60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • CSUKA
    Könnyű nem? Ő is tudja..:)
  • CSUKA
    Reinstall AA...

1. töröld ki a program files mappában az egész AA könyvtárat.(Az uninstall szar)
    2. kezd el telepíteni.
    3. ne indítsd el egyből (Lounch AA = nem)
    4. vedd le a mappájáról az írásvédettséget.
    5. indítsd el az AA-t.
    6. a Deploy menüben kapcsold be lent a pb-t.
    7. lépj ki az AA-ból és frissítsd a pb-t a pbweb.exe-vel
    8. start AA név & pass beírás.

elvileg ennyi...
  • CSUKA
    Van az a lista. Nemrég illesztette be ide valaki, amiket az AA nem szeret (futó folyamatok).

De nekem van amikor összefagy minden a gépemen. Csak AA van fent az egyik XPmen és van amikor azt játsza, hogy szó szerint szerverbetöltés közben már CE-t kapom. Meg olyan is van, amikor lövöm és az első burst ellövés után kidob a főmenübe vagy CE. Olyankor egy üres user.ini-t csinálok és azzal megyek. Elmúlik a CE. A bindeket meg utánna visszarakom max.

Nem szereti az AA a nagy lapozófájlt sem. Lehet, hogy az árnyék fekteti meg az AA-t. Faterom régi gépéből kiszedtem az ATI 9000 pro-t (128Mb,4xagp) és azzal ex nem volt CE-m. Igaz az árnyékot egy 2-3 m3-es négyzetben láttam. A 2.4 ben, ha játék közben állítod be az sf gun cuccait akkor is CE.

Mindenesetre Ist19-nek a 64 bites AMD-jén ugyanúgy van CE mint akárkinek. És a 2.5ben is van CE... legalábbis warezosan.
  • fdsag
    Az mi a franctól van,hogy a játék minden figyelmeztetés nélkül kidob a főmenübe?A pb-t már manuálisan is frissítettem.
  • patacsi HUN
    hát nemtom, nem hiszem hogy sokan játszanak az én gépemnél ütősebb configgal és ezen 10x annyi CE-m van mint a laptopon 64 megás videokarival :(
  • Tomo15
    Tuti hogy valamilyen cheat...
  • wanteed
    Köszi a választ!
  • CSUKA
    Úgy látszik minnél jobb felépítésű a gép annál kevesebb a CE.
    Amúgy megint levették az army.com/downloads-ot és már vissza is rakták 2.5 nélkül

