A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Psion #50757

Én ha általában akkor nézem meg más eber profilját ha eggyütt játszom vele, és nagyon jól lő, és mozog az adott térképen,
    Ha látom, hogy játszott ott már párszáz órát tudom, hogy nem csal, hanem megvan a megfelelő tapasztalata ...

A tiédet meg azért, mert szó volt róla ki hogy játszik, és veled még egyszer sem játszottam eggyütt ... érdekelt volna hol játszol ... és hogyan ...

Azt, hogy miről szól a topic, azt mi közösen döntjük, közösen, tehát mindenki, és az itt lévő emebrek mentalitásától függ miről megy a diszkurzus ...
    Kell a "flém" is hiszen sokszor poén, de van itt azért más is ... félre értés nem legyen, vitatkozni lehet és kell is, de csak egészséges keretek között ...
    De én igérem átlépek efelett a vita felett, és próbáljunk megnormálisan viszonyulni egymáshoz ...
    Elnézést a jelzőkért amit bárki ráaggatom a délelőtti órákban, nem számoltam el tízig ... sorry ...

[ ebédidő ! ész osztás !!! ]