60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • bcs78
    Na NYers, sztem nyugodtan fel lehetne már tolni aao.hu-ra. Az official fórumon azt írták nincs semmi gond, ha valakinek megvan idő előtt, csak a hivatalos fórumban ne adogassák egymásnak a linkeket.

Idézem:

Yes we are aware that some sites broke the release for the new patch, but until it is officially released, do not post links to download locations. If you found it, fine, have fun, but please dont post the links here until is is officially supported.

Thank you.

AA.com Forums

Nemhiszem, hogy erre a tizen-huszon valahány magyar játékosra figyelnének árgus szemekkel.

Na szóval ne tökölj, meg ne is idegesíts tovább minket Nyers, hanem oszd meg velünk is a cuccot.
  • Dannyka
    HEHE Remélem!
  • cyrus #51526
    uj pályákon is olyan jó leszel mint a régieken ?
  • Dannyka
    Cyrus!!! Kuss :D
  • cyrus #51524
    de ő kempelni akar :D
  • Sadist
    Köszi :)
    Szinte még fel se töltöttem, már le is csaptál rá :D
  • Sadist
    Az új patchet szinte a kiadás pillanatában kipróbálhatod egy csomó külföldi szerveren is. Az újdonságokat meg megvitathatod AA.hu fórumon is.
  • Nyers
    Jó az új banner!
  • Thanatos
    egyelőre inkább jöjjön ki a 2.4, nem? :P lehet emgint csusztatnak :PPP
  • Dannyka
    Sziasztok srácok!

Szeretném megkérdezni hogy lesz-e olyan magyar szerver amin fent lesz még ma a 2.4? Mert a mienken [HEW] kétlem! :S Érdemes lenne felgyülni pár magyar szerverre magyaroknak és megosztani az új dolgokat az új finomsággal kapcsolatban! Esetleg lejelszavazni őket és feldobni ide a PW-t! Ez csak egy ötlet volt! Remélem minél hamarabb a [HEW] szerver is a rendelkezésetekre fog állni!

Hoaah
  • Doma #51518
    Sőt már páran játszák is
  • patacsi HUN
    az attól függ milyen jó linket kapok ( letöltéskorlát ) ;) 15perctől...
  • Sadist
    Trackeren a map statsnál már ott van a 4 új pálya :)
  • Josszimatroz
    urban assault mar ugyis kezdett total CS lenni.. tehat realizmus ismet eloterben... nagyszeru..
  • Josszimatroz
    klikk a logora es nezd meg a magyar servereket.. aztan regisztralj aaotracekeren help leiras ugyancsak klikk a fenti bannere... trackeren majdkonnyeden megtalalod a magyarokat.. (hmm hogy en ma milyen segitokesz vagyok.. )..
  • h3nry
    Jut eszembe, ha ez nem publik akkor bocsi, nem kérdeztem. Csak még nem régen kezdtem ezzel a game-el és nem ismerem az "iratlan" szabályokat.
  • h3nry
    Melyik szerveren lesztek?
  • Sadist
    Azt ugye tudjátok, hogy a megjelenésig a kiszivárgott játék warez cuccnak számít! Szal FTP-re csak megjelenés után töltsétek föl!
  • Josszimatroz
    huoah... vegre nem lesz annyi rpk ironsight nelkul gyilok.. pl csar-on.. rohan lassit lelo.. rohan.. probalt mar valaki real life amd v ak-val alva loni?.. csipobol?.. :-)
  • Nyers
    Mintha szebbek lennék, de ez lehet csak nálam jön ki mert nem nyomtam soha max grafon. A fény árnyék viszonyok sokkal jobbak, a fény tükröződik a fegyveren. Kicsit mintha másabb lenne a színvilág, de nekem tetszik. Lehet, hogy csak a default gamma, brightness teszi, de meg kell vallani szépségesek a pályák. Mindenkinek így kellene nyomni. Új frag robbanás effekt, sajna a füst még mindig a régi falonátmenő.
    És most a lényeg, ezt csak ma vettem észre másodszori nekifutásra. Csillagos 5-ös a készítőknek. Teljesen új CEM és recoil rendszer, az újgenerációs (SF) fegyvereknek 3D-s ironsightok, aki ismeri a BIA-t az tudja milyen. Lágyan ringatózik amikor mozgunk stb. Jóval pontosabban és kisebb recoillal lehet lőni ironsightot használva, sajna RPG-re ezt még nem rakták át. Tényleg drasztikus a CEM változás és ez így van jól, így talán lesz értelme aimpointot használni és lassít a rambókon. AR simán húz fel mint az állat, de ironsighttal megszelidül - sajna nem 3D-s még. Mintha kisebbet lehetne dobni a gránátokkal is.

