60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • rohadt alma
    Semmit se értek.Nem tudok angolul.
  • Sadist

Számodra a 7-es ponttól érdekes.
  • rohadt alma
    Az America's Army Server Manager-ét nem tudom eltávolítani a
    gépemről.Azt a hibaüzenetet kapom,hogy "A művelet csak az éppen
    telepített termékek esetén érvényes" mikor megprobálom uninstallálni a
    Programok telepítése és törlése listájából.Korábban fent volt az
    America's Army aztán unistalláltam de ez megmaradt.A HDD-n kikerestem az
    összes AA-s fájlt meg könyvtárat és töröltem amit hagyott a Windows.Most
    szeretném telepíteni az új AA-t,a v2.5-öst de nem tudom.Gondolom a régi
    maradéka nem engedi.Mit lehet ilyenkor csinálni?Csak ne kelljen a
    Windows-t megint telpíteni.
  • N3TuddKi
  • wanteed
    oké köszi!
  • CSUKA
    holnap elvileg fentlesz klntársam ts-en. 19:00
    aarecon.com:9150

remélem tényleng fent lesz, mert én nemigan tudok segíteni
  • wanteed
    Hali!
    Nincs kedve vkinek server kreálást segíteni nekem team speak-en?
  • Josszimatroz
    ha béna vagy ne csüggedj! akkor majd meghív az xSU..
  • N3TuddKi
    kezdj játszani és ha jól játszol bekerülhetsz klánba...
    belépsz a játékba deployment / internet / filters - itt tudsz pályát választani.
    ha olvasgatod a
    aao.hu-t akkor ott számos hasznos infot kaphatsz. ott találod meg a magyar szerverek ip-jét is
  • Josszimatroz
    americasarmy.hu-n nezelodj.. illetve http://aaotracker.4players.de regisztralj..
    keresd ki a magyar klanokat es bombazd oket emailekkel.. ennyi..
  • Nowotny
    Szevasztok.
    Nemrég töltöttem le a Gamét, megcsináltam a Traning-et. Hogyan tudnék klánba lépni, vagy játszani valahogy?
  • ötvenkilences
    hali,(ez a viszhang volt
  • heystumafly
    hali
  • Dexa
    na de most irány mindenki gémelni (aki még nem tenné ;) )
    ki kell használni hogy normálisak a szerverek már...
    ;)
  • Dexa
    akkor máshogy fog hivatkozni rád... (#.... )
  • Sadist
    Jah és részemről lezárva, ha meglátok egyetlen egy hozzászólást is, aminek a fejlécében CSUKA, alján pedig "Válasz Sadist üzenetére" olvasható, azonnal törlöm.
  • Sadist
    #53321-ben kezdődött a "köcsög kezdő"-zéssel, amire én válaszoltam. Aztán jött a "olyan balek vagy, hogy megölöd magad egy gránáttal, ráadásul a legtöbbet játszott pályádon", majd elkezdett személyeskedni, és nem csak velem, hanem rozival, Josszival meg cyrussal is. Azt meg kifejezetten utálom, ha legjobb pajtikat baszogatják. Ezek után ki is kötött bele kibe?

#53498:
    Hol kötöttem bele és kibe? Azt meg hol írtam, hogy jobb játékosnak gondolom magam?

"Én csak Sadistal akartam flamelni"
    Heh, annyi a gond, hogy te nem tudsz flémelni, hanem csak fröcsögni és koholt vádakkal sározni a másikat. Egy-két idézettel vagy érvvel már nem tudod alátámasztani a kijelentéseidet.

