60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • rezes
    Mondom az enyimet megkaphatod.
  • Free
    go americasarmy.hu és ott a szerverek menüpont alatt ott van az általunk használt összes TS vagy a Hit ami zárt , vagy a THE ami publikus vagy a "weine" ami már hungarian Game Ts ami most nem megy mert az a SZÁBJAVACOGOS CÁPA SZOPOGATNÁA CERUZÁJÁT EMBER NEM KEL FEL 4 IG HOGY BEKAPCSOLJA A GÉPEM.....
  • Al Bundy23
    hháháháháháháhá de undik vagytok :) hát igy fogadjátok rég nem látott viperátort? :)
    este már jövök....csak 2töl probálunk, olyan 6ig...aztán addig nincs kedve valakinek csinálni nekem egy acc-ot? mondjuk az összes tesztel? :) (kap egy vip jegyet a koncertünkre):))))
  • Free
    a szerverek jók nem laggolnak annyira mintha kétszer annyira laggolnának , majd D-Tox al kellene komunikálnod mert ő mindig felviszi 50 es honorra majd indít egy uj accot :c) ez a hobbyja
  • Al Bundy23
    per pill ts-em sincs nemhogy ts ip-m :)
  • Free
    alázzuk majd le egy kicsit mert nagy a po.. ja :c)))))
    Bunderátor a kis nobb vipperátor :c)))
  • Al Bundy23
    de télleg nincs valakinek egy elfekvöben egy végig tesztelt acc? mocskosul uncsi lenne végigkenni :)
    serverek jok?
  • Free
    hehe noob gyere mert annyi új pálya van hogy azt se fogod tudni hogy merre van ez előre :c)))
  • rezes
    Te kis ratyi mekkora alltasagot fogunk egyutt csinalniRemelem a ts ip-t tudod mert maris csattoghatsz ide mert megszurom azt a kis fokhagyma gerezd seggedet
  • Al Bundy23
    80? és te noob? ne szopass má...mekkorákat gémeltünk :) a TS kommunikáciorol nem is beszélve...Na ezek mind mind maradandó élmények :)

Viperátor közlegény hamarosan szolgálatban lesz :)
  • rezes
    Na ha egy 80 niemand nobb honorja jo akkor az enyemet megkaphatod:)
  • Al Bundy23
    ye ye már gyün is lefele :)
    rettegjetek csiterek :)
  • rezes
    Nem ertem tenyleg olyan nehez megerteni amit irok?Az 50673 hozzaszolasomban leirtam hogy szanlmasnak tartom amikor valaki a trackernek jatszik es nem szeretem ha az alpjan itelnek meg valakit.Erre jon az 50678 reagalasod amiben arrol erdeklodsz hogy miert titkosak a tracker adataim.Mi jott le nekem ebbol?Az hogy a hozzaszolasom utan mentel a trackerre hogy utananezz valyon ki is mert itt a forumba beirni.Es mire jottel volna ra ha latod az adataim?Hogy milyen ember vagyok?Hogy hogyan jatszom?Hogy milyen velem egy ts-en lenni?Nem.Elkonyveltel volna ,esetleg beskatulyazol de semmikepp nem ismertel volna meg.Szamomra az army csak egy jatek amit nem veszek veresen komolyan sokakkal ellentetben.Nem szamokat kergetek hanem szorakozom azokkal akikkel epp egyutt jatszom.
    Ettol pedig legyszi kimelj meg hogy "Idejöttök és fikáztok egyfolytában" .Szerintem regebb ota vagyok itt mint mondjuk te bar vannak akik nalam is regebb ota tagjai a forumnak de ez nem jelent semmit.Azert mert nem sirjuk/om teli az itteni oldalakat mindennel akkor mar nem is irhatok/unk ide?Es igaz ez a forum mar nem arrol szol amirol regen szolt -mar nem is fog szerintem- mert mostanaban egyre tobb onjelolt szakerto probal hozzaszolni olyasmikhez amihez nem sok koze van illetve az anyazason es a flemen kivul nem sok minden tortenik itt.Na mindegy ha esetleg kerdesed van akkor tard elo batran ha tudom megvalaszolom.
  • Al Bundy23
    és ki ad nekem egy minimum 40honoros accot? :)me hoyg nincs az az isten hoyg végig szenvedjem a telibevert öszes tesztet :)ez kizárt..
    na akkor holnap lehet jövök hancurozni
  • Free
    2.3 as a trackerről le tudod szedni mert az én szerveremen lenne az army.hu nak az ftp je de ügye ezen okok miatt most nem megy
  • Al Bundy23
    heh ez magyarország...elvégre ilyen a "rendes magyar munkás"....szarjon az összes ilyen tartópillért.. :)

