60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gabe18
    Van ilyen.
    Viszont ha mész a társaiddal akkor már eleve kapsz Team pontot,ha meggyógyítsz valakit,azzal tetemes pontszámokat lehet szerezni,szóval azért van lehetőség a pont szerzésre.
  • Borg
    Happy Independence Day!

Just in time for the July 4th weekend, we're rolling out another patch will solve some additional issues and improve certain functions, and is available through the Deploy Client and Steam. Here's what this patch contains:

Patch Version 3.0.4

* Improved console help
    * Added Clan support. Add clan tag in Account Settings. You must change information while in single player mode for now.
    * Admin VOIP Improvements
    * New "version" console command to see the current version
    * Server browser performance improvements
    * Fixes joining password protected servers so it no longer selects the server underneath the mouse cursor when clicking on the "Join" button in the password entry dialog.
    * Fix for settings menu improperly closing when ESC pressed and leaving the player stuck with no UI and limited control
    * Mission generation optimizations
    * Fixed issue with logging into game servers that sometimes used another player's soldier profile.
    * New TS3 SDK integrated
    * Improves how server manages authentication objects
    * Fixes issue with players being added to the scoring system not having all of their scoring data written.
    * Fixes issue where players not logged into MBS were being logged out if they left the server prior to authenticating
    * M320 grenade attaching issue resolved.
    * Dedicated server title bar now shows mission and player details
    * Fixes the "Waiting for other players" UI so it now appears again.
    * Removes some server logging
    * Increased communications handling to support when all players use heavy load outs. This may correct many instances where players didn't spawn correctly or get the correct load out.
    * Fixes the M320 getting an extra round of ammo
    * Fixes the Account Settings password changing not working properly
    * Fixes the IRC link not working
    * Fixes the displayed mission type (assault/defense/etc.) shown in the battle planner so it displays properly after side-swapping

Enjoy the new patch and the holiday weekend!
  • Borg
    Patch van!!
  • Borg
    Nálam valamit updatel a cucc, méghozzá elég termetes dolgot tölt le...
  • Fenrir
    Jah csak ha éppen előled mindenkit lelőnek, de te nem halsz meg a kör végén kapsz 0 pontot...

Ez sajna pedig nem egyszer és nem kétszer történik meg...
  • Mighty
    Hát kérem. Jól kell játszani :)

Anno, ha nem csináltál semmit, de a csapattársaid megcsinálták a feladatot, előttek mindenkit, akkor a lazásló is kapott pontot, nem keveset. Itt tenni kell a pontokért.
  • Fenrir
    Mondom, hogy ez a pontszámítás egy katasztrófa. Legalább a 2-ben jutalmazott annyira a játék, hogy ha nem haltál meg, de a cél teljesült akkor kaptál némi pontot.

Most kb lófaxt kapsz a seggedbe, ha lelőnek még akkor mínusz is lehet a körteljesítményed.
  • solo
    Pb-s dolog.
    A fennti pb frissÍtésen lévű x64 es pb nemjó, szal, pb-s szerverre nemtudok menni csak.
  • GaBenc
    Ne erőlködj. Ez nem neked való. Nyomjad a css-t és morogjál. Az a te világod.
  • Mighty
    Minden serveren ezt tapasztaltad?

Vannak olyan serverek, ahol az összlétszám nagyobb, mint a ténylegesen játszható játékosok száma. Ekkor spectátorként "várólistán" maradsz, amíg valaki el nem megy.
  • armageddon666
    PunkBuster vagy full.
  • solo
    Nahm, megint rávettem magam, hogy játszak.
    Minden probléma nélkül be tudok lépni szeróra...Csak a csapatba nem...Akármire nyomok akkor se.
    Mit is okozta ezt?:S
    Visszaolvastam, de valahogy nemtaláltam meg xD
  • Mighty
    Vegyünk egy átlagos teljesítményt: adott körben megcsinálod az objectivet, csapattárs melletted gyógyit, securál (kapsz mini pontokat) de lelőnek. Ugyan csapatként mentetek, de a végelszámolásban nem ért annyit, hogy növekedjen a kör végére a csapatban menésért kapható pont. Total pointba beleszámít az obj és a lelövés. 1-1=0 total point.

