60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • cyrus #50593
    akkor tényleg flém ! :D

Csuka, szép a szemed ! Kibasszam a cipőmmel ??
  • CSUKA
    Látta valaki hogy kérdeztem volna Dexus véleményét?
  • Gyadi
    Flém?
    Nekem teccik a banner :)))
  • pet70000
    csinálj, aztán majd kiértékeljük ;)
  • rezes
    dexa azert ez durva nem csak o ilyen Bar ketsegtelen hogy o probalja az embereket leginkabb meggyozni hogy botok nelkul is mekkora kiraly
  • Free
    LOL :c)))))
  • Sadist
    Rohadjak meg, holnap csak a te kedvedért csinálok egy új bannert!
  • Free
    ebből Flém lesz :c)))

(nem tetszik a banner) :c)))))
  • Dexa
    idejösz... vmi szar dumát lenyomsz mint ez is volt és csattogsz otthon a géped előtt...
    (ki nem szarja le ezt az eredményt? kérdezte vki?)
    majd vmi jobb eredményt is felmutathatnál már ha ekkora az arcod...
  • Myster
    Mit igernek a peccsre??? amugy én most szunetelek, mer kicsit elég a sok csiterből... :D
  • bcs78
    x2
  • mstummer
    Számoljunk rá szerintem plusz 1 hónapot. Egyébként ha tényleg jó lesz, lehet hogy újra rendszeresen játszani fogok.
  • Josszimatroz
    huha.. kivancsian varom mar a majusi uj patchet.. es akkor szegeny civileket kell majd vallatni hogy arulajk el merre szaladt a vip pl hospitalon?.. Nyers hala a forditasert!
  • rezes
    aaaaa uj eletet kezdek
  • rezes
    ez eleg gagyi duma de mondjad mert kajaljuk
  • Josszimatroz
    ehehehh.. hogyan fenyezzuk magunkat sikeresen cimü müsorunkat látják..
  • Barocas
    vazze má te se vagy régi, akkor inkább öreganyámmal flémelek, bár nem tudja mi az de ez kiindulásnak jó is lesz :)
  • CSUKA
    haha.. amikor engem lecsítereznek UA-on 22-1 7/7 miatt mit mondjak?
    op4 say: Midian ****ing cheater!
    válasz: tudom!
  • Sadist
    Jah, vágom. Armynál is ugyanez van a CEM-el, csak az nem látszódik a célkereszten :)
  • rezes
    Oke de csak kulturaltan:)
    Nem akarok ma megint taplosat jatszani
  • Barocas
    nem amikor nem zoom-olva tüzelsz és recoil miatt szétmegy a kereszt, nem marad egyben mint mohaa-ban
  • [negativ] Cirek
    róluk lehet példát venni. opcionális, nem kötelező.
  • [negativ] Cirek
    engem szinte mindig lecsitereznek amikor játszom :)
  • Sadist
    Szétszaladó HUD? :S Amikor melletted robban egy gránát és cseng a füled?
  • Barocas
    Nekem a legutóbbi a szimpatikus, mondjuk nem játszol és én beszólok :PP
  • Barocas
    Jaj COD-ban az a szétszaladó HUD az halál :)
  • Sadist
    Az a jó, ha nem csítelsz, de lecsítereznek, mert skilles vagy (kis betűvel!). Mondjuk tegnap amilyen fejeseket osztottam én is simán lecsítereztem volna magam :D Előtte CoD-oztam egy rifle only szerveren és megszoktam, hogy csak fejre kell lőni :)
  • rezes
    Most ezt nem ertem.Akkor az a jo ha nem csitelek es lecsitereznek?Vagy ha csitelek de nem szolnak le?Vagy ha csitelek es leszolnak?Vagy ha nem csitelek es nem szolnak?Vagy ha nem jatszok es beszolnak?
  • Sadist
    Jah nálam is ez volt, következő körben azonnal elhallgatott :D
  • bcs78
    Engem kb 2x 3x csítereztek le. Én ilyenkor még adom is alájuk a lovat: "Hé bcs, honnan tudtad, hogy oda kell nézni?" "Mert csítet használok.". Én mondjuk aszittem, hogy erre mindenki anyázni kezd, de eddig mindíg csend lett a bejelentésem után.
  • Sadist
    Tegnap Urban Assaulton egy 13/2-es széria után engem is lecsítereztek :D
    Valaki beírta, hogy "nice aimbot Sadist", mondom kösz, Sadibot 2.3-at használok :D
  • bcs78
    Most akkor róluk tesék példát venni, vagy mindendki azt csinál a saját pénzén bérelt szerverén amit akar?
  • CSUKA
    :)
  • Barocas
    Na igen a Hospital elég nyúlfarknyi volt :(( a Pipeline SF-hez még annyit hogy támadóban voltunk.
  • SACA_(HUN)
    Ehhez a szerveres témához csak annyit! Tegnap késő este elkezdtünk Urbanozni az EU [HS] HRVATSKI SOKOLOVI www.cl-cro.de szerveren! Ott volt a tulajdonos klán! Hát finoman szolva legyaktuk őket! Aztán jött a szerver restart, a következő pálya CSAR volt! Csatlakozott hozzánk még Mighty és Pata! Na ott még jobban! Aztán ott kezdtek beszólógatni nekünk, hogy csiterek meg hasonlók, mellesleg az én fragratem 25/5 lett, volt olyan kör hogy 11/1-et csináltam én meg Friczy, meg mindenkinek jól ment a játék, 94-es honorú csókának volt a legnagyobb szája a csiterezéssel kapcsolatban! Mégsem bannoltak minket! Aztán jött egy kis Hospital, talán két hetes kör ment le, újra legyaktuk őket csúnyán, nem bannoltak! Következő pálya Pipeline SF! Ugyanaz a szitu kb 4-5 hetes körön keresztül! A végén annyit mondtak, hogy "el kell ismerni, hogy jók vagyunk", és leléptek a saját szerverükről!
    Róluk tessék példát venni szerintem! Bár mindenki azt csinál a saját maga bérelt szerveren amit akar! Bocs hogy kicsit hosszú voltam!
    Akik ebben részt vettek: Barocas, Mighty, Patacsi, Lezuziusz, Repro, Friczy és jómagam!
  • Nyers
    Örülök, hogy tetszik! Valamikor az E3-as show után érkezhet a Q-Course és ha igaz is, amit írtam :), akkor aztán lesz nemulass.
  • pet70000
    köszi Nyers, ez tényleg nagyon jó cikk!!!
  • Mighty
    Amugy egyszeru volt. Felvettem ASE-ben egy servert kedvencek koze, es megneztem mit irt a default.fav-ba :)
  • Psion #50555

május ... május ... május ...

nagyon köszönöm Nyers ! gj !
  • Sadist
    Nagyon jó cikk lett Ha már a fele igaz lesz akkor is jól járunk :)