NA ha má igy szétoffoltam néhány honapos kihagyással eme szebb idöket is megélt topicot..hol tartunk Army ügyileg? meik verzsön most éppen csiterek játszoháza?
  • Free
    ott e helyem :c)))

más: ezt a szolgáltatót ...hihetettlen. este volt egy laza áramszünet és az áramszünet után ha megjön a della a vezetékbe akkor nem kapcsol be a szerver mert kisülne megint a táp... betelefonálok ügyeletnek hogy jó lenne ha valaki megnyomná a power gombot.. erree tök álmos hangon megszólal a telefonban a csóka hogy ő biza este bulizott úgyhogy délután 4 ig biztos nem kel fel . majd este elnéz a szerver központ felé és ha arra jár majd bekapcsolja..... na ha lenne velük szerződéem most bontanám fel.... Hogy a picsába lehet ilyen hozáállással szolgáltatást nyújtani ?
  • Al Bundy23
    hát most épp koncertre készülünk:)ami remélhetöleg nyár elején nyélbe is ütödik...
  • Free
    itt most nem volt ghost itt most síma rpk kézbe east ról elindúltam mentem 3 mp t és valaki fejbelőtt és nem saját
  • Al Bundy23
    eskü nem emléxem mi volt a régi accom...mert a végén már ösze viszs aváltoztatam mindenféle farokséágra...iylen volt pl a megbaszlak, vagy a megrépázlak...stb :)
  • Free
    Egyébként azóta csak pengeted a húrokat ???? valahol még meg van a kis "előadásod" mp3 ban :c)))
  • Barocas
    Na az egy jó szerver lenne, ha nincsen bent rajta 18 finn paraszt akik még a legyet is MEG-ghostolják röptében
  • Free
    Nem nem igaz :c)))
    A saját nevedet is csak a személyidből tudod waze :c))))

• Free
    ez így van de azért mert nem szimpi egy alapvetően hülye helyztebe nem kellene belefolyni. már én sem teszem.. ezt kettőjükre kelll bízni és ennyi
  • Al Bundy23
    állitolag én 2 tagot ismerek a tecsko klánbol...de vajon igaz é....:)
  • Free
    É most csezstem fel az agyam a karjala szerveren.... volt egy lövés egy halál szindróma úgyhogy leléptem egy napra ennyi adrenalin pont elég
  • Al Bundy23
    nyaljá timsót:) te csináltad ehhehehe
  • Al Bundy23
    na lehet felteszem vmikor ez a kulák gamát..(mondjuk mocskosul nem emléxem régi accom-ra), azt megnézzük, h vajon a gitározás javitott e a ravaszforgatási képességemen háháhá
  • pet70000
    azét mert neked a cimbid a psion, nekem még nem kell hogy szimpi legyen...
  • Barocas
    na mosmá télleg lol, mennyünk lŰni
  • Free
    halle noob jó a logód :d
  • pet70000
    az :)
  • Free
    pontossan azért mondtam hogy ez abszolút relatív.. tehát nem kell általánosítani... pontosabban egy ebert lehet a keszeget de ennyi :c)))))
  • Al Bundy23
    háháhá becsokizom rajtatok :) takaroggyatok a hospitalra arpitani ne itt dobáljátok az iq-s dumákat :) döntésetek el harcban..:)amugy me LOL ami itt folyik..Heh nincs VIPERÁTOR azt itt hancuroztok ejnye....

Nyaljatok vasbetont bazze :)

Ui: Csoki az összes régi "bajtársamnak" :)
  • Barocas
    persze csak nem kell azt hinni, hogy téged egy ember nem érdekel akkor az egész army közösséget hidegen hagyja
  • Free
    egyébként nem Psiont akarom védeni mert mindenki olvasta hogy nem indúlt vele jól az ismerkedésem és ha országos cimborák nbem is lettünk a játékban már nagyon jól tudunk együtt nyomulni. és ennyi leszrjuk mi volt csak gamelünk.
    És megmondtam Rezinek is TS en hogy egy tök normális kérdést lihegett túl ezzel a hozzászolásával..
    ugyhogy spec ezzel kapcsolatban kisit fura a dolog
  • Barocas
    Igen ezt láttam már korábban :)))

hangsúly volt, veled kiskorodban sokat kiabáltak?:D
  • pet70000
    ezt mondom én is ;)
  • Free
    ez mondjuk relatív mert kinek kié fontos.. én se olvasom el mindenki hozzászólását mert van akié nem érdekel.
  • Free
    ez nem az a a fórum de azért erősnek tartom ezt a kipróbáltam és 2 órát játszottam vele és nem csíteltem dolgot......
    ugyanis a pb elösszőr nem bannoo cheat miatt ez az egyik gyengéje neki .. olyan kor kitesz 5 percre utánna 15 percre és végül megkapod a bant. pont ezért tudják tesztelni a chetaeket. szóval ez a kipróbáltam dolog sántít. lehet hogy már nem így van de amikor téged banoltak akkor még így volt.

a másik meg az hogy amikor eéljöttetek paintbalozni akkor nagy lekesen meséltétek hogy me4nnyire noob mindenki és hogy milyen lazán tudtok cheatelni.. szóval erről ennyit.... nem kell azért mindenkit hülyének nézni..