Nekem ezek pozitív változtatások, úgyhogy teljes mértékben meg vagyok elégedve. És random cuccokat és civileket még nem is igazán érzékeltem.
    Este mindenki jöjjön ;)
  • bcs78
    Thx Nyers. Jók a képek. A régi pályákon van látható különbség az új motorral?
  • Nyers
    lol
  • Josszimatroz
    lol
  • cyrus #51505
    [DEV]Nyers :D
  • zotyesz
    Windows visszatéve, letöltésre készen állok. (Tudom, tudom. Este 7-ig menjek aludni...) ;)
  • Josszimatroz
    ha kint lesz hivatalosan is kb mennyi ido mig felteszitek aao.hu-ra?
  • Nyers
    Hiába, a nép akaratával nem tudunk szembe menni
  • Josszimatroz
    PATA&NYERS! koszi a kepeket aao-hun.. :-))
  • Josszimatroz
    http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=354&dPage=6 itt nezd meg es csinald meg amit ajanl.. de szerintem americasarmy.hu-n nezz korul elosszor..
  • testerlnx
    Neztem, meg van melette szabad ram-om, 50mb :( De azert ha majd modom lesz ra feltolom 1GB-re, de regen tuti nem volt 1GB-m, es nem emlekszem ilyenre :(
  • testerlnx
    ez igaz
  • Josszimatroz
    Nyersmanó! berakhatnal nehany single playeres screenshotot hagy csorogjon a nyalunk..
  • Josszimatroz
    hmm... mikor meg 512mb vel toltam pl hospitalon volt ilyen gondom.. amiota 1gb azota no problem.. elkepzelheto..
  • testerlnx
    Furcsa, hogy palya kozben tobbszor megakad, olyan mintha nem toltene be az egesz palyat, hanem menet kozben ha egy adott palya reszhez erek akkor huzza be, ezt meg az animoknal is tapasztaltam, pl tuzelnek ram es megakad, hogy behuzza a fegyver torkolat tuzet...
    A furcsa az, hogy lejebb vedtem a felbontast es kikapcsolta UltraLow-ba minden gfx opciot, es meg ugy is csinalta (bar ugy kisebb idotartamuak voltak az akadasok)...
    Nalatok is van ilyen? Be lehet ezt allitani vhol, hogy elore huzzon be mindent? Keves neki a 768MB ram?
  • Josszimatroz
    tudod aaoban az a jo h mindenfele palya van kicsi meg nagy meg kozepes meg teli meg homokviharos.. szal mindenki megtalalja a neki tetszot..
  • Josszimatroz
    hurraaa!!! tracker forumon megy a cimmogas paran akik kiprobaltak mar serveren is.. gondolom unauth serveren.. szal meg realisztikusabb lett... nem lehet olyan messzire granatot dobni.. hehe nade spammerek sux... valamint alacsony CEM-el kurva nagy lesz a szoras nem talalsz el semmit.. tehat rohanas utan nem lovunk le senkit 200 meterrol pl rt-n alva.. hanem lehasalsz kifujod magad+ironsight es majd ugy.. en orulon neki.. uff
  • Nyers
    Pata nem vagy skypeon ... azthiszem érted mire célzok ;)
  • patacsi HUN
    ha nekem meglenne, márt fent virítana az aao.hu ftp-n, de csak SajtVajdának van meg ;)
  • KurtVampire
    nyers.. áhh de kipróbálnám már én is, akkor azt mondod király lett?
  • testerlnx
    Rühellem a nagy pályákat, ott csak tohangálni kell orba szájba :( A kicsi sok objektumos pályák a királyok... Ajtók, ablakok, tetők szűk folyosók ilyesmi...