60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [MHA]Inquisitor
    szerintem a szerver lekodolasa nem yo 5let, mert vannak idoszakok, amikor kevesen vannak magyarok jatekban és ha akar vmelyik magyar jo pingel játszani, akkor egyedul nem tul elvezetes.....

MIvel ez egy ingyenes jatek ezert barki barmelyik szerverre mehet és SAJNOS az emberek nagyrésze (főleg a honorbuzik....remélem nem bántok meg senkit) inkább az official servereket részesítik előnyben.
    Pl a raven Shieldben az official serverek kérnek kodok etért vannak mindig a magyar szerveren ami nem kér.

Jah Tikal én is szoktalak szivatni, de mondtam h ne vedd komolya és h csak vicc....
    Amugy tegnap amikor felmentem mar nem voltatok fenn aztan meg atmentem egy masik szerverre...
  • Strahd_
    nem lehet hogy Popper volt?? :) ö szokott nöi nevekkel álcázódni :D
  • Strahd_
    Mivel törölték a kis forumomat :) és Weiner nem csinálta meg a gépet még.. :) itt untatok majd mindenkit a képekkel :D
  • Strahd_
    lanon egy kis alien?? :) sok emberrel hangulatos irtás lehet :D
  • Strahd_
    De ha beugrálsz elé akkor egy idő után kidobodik :)
  • Strahd_
    :) egy óra és jövök és hátbalövöm :)
    TK a király láttuk az Öbölháború 2. részében :)
  • lenta
    Tele a hócipőm a külföldi szomszédok megint a landoron alakítanak :-( 1 helyben guggolok, azt hátbalő és még neki ál feljebb, hogy miért mászok a tűzvonalba. Már ideje lenne zárolni, hogy csak magyarok használják!!!
  • Strahd_

ÉBRESZTŐ!!!
  • Strahd_
    Még pár óra és jövök zavaro tagnak :D
  • V-Storm
    Megint nagy a szájuk a német,lengyel,cseh csávoknak a magyar serveren. Nem kellene egy kicsit le csendesíteni őket?
  • vadfanta
    http://tracker.americas-army.4players.de:1042/usertracker.php?userid=13201
  • Strahd_
    Itt az enyém is :)
  • Strahd_
    Tikal kiraktam a logod :)
  • xunil
    irtam már(#5373) , hogy tudok HUB-ot adni, ha ez nem jó akkor béreljetek:)
  • [negativ] Cirek
    ittregeld magad és linkeld be a trackeredet, így majd tudjuk merre játszol.
  • V-Storm
    Hello Cirek itt vagyok.
  • Corv_[HUN]
    Az tökéletes lesz, fent találkozunk.
  • Tikal #5601
    Most épp Bridgen vagyok, de ha nem jo neked akkor mondj vmit:)
  • Corv_[HUN]
    Én megyek, mond a helyet.
  • lenta
    Én tartok 1 cigiszünetet azt lehet róla szó!
    Majd a szerverfigyelgetőmmel megkereslek és ha lesz hely akkor ott leszek :-)
  • Corv_[HUN]
    Gyanus nekem, nem igazán volt nőies.
  • Tikal #5597
    Jösztök játszani vhova?
  • lenta
    Na szóval ilyen tüzes nő kell nekünk
  • Corv_[HUN]
    Legközelebb ugyanúgy kilő majd mindenkit mint most.
  • Tikal #5594
    Ezért mondom hogy gyanus volt, mert csak engem kérdezgettt, meg nekem mondta a hulyeségeit. Ugyhogy legközelebb ovatosabban kostolgasson akári is legyen az
  • lenta
    Tényleg! Valami jelszavas rendszert nem kéne bevezetni? Csak hogy inkább magyarok legyenek, mint csehek meg a többi szomszédság! Olyasmire gondolok amit csak a magyarok tudnának, pl. emilcímekre elküldeni vagy hasonló.
  • lenta
    Eléggé ócsárolt Téged:-) Bár belegondolva itt is van olyan 1én aki ócsárolni szokott :-) Mindenesetre irigylésre méltó a harcmodora:-(
  • Tikal #5591
    Ja, mondom vmi álneves volt szerintem, egy kezdő nem nyomjaigy, bár azt mondta 3 honappal ezelőtt már játszott vele. Szoval elég gyanakvo vagyok, mert az elején nagyon ártalmatlan kérédsei voltak ( mi az a honor,fps, stb), aztán meg egy párszor megjegyezte hogy milyen pancser vagyok
    Ugye Inq?
  • lenta
    Tikal nemtom Te hogy voltál vele, de a végén már unalmas volt meghalni kis kurva által :-(
  • [negativ] Cirek
    thx :)

ha tudok menni, akkor egy 8+1-es HUB-ot is tudok vinni :)
  • [DFL]vajdi
    Ficsek, simán lehet akár augusztusban is :))
    Ha sokaknak nem jó. :)
  • [DFL]vajdi
    Aki még1szer megkérdezi hogy hol lesz szt sütjük meg a máglyán... :DDDD (nemám)

cirek: Nagyvenyim (Dunújváros-tól 7km -re DNy-ra:))

