60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • cold-fire
    valit felvehetek msn-en aki segít az AA-ban? most kezdek.
  • obe
    rendben köszönöm , megvan, asszem nekem az mpcheat kellett, köszi szép cyrus és sadist
  • Sadist
    americasarmy.hu->faq->konzol parancsok
    Csak cheat szerveren működik a dolog, máshol nem is érdemes próbálkozni vele.
  • cyrus #51365
    vágni is lehet vele, keress meg msnen.
  • Belton
    jaja cyrus azzal csinaltam eddig is csak vmi komojabb kellene mert azzal ugytom csak konvertálni tok!
  • cyrus #51363
    itt hivatalosan bridgen csak M16osod lehet, vagy bármely más választott class (R, AR, S, stb)

Az más, néha megesik hogy van benn egy admin és az mindenkinek ad avlami speckó fegyvert
  • obe
    szevasztok!
    lennétek oly kedvesek és áruljátok el nekem, hogy:
    van a bridgén(is gondolom)olyan szerver ami all weapon-os, ott hogy kell előcsalogatni a fegyvereket?tabbal megnyit, ugye, aszt beirom hogy CHANGECLASS vagy mit, asztá enter..de semmi sem történik.Nem jót irok be?
    Köszönöm előre a válaszotok.
  • cyrus #51361
    beton, nero wave editor pl alap progi ha van nerod. vágni azzal is tudzs
  • Belton
    Hali valakinek nem lenne oan progi amivel mp3 at tok ketté vagy le vágni Pl:4percböl nekem csak 20 másodperc kellene ha tud valaki ien progit azt meg köszönném jo link is bye
  • Sadist
  • REALITAS
    Missiokat!
  • REALITAS
    Sziasztok én most kezdtem el az AA és teljesiteni kell a mixxiokat is megnéztem az Americasarmy.hu-n azt irja hogy csapatodnak gyöznie kell hogy teljesüljön de hiába teljesitetük Pl Pipeline pályát 7/7 re vagy 5 ször de semmi.Tud valaki segiteni?
  • Sadist
    Ha egy IP-t is mondanál, akkor talán meg is találnánk.
  • KurtVampire
    CSÁ!!
    Létrejött egy új magyar klánserver!! HOOAH KEX marha jóóó kis ping meg STB..
    GYERTEK!!!!!
  • Sadist
    Nem lehet rá írni egy scriptet, ami egyszerűen kicseréli a szavakat a megfelelőre? Akkor nem kellene manuálisan frissíteni :)
  • Strahd_
    de te frissited :)
  • Sadist
    Arohatt! :O
    Csinálni kell egy tükör oldalt, ahol a szavak ki vannak cserélve :D
    Army - A játék
    fegyver - csúzli
    haditechnika - bumm-bumm tudomány
    :D
  • Strahd_
    pl most a
    - Haditechnikai Topic ba nem tuok belépni .) néha ide az armysba se :)

• Strahd_
    nem :) ugy néz ki hogy a netem alapbol szürve van egy proxyval .) és "tartalom" névszürést és alapbol kitiltott kifejezésekre szür :)

Army szót nem szeretni :)
  • Sadist
    Proxyval az ilyet nem lehet kijátszani?
  • Strahd_
    másik :) melohelyen az alábbi oldalk vannak kitiltva :D

xsu.hu amreicasarmy.hu soroljam még .) igy nem is tudok belépni az adott oldalkra hála a k üzemeltetésnek :)

söt ki van tiltva az összes fegyver oldal is :) (rpg oldalak is :D)
    harcmüvész oldalak közül is sok :D hihetetlen :) persze prono oldalk közül pár bejön :D nem érteme ezeket... :D
  • Strahd_
    pata :) PM be küld :D ne igy forumon :D

az xsu meg nem müködik :)
  • patacsi HUN
    :D az xsu-s nál igazad van, az axelerós a spam mailem a patacsis pedig már kint van honlapon.
  • Sadist
    Lehet, hogy megszűnik az advanced tracking :O
  • Sadist
    Wáó milyen ikcsi :O
  • Mighty
    Na, töröltem, módosítottam :)
  • Mighty_
    Ezt írta patacsi:

látom rendesen kijöttél a gyakorlatból ;) az americasarmy.hu -n jól műxik a privát üzenet... :) (patacsi kukacka xsu.hu, info kukacka patacsi.hu, patacsi kukacka axelero.hu. soroljam még ;) )
  • Mighty
    Bazze pata! Hányszor mondjam, hogy ne adj meg működő email címet nyilvános fórumon? A honlapkereső botok szépen kiszedik és passzolják a spam küldőknek.
  • Strahd_
    Patacsi Patacsi jelentkezz :) pls dobj nekem egy mail cimet mert a szar sg nem küldi a PM jeim.
  • cyrus #51338
    be lehet szállni :D
  • cyrus #51337
    megszoktuk :D
  • Dannyka
    LOL de az hogy írni sem tudok az meg nem semmi!
  • Dannyka
    Szegény Cyrus! Megint nagy elláták a baját Army-ban és itt tölti ki! Szegény.
    Tudtam hogy le fogsz tagadni! HEHE
  • Strahd_
    :) vagy a 2 ö együtt :)
  • mstummer
    A mélypont az volt amikor az emberek 1mást fikázták.
  • Strahd_
    :)
  • Josszimatroz
    hmm ez tenyleg a topik melypontja.. 2 ember irogat egymasnak altaluk viccesnek velt dolgokat...
  • Sadist
    Már nyomom is a PB frissítést. Írhatod az ip-t
  • cyrus #51329
    megijedtél ?
  • Sadist
    Majd ha szomszéd abbahagyja végre a letöltést (a rohatt) :C