Hogy tiszta legyen én elneveztem mini pontnak a loyalty, duty, stb pontokat. Pontnak az F1 lenyomására látható részpontokat. És total pont a részpontok összege. Így talán nem keverjük össze :)
  • Mighty
    Nem tudom, ebbe még nem ástam bele magam. Lehet, a total pont csak a honorod fejlődésében játszik szerepet.

pl Rushnak már 20 honorja van, de a personal jacket adatlapján a teljesítmény oldalon a honor csúszkája 1200-on áll, mint nekem. Nekem viszont csak 15 az honorom.
  • armageddon666
    az ROE :D azért mínusz pontot kapsz :D meg kell bilincselni/elvenni a dögcéduláját.
  • [HUN]Crassus
    Mighty szerinted a TOTAL point hogyan számít bele a sok kis mini pont/leadership,Duty,honor stb/ statjaiba?
  • solo
    BiztosÍtás cimén fejbelövöd?^^
  • bowden
    találtam egy magyar server ip-t a americasarmy.hu forumán
    ha valakinek van kedve jöjjön
    89.147.71.71
  • mascarun
    Az nekem is tetszik!
    De én azt hittem valami téridőkapu próbál megnyílni sikertelenül!
  • Belton
    Nekem a kedvencem akkor is az amikor a becsapodo golyó gellert kap és át megy star wars effektbe ilyen lézercsíkok kezdenek a levegőbe kúszni szépen lassan
  • Mighty
    A US Army-ban rendszeresített fegyverek vannak (lesznek) benne.
  • Sir IvanHoe
    Kesobb lesz benne tobbfele fegyver?
  • [HUN]Crassus
    ééés nekem már 5 napja nem írja jóvá a szerzett pontjaimat:S
  • Sadist
    Plusz még néhány:
    - Alkalmanként elcsúszik az irányzék, és nem néz bele rendesen a red dotba. Gránátvetőnél meg külön kellemetlen, amikor nem tudod, hogy milyen távolságra van beállítva a célzóléc.
    - Újratöltés animációja 5-ből 2-szer nem látszik rendesen, nem tudod mikor fejezi be a töltést.
    - Sprint után egyszerűen visszaállítja a fegyvered egyes lövésre, ami miatt rengetegszer meg lehet szívni a CQB szituációkat.
    - Gránátvető egyszerűen nem akar lőni, vagy pedig kb. 5-ből 1-szer eltűnik a gránát a semmiben.
    - Gránátdobáskor egyszerre van a kezedben a fegyvered és a gránátod is.
    - Gránátvető újratöltési animációja hibás, ha átváltasz füstgránátra. Egy gránát ott van a csőben, másik pedig lebeg a gránátvető csöve mellett.
    - A géppuska újratöltésénél az új heveder mint valami merev fémdarab áll, igazából csak animáció hiba.
    - Eddig egyszer fordult csak elő, de spectatorban a géppuska lőszeres hevedere átlátszott a játékoson, akármilyen szögből néztem.
    - Fegyverválasztó képernyőn mintha teljesen véletlenszerű lenne, hogy ki választhat elsőként. Hiába van már Ready! a neved mellett, addig nem választhatsz fegyvert, amíg a sorban előtted lévők nem választottak.
  • Mighty
    "A pálya másik oldalán ha pajtába felmászok a létrán és ott ki akarok lőni kihajolva az ajtón,ugyanez,a fába lövök mikor már kilóg a fegyver."

Szerintem nem csinálták meg, hogy tartsa lefele a fegyvert, ha olyan helyen van, ahol nem tud lőni a tereptárgy miatt.

Összességében, játszható a játék és nekem élvezetes is.
  • Phoenix007
    Nekem olyan volt legutóbb, hogy csináltam a traininget, kiléptem a menübe, controls almenü, és a kettő egymás tetején jelent meg, és ha klikkeltem valami menüpontra, közben még lövöldözött is a háttérben...
  • Gabe18
    Hát ezek a legnagyobbak.De sajnos kisebb van még dögivel.
    Ott van ugye a statisztika össze visszasága.Én már voltam 12-es szintű,aztán visszadobott 9-re,majd 11,most megint 12... Érdekes az achievement-eket úgy nézem jól tárolja el,mert ott mindig azok vannak amiket megadott,se több,se kevesebb.
    Vagy pl. (de ezek már tényleg a legkisebb hibák) a Ranch pályán a szénabálák mögül nem lehet rendesen kilőni,mert a fegyver már kilóg mögüle,akire célzol az sincs kitakarva,a golyók mégis a szénába mennek pár centire tőlem.Tehát gyakorlatilag a szénabála nagyobb,mint aminek rajzolva van...Ez azért érdekes hogy a saját tesztelőik nem vették észre,mert szerintem ez az útvonal teljesen alap,és hogy ott ez senkinek nem tűnt fel.A pálya másik oldalán ha pajtába felmászok a létrán és ott ki akarok lőni kihajolva az ajtón,ugyanez,a fába lövök mikor már kilóg a fegyver.Gondolom többi pályán is akad ilyen,de én a Ranchon vagyok legtöbbet,eddig ezeket fedeztem fel.
    De ez már tényleg csak szőrszálhasogatás,első menetben a tréning/statisztika rendszert kéne összetákolják működőre,és akkor már szerintem jól használható kis játék lenne.
  • Mighty
    Semmi probléma vele. Néhány grafikai és működésbeli bugot leszámítva.

