60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Sadist
    AA3 oldalán beloginolsz
  • Borg
    A játékon kívül meg lehet nézni valahol az achievmenteket?

Kaptam valamit, mert 1vsakárhányból nyertem a kör végén :)
    Ezen a farmos mapon nyomtam pár órát, de training nélkül elég lassan haladok a játék megismerésével... pl távcső van? nem fegyveren, hanem csak úgy, amivel messzire látnék... illetve futásból elhasalni hogyan lehet? meg kihajolni oldalra?
  • armageddon666
    Ha nincs lag akkor nagyonpro vagyok:)
  • HUmanHunter
    itt mindenki nagyon pro
  • geri777
    HA valaki nagyon pro és ért a AA3 hoz vegyen fel msn re légyszíves előre is köszönöm
    msn: [email protected]
  • [HUN]Crassus
    36 fejlövés= 1135 pont:S kurvanehéz:(
  • Mighty
    Hol vagytok gyökerek? :P
  • [Rush]
    Hogyne játszanék, most is nyumjuk Crassus-al, meg Strav-al
  • astrobal
    te még játszol?:) azt hittem xsu bedöglött végleg. fluga néven toltam még korábban.
  • astrobal
    army fórumon találtam fixet a temp problémára
    http://forum.americasarmy.com/viewtopic.php?t=299457
  • repvez
    valaki a patch letöltésében tud segiteni?
  • Uvilmos
    Ez még nem oldották meg, irták is, majd hirbe kiirják....
  • HUmanHunter
    az új patchel ezt nem megoldották? [nem tujda mit javítottak]
  • astrobal
    szevasztok! a peccselés után is kell törölgetni a temp fileokat?
  • Uvilmos
    Hát azé szánalom van itt, készitő kértek mindekit, ne csináljanak TRÉNINGET, erre a sok őss pro csakazértisss NC, ezzel elbaxxa a lámája több tizezer ember játékát, de nem baj, tréningeljetek csak hiába lexel expert ha multiban egy nagy nulla....
    Komolyan ilyen gyökerek végett szopjuk a faxt, me ő tréningezik.... és persze, hogy fagyás vagy visszadob a főmenübe, mert a lámájának nem elég a Basik amit alapból megadnak, hogy tudj multizni rendesen....Remélem az ilyenek kihalnak ebből a gamébol mire normális lesz....
  • Tschaby
    "nah az mi lehet,hogy bemondja a találatot,de kis piros pöttyöt kapok a céltábla mellett és nem nagy X-et...."
    Erre a hozzászólásomban a válasz:
    "Ha mindig a fejére célzol akkor nagyobb eséllyel buktatod nem kritikus pont találatával"
  • armageddon666
    A:SD:AS:D:AS:DA:SD:AS:D:AS:DA:SD:AS:D:ASD

felülírta a rendes eredményeket akkor? :D::D:DD

menjünk játszani :C keressünk valami üres kispingű szervert és támadjuk be :D
  • Spészgószt
    MIND HEADShoot kell az 1200 pont!!!
  • Spészgószt
    A kurva annyukat vagy 2és fél órán át pötyögtem és full hedi mind egy mell és 1190pont erre megadja mindenkinek a basicre és buktam az expertemet
  • [HUN]Crassus
    nemtudok a szobákba bemenni:S
  • [HUN]Crassus
    jah hopp itt egy TS
  • [Rush]
    xSU^][Ru$h.[-] néven nyomtam be magam.....

nem tudom hoyg van-e buddy list, vagy hogy lehet-e keresni, de TS-en keresztül csak megtudjuk oldani:D
  • [HUN]Crassus
    Haliho! persze mehet majd holnap szabadnapos vagyok most szerintem mindjárt mozizom....milyen néven vagy? van valami Budy lista,hoyg lekövethessük egymást??

xSU^Crassus[-]

vagyok
  • [HUN]Crassus
    nah az mi lehet,hogy bemondja a találatot,de kis piros pöttyöt kapok a céltábla mellett és nem nagy X-et....
  • Gabe18
    Vissza az egész,most beléptem újra,és már expert a Weapon Familiarization.Pedig az előbb mikor csináltam a M249,meg a gránátvető Expert lett,a gránát dobás meg csak Basic,és ezért az összesítésre is csak basic-et írt.
    Lehet még nem tökéletes a rendszer...
  • MBP Schaefer
    Nálam is basszus,pedig az M249 meg az M320 az expert lett( mondjuk nem volt nehéz )
  • repvez
    ha nem steamro szedtem a teljes játékot hanem a deploy cliensel ott hogyan lehet felrakni a javitást rá vagy külön hol tölthetem le amit fel tudok installálni az alapra?
  • Gabe18
    Gránát dobásnál mi lehet a gond? 6/6 megvolt,Ami két bábú a faházikóban nyílt fel,annak mindkétszer bedobtam a gránátot,tehát nem előtte robbant.Mégis csak "Basic" lett...
  • [HUN]Crassus
    nos a sniperkedésnél KELL HEAD SHOOT jópár az experthez! lőttem dirket egy csak torzós 40/40-et és 890 pont lett ami gyík az experthez HS több ponty:P
  • [Rush]
    valamikor kéne nyomni 1et! vagy most csak a trainingekkel vagy elfoglalva?
  • [HUN]Crassus
    hmm remélem neked van igazad:)
  • Tschaby
    Imádom hogy nem lehet szerkezteni :S

Amit elfelejtettem.
    Csak azért merem ilyen bátran állítani, mert addig hajtottam én is a tréningeket , míg nem lett expert az összes.
  • Tschaby
    "SAW al is csak akkor adja be ha szinte mind HS"

"nemnem, itt a reakció idő számít! minél gyorsabban leküzdeni az akadályt ez kell! nemszámít hova lősz!
    mikor már jönnek fel a céltáblák már lőni is kell vissza őket."

Már bocs de eddigi tapasztalataim szerint ez mindkettő ökörség. Ha számít is a gyorsaság én abszolutte nem érzékeltem. Halál nyugi tempóban végig lehet vinni mindegyiket. Azt persze nem szabad megvárni még magától vissza bukik a célpont. ;)
    Egyedül a Mout-on számit az idő.
    A snipernél a jelzett kritikus sérülési helyekre (Fej, Mellkas, plusz a lenti mező, de az úgy sem látszik) kell lőni
    Ha csak végig a mejje-husát lövöd az is tökéletesen megfelel.Ha mindig a fejére célzol akkor nagyobb eséllyel buktatod nem kritikus pont találatával.Na az baj.
    A SAW -nál minél kevesebb lőszerrel kell megoldani. Természetesen a 100% találati arány jól mutat. ;)
  • [HUN]Crassus
    fuuuuk lőttem gy iylet aztán izgalmamban irgalmatlanul elbasztam a 2-es fázist:((

• tototto
    első traininget megcsináltam mondja menjek a következőre de azt már nem töltötte be, nekem még mindig kifagy :S
  • [HUN]Crassus
    1150 az gyílkos lesz:P
  • [HUN]Crassus
    nemnem, itt a reakció idő számít! minél gyorsabban leküzdeni az akadályt ez kell! nemszámít hova lősz!
    mikor már jönnek fel a céltáblák már lőni is kell vissza őket.
  • Belton
    SAW al is csak akkor adja be ha szinte mind HS
  • Fenrir
    Azzal én is szenvedtem, meg a SAW-val is utána, expertre egyik sem ment :)
  • armageddon666
    az már jó... Experthez 1150 pont kell... szal csak fejes, és 1t hibázhatsz :) vagy ilyesmi :D