60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • HoTDoG
    "Az sg fórumon kicsit gyorsabban zajlik az élet, nézz be oda.
    A sniper traininget nem muszály megcsinálni, legfeljebb nem kaphatsz sniper fegyvereket, de elcserélni el tudod, vagy az ellenfél opfor sniper fegyvereit is felveheted.
    Az ejtőernyőst érdemes megcsinálni, mert csak úgy játszhatsz az airbone-os pályákon.
    Most az 1.4-es peccs a legújabb, ebben van távcső a vezetőknek, lehet ironsighttal is mozogni, új kommunkiácios rendszer van, meg egy csomó apróság."

Na :).
    Sniper traininget még nemengedi megcsinálni. Az első 2 tréning, meg az első küldetéscsomag már megvan. (bridge stb.). Ja és az első tréningben marksman-es érmet kaptam, és 1 missed volt a nemtudom mennyi közül. Szal én ezt nemértem. A 2. is megvolt, de most hipp-hopp már nem írja hogy completed. Ezután jön a sniper, ami not avalaible... A 4 ejtőernyős feladat úgyszintén megvan, szal már ranger-re is tudok menni. De sniper-t mindig nemengedi. Próbáltam más elejtett sniper-ét felvenni, de sajnos nemsikerült.
    Kár hogy csak a vezetőknek van távcsövük...
    De észrevettem hogy a szervereken sokkal nagyobb a csapatmunka mint eddig.
    Mi az az ironsight?
    Ja meg van a Mountin Pass. Az a pálya engem a régi Delta Froce-os pályákra emlékeztet :). Szinte nem is látod az ellent, csak fekete pöttyökre kell lőnöd :).
  • The Garrett
    Nekem csak a nethibákat javítsák ki benne nem kell csillogó graf... a Kamra :) fizika meg az UT be se fontos mikor 4 en lőnek rád :)
  • I.C.ram
    Na ennek nem örülök, mivel így se megy valami fényesen nyitott terepen a játék. :/ Habár karácsonykor jön az új gép!!! :D
  • I.C.ram
    Nem tudom láttátok-e tegnap elött a Kész Átverés Show-t, abban volt, egy ilyen hogy sajtkóstoló-nak volt leplezve egy besorozó állomás, na ez a játék is pont ilyen. :D
  • The Garrett
    hááááát izé.... Meiert kérdezd.. olyasmi hogy lesznek szerverek ahol csak megadott pont felett lehet játszani.
  • I.C.ram
    Dehát mindenkinek 10 van. Mire jó ez az honor pont?
  • The Garrett
    nah megtudtam: az a szám a neved előtt a Honor pont :) Már van 10 :)))))
  • The Garrett
    pont ezt akartam kérdezni :))))))
  • I.C.ram
    Hol tudom megnézni, hogy hány honor pontom van?
  • The Garrett
    bazz el kell kezedenem a pontgyűjtögetést :)
  • Mighty
    Neked is danke :)
  • Mighty
    Danke! :) Viszont nem azzal van a baj, hogy nincs segitsegem, hanem hogy k@#%@##$ magas a pingem az SCI serverekre, hala a magassagos UPC-nek....
  • Mu*][*h4pHu|{4
    amúgy meg nekem is volt már összesen vagy 5tkm :((( tudod a gránát a völgybe a hegyes pályán, már lenne amúgy vagy 27honor pontom:>>
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Jaja ha erröl van szó elmehetnénk 1 kis hun teambe egy amcsi servere gamelni és segíthenénk mightyt.
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Mighty ne már!Én rengeteg serveren jácotam és majdnem minden playernek álltalában 9 volt:>>>
  • I.C.ram
    Én is jövök klántársam :)
  • Sith
    kösz.
  • I.C.ram
    Én a pisztolyt hiányolom. Az oké, hogy a magaroknak nincs, de az amcsiknak tuti van. :)
  • I.C.ram
    Szerintem a Claymore is csak akkor lenne jó, ha max 1 lenne belőle, és az se lenne túl jó.
  • The Garrett
    Claymore dekirály lenne :)))) ha lenne valami dzsungelharcos pálya :))))
  • I.C.ram
    Pedig nagyon fasza lenne. Az is király lenne, hogy te állítod össze a felszereélesd Pontszámból.
  • Mighty
    A fejlesztok nem akarjak ezt beletenni a jatekba.
  • Mighty
    Elofordul hogy sertetlen maradsz, de nem fugg ossze a hasalas/gordulessel...
  • I.C.ram
    Leszakadt kezekért, lábakért nem vállalok felelőséget. :D
  • I.C.ram
    De ezt mindenki saját felelőségére próbálja ki. :D
  • I.C.ram
    Állítólag a USE gombbal vissza is lehet hajítani, igaz ez?
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Jó lenne tudni ,hogy ,hogy muxik ez a hülye honor pont mert már 21van de nem tudom miért!Mi után kapom?Ja másik ,mostanában azt csinálom ha gránátot dobanak mellém vagy alám!lehasalaok és gördülök 1 et!A multkor véletlenül pont a gránátra gördültem és nem lett semmi bajom:>>>Ez bugg?Gondolom.:>
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Amondó vagyok ,hogy nagyon eltallálták ezt az Army-t!Olyan csapatjáték van jelen amcsi servereken hogy beszarás!Amióta a távcső benne van kifejezeten!Egyfolytában bemondják teambe hogy hol merre melyik fánnál pl milyen fegyverrel van az ellen!2 sráccal jácotam és akárhol voltunk nyertünk.Mondjuk az a nayg havas hegyes pálya ahol a convoyhoz kell elérni nem semmi!
  • I.C.ram
    A Tegnapi Weapon Cache volt eddig legjobb játékom, kurva jó volt. :)
  • I.C.ram
    Drak ma sajnos nem tudtam jönni, elszaladt az idő. :D Majd bepótoljuk. :)
  • [DF]ricsik
    http://www.americasarmy.com/faq.php?section=Server%20Information#server8
  • Sith
    Kérdés: senkinek smei 5let hogy lehetne az AA val LAN on játszani?
  • The Garrett
    nekem is! ez a nagy hiba bennemaradt.
  • [DF]ricsik
    ja hogy már fel van
  • [DF]ricsik
    Majd ha pecses a landor, jól kipróbálom ezeket:))
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Jaja azért rohangáltam mert nem volt se célkerszet se mouse look!Álltalában minden második körben nem látom a fegyvert se a célkeresztet és nem mozog az egér csak vízszintesen!:(
  • The Garrett
    Ehh hát első nekifutásra nem sokmindent javítottak. Kapásból a 2. körben fegyver/hang/mouselook nélkül indultam. Meg volt 1-2 érdekes : Pl Norb33 val voltunk bent bridgen
    középen rohangáltunk és kb 1m ről eresztettem bele egy sorozatot... majd mégegyet és mégegyet.... és még mindig futott. ennyire láma csaknem vagyok :))))
  • The Garrett
    Jön valaki?
  • varia
    Lehet, de kellett ra.
    0 DL-es volt bent, es tele volt, foleg kulfoldiekkel, es be szerettunk volna menni tesztelni,allitgatni, de nem tudtunk :(
    Kesobb lehet hogy leveszuk rola.
  • varia
    mert elbasztam a beillesztest.

szoval:
    Magyar 1.4-es AA szerver!
    Név: Dalay Lamas AA Server
    IP: 152.66.93.29
    Port: 1716
    Férőhely: 20
    Jelenleg bridge megy rajta.
    pass: dlclanaa

(sok volt a kulhöndi)