• [negativ] Cirek
    és ez pontosan hol is lesz? :)
  • [DFL]vajdi
    "akik még nem nagyon jáccottak azok külön egy 20/20 as pályán majd gyakorolhatnak mondjuk 20 órát"

Ezt kijavitom mer elirtam : akik még nem nagyon jáccottak azok külön egy 20/20 as pályán majd gyakorolhatnak mondjuk 24 órát
  • [DFL]vajdi
    Strat meg RPG sztem nem lesz emrt az nem mindenkinek jön be.

Amugy szavazzon mindenki plz. mert nem akarom hogy olyan jatek legyen amit senkise szeret :)))

Az én szavazatom: Battlefield DC .
    battlefield azér jó mer mindahányan amennyien vagyunk tudnánk jáccani, és mindenki jácott már vele gondolom és nem is rosz :).

Holnap hivja fel dilmor a sulit, lerendezi a dolgot és akkor kb 1-2 hét mulva meg el kell kezdeni beszedni a pézt :).

a LAN max 4000 Ft lesz (erre irjatok vissza hogy nagyon sok-e; túl kevés; pont jó; ilyesmi dolgokat...), függöen a tornaterem árától és attol hogy hányan jöttök el. <----- ezért is hogy minél kevesebb legyen a belépö mindenki segitsen a játékosok értesitéséröl. Akár fps-s ismeröst is hivhattok akit a közeletekben ismertek.

HUB-ot még mindig nemtudom honnan szerzünk, sztem bérelve lesz vagy valami, de az is + pénz :(((. Szóval valaki szoljon már ha tud HUB-ot plz.
    Ugy lenne hogy akik még nem nagyon jáccottak azok külön egy 20/20 as pályán majd gyakorolhatnak mondjuk 20 órát, meg mindenki jaccik 24 órát, akkor ugy 14 óra lenne a verseny (bár ezt nemtom, majd ki kell számolni), a többi meg a másik játek :))

A tornaterem elég tágas, simán elférünk benne (lsd. TORNATEREM képek) két öltözö van, (lány,fiu) mindkettöt lehet használni mer ugye a másik nemböl nem igen jönnek, mindkettöben 2 zuhanyzó, az 4. A terem egyik felében jatek a másikban alvás és van egy párkány is (öltözök 2. emelet) ott is lehet természetesen csicsikálni. Van mosdó is, lehet akár fogatmosni is ha valaki szeretne (ajánlom:)).

A boltrol: a suli melletti két bolt pénteken 5 - 18 ig, szombat 5 - 13-ig és vasárnap 5 - 12-ig tart nyitva. A sulitól kb 300 méterre egy kisbolt van (mindent lehet kapni) ami 5 - 20-ig a hét minden napján nyitva tart. [(gyengébbek kedvéért) ezeken a helyeken lehet vásárolni pénzért ételt, itókát meg ami ilyesmi fontos].

A suli kinti pályáján szoktak tábortüzet rakni, (ilyen 5 méter magasakat) majd itt akár csinálhatunk is egy jó kis máglyát ahol akár egy embert is megsüthetünk... (3. helyezett ajándéka ;]]]). A városban van minden ha valaki elfelejtene hozni bármit is, mert 18 igy minden bolt nyitva (5 perc autoval, 10 perc busszal).

Nah eleget irtam már.
    Jah még egy: A verseny még nem tudom hogy mi szerint legyen hogy ki jut tovább meg mi szerint pontozunk meg ilyesmi. ezt még ki kéne találni. :))

• Tikal #5581
    Reklamáciot nem fogadunk el!

Amugy gondolom a server gazdinál, nem tudom most ki az:)
  • Tikal #5580
    Szegény Lenta, alig hogy bejutottál, meg is halt a server :))
  • Tikal #5578
    A tracker bigyomba miért nem tudok ő betut tenni? meg ü ö ű-t?
  • [MHA]Inquisitor
    vagy total annihilation is yo
  • [MHA]Inquisitor
    én warcraft 3 ra szavazok