A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Nyers
    Mintha szebbek lennék, de ez lehet csak nálam jön ki mert nem nyomtam soha max grafon. A fény árnyék viszonyok sokkal jobbak, a fény tükröződik a fegyveren. Kicsit mintha másabb lenne a színvilág, de nekem tetszik. Lehet, hogy csak a default gamma, brightness teszi, de meg kell vallani szépségesek a pályák. Mindenkinek így kellene nyomni. Új frag robbanás effekt, sajna a füst még mindig a régi falonátmenő.
    És most a lényeg, ezt csak ma vettem észre másodszori nekifutásra. Csillagos 5-ös a készítőknek. Teljesen új CEM és recoil rendszer, az újgenerációs (SF) fegyvereknek 3D-s ironsightok, aki ismeri a BIA-t az tudja milyen. Lágyan ringatózik amikor mozgunk stb. Jóval pontosabban és kisebb recoillal lehet lőni ironsightot használva, sajna RPG-re ezt még nem rakták át. Tényleg drasztikus a CEM változás és ez így van jól, így talán lesz értelme aimpointot használni és lassít a rambókon. AR simán húz fel mint az állat, de ironsighttal megszelidül - sajna nem 3D-s még. Mintha kisebbet lehetne dobni a gránátokkal is.

Nekem ezek pozitív változtatások, úgyhogy teljes mértékben meg vagyok elégedve. És random cuccokat és civileket még nem is igazán érzékeltem.
    Este mindenki jöjjön ;)