan a fel magyar armys tarsadalmat,egy terito-begyujto fuvarozas keretein belul kiralyi szinem ele prezentalhatsz, egy ket atyai pofon erejeig
  • CSUKA
    aaaz igen...
    de ez nem illesztőprogram bug...

a pb_shookkal csinálnak is valami avyg acsak elkészítik őket?
    vagy a serveradmin dolga lenne elküldeni a pbnek?
    mert a mi serverünkön is voltak hasonló képek.
  • Psion #49747

Kicsit bemetem CSAR-ozni hát nem összefutok egy cheater-el ??!

Nem haszált ***bot-ot ... csak qrva gyanús volt, hogy pontosan tudta hogy éppen hol rezgünk ... megnéztem a PB screenshot-okat ... hát mit látok :

Írom neki hogy mégis mi a fa**t képzel erre kiröhög ... kap egy M203-ast ez eggyik körben eleindul a szavazás ... de csak mi szavazunk, ( 3-an voltunk TESCO-sok ), pedig volt egy Magyar is ... de hát a csapatrársa volt a cheater örült a pontoknak ezért persze hogy nem szavazott ...
    ehh, az ilyet még jobban gyűlölöm mint a csalókat ... -TuttiGeorg-HUN-ról van szó ...
    Végszóra aztán bejött egy Admin, de addigra többiek leléptek ... szóltam az Admin-nak ... a cheater lejátszotta az éppen folyamatban lévő kört majd kilépett ... majd Georg honfitársam is, telán enm kapott annyi pontot mint azelőtt ??!

Ettől függetlenül a játék jól ment, tehát még nem is azért habzik a szám mert legyaktak ... de most bevettem egy marék fájdalom csillapítót, mert szét robban a fejem ...

Én naív még kezdtem elhinni, hogy kevesebb a cheater ...

Barocas, Győrben leledzem ... szal' ha van elég naftád gyere ...éppen optimális hangulatban vagyok némi hisztihez ...

• Doma #49746
  • Barocas
    Psion merre lax mert felveszlek a kocsiba mikor megyünk verekedni.:))))
  • Barocas
    Nem változtál öreg harcos. :D
  • Psion #49743

Only Users that played America's Army in the last 2 months and have played more than 25 hours are displayed here in this toplist! It's updated every 24 hours

érted ...
  • Josszimatroz
    Koszi! az erdem termeszetesen Slow-é :-P
  • rezes
    Koszi hogy ravilagitottal eme grammatikai hianyossagra.DE szerintem nincs ra szuksegem hogy te kioktassal plane nem magyar nyelvbol.Ha en ugy tartom helyenvalonak igen is azt irom hogy nete bar bevallom ezt azert tettem mert nem igazan felteteleztem azt rolad hogy megerted mit jelent az a szo hogy internethozzaferes.Mea culpa
  • Psion #49740
    Jó az új bannered ( vagy mid ? ) Josszi !

Szép munka Slow !
  • HAFgoofy
    naponta, asszem éjjel!
  • CSUKA
    az urban assault lista mikor frissül?
    ez a mostani sorrend de én 945 nél tarok kill-ben
  • Tom911
    Miért nem megy a pb egyik EU szerveren sem?
  • Josszimatroz
    megmondjak azt neked az apolok ha megkerdezed oket szerintem...
  • Sadist
    AA.hu-n nem tudod megnézni. Azt a hivatalos oldalon lehet:
  • cyrus #49734
    [center]
  • wermo
    Hol tom megnézni a www.americasArmy.hu-n a honor szintem meg hogy lehet fegyvert berakni amit készítettem?
  • mstummer
    Igen...új peccs.
  • Sadist
    ^
    |
    Fölül bannerra kattintasz és elolvasod a híreket. Ott linket is találsz a letöltéshez.
  • Brutal
    Sziasztok!
    Most kihagytam megint 1 kicsit és szomoruan látom hogy eltüntek a serverek?

Megint uj verzio jött ki amit le kell tölteni és fel kell installálni?
    Ha valaki tud erröl valamit irjon m ár be ide.
    Köszönettel Brutal!
  • Psion #49729

Nincs mit ...
  • marsu
    köszönöm a segítséget.
  • Psion #49727

Igen , de ne szomorodj el, mert legalább a kezdeti gyengeséged nem rontja a későbbi statisztikád ... jajj ezért megköveznek ...

Van még egy érdekesség is, itt van a Magyarok toplistája ( persze nem mindenki ):

Tracker World Map - Country Hungary

Valmilyen oknál fogva 100 Honor-t elért honfitársaink kiveszik magukat erről a listáról ...
  • Psion #49726

Itt egy kép, természetesen a felhasználó név helyére a sajátodat írd ... és a Clan Settings részt sem kell kitöltened ...
  • marsu
    igen ez volt a baj, de akkor csak azt fogom látni, amit ezentúl csinálok?
    Egyébként kösz.
  • Psion #49724
    Az lehet a gond, hogy nem jól állítotad be a Tracker-t ... valószínű hogy bár beregisztráltál, de nem álítottad be azt hogy figyelje a játkod az America's Army-n belül ...

Keresd meg a User-CP opcíót szintén a felső sorban fogod megtalálni ... klikk ...
    majd ezen belül keresd meg a Tracker Control Panel opciót ... majd klikk erre is ...

Itt a legfolső szöveges mezőbe be kell karistolnod pontosan az Army-ban használt felhasználó neved ... a többi opciót meg értelem szerűen kitölteni és beallítani ...

• marsu
    ha az My statistics-re kattintok, ezt írja.

A tracker-profile with this User ID was not found in our Database. The address/url is invalid or the user has not enabled his stats-tracker.
    Use the "Back" button of your browser or click here!
  • Psion #49722

Így

Pirosal bekarikáztam ... én inkább a baloldali menüt szoktam használni ... de teljesen mind1 ...

• marsu
    bejelentkeztem, de sehol nem találom.
  • marsu
    ok nézem, kösz.
  • Sadist
    Bejelentkezel és a fölső menüsorban AA stats. Asszem egy kis torta diagram az ikonja.
  • marsu
    hi all saját magamat, a tracker-en hogyan tudom megnézni???
  • Sadist
    Jaja, minden nap kijön egy új PB verzió. Igaz most minden játék előtt futtathatod a frissítést, de szerintem megéri. Inkább 5 perc várakozás, mint hogy a csíterek elcsesszék a szórakozásod.
  • Sadist
    A következő ilyet szó nélkül törölni fogom!
    [komolyan beszél]
    Egyszer még jót mosolyog rajta az ember, másodszorra már csak fintorog, harmadszorra meg már qrva unalmas. Ráadásul minden topikot ezzel szemetelnek tele.
  • Psion #49715
    Futtasd az :

America's Army/System/pb/pbweb.exe

progit, ez egy DOS-os ablakban indul el, és kb 1 - 2 perc és késsz ...
  • mstummer
    Azt hogy épp a punkbuster-t updateli...tehát leszedi a szerverről az új punkbustert és felrakja a gépedre...miután megvolt játszhacc.