60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Nyers
    - Ha jól gondolom vezethető jármű csak coop pályán lesz. Coop pályákat nem fogja játszani senki: flash alapján gyatra AI, kiismerhető lesz, nem fogják trackelni, így senki sem fogja tolni.
    - Ha még überjó radar lenne, nekem az se tetszenne, sztem sz*r az egész ötlet úgy ahogy van, hud minden célnak megfelet.
    - Árkád, emeleteken pattogos, rush, rakat, kis hülye beképzelt alakokkal vannak a szervereken.
    - Három éve megy a játék, a régebbik mapokon mindenki minden kis szar spotot ismer, szte elég görény így a játékmenet. Nem igaz, hogy nem képesek beújítani semmivel sem. A láthatóság (gamma+brightness) és a rettenetes hang-rendszer kiöl mindent a játékból. Sztem túl sok map, egyeseket (elég sokat?) egyáltalán nem játszanak, csak a gyors pont, rövid kör, SFmod ...

Nem fog javulni a helyzet az Overmatchel sem, mint ahogy a QCourse is csak egy map kiadás volt majdnem, ez sem fog sokat nyújtani.

Én már nem játszom, sztem posvány az egész.
    IMHO
  • CSUKA
    fullHAOM
    Ha megy a szervered, akkor lépj be rá, majd a konzolba "SHOWADMINCOMMANPOST" és azzal állítsd be.
    AA.com-on jelenetkezz be, és add meg ott is a szervered IP-jét.
  • CSUKA
    Én hiába állítottam be 100x, nekem is volt, hogy nem látszódott a szerverkeresőben amit csináltam. Aztán u.azt a szerverbeállítást megnyitottam HAOM-al, és azzal ha bekapcsoltam, akkor sikerült.

aafilefront-ról le lehet tölteni.
  • KicsiPistike
    Ha benne lenne a válasz a problémámra nem kérdezném. Bár nem is itt tenném hanem a americasarmy.hu-n, de annak meg a fórumja nem megy.
  • Sadist
    FAQ-ot olvasgasd!
  • KicsiPistike
    Látom érdemi hozzászólásra nem számíthatok a szerverbeállításra vonatkozóan.
  • CSUKA
    Bölcs döntés!
  • Gascan #55361
    nem olvastam, szoval meg nincs kinn .... akkor varok ....
  • Doma #55360
    Olvastad az americasarmy.hu oldalt? Vagy az americasarmy.com-ot?
    Mindkét oldalon news/sitrep rovatban benne volt hogy előreláthatólag idén nyár vége.
  • Gascan #55359
    es honnan lehet letolteni ???
  • Doma #55358
    Tegnap jött ki!!!!4444
  • Gascan #55357
    tudja valaki hogy mikor lesz 2.7 ???
  • N3TuddKi
    szerinted én el tudom olvasni? :)
  • CSUKA
    14 évesen Robogóra lerakhatod. 17+szülői engedély = B-s jogsi. 21év felett lehet csak nagymotorra, illetve ha volt elötte 250cm3 alatti jogsid,akkor 19 évesen lerakhatod arra is. Ha friss a jogsid, 1 évig nem mehetsz küldölre vele. Nekem pont ma 1 éves a B-s jogsim, de a kutyát nem érdekelte pl horvátországban, pedig a határon azt mutattam be szeméyli helyett, mert az lejárt.

És ha a játékban elütök valakit járna a pont a valóságban is. omg.
  • gandalf x
    Köszi Saca !
    Sok sikert, és jó munkát !
  • gandalf x
    Mesélj ! Van valami izgalmas ?
  • N3TuddKi
    elvesztél a csodabocskor birodalmában :S
  • N3TuddKi
    mondd meg őszintén, hogy a lutraalbum legújabb ékességét akarod végre látni...
  • SACA_(HUN)
    Hát valami gebasz van a php-ben! Kis türelmet kérünk!
  • Doma #55349
    Last online - Time | Map: 2005.09.02. at 22:34 on SF Village

Bizony nem mostanában volt...
  • gandalf x
    Sziasztok !

Tud valaki valami biztosat az AA.hu gyengélkedéséről ?
    Olvasgatom ezt a fórumot, de hogy őszinte legyek a másikat sokkal jobbnak tartom.
  • Mighty
    Hát nem ezért játszotok együtt, hogy ilyen ne forduljon elő?

Ejj, de régen játszottam már AA-val :(
  • N3TuddKi
    hát pont ez az. ugyanúgy, mint a medic poszt. a sofőr úgyis szarni fog mindenkire az esetek nagy többségében :S
  • N3TuddKi
    a 18 feletti életkort hogy bizonyítod? :)
  • bcs78
    Szerintem meg tökmindegy. Biztos vagyok benne, hogy az esetek többségében úgysem fogják rendeltetésszerűen használni. Azt mondja majd: "Fusson a tököm odáig." Hopp, bepattan, és elhajt a töküres géppel. Valahol leszáll a verda meg a pálya másik végén lesz, a többiek meg szívhatják a fogukat.
  • Sadist
    Ne kicsinyeskedjünk, legyen 50+, illetve 18 fölötti életkor, tudtommal jogsit is csak akkor lehet kapni
  • N3TuddKi
    járművezetést köthetnék 30+ honorhoz is ;)
  • KicsiPistike
    Nekem is fura nagyon (bárcsak belenéztem), lehet gyorsitva is van a vid, de akkor talán! elhiszem, ha csak snipergunnal nyomott 500 órát, amit nem nagyon hiszek.
  • KicsiPistike
    Hogy lehet úgy bemnni a saját szervere hogy adminként legyek bennt, de játszani is tudjak?
  • Palinko
    nem is tudtam,hogy van a klánomnak oldala :D na nem bajn én csináltam még 1et :D
  • Palinko
    azt hiszem keveredés lett.a skacokkal kezdtünk egy új klánt.és pont egybeesink a nevünk.nem baj,azért csak gyertek,majd lesz új név...
  • N3TuddKi
    hitTem
  • geri777
    http://www.mihclanaa.atw.hu/
    én azt hitem hogy ez a hivatalos oldala
  • N3TuddKi
    vagy mindig mázlisak a lövései, de amit PRank mondott: 500 óra játék...
  • Strahd_
    Nekem kicsit fura... lehet hogy ennyire pro hogy a célkereszt sem nez az enemyre ö megis lelövi... (vagy az én emlékeim homályosak de itt mintha gyorsabban jönne fel a srácnak a scope mint nekem otthon...) szeritnem valami nem franko... vagy minig filmez es a mazlis lövéseit mutatta...
  • Palinko
    Tagokat toboroz a Missing in Hospital Clan !
  • Palinko
    ip?
  • N3TuddKi
    magyaRRa
  • N3TuddKi
    játSZanak
  • KicsiPistike
    Nekem valami bibi van a szerver megjelenik elméletileg megy is, de belépni nem tudok rá. Szóval nem értem. Valami használható magyar útmutató nincs valahol? AASM-mel csináltam amúgy a szervert.