A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • rezes
    Nem ertem tenyleg olyan nehez megerteni amit irok?Az 50673 hozzaszolasomban leirtam hogy szanlmasnak tartom amikor valaki a trackernek jatszik es nem szeretem ha az alpjan itelnek meg valakit.Erre jon az 50678 reagalasod amiben arrol erdeklodsz hogy miert titkosak a tracker adataim.Mi jott le nekem ebbol?Az hogy a hozzaszolasom utan mentel a trackerre hogy utananezz valyon ki is mert itt a forumba beirni.Es mire jottel volna ra ha latod az adataim?Hogy milyen ember vagyok?Hogy hogyan jatszom?Hogy milyen velem egy ts-en lenni?Nem.Elkonyveltel volna ,esetleg beskatulyazol de semmikepp nem ismertel volna meg.Szamomra az army csak egy jatek amit nem veszek veresen komolyan sokakkal ellentetben.Nem szamokat kergetek hanem szorakozom azokkal akikkel epp egyutt jatszom.
    Ettol pedig legyszi kimelj meg hogy "Idejöttök és fikáztok egyfolytában" .Szerintem regebb ota vagyok itt mint mondjuk te bar vannak akik nalam is regebb ota tagjai a forumnak de ez nem jelent semmit.Azert mert nem sirjuk/om teli az itteni oldalakat mindennel akkor mar nem is irhatok/unk ide?Es igaz ez a forum mar nem arrol szol amirol regen szolt -mar nem is fog szerintem- mert mostanaban egyre tobb onjelolt szakerto probal hozzaszolni olyasmikhez amihez nem sok koze van illetve az anyazason es a flemen kivul nem sok minden tortenik itt.Na mindegy ha esetleg kerdesed van akkor tard elo batran ha tudom megvalaszolom.