60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Mighty
    Max akkora legyen a banner, hogy még lapozás nélkül rá tudjak kattintani az "Ugrás az utolsó olvasatlan üzenethez" linkre :)

Tegnap este játék nagyon jó volt. 1 körül felmentünk egy ranch-os serverre. Ott rendesen kenték a csávók. Tolták a bejelentkezéseket, riportokat voice chat-en. Dumáltak valamit Jackoról, hogy meghalt. Azt hittem csak poénkodnak, aztán reggel rájöttem, hogy nem. RIP szegény csóka.
  • [HUN]Crassus
    Rushnak.... alakul a molekula:)

• Borg
    Szerintem pont elég az oda. De csinálhattok jobbat, aztán ha mindenkinek tetszik, akkor ki lesz cserélve.
  • [Rush]
    ssztem eléggé semmilyen ami most van....
  • Borg
    Tényleg kell ilyen fél kilóméter magas banner? Nemtom...
  • armageddon666

ez jobban tetszik :c
  • [Rush]
    nem is tudom.....
  • modellmaker
    mert? :)
  • [Rush]
    Borg a mostani csoda helyett kipattinthatnád ezt:

• [Rush]
    Kira volt
  • [HUN]Crassus
    nem is láttam a beírást:P:)
  • [HUN]Crassus
    lol
  • BEAST #59362
    En szemely szerint leszarnam hogy gyakorolgat vagy sem (random multi olyan szornyu es kaotikus hogy nem szorakoztato), de az hogy meg itt sztorizgat is errol az mar kicsit sok :D
  • armageddon666
    de erre nagyon sokan fasza mentalitással szarnak nagy ívből mert hát a basic nem jó, szopni kell expertért, igaz hogy szart sem kap senki érte, csak a multizni vágyók játékát baszhatják el vele :)

röhögnék ha sokak most megcsinálnák expertre, aztán mikor jön egy normális update ami kezd ezzel az authtal valamit akkor visszavonnák az Advanced trainingeket :DDDD (persze a 25 pontot amit néhányan már elköltöttek rá, visszakapnák)
  • BEAST #59360
    "További DEV információig senki se csináljon traininget!!
    (felesleges terhelést rónak az AUTH szerverekre, és ezért a multi is bugos lesz tőle)
    "

...
  • armageddon666
    Én most felmentem random szeróra, és jó volt a ping :DDD 2 kör alatt 26 pont O.o meg ha minden igaz megvan a Hawkeye :) bár még nem rakta be :C
  • [HUN]Crassus
    m16DMR* a BRM az más:)
  • [HUN]Crassus
    Tegnap mekkorát játszottunk kb. 4 év óta először egy szerveren az öreg banda nagy része: xSU: Rush,Mighty,Stravinsky és jómagam! HATALMAS volt!:)
  • [HUN]Crassus
    ááááááá kikészít az m16 BRM training! 100%-os accuracy 40/40 találat 36 fejlövés=1135 pont= proficient és nem expert:((
    picsapicsapicsa:) az összes töbi gyerekjáték volt ehhez képest...
  • Zomil
    emlékeim szerint AA2-ben volt nightvision, és bridge-en kicsit most hiánylom is :S
  • misu006
    lehet amig nem 100%-os vissza megyek cs-zni :D:D
  • misu006
    mondjuk már az vagy xdxd
  • misu006
    legyél.... pl kiirhatnál magyar server ip-t meg stb...
  • misu006
    na ez igaz, de akkor miért nyomja mindenki, ha még szar is h nyomják ezt nem értem.... azt hittem azért irogatja mindenki mert lehet már... még mindig multi only akkor, mondjuk fagy rendesen.... :S
  • Borg
    Én ilyen bugokat nem tapasztaltam..
  • John McLane
    Nem tudom ti, hogy vagytok vele, nálam néha elég rendesen bugol, pl gránát dobás közbe a gránát összeakad a fegyverrel és az istenért se lehet visszaváltani. Vagy becsúszás, hasalás után beleragad a földbe. Az vettem észre, hogy ha a scoreboardot lehivom akkor az javitja az elsőt, a teamsay-t vagy say-t lenyomva meg a beragadás javul meg.:)
    Nálam működik.
  • armageddon666
    wut? O.o
  • Spészgószt
    Alább le van írva meg már ezt pofázza mindenki hogy NE TRÉNINGEZZEN SENKI!!!! Mert fagynak tőle a szerverek!!! Olyan nehéz ezt felfogni???
  • Fenrir
    Szerintem inkább legyen Borg, ne te :)
  • Borg
    Kértem egy házigazda jogot ide, hogy a sok fasságot frissíteni tudjam a fejlécben. Ha valakinek ellenvetése van, az most szóljon, mert feleslegesen nincs kedvem szenvedni az üggyel.
  • Borg
    Senki nem mondta, hogy lehet már trainingezni...
  • misu006
    most ti tudjátok tovább csinálni a traininget? mert nekem is frissített de semmi sem történt, ahol megállt a training az a pályát engedte megcsinálni de ujak nem lettek....
  • Mighty
    Vagyis innen: http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php
  • Mighty
    Toltsd le a PB-t

http://www.evenbalance.com/index.php?page=support-aav3.php
  • astrobal
    nightvision nem volt korábban?
    valaki játszik win7 alatt? pb-vel mit kell csinálni hogy ne vágjon ki? próbáltam guglizni de az egyetlen működő megoldás az hogy jobb klikk a futó pb file-okon (a és b) és aztán “Allow this service to interact with the desktop” checkbox. nos a gond az, hogy én ezt a checkboxot marhára nem látom sehol megjelenni. ráadásul csak a pnkbstrA.exe fut a B-t nem is látom. ötlet?
  • Spészgószt
    Nem mááá! de ezeket hogy...kb 5 perc után még ha nem is tréningelsz akkor is rájössz a combókra! Futás dupla előre (best) aztán bármit nyomsz az lesz ha a prone-t akkor seggen csúszik és hasra érkezik mászhatsz tovább hason, ha gugolást nyomod akkor csak seggencsúszik aztán gugolva marad! ennyi! Tápcső nincs ....asszem Jah kihajolás q és e alapból asszem...de csak egy pozícióban tudsz ha megmozdulsz akkor visszahajol...de utána megint vissza :)
    A fekve kihajolás nagyon LOL...jah dupla oldalra lahasalás után meg oldalra gurulsz (combat roll)

LOGIN
  • Sadist
    Hát futás közben nyomod meg a hasalást vagy a guggolást.
  • Borg
    Nade futás közben, hogy így becsúszik hasra. Nem pedig álló helyzetből..
  • astrobal
    a key mappinget te állítod be, hogy mivel hasalsz meg binózol. alapból a hasalás x asszem de én mindig átírom.
  • Borg
    Kösz :)

Against all Odds
    Win the round while the last man left on your team and outnumbered.
    Earned: 1