60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Strahd_
    Persze... ne kamuzz :P
  • Vlala #54725
    Egy szmájlit legalább rakj már a mondat végére, mert így komolyan veszem.
  • N3TuddKi
    biztos azért mert már nem lakom velük...
  • Vlala #54723
    Miért nem enged?
    (talán sértőnek találnád az "Anyukádat" kifejezést, ezért nem erőltetem.)

• Cat 02 #54722
    vért ki ? :D
    amint belép alt+f4 ? xD
  • Venom
    baseball ütő a te barátod :D
  • N3TuddKi
    engem nem enged anyukám játszani.
    mit kellene csinálnom vagy átállítanom?
  • Vlala #54719
    vagy blokkolja a PB-t a tűzfal, mint nálam volt.
  • Mighty
    Vagy nem megengedett eszkozok hasznalata miatt vagy mert nem a legfrissebb PB van meg neked.
  • erbali
    csá
    engem álandoan kidob a punk buster a szerverröl meg tudnátok mondani miért?elöre is kössz
  • Venom
    kúszós már megvolt egy régebbi accontomon aminek a jelszavát sikeresen elfelejtettem de már eszembe jutott :) szerencsére nemkell újból megcsinálnom:)
  • Vlala #54715
    A medic training alatt neteztem, ablakban futott az AA...
    A kúszósnál viszont én is megszenvedtem. Szerintem veddd maxra a gammát, akkor majdnem nappali fényt varázsol a pályára, és kövesd az americasarmy.hu útvonalát, akkor nem lehet nehéz.
  • Venom
    naja Medic-en én majd elaludtam olyan uncsi :D bár még mindig jobb mint a kúszós teszt :)
  • petersz
    kell hozza egy bena beepulo modul, uh. firefoxszal, operaval nekem sem ment. probald suger explorerrel.
  • geri777
    ha kell én szivesen meggcsinálom bármejik tréniget kivéve a medic ett ott sokat kell ülni
  • Venom
    na már semmi :) hál égnek megtaláltam a régi accontom jelszavát azonn megmár egyszer megcsináltam :D
  • Venom
    Hi. Nincs kedve valakinek SF E&E traininget csinálni? :S
    Már 3 napja ezzel a nyomorult trainingel vacakolok de mindig elcseszem valahol és már elindittani sincs kedvem :/
    fejbelőni kevés lenne azt aki kitalálta ezt a játékba :S
  • geri777
    Látom már sok topicba ismernek :D
  • SZilaJMaGGoT
    Nyugi máshol is szokott lámulni... :D
  • Siluro
    Biztos ötöst :))
  • N3TuddKi
    helyesírásból milyen érdemjegyet kaptál?
  • Vlala #54705
    az nem tk, hanem baleset. Előfordul, egy sry-val el lehet intézni... a mániákus tk-sokat útálom, akikre ha rászólsz, hogy stop this plaease, a következő körben gránátot kapsz a feneked alá.
  • geri777
    Bocsi néha nem is tehet rola az ember pl. belejön a golyoszorásba egy ember vagy mögötem van az elenség és meg akkar védeni de egy gólyó eltalája elmozditja a fegyvert és véletlenül belém lö stb. Nem mindig direk történik néha én is elvétek néhány lövést
  • Vlala #54703
    TK, mint teamkiller? fúúúúúj de úúúálom őket... :)
  • geri777
    Boldog szülinapot Az összes Tk embernek :)!
  • obe
    azt akkor kaphatsz ha valaha is a hivatásos amerikai haderő vmelyik egységében szolgáltál, vagy szolgálsz, talán akkor is ha a sandhurst akadémiára jársz...ha valamelyikre igen a válasz akkor kaphatsz
  • N3TuddKi
    melyik részét nem értetted az amerikai katonának?
  • Sadist
    Érezd az iróniát!
  • geri777
    Nem azt kérdeztem hogy neked mi járna csak anyit hogy igy kaphatok e ?
  • Sadist
    Minek az a 15?
  • Sadist
    Én meg ismerek olyat, aki tud valakit, akinek az apjának a testvérének a nagybátyjának a fia vietnámban harcolt. Hm, asszem nekem is jár az a csillag...
  • geri777
    Apukám testvére szolgált a francia idegen légioba és a Special Force ban akko azt a jelet hogy kapjam meg vagy nem lehet ?
  • Strahd_
    Semmi értelme nincs az Honornak :) legyen meg a 15 és csokolom :)
  • N3TuddKi
    ha amerikai katona vagy...
  • Siluro
    Amúgy nemtom hogy vagytok vele, de engem nem érdekelnek a honorok. Nekem az a fontos, hogy az adott serveren yoo játék follyon é yool érezzem magam. :)
  • Vlala #54691
    Boldog szülinapot mindenkinek, aki szereti!

Loller, ez a banner állat... :DDD
  • rezes
    Lol accountlopas armyban.Miert?Mi ertelme?
  • bcs78
    Az az elbukott acc a tanulópénz...
  • geri777
    Aha már van egy másik nevem az 69 honoros de 100 honoros lenék ha nem lopja ell az a köcsög xrgabor !
    Két lehetőség:
    1; Írsz a supportnak egy mailt, és elmondod, hogy mi a helyzet.
    2; Nem adod ki többet a login/passodat