60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • norbre
    sirály vagy!
    segítségeddel rájöttem a pontos megoldásra. 2 dolgot kell:

1. minden játékos gépén a America's Army\System\save mappába be kell másolni egy meglévö regisztrált játékos fájlját, és átnevezni jatekosnev.dat-ra.

2. az America's Army\System\User.ini-ben pedig ezt kell:

...

[AGP.HumanController]
    EnemyTurnSpeed=45000
    UserName=jatekosnev
    UserPassword=jelszo
    ...

és mehet a gyilok :D köszi még1x
  • bcs78
    De nem is kell a profilt betölteni netről, hanem csak annyi kellene, hogy mindenki saját nevén jelenjen meg játékban. Nem? Ezért gondoltam azt, hogy mindenki regel, majd otthon felmegy netre, bejelentkezik, letöltödik a saját gépére az aminek le kell, majd LAN-ban már látszódik a név.

Van egy txt fájl az AA könyvtárában. A txt fájl neve az játékban használt neved (pl [XYZ]Jozsika.txt). Ebben vannak az account adatai ideiglenesen a gépeden tárolva. Mi van ha ezt átnevezgeted és átmásolgatod a többi gépre?
  • norbre
    egyéb ötlet?
  • Marvin
    Nem bizony.
  • norbre
    na de ha a lan nem lesz az internethez kapcsolva, nem is tudja betölteni az általam regelt profilokat nem?
  • bcs78
    Én is azt javaslom, hogy regeljék magukat és gyorsan lenyomják az akadálypályát. Azt hiszem ez a legegyszerűbb megoldás. Ha esetleg nekik nincs net kapcsolatuk, akkor regelj nekik te accountot, és gyorsan csináld meg nekik az akadálypályát.
  • Marvin
    Miért nem regisztrálják ők is magukat?
  • norbre
    erre tudja valaki a választ? : [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1023046305#52707]#52707[/URL]

köszi
  • Marvin
    Ezekre a kérdésekre maradéktalanul választ kapsz, ha átolvasod a FAQ-t.
  • Herold
    Hát az Urbant nem javaslom kezdőknek, ott szinte bárhonnan lelőhetik az embert, nagyon résen kell lenni.
  • Danton
    Ja és hogy tudok előrébb lépni?

ELŐRE is THANX az INFÓT
  • Danton
    KÖSZÖNÖM SZÉPEN!

még szeretnék egy pár dolgot tudni:
    -mikor használhatok más fegyvert? (még M16 van)
    -mi az weapons menü a loginos dolgoknál? (ha jól láttam vmi fegyverskines dolog)
    -orvos hogyan lehetek?
    -mi kell ahhoz, hogy unlockoljam a master marskmanshipet?
  • Marvin
    Vannak olyan szerverek, ahova nagy honorok nem mehetnek be. (nem sok)
    A filterbe a max honor helyére írj 100 helyett 99-et, az sokat segít.
    És bcs tanácsait erősen vésd a fejedbe.
  • bcs78
    Néhány tipp tőlem.

- Kis méretű pályát válassz kezdésnek. Így nem azzal leszel elfoglalva, hogy hova a fenébe is keveredtél. Ilyen például McKenna, Bridge, Pipeline, Urban Assault.
    - Ne rohanj előre, azt hagyd meg a tapasztaltabbaknak. Maradj hátul és figyeld mit csinálnak a többiek. Nézd, merre mennek, honnan várják a támadást, merre lőnek.
    - Ha teheted, legyél medic, és fuss gyógyítani ha hívnak, a többiek hálásak lesznek érte, és közben megismered a pályát.
    - Csak akkor tüzelj, ha biztosan ellenfelet látsz. Ha egy távoli alakról nem tudod eldönteni, hogy barát vagy ellenség, akkor inkább ne lőjj.
    - Ne dobálj vaktában gránátot. Sőt! Amíg nics elég pályaismereted, és tapasztalatod, egyáltalán ne dobj gránátot.
    - Ne álldogálj egy helyben nyitott terepen. Célszerű fal mellett haladni.
    - Ha megritkult a mezőny, és még életben vagy, akkor lassíts és hallgatózz.
    - Ha egyedül maradsz, és abszolút fogalmad sincs hol vagy, és merre lehet az ellen, akkor nyomd be az "ö" billentyűt, és írd be: suicide, majd ENTER. ;-)
    - És a lényeg: ne add fel. Előbb-utóbb fordulni fog a kocka. Lehet, hogy a következő körben bejön a csapatodba két-három tapasztalt játékos, és akkor majd a te csapatodnak áll a zászló. Ha azt hiszed az segít, hogy néhány körönként szervert váltasz, hátha valahol könnyebb lesz, akkor most szólok, hogy tévedsz. Telepedj le valahol, és toljad huzamosabb ideig. Jönni fog az eredmény.

