60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • rosemberg
    Ja azért nincs teljesen ingyen egy kis tanulás az ára szerintem azért nincs mostanában senki a magyar servereken mert nem szertnek tanulni inkább kifizetik a "drága"(ha nem tört) játékot és ott nem kell semmit csinálni csak játszani.
  • rosemberg
    Elkéne olvasni az oldalon a dolgokat
    http://americasarmy.hu/indexelemei/home.html
    és sok érdekeset megtudsz.
    Jó a game kicsit túl életszerű tehát ha cod-hoz szoktál akkor zavarni fog hogy nem is látod honnan lőttek le pláne ha sniper lőtt le.
    A baj az hogy ha sniper lőtt rád és kiszúrod olyan messze van hogy ha te nem távcsöves puskával vagy jobb ha elbújsz és meg se próbálod eltalálni hacsak nem mész közelebb.
  • Siluro
    Boldog Szülinapot!
  • Sadist
    Huhú, szülinap? FÉB Dexa!
    (Fejed Érjen Bilibe)
  • Doma #54522
    Isten éltessen Dexa
  • Szabi84
    Mi történt a szerverekkel???
  • [Rush]
    valószínű
  • N3TuddKi
    akkor engem átvertek?
  • rosemberg
    A game teljesen ingyenes csak regisztrálni kell magad.
  • Strahd_
    ez igy nem pontos :P rámehet a párkapcsolatod :P és az azért elég nagy ár :)
  • cseszter
    a gém ingyenes
  • Doma #54515
    Már 3 rongy?
    Amikor én kezdtem akkor még csak 1500 volt egy honapra....
  • ScarY MAN
    LoL:D jaja...fizetos...havi 3rongy
  • tobias88
    Ha letöltöm a gamet, a regisztrálás pénzbe kerül? Ha pénzbe kerül, mennyi és van tört szerver?
  • N3TuddKi
  • Josszimatroz
    lol b.meg!
  • Strahd_
    Aki hülye és elszalad a medic elöl az haljon meg :P hameg medickért vinnyogsz dodb el fegyvered és tedd le a földre a cuccaid :P hogy legyen mint használni :P
  • Strahd_
    Ezé nem is foglak gyógyitani :P hamajd játszok...
  • Vlala #54508
    Tudom, de ez nálam amolyan banonaféle. :)
  • N3TuddKi
    ez nem bűn. ez tanítás :)
  • Vlala #54506
    :DDDDD

N3TuddKi: Inkább lelépek. Házinyúlra és csapattársra nem lövök. :)
  • N3TuddKi
    második felszólítás után flashelem köv körben lelövöm.
    ennyi
    majd rájön miért
  • Mighty
    Igen, azzal. Na és?

Egy nő a következő hirdetést adja fel az újságban: "Jól szituált, vagyonos
    hölgy keres olyan urat, aki nem fogja verni, nem hagyja ott és remek az ágyban".
    A hirdetésre sokan jelentkeznek telefonon és levélben, míg egyszer az egyik hodoló becsönget a nőhöz. Az meglepődik, amikor kinyitja az ajtót: az Úr ugyanis tolószékben ül, nincs se keze, se laba. " Mit óhajt? " -kérdezi
    a hölgy. " A hirdetésre jelentkezem. Azt hiszem én vagyok az idealis.
    Mint látja, nincs kezem, tehát nem fogom verni. Lábam sincs, tehát nem fogom
    otthagyni sem". " De az is szempont volt, hogy remek legyen az ágyban!
    Becsöngettem, nem? "
  • Vlala #54503
    Kicsit szélsőséges, de egy láblövést még lazán tudnék orvosolni... Sebaj, ez legyen a legnagyobb baja a gamenak. Addig is gyógyítok másokat, és nem állok a golyó elé :)
  • Josszimatroz
    ha leszakadt a két kezed mivel bontogatnád a steril kötszert? a pöcsöddel?
  • Josszimatroz
    és mit szür? a lustákat?
  • Sadist
    Vagy nem menni. Inkább hátul maradnak. Persze az agresszív rássolós vérnúbok azok direkt elveszik a medic posztot, csak hogy rohanhassanak előre és elsőként haljanak meg.
  • Strahd_
    Azért nem mert tul sok Rambo lenne :) ha te vagy az orvos gyógyitod magad :) kit érdekelnek a társaid :)

Ezért szokott 2 orvos együtt menni :P sajna...
  • Vlala #54498
    igen... sírva nevetünk! Persze, általában a másik medic le sem sz, hogy fetrengek a saját véremben...
  • N3TuddKi
    pont azért nem lehet, hogy tudjál nevetni rajta...
  • Vlala #54496
    A medic training elég durva, még a hifit is lehalkítottam, hogy értsem a szöveget, aztán a csatamezőn egy sima E betűvel lehet gyógyítgatni mindenkit... Ehhez kellett a fejtágítás?

(Tényleg, magamat miért nem leht gyógyítani? Olyan cool, hogy van nálam kötszer, és lazán el tudok vérezni :) )
  • Strahd_
    Elviekben ez lenne a szürés :) aki nem tudja a kiképzést megcsinálni az nem lehet azzal stb .P Se SF Se Sniper Se Medic :P
  • Strahd_
    az az 5-10mp :) az hosszu idö .P

nem kell végigvárnod a kiképzést rögtön lehet lőni :) és különben is elsöre megy mindenkinek .P és a fehér célpontot lőd le :)
  • Vlala #54493
    szólok... a lényege: anniy időd van, amennyit akarsz, de csak egyetlenegy lövésed. Szép kényelmesen feküdj le, H betűvel hajtsd ki a puska támaszlábait, így egy kicsit biztosabb a célzás, aztán ha úgy érzed, durr neki.
  • Josszimatroz
    nanemá h nem tudod megcsinálni..
  • N3TuddKi
    nekem is...
  • Marvin
    Hát nekem van kettő...
  • heystumafly
    akinek van Sniper trainingja az please, szoljon!
  • Vlala #54488
    Nem, a Ghost Recon 3 ezzel a ruházattal foglalkkozik, ha minden igaz. (ez már off volt, bocs!)

Érdekes, legalábbis az, hogy a haditechnikát reklámozzák. Ez a NATO elrettentő kampányának része?
  • Siluro
    Asszem nem túl off :)