Linuxon nincs CE asszem. Az helyből összemomlik, mert nem adtsz jogot a CE-nak
  • Dannyka
    Tényleg? Linux alatt van Critical Error
    Mondjuk nekem a Winfos kliensel is csak havi egyszer van Criticalom. És persze ezt se kérdezzétek hogy csinálom mert nem tom
  • Dannyka
    Nem lehet játszani Linux alól.
    De ha jól tudom Linux szerverek viszont vannak. Hogy hogyan azt ne kérdezzétek.
    Sőt. Az is lehet hogy idiótaságokat beszélek.
  • Marvin
    De miért van az, hogy Linuxra meg sem csinálták a 2.4-et?
    Linux alól most nem lehet játszani?
  • Suri
    Na most megint van letöltés.
  • Dannyka
    Egy ideig nem voltak már letölthetö dolgok az Army.com- on
    aztán valahogy tegnap és tegnapelött újra fent voltak a letöltések (2.4).
    és mára megint eltűntek.
  • CSUKA
    Egész hétvégén ez volt...
  • Dannyka
    Megint kivették a letöltéseket az Army.com -ról!
    Esetleg reménysugár
  • Marvin
    Szerintem egyik sem.
    Bement assault lett és lőtt az AR-rel, mint az állat.
  • CSUKA
    Ilyen nincs és mégis van... 100as fragrate. Reconnect, csít vagy mindkettő?
  • Aragorn10
    Itt nézd meghttp://www.americasarmy.com/downloads/manuals.php
  • Aragorn10
    Itt nézelődjél-http://www.americasarmy.com/downloads/manuals.php
  • CSUKA
    Ist azt mondta ma jön ki a 2.5.
    Ő könnyen beszél, két napja azzal játszik gyakmódban.
  • Sadist
    Mondjuk a topikok környékén nézz körül!
  • wanteed
    köszi, de tudod azért kérdeztem meg itt, mert ott nem találtam választ. esetleg abban tudnál segíteni, az oldalon hol van a szerver létrehozás részletei?
  • Josszimatroz
    lol lmao rofl...
  • N3TuddKi
    www.americasarmy.hu
  • wanteed
    Sziasztok
    El tudnátok magyarázni, hogyan lehet szervert csinálni?
    Fontos lenne!
  • gzadmin
    köszi a tippet
  • Aragorn10
    NINCS
  • cyrus #53139
    persze, counter strike-nak hívják.
  • KáZé
    sziasztok! nincs vmi olyan patch ahol mar meg van csinalva a training és nekem nem kell vele szarakodnom?
  • Sadist
    www.americasarmy.hu
  • gzadmin
    Sziasztok!
    Most fedeztem fel ezt a kellemes játékot!
    Mint ultraláma kérnék segízséget tőletek!
    A kiképzés során megoldandó tesztek helyes vállaszait hol találom?
    Üdv
  • Josszimatroz
  • N3TuddKi
    és olyan helyeken járnak ahol én még sosem, pl village-n tudtak újat mutatni :P
  • CSUKA
    mind1
  • Josszimatroz
    en is olvastam es nagyjabol eggyezik a velemenyem veled.. lehet zavarja oket hogy meg kell szokniuk a rohanok ugralok fejenlovom stilus helyett (ami neha mar CS-t idez) legalabb is iog video megtekintese utan ez a feelingem volt, szal sirjanak csak... a bug-ok nagyreszenek megszuntetese meg jo dolog.. na jo a gugolos-fegyvervaltos hianyozni fog csar-on mikor rpg-t toltok es betamadnak ;-)
  • Josszimatroz
    elosszor lehasalt aztan felallt es ugy lovoldozott.. ;-) (a szerk)
  • Josszimatroz
    ne általánosits... multkor rt-n 10 honor jott utannam es csinalta amit en.. lehaslat mellem es pufogtatott.. (igaz sniper voltam es qrvara zavart mikor alva lovoldozott mellettem).. aztan meghaltunk 203 kiszurta es vele egyutt borultam en is. igy volt idom elmagyarazni neki 1-2 dolgot.. es megertette! adott granatot indulasnal.. mondtam hogy merre figyeljen majd es csinalta! ennyi..
    ugyhogy csuka te csak alljal a high honorok melle es nyomjad.. az se igaz hogy mindegyik le tkz es bena.. neha meg mulatsagos is miket alkotnak.. pl csaron belesetal a tuzbe etc..
  • bcs78
    Az interjúból látszik, hogy sok pro begyakorolt sémákban gondolkodik. Tisztára olyanok, mint az autisták. Ha valami jelentősen megváltozik az AA-ban, akkor bevágják a durcát, mert elveszítenek valamit, amit korábban előnyükre tudtak váltani. Ahelyett, hogy értékelnék a változatosságot. Végre új kihívás a játékmenetben. Pedig a változások a többség érdekeit szolgálják.

Viszont azért ott van a másik nézőpont is. Azt ezért el kell ismerni, hogy pl a random spawn éppenséggel nem kedvez a verseny körülményeknek, így az a néhány új pálya alkalmatlan a ladderek és ligák lebonyolítására.

Amin kicsit elkerekedett a szemem, az a következő volt (magyarra fordítva): "Tök szar az Army azon törekvése, hogy lelassítsák a játékot. Mondjuk az európai játékosok most örülhetnek (ti. ők a lassú játék hívei, és állandőan kempelnek)."
    Hogy ezek mekkora kancsók.

Kicsit zagyva amit írtam, tudom, de remélem azért érthető.
  • CSUKA
    sorry!
    Már látom...
  • bcs78
    El vagy kavarodva. Nyers egy másik témával kapcsoaltban írt.