• ötvenkilences
    aha , no mindeggy. pedig esküszöm elözöleg ugyanazon a ponton egy AK fél csöve lógott ki a falból
  • CSUKA
    Nem. Laggos lehetett a szerver.
  • CSUKA
    Nem szeretem a sört... Tequila? Az van? Sierra. Az a kalapos. Én nem étek a szervercsináláshoz.
  • ötvenkilences
    értem,,akkor kérdeznék valamit a pipelinével kapcsolatban. létezik olyan hogy a falon keresztül kilője valaki a másikat? Mert nekem tegnap úgy tünt mintha velem ez megtörtént volna.
  • wanteed
    Hali!
    Van vki aki segítene nekem Team Speak-en csinálni egy servert?
    Kapna 4 sört! :D
  • CSUKA
    Eh.. Ez mind igaz. Így van. Én csak Sadistal akartam flamelni. Arra nem számítottam, hogy ennyi rajongója van. Van aki a fórumon ismert, van aki játékban. Én pipelinén híres vagyok, fórumokon hirhedt.
  • ötvenkilences
    üdv,csukával kapcsolatban, (nem csuka személyével) csak mint jelenséggel kapcsolatban. Míért nem ez az ÉLET?? Bocs, de azt hiszem ezt hívják PROFIZMUSNAK!
    Ui,bocs hogy csak így!"beszólok" de ez 1 fórum !?
  • pet70000
    szerintem meg direkt heccel mindenkit, mert élvezi, hogy ő a téma....
    amúgy tök igazad van..
  • mstummer
    Nekem Csukáról egy tipikus cyberkid ugrik be,semmi más nem számít csak a játék, de annak se a szórakoztatás része...hanem a statisztikája hogy a hasonló tipusu emberkék előtt felvághasson.Vannak fontosabb dolgok az életben, a játékokat nem azért találták ki hogy az legyen az ember célja hogy abban a világban éljen, hanem hogy csak kiruccanjon oda,kikapcsolódjon.Persze lehet menőzni hogy ilyen vagy olyan jó vagyok az Army-ban,de ez a valódi életben abszolút lényegtelen. Ott az számít hogy mennyi barátod van,van e bnőd,egészséges vagy e,boldog,és van e pénzed....a fragrate ott nem nyom a latba semmit.
    Tudod nagyon szar ha az ember egyedül marad.Jó mondhatod h van x barátod,de te most egy közösségen belül vagy egyedül,mégpedig a magyar AA közösségben. Nem lenne jobb ha kedvelnének,vagy legalább elfogadnának az itteni emberek és nem az lenne hogy arrogánsnak tartanának?
    Majd persze jöhetsz azzal hogy én mit pofázok amikor pocsék a fragrate-em, meg kevés a játszott időm,meg kb 4 hónapja nem játszottam...de nem izgat, én akkor játszom ha kedvem tartja,azért hogy kikpacsolódjak.
  • bcs78
    Hát ha ez volt a célod, akkor - szerintem - sajnos ezt nem sikerült elérned. A hozzászólásaidból csak azt lehet leszűrni, hogy itt van Csuka, aki abban leli örömét, ha értelmetlen és személyeskedő vitákat folytathat mindenkivel. Ebből a legtöbb emberben csak egy nagyképű és ellenszenves figura képe rajzolódik ki. Már régen nem arról van szó, hogy Csuka így csíter, meg úgy csíter. Ezzel a stílussal csak egyre jobban elidegeníted magadtól a többieket. Én nem hiszem el, hogy az a célod, hogy az amúgy sem magas tetszésindexedet, még lejjebb tornásszad. De lehet, hogy tévedek, és neked tényleg ez okoz örömet, de akkor ez annyira távol áll az én világszemléletemtől, hogy ezt képtelen vagyok felfogni.
  • CSUKA
    Én azt próbáltam bizonygatni, hogy én nagy képű vagyok, de nem szoktam belekötni minden kezdő játékos hozzászólásaiba és ha belekötök akkor is van mire fel.
    Sadist a haverjain kívül mindenkibe beleköt és egyáltalán nem értem miért gondolja magát jobb játékosnak.

Jajj csuka, radarozott, csíter stb... Én legalább tudom miről beszélek. Bár úgy vettem észre Fair Play alapján, hogy rajtam kívül mindenki jobban ért a csalásokhoz.
  • bcs78
    Én se értem mit vitázol vele. Most meg már akárhogy csűröd-csavarod, úgy tűnik, mintha valami bűnös dolog miatt mentegetőznél. Különben is. Mi van akkor ha fejen basztad magad egy gránáttal? Minimum egyszer mindenki legránátozta már magát, és röhögött egy baromi jót a dolgon. Kivéve talán Csuka, de ő nem számít, mert nem szórakozásból játszik, hanem a statisztika miatt, mert ezzel próbál felvágni előttünk.

De végülis azt csinálsz amit akarsz, semmi közöm hozzá.
  • Sadist
    Komolyan megfordult már a fejemben, hogy az egész "flémet" kitörlöm, csak az a baj, hogy egyesével lehet törölni a hozzászólásokat, ahhoz meg már rohadtul se időm, se kedvem :D
  • Doma #53495
    Ejjj.
    Megváltoztal Szadi :D
    Anno nem álltál le vitázni iqvákumokkal :D
  • Sadist
    Uncsi vagy, nem esett még le? Egy egész oldalon keresztül próbálsz valakire ráhúzni egy légből kapott hülyeséget, ami csak a te kis csökött elméd szüleménye és semmi valóság alapja nincs.
  • CSUKA
    Nem én szedtem elő a gránátot hanem te... És inkább te próbálkozz. 1x csak bejön.
  • Sadist
    Még mindig nem tudom, hogy honnan szedted ezt a gránátos dolgot, de próbálkozz csak :D
  • CSUKA
    Téged megkérdeznek:
    -Ön mihet ért?
    -Egy gránáttal ki tudom nyírni magamat 6 másodpercen belül anélkül, hogy másokat megsebeznék.
  • Sadist
    Most komolyan, neked AA-ból meg fragből/frag rateből áll az élet? :D Képzelem ahogy elmész pl. egy céghez meghallgatásra, megkérdezik, hogy milyen diplomával/tapasztalattal/nyelvvizsgával rendelkezel, erre te rávágod, hogy 30000 killed, 3.5-ös frag rated van :D
  • CSUKA
    A te 0-s fragod viszont tutira reális...
  • Sadist
    Hm, most jut eszembe, ebben még nincsenek is benne az összecsalt és a "megfigyelésre" használt accountjainak a játékideje :D
  • Dexa
    jól vettem észre hogy már lag nélkül lehet gémelni? vagy már annyira hozzá szoktam volna?
    csináltak volna vmit?
  • Sadist
    Viszont az a két dolog, ami legjobban segítségedre van az ellenség észlelésében :)
    Az Extraction meg valahol el van cseszve. Ha a busz irányába fordulsz, azonnal leesik az FPS, függetlenül attól, hogy tényleg a sok polygonból álló buszt látod-e, vagy csak egy bazinagy szürke falat.