60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Sadist
    Boldog szülinapot Strahd :)
  • Sadist
    Nem jól kiépített? :D Jelen pillanatban Army.com szerint több mint 1900 szerver fut, majdnem 4 millió játékos (akik megcsinálták az alap kiképzéseket), utóbbi időben a 2.6 a legjobb verzió. Ha szerinted ez élvezhetetlen, akkor tényleg inkább menj MOHAA-zni
  • patacsi HUN
  • [Rush]
    HB STRAHD_
  • Dzsotte
    Nem számít fiúk.Sajnos még nem olyan jó a kiépítettége ennek a játéknak.
    Ugyanakkor nem tudom miért nevettek ki, hiszen ha egyszerűen élvezhetetlen a játék, akkor élvezhetetlen.Pusztán csak megosztottam veletek a tapasztalataimat.
  • Gabe18
    Mondjuk a mérete nem tudom milyen kapcsolatban van azzal hogy a neten játszható a játék.Ezen nem tudom mi a felháboritó...Főleg hogy ezt teljessen ingyen bérmentve kapod meg.Az Unreal Tournament 2004 asszem valami 6 giga volt,és az is csak neten játszható...
    A ping az nekem is nagyobb a többiekénél,mint tegnap irtam (40-70),de szerintem tűrhető igy is.Megnéztem,magyar szerveren 20-25 volt.
  • Sadist
    "tetszenek benne a fizika,texturák, modellek."
    "Ezt a 2.1 G-t nem érzékeltem egyszer sem a játékban"

Ezen meg jót röhögtem :D Kissé ellentmondásos.
  • Sadist
    Ha fele annyi lett volna a pinged, akkor is kicsináltak volna.
  • Dzsotte
    azt fogom tenni
  • Doma #54316
    Nem baj, nem vesszük támadásnak sőt...!
    Javaslom nyomj rá egy uninstallt, ilyen szar lagos játékot pfff...
    Lettél volna itt 2.1 idején :P Az volt a lagos időszak, most teljesen istenes!
    Nah mind1 te se vedd ezt támadásnak, de szerintem mohaa után ez nagy csalódás lesz.
    Byz
  • Dzsotte
    Én még kezdő vagyok az AA-ban, de ilyen béna-lagos szerverekkel régen találkoztam.Olyanok mint kb. amikor a MOHAA bejött a piacra és az ember megismerkedett- ezalatt magamat értem- a multiplayer fogalmával.80-120-as ping-gel élvezhetetlen a játék, miközben egy másik (HUN) emberkének meg van 15-s ping-je.Ilyen lagos játékhoz szerintem Nostredamus-nak kell lennie az embernek.
    Egy kicsit túl van fokozva ez a játék.Nem mondom azt hogy nem ér semmit, mert tetszenek benne a fizika,texturák, modellek.Én sajnos a MOHAA-hoz tudom csak hasonlítani, mert avval játszottam sokat-rengeteget és ez a game nagy csalódás számomra.2.1 gigát foglal el gépemen és csak neten lehet vele játszani.Ez számomra felháborító.Nem a játék mérete, az nem érdekel, de hogy ha felmegyek a netre, akkor kérem alássan..működjön normálisan a játék, ha már 2.1 Gigát foglal!Ezt a 2.1 G-t nem érzékeltem egyszer sem a játékban.Kérek mindenkit, hogy ne támadásnak vegye ezt az írományt, pusztán egyszerű gőzkiadás volt.Egy rohadt honort tudtam volna ugrani(87 pont kellett volna), hogy elérhessem a 13-at.Természetesen még nem jött össze és ez sarkalt arra, hogy leírjam a tapasztalataimat.
  • Sadist
    Boldog szülinapt Prank :)
  • Dani 22
    vagyis mielőtt elindítom a tracker-t kell hogy fusson a game vagy majd elindítja magától?
  • Dani 22
    Nekem még mindíg nem megy fel a serverre......Trackerről hogy lehet joinolni?
  • Dani 22
    akkó meg mi szösz ez?
  • Doma #54310
    Eszerint nem...
  • Dani 22
    Hi!
    Ja nekem is ezt írja ki az a nyavajás.Mi ez leállt a központi server?
  • obe
    "faild to connect to msb server"..ezt irja már 1 órája...másnak is van ilyen gondja?
  • Mighty
    Korai volt az örömöm... Megint nuku aa.hu melóhelyről :(
  • Marvin
    Amikor még turbánosok rocsóztak az Insurgent Camp-en?
  • Josszimatroz
    modemről anno a 250 király volt..
  • [Rush]
    mást ír ki f1-el, mint ami a reális....
  • Gabe18
    Üdv!
    Ping ügyben érdeklödnék.Csatangolok itt a külföldi szervereken,európaiakon.Átlag 50-80 közötti pingem van.Persze van ahol nagyobb,de hát oda már végképp nem megyek.45 alá még sosem ment talán.Még elfogadnám,mert mégiscsak külföld,de nem egy Hun jelzésű játékost láttam már akik 10-20 közötti értékel nyomják,ahol nekem 50-60.
    Persze sok oka lehet tudom,de van esteleg valami beállitás vagy valami amit esetleg elmulasztottam (settings-ben be van állitva a DSL-CABEL a netkapcsolathaoz),vagy ez ilyen aztán annyi?
  • Marvin
    Ez: Build AmericasArmy_Build_[2004-06-01_02.01.01] (a dátum) arra enged következtetni, hogy nem 2.6-tal próbálkozol.
  • Marvin
    Nincs már ilyen lehetőség.

