60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Tom911
    Ok köszi a sgítséget és további jó mulatást :)
  • Rózsalány
    hali! meg tudnátok mondani mi az a prior kickban?
  • rezes
    jujj te kis gonosz
  • Josszimatroz
    lehet sokan utaljatok hogy ennyit osszevertyog en spec jokat mulatok rajta.. vagy kerjek tole privat csuka hirlevelet inkabb?(Háry János VOL:1)
  • Josszimatroz
    hmm a medalos reszrol fogalmam sincs.. ha mukodik is haszna csekely.. bar lehet hogy akinek osszes medal meglesz kap egy nyalokat vagy ilyesmit.. advanced stathoz olyan servereken kell jatszanod ahol ezt meri.. officialok ill. leasedek aszem nem.. de nezd meg magad a trackeren Advanced Stats Serverlist: kb bal oldalol szelen kozepfele..
  • Sadist
    A tracker CP-n be kell állítani az Account ID-et. Hogy hogy kell, arról találsz leírást az AA.hu-n a FAQ-on belül a tracker segédletnél.
  • Sadist
    Mi a baj vele? Túl világos lett? :S Majd Slow jön és alakít rajta :)
  • rezes
    Miert nem vagtok be a forumotokrol valami erdekes csuka idezetet hagy mulasson a tisztelt nagyerdemu?
    Hatha akkor befogna vegre a szajat
  • Tom911
    Csak, hogy legyen egy kis armys téma is, azt szeretném kérdezni, hogy a trackeren miért nincs mindenkinek Advanced Stats, mert szeretném megnézni de nekem pl nincs, mitől függ hogy kinek van és kinek nincs(esetleg még kész sincs), ja és a medálos rész működni fog valamikor?
  • Barocas
    hát ez már részemről is OMG, érdekes a banner :O
  • Josszimatroz
    ez mar hosszabb+rosszabb mint valami szappanopera..
  • CSUKA
    a veréb beszólvalamit és utánna azt írja hogy befejeztem részemről..

pl.: dögolj meg fishbone.. reészemről befejeztem.

és ha erre én írok valamit, akkor megint én leszek a roszz, hogy nem zárom le a támát...
  • Free
    bagoly mondja denevérnek hogy kikelt a tojása???
  • CSUKA
    most jobban érzed magadat pöcsös?
  • pet70000
    hüje ;)sügér, mi??? :)
  • Dexa
    csá Bundelovics?
    mi van bááázzzz?
    ;)
  • Dexa
    ...azért mivel:
    "Keszeg... verem a faszom a trekkeres statomra ami igen csak szánalmas és nem vagyok csíter, mivel csak néhányszor csíteltem amikor játszottam így én nem minősülök csíternek" lesz a topic új neve...
    azé' te kis szaros...
    ;)

na jó... komolyan abba hagytam már és nem foglalkozom többet vele
    :)
  • rezes
    na kkor ma este is haf serveren?
    Mingya megkerdem oket mit szolnak hozza
    Aztan minden arcoskodonak ott a helye:D
  • Josszimatroz
    nem lököttek is jöhetnek.. ha spontan beakarsz szallni szerintem aaotrackeren (leiras, link) fenti bannerre kattintva-->faq szal ott megnezed hungary alatt ki online.. majd betorzulsz arra a szerverre es megkerdes az ott levo magyar arcokat h tsre mehetsz e?.. ennyi kb.. aztan h csapatmunka lesz e az mar sok mindene mulik..
  • Al Bundy23
    heh szeritnem ha kellöen lökött vagy akkor a népek szivesen látnak :) érdeklödjé rezes pubinál :) ök szervezik az estei csárdást :)