És megnyugtatásképpen: mindenkit állandóan legyilkoltak mikor még kezdő volt.
  • patacsi HUN
    Figyeld mit csinálnak az élők, abból sokat tanulhatsz, kitartás.
    Ne is halgass erre a Sadist-a manusra ;)
  • Danton
    csak állandóan legyilkolnak:(

nem tudtok vmi kezdő szervert?

vagy valami módot hogyan gyakoroljak?

• Sadist
    Ez nem Mohaa, nem is CS, nem is CoD, gyorsan felejtsd el.
  • Danton
    csácsá, csak ilyen round based serverek vannak?

olyan pl nincs mint a mohaa-ban a team match?

ha meghalsz akkor, nyomsz egy fire-t és mész tovább?
  • norbre
    üdv!

lenne 2 relative sürgös kérdésem, és az americasarmy fórumokon nem találtam választ.
    szóval a 7végén ha minden jól megy csinálunk egy Lanpartyt a haverokkal, de csak Lan és nem lesz interneten egy gép sem.
    Hozzáteszem eddig még nem csináltam soha szervert, eddig csak neten játszottam, és a többieknek nincs is regisztrált "profiljuk" a játékban (még nem játszottak vele)

1. A Haom-mal csinálok egy szervert mondjuk az én gépemen, akkor ha jól tudom én ue gépröl az "open 127.0.0.1" konzolparancssal tudok belépni, de a többi játékos hogyan? Elméletileg látniuk kell majd a Lan-szerverek között a futó szervert gondolom.

2. mivel ugye nem leszünk neten és amúgy is csak nekem van regisztrált nevem, hogyan lehet a többi játékosnak nevet adni. Azt próbáltam (1 gépen) hogy a Profile menüben megváltoztatom a nevet és csatlakozok a saját szerveremhez, de akkor a player neve helyett "recruit" látható. Szóval hogy lehet Lan-ban neveket adni?

remélem érthetöek a kérdéseim

köszi
  • Herold
    Sokat kell várni, légy türelemmel.
  • bcs78
    Esetleg jobb-klikk és megadod hogy hova tömörítse ki a cuccot. Ott lesz egy setup.exe amivel elindíthatod a telepítést.
  • Mighty
    Elvileg elkezdi kicsomagolni a windows TEMP könyvtárába. Több, mint 1 giga, szóval sokáig eltarthat.
  • Danton
    letöltöttem, másodjára a magyar hiv. honlapról, az amiról próbáltam először, de ugyanaz:
    mikor rákattintok az .exe fájlra nem csinál semmit a gépem csak tölt. semmi nincs.
    MIt csináljak, honnan tudom letölteni?

az ikonja egyépként olyan winzipes téma
  • bcs78
    Annyiban olyan mint a CS, hogy lőni kell benne, és vannak csíterek. Egyébként teljesen más.

A 2.4.0-ás verzió a tuti, jót töltesz.
  • Marvin
    Te tegnap voltál. Ma én.
  • Danton
    és az egész játék rendszerét hogy kell elképzelni?

kb olyan mint a cs?

most töltöm éppen a 2.40-es specialforces változatot, azt kell letölteni?
  • N3TuddKi
    én akartam...
  • Marvin
    Beírtam a viczet a megadott helyre.
    Válaszra várok...
  • Belton
    EHhh én azt használom 3éve :P
    Csak tudni kell jol beállitani BANG!
    Jelenleg 1033 servert talál (de ez mindig változik)
  • Herold
    Nem biztos, nekem az ASE nem lát egyetlen AA szervert sem.
  • N3TuddKi
    Sadist! Te átvertél engem...
  • Danton
    szervereket is tudok keresni az ASE-ban?

Ha igen holnap töltöm lelefe
  • Belton
    NAh legyetek jokk 10 nap mulva jövök (megyek balatonra HOOAH)
    Jácatok sokat:D
    Gyüljön a ROE!!!1000sévee...

• Belton
    De lehet 2töö
  • CSUKA
    Legalább egy gép kell hozzá!
  • Herold
    Igen.

De.
  • Herold
    Ilyen.
  • Danton
    milyen a gépigénye?
  • Danton
    Figyu láma leszek, de ez a game full ingyen van?

Ez nem csak ilyen amcsi propagandabaszás?

Ez kajak jó lenne.

• Belton
    LOL