60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • pet70000
    akko' most letőlt vagy nemletőlt??
  • Dexa
    azon viszont mindenki elgondolkozhat, hogy ha ilyen "rohamos ütemben" fejlődik a gémben a mozgás, akkor a 3.0121-es változatban 4 javító pecs után már hordágyról lehet majd csak lőni az ellent (nem kell félni lesz egy ápoló aki majd tolja a hordágyat és majd akit szintén le lehet lőni (cumi amikor lelövik és te ott fexel... a pálya közepén ) )
    1 szó mint 100... mozgás szar...
    ;)

3.1-es változatban viszon felértékelődik újra majd a medic-ek szerepe és akkor már Ross dokit alakítva műtétet lehet a pályán végrehajtani (nővérkéket nem lelőni majd ;) )
  • Dexa
    azt viszont nem értem, ha már így felértékelődött a medic-ek szerepe az életszerűség miatt, akkor miért nincs vmi "büntetés" akkor amikor szarnak gyógyítani, sípolhatsz te hogy medic, medic... kiscsávó vígan puffogtat tovább mint ha mi sem történt volna... te meg elvérzel (jah és ő választotta ki hogy medic akar lenni)
  • Dexa
    na hajnalt minden kedves 1begyűltnek

lag van... bízom benne nem sokáig mert néhány szerveren elviselhetetlen

gránátot végre lehet dobni nem csak úgy kiesik az ember kezéből

ugrást tény és való... elcseszték... ez nem csak az ugra-bugra icka-ficka emberek ellen van, ez szerintem mindenkinek nehezíti a játékot/játékát... ez az "újítás"
    mint most Csuka is elmondta nagyon meg kell gondolnia az embernek hogy mikor is ugrik mert ha elcseszi azt hogy mikor is teszi ezt akkor keményen rákefél (két imát is elrebeg az ember hogy jaj addig ne kelljen újra ugrani...)

sebzés nem lett rossz (über rambo medic korszaknak remélhetőleg vége ()

tény, nehezebb lett a játék a változások miatt, de így életszerűbb is vmilyen szinten

szal nem lett rossz de bizonyos dolgok megváltoztatását kétszer is meggondolhatták volna

• CSUKA
    Jah... a 2.5 a bénák felé hajlik kicsit. Látom szegény 80-9x honoros játékosok rohannak egyik fedezékből a másikba, de két patkára kell felugrani. Az elsőn átugrik és amikor a pálya közepénél tart már nem tud felugrani a második patkára és lagfeljebb csak lehasalni tud. Ekkor jön a kis köcsög kezdő, aki hasalva megy körkezdés óta és campelve agyonlövi a 100 golyós rpkval. Legalább 2 ugrást hagyhattak volna. Annyit kellett volna csinálniuk, hogy reload közben ne lehessen ugrálni. Most 2x is meg kell gondolni el tudok e futni Aból Bbe.
    Nincs értelne az előre-hátra beijesztős trükknek sem, mert lassabb lett a játékos járasa. Mire előre mozgon lesebeznek. A midicek meg 2.3-4 hez szoktak, amikor még simán eláll a vérzés, ugyhogy nem jönnek érted segíteni.

Nem bunnyhoppos luserek. Aki tud lőni eddig is leszedte Őket.
  • Nem3sis At Work
    bunny hoppos luzerek. jodarabig nem ertettem minek ugral ossze-vissza a sok balf@sz. utaltam is oket rendesen. most legalabb ok is utalhatnak engem :-)
  • Sadist
    Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én olyan jóízűeket röhögök a 80+ honoros "pro gémereken", amikor arról panaszkodnak, hogy nem tudnak bunny hoppozni, meg egy 10 honoros is ki tudja nyírni egy-két szerencsés lövéssel :DDD
  • cold-fire
    köszi!!!
  • bcs78
    A játék idejére kapcsolj ki minden memóriarezidens programot.
  • cold-fire
    HELP!!!!!!!! be akarok lépni egy serverre és kidob a játék majd ezt írja ki:

Build AmericasArmy_Build_[2004-06-01_02.01.01]

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1840 MHz with 511MB RAM
    Video: NVIDIA GeForce FX 5600 (7713)

General protection fault!