peace
  • Tgabbar
    Sziasztok!
    Csak azt szeretném kérdezni,hogy az este folyamán nem-e csatlakozhatnék egy kisebb-nagyobb társasághoz,hogy együtt játszunk.
    A problémám abból fakad,hogy eléggé körülményes szokott lenni mire kialakul egy jó kis csapat és végre tudunk együtt csapatban dolgozni,de ez többnyire a kommunikáció hiánya.
    Ha nem,azt is megértem,nem probléma.
  • Al Bundy23
    na srácok én zizzenek lassan...este jövök hit ts-re és megszakércsükk a régi hancur filinger addig is kellemes magömlést mindenkinek :D
  • Al Bundy23
    föleg ha nem 1személyes eeheheheh gyk:rejsz....eheheh
  • rezes
    jujj:)
  • pet70000
    a ba...ás jobb mint a Hospital ;)
  • Al Bundy23
    hát bro, részemröl akadálya nulla...ergo tölem mehet a hancur :))))az ujjaim ugyis mocskos gyorsak lesznek a proba végére eheheheh
    ergo szétalázok mindenkit.....hát vagy épp ellenkezöleg :)
  • Free
    tegnap etse is volt
    HAF szerveren egy ösznépi Hospital csak ba...tál feljönni
  • N3TuddKi
    jól emlékszel ;)
  • rezes
    Vazee a visszateresed oromere kene este egy ossznepi magyar armylovoldet tartani.Ha benne vagytok megkerhetnenk valami serveres klant hogy estere nyomjanak egy hospitalt es minden jelenlevo(meg akit elhivnak) megjelenhetne egy kis hirigre.
  • Psion #50764

Jól értelemzem a tarcker leírtakat, megszűnek az EU-us szerverk ?

"The 50 official EU servers are completly gone and the official US Servers where limited by SCI/GoAA to 100.
    There are also around 50 official US and 10 Korea Servers hosted by SpeakEasy. But that's it."

Az Angol tudásom hagy némi kívánni valót maga utánn ...
  • rezes
    Ha jol emlexem egyszer pipeoltunk egyutt josszival,papaval veled bar nem most volt
  • Al Bundy23
    yeah yeah...látom az arcok még mindig arcok maradtak :) na ezt örömmel konstatálom:)este karöltve szétrépázunk midnenkit :)
  • Al Bundy23
    juj télleg...még zsozs asszem anno küldött is privit na akkor este várjatok :) mert viperátor will return....soooooon :)
  • rezes
    Nah D-toxal lezsiroztam neked egyet ugyhogy akkor nem kell senkinek sem aldozni hanem estig megadja a nevet meg a jelszot ugyhogy orulhetsz bunderator:D
  • Al Bundy23
    érdeklödnék h a tecsko klán 1ik tagja ne me bfoki.... ?
  • pet70000
    a hit ts-en regisztrálva vagy már régen
    a jelszavad könnyen kitalálhatod
  • Psion #50757

Én ha általában akkor nézem meg más eber profilját ha eggyütt játszom vele, és nagyon jól lő, és mozog az adott térképen,
    Ha látom, hogy játszott ott már párszáz órát tudom, hogy nem csal, hanem megvan a megfelelő tapasztalata ...

A tiédet meg azért, mert szó volt róla ki hogy játszik, és veled még egyszer sem játszottam eggyütt ... érdekelt volna hol játszol ... és hogyan ...

Azt, hogy miről szól a topic, azt mi közösen döntjük, közösen, tehát mindenki, és az itt lévő emebrek mentalitásától függ miről megy a diszkurzus ...
    Kell a "flém" is hiszen sokszor poén, de van itt azért más is ... félre értés nem legyen, vitatkozni lehet és kell is, de csak egészséges keretek között ...
    De én igérem átlépek efelett a vita felett, és próbáljunk megnormálisan viszonyulni egymáshoz ...
    Elnézést a jelzőkért amit bárki ráaggatom a délelőtti órákban, nem számoltam el tízig ... sorry ...

[ ebédidő ! ész osztás !!! ]
  • Al Bundy23
    na rezi miért? neked van má másik? :)
    igazábol nem a honor számit me azt mélyen leszarom :) csak h a teszteket ne keljen megcsinálin itt nekem este miután a zenéléstöl totál kész vagyok :)

free ha csinálsz akkor privibe üzizzed :)
    ti merre vagytok ts-en? mert ma ti lesztek az idegenvezetöim a mapeken :) én hospitalra vagyok kalibrálva eheh
  • rezes
    En majd tolom ocsemevel tok poen lesz a 20 honorral alazni a nepeket
  • Free
    meglátom mit tehetek :c)