A szerver neveket lehet már csak színessel írni.
  • Dzsotte
    Nekem is lenne egy apró kérdésem:Korábban quekeltem, de már elfelejtettem, hogy an kell színes betükkel kiírnom a nevemet.Ha valaki tudja, kérném egy példával szemléltetni!
    Köszi előre is.
  • Dzsotte
    http://www.theclan.hu/forums.php?m=topics&s=2

Itt megtalálhatod az SF és a Medic Traning megoldásait
  • dlx
    Sziasztok!

Szeretnék játszani a játékkal de mindig ki dob és ezt az üzenetett kapom:

Build AmericasArmy_Build_[2004-06-01_02.01.01]

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 3011 MHz with 1023MB RAM
    Video: YUAN RADEON 9600 (6561)

General protection fault!

History: UGameEngine::Tick <- Level Border <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 706D7564 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free

Ha tudtok segítsetek.
  • Sadist
    na jó mégis, csak hogy lásd milyen rendes vagyok
    1. keresőbe alulra beírod, hogy medic teszt és lám, 10-ből 6 hozzászólás medic teszt megoldásokkal van tele
    2. nincs, nem is lesz
  • Sadist
    sry, de most nincs időnk válaszolni :(
  • fhsasa
    hali
    sorry de most nincs időm visszaolvasni, megköszönném ha valaki segítene

ad1.: az orvosi vizsga megoldásai kellenének, nem tudok angolul
    ad2.: magyarosítás nincsen hozzá?
  • Josszimatroz
    messze még a szüret van elég időd.. vagy szíjjazz egy demizsont a hátadra vazzeg
  • Doma #54293
    Gáz, akkor szerintem próbálj meg rendelni külföldről...
  • SACA_(HUN)
    Sajnos nem jutottam semmire sem! :(
  • Doma #54291
    Tipikusan jó magyar mentalitás :P
    Akkor esetleg kérdezz rá itt, vagy itt,. Izé tudom hogy bringás bolt meg minden, de lehet hogy találsz egy kicsit rugalmasabb embert mint a combat.hu-nál :D
  • SACA_(HUN)
    Sajnos náluk már érdeklődtem! Eléggé rugalmatlan cég! Jelenleg nincs nekik 3 color desert, és nem is tudta megmondani mikor lesz, mert csak akkor rendelnek ha a készleten lévő zöld szinű elfogyott! Jó mi?
  • Doma #54289
    Esetleg náluk... elvileg ez a cég van feltűntetve a Camelbak.com-on mint hivatalos magyar disztributor.
  • Doma #54288
    Sörtúra lesz a sivatagban?
  • SACA_(HUN)
    Hi! Srácok tud valaki közületek olyan boltot az országban ahol 3 color desert camo camelbak-ot lehet vásárolni? Igy néz ki!
  • CheAteR88 #54286
    Nézd meg a prividet!!!!!!!!!