History: UGameEngine::Tick <- Level SF CSAR <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 706D7564 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free

• big
    Sziasztok!
    Tudna valaki segíteni?
    ASE-szerverkeresőn nem tudok magyar szerverre csatlakozni, játékon belül a külföldi szerverekre feltudok menni, mi lehet a probléma?
    Valami beállítás kell az ASE-nak?
  • Sadist
    Sikerült lekapni M16 irányzékát. 3D-ben így nézne ki :)
  • cold-fire
    akkor leszedem :)
  • Sadist
    Tudom, csak hátha valaki még nem látta :)
  • bcs78
    Minden 7-es végén kiírja konzolba. A részletezést is.
  • Josszimatroz
    DEV-ek aszonták ők is ilyen laggos servereken jatszanak ugyhogy ne sirjunk... komolyan: szerintuk server memory leak problem.. es keszul mar ra a serveroldali patch...
  • cyrus #53309
    mi az a linux ? :D
  • Sadist
    A Linuxosok szerintem még igen.
  • Nyers
    Jól megváltozott a játék és vele együtt a játékmenet. Nem semmi. ;)
  • cyrus #53306
    senki.
  • cold-fire
    Játszik még valaki az AA 230-al?
  • THE matrica
    > displayscore
  • CSUKA
    a felső részét igen.. de a többit honnan varázsoltad?
  • Sadist
    Ilyet láttatok-e már? :)
  • Aragorn10
    Hát remélem mert k***a idegesít engem is ez a rohadt lag
  • CSUKA
    Szar ez a 2.5...

Laggol mint állat, ugyanúgy van távcsőbug és lelassult a játék mint a franc.
    De a lagg a legrosszabb. A laggal tudnak még valamit csinálni vagy ez már így marad? (EUs szerverek is laggolnak még pipelinén is. Azok is amik a 2.4ben jók voltak.)
  • SirThomas
    Köszi! Már el is tüntem!
  • cyrus #53298
    próbáld a fullt feltenni, patchelés sosem ment zökkenőmentesen :S
  • sissic
    Sziasztok akadt egy kis gondom 2.5patch már inditáskor Critical Errort okoz lehet ezen segiteni valahogy
  • CSUKA
    Tényleng le a kalappal.. csak sajnos visszajött a lagg probléma.
    Kicsit Urban jellegű az Extraction(nem csak a háttérhangok miatt)

Remélem a lagg megoldódik. Igaz csak 4-5 EU-s szerver van/pill.
  • Josszimatroz
    idezet x.x.x cheat forumrol..
    "ok i made a new loader and a few fixes for my old bot
    now its ready to be released works on 2.5 + PB + Cvar (atm...)
    AutoFire+AutoAim+Esp+AutoReload+NoRecoil+DoName+Se rversay(and bind)"

mi van evenbalance kituzte a feherzaszlot?..
  • Sadist
    Ez a 2.5 állati jó! Végre igazán számít, hogy ki lő először. Meg mintha a fegyverek sebzése is nagyobb lenne, vagy legalábbis könnyebben meg lehetne halni. A medicek szerepe pedig hatalmasat nőtt. Az új Admin Command Postól pedig hanyatt estem. Végre el lehet érni a szerver majdnem minden beállítását egy grafikus felületről.
    Az új pályák közül eddig csak a Dockside-ot próbáltam ki, de nagyon tetszik! Kicsit West Assault felé hajlik a pálya, de ez klánmeccseknél szerintem nem annyira gond a térfélcsere miatt.
  • Sadist
    Persze hogy átlövi, a golyó sebessége olyan nagy, hogy a lepedő a tehetetlensége miatt nem mozdul el, amíg a golyó át nem üti. De ilyen kérdésekkel fordulhatsz a Haditechnika topik látogatóihoz is.
  • SirThomas
    Sziasztok! Nem konkrétan a játákkal kapcsolatos kérdésem lenne, de 1kicsit ide vág.
    Kérdés : Géppisztollyal vagy pisztollyal ki nem feszített lepedőre rálövök átlövi a lepedőt?
    Csak olyan ember válaszoljanak akik meg is tudják magyarázni. Sőt aki probálta már!
    előre köszi a válaszokat!
  • Sadist
    Szép jó reggelt Magának is!
  • Marvin
    Jó reggelt!
  • repro
    mi ez a sok hozzászólás? kijött a peccs?
  • patacsi HUN
    ftp://aao.hu/AAO_WEB_DIR/downloads/full/armyops250.exe
    http://aao.hu/downloads/full/armyops250.exe
  • SACA_(HUN)
    Olvass vissza! NeTuddki-nek irtam egy kis listát ott megtalálod a megoldást! Egyébként a pb nem visel el bizonyos programokat!
  • Sadist
    Hát pedig gyanúsan az lesz belőle, egy-két driverfrissítéssel egyetemben.