60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Norbi2K
    Tényleg a személyes aktánkat meg lehet nézni valahol?
  • Timber
    elvileg 4et hibazhatsz nem?

szoval 36 kell a 40bol.
  • Lazarus
    :DD
  • NaNa
    A Sniper Scool se piskóta: "Egy lövés egy halott" E helyett: Egy hiba egy Replay :)
  • Norbi2K
    két tárad van, az negyven, gondolom ha nem találod el elsőre valamelyiket akkor lősz mégegyszer, nem? mert akkor ezért nincs elég lőszered :)
  • Norbi2K
    most meg is találtam az ROE-rol szolo irást a honlapjukon, különösen a teamwork leirása tetszik, csak az a baj hogy mégis tele van lone wolf-okkal az egész játék. Szerintem ebben a játékban meg a többi taktikai fps-ben pont a csapat munka lenne a lényeg és célravezető nem rohangálás, aki meg azt szereti az menjen quakezni vagy cs-ezni meg van egy rakat egyéb hasonlo témáju játék. Na megyek mert még csak sharpshooter vagyok...
  • Norbi2K
    nagyon kösz, mindig okosodom :)
  • Norbi2K
    thx, kérdés: az ROE azon kivul hogy mit jelent mire jo, hogyan kapunk rá pontot és miért?
  • hiba
    - Wanna be an Airborne Ranger? On 22 August, we'll release our next batch of updates: Airborne School and Ranger School! Airborne school includes two single player maps: the 250-foot tower and your first C-130 jump! Once you put your knees in the breeze, its time to test your mettle in Ranger School: two multiplayer maps consisting of MILES team missions at mountain phase and swamp phase.
  • Norbi2K
    hát eléggé:), kérdés: mikor vagy hogyan érhető el az airborne meg a többi(sniper nem érdekel,azt tudom)?
  • Shep
    És hogy lehet a listába berakni, mert én nem találtam rá lehetőséget?.
  • Shep
    Hol szoktatok játszani, mert amiket a game alapbol behoz /szerverek/ azok jatszhatatlanul lassuak.
  • Shep
    Na megvan az alap tréning, mostmár elérhető az infantry de ha rányomok visszalök a főmenübe. Mi a hiba?
  • Shep
    Hol a banatba lehet katonát létrehozni mert ahova a játékon belüli link mutat az 404 es.
  • TIBI
    és még mindíg nem megy a sniper schol összes online pálya complete és még ki is írta a lövészetnél hogy kvalifikáltam magam a sniper scool-ra és még sincs next gomb a sniper-nél.Hasonló tapasztalat??
  • zotyesz
    Meg kell csinálnod a többi tréninget is. Ezek eredményét fel kell tölteni a szerverre, ami tárolja a katonádat. (continue-t nyomsz a teszt végén)Majd online meg kell csinálni a MOUT McKenna-t. (A sniper patch telepítése után ez még kötelező?)Aztán mehet a móka, és játszhatsz a többi pályán. Ha szeretnél sniper lenni, akkor még külön meg kell csinálni a sniper school-t is.
  • Shep
    Szretetném kipróbálni a neten a gamet, de nem igazán tudom mit és hogyan kéne csinálni, megcsináltam az első traininget, sikeresen, ezután mi a tehendő? Mi kell a neten való játékhoz. Vki. írja le. Előre is kösz.
  • TIBI
    megvan a 36 de még mindíg nem enged a sniper school-ba
  • TIBI
    nem müxik még mindíg pedig már újra csináltam a lövészetet
  • TIBI
    de pluszba még meg kell csinálni az online pályákat is.
  • TIBI
    1 hiba az expert?
  • G. Joe
    ÉS nem anabll, hanem avaible !
  • G. Joe
    talán ha elovasnád a read me-t!
    Akkor fel fog tünni, hogy ujra minősitened kell magadat a lövész gyakorlaton! EXPERT minősítéssel! Utána elérhető lesz a sniper school ! És majd ezután használhatsz snipert, már amelyik pályán engedélyezve van! És csapatonként 1 ember! Amikor többen kérik ha jol sejtem, az kapja aki jobb minpősitéssel rendelkezik!
  • TIBI
    a sniper patch 22 mb?Mert ha nem akkor rosszat töltöttem.Én is felnyomattam és online csapattársakkal kellett túsztszabadítani meg ilyenek.A sniper résznél azt írja ki:not anabll..
  • Petyus_
    Nekem felment, nem az a probléma, hogy nem a default könyvtárba raktátok? állítólag ez szokott gond lenni...
  • Lazarus
    nekem tokeletesen felment
  • CSOCSO
    iylenkro van a gamma szidás meg kéjbord csere:)
  • Mighty
    Valami nem jo nalam. A sniper update nem megy fel teljesen. (a tours.ini filet nem talalja, pedig ott van...) Es igy nem tudom kivalasztani a sniper gyakorlast. Ha ki akarom valasztani, akkor lefagy a jatek...:(

Otlet?
  • Lazarus
    koszi
  • TIBI
    még mindíg nem megy tovább a lövészetnél.Regisztráció már meg volt pedig.
  • Gabo
    Petyus:
    Csak ne cikizd a 56k-s HPB-ket!
    Ha nem vigyázol, jókora meglepetésekben lehet részed tőlük. Van egy arany igazság, a ping nem minden!

Egyébként ha nincs fent a Guru CD-n, akkor ki se próbálom. Annyara azért nem érdekelt, hogy letöltsem...
  • TIBI
    hogy regisztráljam az a kód amit e-mailben küld túl hosszú nem lehet beírni a játékban.Másikat meg nem ad
  • TIBI
    aha nagyon köszi
  • TIBI
    nekem is most lett meg a game.De az 1-es training küldetésnél elakadok.Hiába lövöm hibátlanul a táblákat mégse megy tovább.Mi a baj??
  • Norbi2K
    köszi, drak, épp most játszottam veletek.
  • Norbi2K
    ok, kösz, megvan.
  • Zoidberg
    Elég ha csak 4-et nyer a csapatod a hétből...
  • Norbi2K
    Légyszives valaki magyarázza el nekem hogy mukodik ez a mckenna training. Az a lényeg hogy az én csapatom 7/7 legyen nem? vagyis nyerjen, igaz?
  • Garrett
    IRC :#aa.hu
  • G. Joe
    mikor kell kijönni a patchnak?