Pár bug a teljesség igénye nélkül:

- nem mindig lehet fegyvert választani. Ekkor automatikusan kioszt egy szerepet (role), de azt a továbbiakban nem tudod változtani, csak egy játékossal tudsz cserélni.
    - néha, ha kiválasztottál egy szerepkört pl Squad Leader, kezdésnél M249-el spawnolsz és nem tudsz lőni, mert M4A1-es löszereid vannak...
    - mikor bebugzódik a fegyver (féloldalasan tartja), nem lehet megjavítani, hiába veszel fel egy másikat, nem vált át rá. Még nem biztos, de ilyenkor az első mozdulat a reload/fix jam gomb megnyomása és az megjavítja.
    - amit itt pár sorral lentebb írnak, hogy a gránátot rossz időben dobja el.
  • Phoenix007
    Emberek, megy már a game rendesen? Vagy még mindig használhatatlan f*s?
  • Spészgószt
    a lámák nem tudnak ilyet....ezek szerint TE is az vagy!
    szólj ha találtál....
  • Mighty
    15 honor
  • John McLane
    Igen azt olvastam, 13 honor ellenére Private a rankom, én azt kérdeztem, hogy mi kell ahhoz, hogy First Class Private legyek?
  • astrobal
    kérdezek egy lámát: magyar szerver ip-je? vhogy nem találom..
  • Spészgószt
    Na ez az amit hiányoltam....régen már a tréningen a sitten ültem.... :DDD
    most nem mertem rálőni a kiképzőtisztre... :D
  • Mighty

Ha a kapott pontok elérnek egy bizonyos szintet, nő a honor. Egyre többet kell gyűjteni.
  • John McLane
    Rank mitől nő, változik?
  • John McLane
    Hasonló volt nálam is, ragyogó körök az Impacten elég sok körön át takeltem Z-t mindkét oldalon. 2-3-4 kill körönként, nem menőzök, enemy volt elég gyengusz:) Na de nem ez a lényeg, hanem beragad a gránát eldobtam, nem volt ott senki, robban, kilép a szerverről, és kidobbott a börtönbe. Aztán ott nyomattam a bluest szájharmonikán a klotyóba büzölgö kaki mellett.....
  • Mighty
    Ha van total commandered, akkor file keresés, azon belül advanced és megadod, hogy csak azokat keresse, amik nem régebbiek, mint x perc vagy óra vagy ami neked szimpatikus.
  • Spészgószt
    Hát ebből csak ROE lett másnak a lehetőséget sem adtam meg a gyógyításra!
    A helyszín az Inpacton volt, ahol a ház sarka ki van törve és belépsz a szűk kis folyosóra! A sarokban feküdtünk mind a hárman, esély nem volt odébb menni! A granyó pont a páciensek és az én fejem között landolt a földön....

BTW...mostanában egyre többet ragadok fent padokon és patkákon! Nem mászik át rajta csak rá, minden szar tárgyra kiírja a "mászást" természetesen a sérültek közelében tuti van legalább két olyan dolog amire felmászik mielőtt elkezdené gyógyítani...
    tegnap is Alleyen a tetőn kilőtt snipa-barátot próbáétam visszahozni az élők sorába erre a gyógyítás helyett felmászott a peremre és alap hogy le is zúgtam a tetőről...vicces volt főleg hogy egy bevásárló kocsiba estem bele és ott feküdt rajta/benne a katonám magzatpózban...!
    Újra kérdem...screeshotok hol vannak...? nyomtam róla úgy megnézném...
  • Belton
    Legalább a következő medic aki arra jár már 3x annyi pontot kap
    Feltéve ha nem robbantatok halálra
    Amúgy szerintem is marha idegesítő az a bug főleg mikor eldobsz 1-nadet és úgy magától el dob meg 1-et