60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • N3TuddKi
    korral jár...
    olvass lassabban és "ízlelgess" minden egyes szót. lassan össze fog állni a kép.
  • N3TuddKi
    Boldog szülinapot Sadist!
  • Nyers
    homokozó
  • bcs78
    Az utóbbi pár üzenetet kicsit nehezen tudom csak dekódolni.
  • Cat 02 #55485
    ha bevesznek klánban akkor rendesen klánba leszek és nem kell átneveznedm magam ugye ?
  • Palinko
    me, én az egyik ismerősöm alapít,és engem is felvett (a missing in hospital clan)csak most átlettünk nevezve.szóval van az eTa (elite trained airbons). ez egy multi game egység.szóval eTa név alatt futtatni szeretnénk cod(már vannak többen)
    army (3-en eddig,holnapra már szeritnem 4) counter,vagy még battlefield 2 is leeht és lesz több squad semmi közünk nem lesz egymáshoz,de mégis :D szóval szerintem már eléggé belejöttem a játékba,és angyon tetszik.

itt a fórumunk itt lehet jelentkezni,kérlek benneteket terjesszétek,hogy minnél többen legyünk
  • Sadist
    Ha még csak most ismerkedsz a játékkal, miért alapítasz egyből klánt?
  • Palinko
    sajna azt nem írja a faqban,hogy bírnák klánba való emberkéket szerezni...
  • Cat 02 #55481
    :)

2 hecscát xD
  • geri777
    a Faq t elolvasnád akkor tudnád :D
  • Cat 02 #55479
    honor pontok hogy jönnek ?
  • Gascan #55478
    én tudtam, hogy nemjött ki csak mivel azt mondtad, hogy neked megvan ezért reménykedtem. Máskülönben a beta verzió már kinn van de csak az illetékesek férhetnek hozzá információ forrásaim szerint, azért köszi
  • Sadist
    Komolyan még mindig nem esett le, hogy nem jött ki?
  • Gascan #55476
    szerintem probalj inkabb linket adni mert visszaolvastam egy darabig kb. fél órán keresztül de elfogyott a türelmem és úgygondoltam te biztosan segitőkész leszel
  • Prank
    csíter
  • csabiks
    Legalább ilyen videót nem készítene az ember :D
  • THE matrica
    Ilyen mázlival szerintem kezdj el lottózni :D
  • CSUKA
    Jobbat mondok... közelharc közben 1xre fogytunk ki az op4-al, mindketten újratöltünk, de én még +ba megnyomtam a hibernálás gombot véletlen. Windows kisméretbe viszi az AA-t és kiírja a szokásos dolgokat: hálózati kapcsolatok lezárása, a winfos leáll, stb... Kikapcsol a gépem, winyó, minden. Ütök egy ENTER-t és 10 sec en belül visszajött az AA, és uyganott voltam, és még ment a kör. Az ellenfelem meg elvérzett. Na ez big LOL.
  • Cat 02 #55471
    emberek !! megöltem vkit :) lelőttek de a gránát pontos volt xD
  • Tom911
    Hát nem jött be a vírus/trójai irtás wint meg nem fogok installni ezért.
    Azért köszi a helpet, kár, hogy nem jött be :(
  • Cat 02 #55469
    hmmm aa ban gugolok tetősre akarok lőni erre kilép készenlétibe :) visszamegyek midnen megvna csak net nincs xD
  • Prank
    menj át defbe:)
  • Cat 02 #55467
    hidas pályán assaultnak vmi tanács ?:)
  • Cat 02 #55466
    nah megint én :) mivel lehet fegyór válatni ? xD

már felszedtme egy snipert becéloztma fejre és erre nem meghalok ? :S
  • Cat 02 #55465
    hülye snipresekek :D
    meg nem mertem lőni mert nem tudtma ki az :) ellen volt ^^
  • Sadist
    Azzal.
  • Cat 02 #55463
    Punk Bustert hol lehet játékon kívül frissíteni ? :S

mert aa / syestem mappában csak pbsetup van :)
  • Sadist
  • Gascan #55461
    légy oly kedves és áruld el honnan lehet letölteni a 2.7 mert azt még nem mondtad, csak arra tudok következtetni, hogy neked már megvan
  • Palinko
    http://www.etamg.atw.hu/
  • Sadist
    -Example#17-
    RESTRICTION. UNKNOWN WINDOWS API FUNCTION [131127] & [131129]
    Quote:
    Quote:
    KICK NOTIFICATION: <player name> has been kicked for an undefined reason: YOU HAVE BEEN KICKED VIA PUNKBUSTER (FOR 0 MINUTES) ... RESTRICTION. UNKNOWN WINDOWS API FUNCTION [131127]

Quote:
    KICK NOTIFICATION: <player name> has been kicked for an undefined reason: YOU HAVE BEEN KICKED VIA PUNKBUSTER (FOR 0 MINUTES) ... RESTRICTION. UNKNOWN WINDOWS API FUNCTION [131129]

Resolution:
    Remove Virus or Trojan infection
    Note: Application SpyCatcher Express is also known to cause this issue.

Apparently several trojans/virii hook these API functions and are the main causes for so many players getting these kicks.

On clean installs of win98 or winXP, these kicks will not occur.

Szóval win reinstall, vagy valamivel irtsd le a kémprogikat és egyéb szemetet a gépedről.
  • Tom911
    A linken található képen lévő hibára tudna nekem valaki valami segítséget mondani? Kép a hibáról.
    Ma kezdtem volna játszani kb 1éves kihagyás után és ez fogadott, mindenféle pb frissítés megvolt már.
    (bocs, hogy nem a képet raktam be, de fogalmam sincs hogyan kell)
  • Sadist
    Látom rohadt nehéz visszaolvasni pár hozzászólást, vagy felnézni AA.hu-ra :|
  • csabiks
    Érdekes aztmondjátok hogy megjelent de még relase sincs róla, sehol nem találok letöltési tükröt :S
  • Doma #55455
    . A fórumokat már nem is lehet olvasni, mert az újvonalas gamerek elnyomják a régiek hangját és szinte nincs is kritika, csakhogy milyen jó lesz ez az egész.
    Ez itt is kezd kialakulni...
  • bcs78
    De, lehet. Ezen én még így soha nem gondolkoztam el.
  • Gascan #55453
    vagy akar a www.americasarmy.com -rol is, nem gondoljatok ?
  • Gascan #55452
    nem ertem miert mondja mindenki azt hogy mar megjelent a 2.7, mikor meg sehonnan sem lehet leszedni, sztem ha megjelent volna akkor azt tuti le lehetne tolteni a www.aaotracker.com oldalrol
  • bcs78
    Ejj, ráérünk arra még. Majd holnap. Én az 1 SitRep/év ütemre vagyok felkészülve lelkileg, az a mostani tempó sok nekem. Fejem is fáj, meg sokat dolgoztam ma és fárad vagyok.
  • geri777
    sehonan tudomásom szerint még megse jelent nyár végén olvas utánA

mikor magyaritják le az aao.hu -n az uj hirt ??