60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • repro
    na látom már be kell szereznem egy új gépet, hogy sírhassatok
  • SACA_(HUN)
    Te mostanában egyikre sem jössz! (Elvből?! :)) No ezért biztosan jön a warn!
  • Mighty
    Átfogalmazom: amelyik pályán van köd, arra nem megyek
  • Marvin
    No fog?
  • Mighty
    Ismertek, ködös pálya nálam kizárva.
  • Palinko
    nincs 203-as szám a számrendszerükben?
    (nem tom hülyülök,de gondolom erre nem volt nehéz rájönni :D)
  • Cat 02 #55644
    mijaza 203 ??? mert pár szerveren írják hogy no 203 :)
  • N3TuddKi
    a hangulat jó volt, főleg amikor hátulról betoltad a 203-at Rt-n :P
  • N3TuddKi
    aranyos volt a maga primitív módján, de Strahd_-nak volt igaza valahogy így szólt: kár harcolni ellene ebben a szellemi csatában, hisz nincs nála fegyver
  • Marvin
    Az más.
    Akkor játszhatunk vele.
  • Strahd_
    mert minden 2. beszólása megbaszom a narkos kurva anyádat...
  • Marvin
    Izé.
    Miért is?

~4 hónap alatt játszott 12 órát.
  • Strahd_
    vele is játszani kell , mert szegény gyereket a szülei elhanyagolhatják hogy igy viselkedik. Sajnálom az ilyen kisgyerekeket...
    http://aaotracker.com/usertracker.php?userid=503422
  • Strahd_
    jaj bocsi meg Marvin :P
  • Marvin
    Khm.
  • Strahd_
    Melyik map nem normális? :D
  • Palinko
    ADD MAJD AZ IPT
  • Sadist
    Ha valami normális mapra mentek, zörgessetek meg engem is msn-en :D
  • Strahd_
    ja meg Saca
  • Strahd_
    Gyere Armyzni :) tegnap is jo volt a hangulat :P Name,Csuka,Pata,Netud, meg én voltam (hogy megnehezitsem a dolgukat :P :P)
  • Sadist
    XM8/XM25 szinte ki van zárva. A hadseregnek nem kellett és nem rendszeresítette (pedig elég jó fegyver konstrukció, moduláris felépítéssel). Javelin 2.7-ben lesz, Talon robot meg talán valamikor a közeljövőben. Azt hiszem régebben lehetett látni az egyik videóban.
  • Sadist
    Fej: ármi
    Írás: ármi

• geri777
    Ilyenek is lesznek az Armyba ???

• Mighty
    Minden lehetséges. Este lefektetem a lurkót és fél 9 körül pénzfeldobással eldöntöm mivel játsszak :)
  • Mighty
    Detto :)

Na jó, ezeken már jártam: SF Courtyard / Woodland Outpost / SF Taiga / SF Oasis / SF Recon
  • Cat 02 #55625
    lol :D én a Bridge mindig ki akarok menni oldalra és leesek
  • Strahd_
    De van pár ahol még nem voltam...
    SF PCR / SF Extraction / SF Dockside / SF Water Treatment / SF Blizzard / SF Courtyard / Woodland Outpost / SF Taiga / SF Oasis / SF Recon / Border

van mit behoznom
  • Strahd_
    Simán eltévedek neked akárhol :P
    Inkább gyere este játszani kicsit :P
  • Mighty
    Én bízok benned és tudom, hogy Bridge-en nem tévednél el! Az SE-n azért már vannak fenntartásaim veled kapcsolatban
  • N3TuddKi
  • Strahd_
    az kevésbé zavaró :) jobban zavarnak az "okos" játékosok mint amelyikkel tegnap játszottunk , csak nem értem hogy a szülei egy 6 éves gyereket (agyi szinvonal annyi volt) miért engednek játszani? No nem baj nem az én gondom :)

Doma nekem majdnem minden map új :P de NeTudKit simán kilövöm 203 assal :P ha egy csapatban vagyunk :P
  • Cat 02 #55619
    nem nagyon :) azt se tom miaz xD
  • N3TuddKi
    kétlem, hogy fegyvered single shot módban volt és rácsodálkoztál minden épületre assault spawn-on
    :))
  • Doma #55617
    Nah villagen nem nehéz eltévedni. 1 év kihagyás után nekem is szinte új volt a map
  • N3TuddKi
    akkor olyanok lesznek, mint a kezdők Village-n. mindig a legváratlanabb és leglehetetlenebb helyeken bukkannak fel.
  • Strahd_
    "Az MI dinamikus, a viselkedésükben semmi sincs előre megírva, és ezért kiismerhetetlenek." Erre azért kiváncsi leszek..

• bcs78
    Nu Metal rajongó vagy?
  • Cat 02 #55613
    ", és összeesnek ha megsebesülnek vagy meghalnak." modern fém ^^
  • Palinko
    V2.7: FEGYVERRENDSZEREK

Posted: 2006-08-04 by [Dev]Poland

Az amerikai hadseregben folyamatosak a felszerelések és a technológiák fejlesztése. A legutóbbi fejlesztések közül néhány vállon hordozható vagy járműre szerelhető rendszerű. Az America's Army: Overmatch bemutat néhány ilyen eszközt, ezzel is bővítve a rendelkezésre álló tűzerőt.

JAVELIN RAKÉTA RENDSZER

Szimuláció A Szimuláción Belül:
    Ezek a valóságban is létező eszközök nagyobb betekintést engednek abba, hogy napjaink katonái hogyan készülnek fel a harcra. A Javelin Basic Skills Trainer (kb: "Javelin Alapvető Kezelési Gyakorlat") a valódi, America's Army alapokon nyugvó, gyakorló szimulátoron alapszik.

Kihelyezett Gyakorló Környezet:
    A Javelin kiképzés az első olyan America's Army tréning, amely nem az Egyesült Államok területén zajlik. A kiképzés helyszíne egy modern katonai tábor pontos mása.

Éles Lőgyakorlat:
    A Basic Skills Trainer (BST) sikeres elvégzése után a játékosok lehetőséget kapnak arra, hogy egy valódi Javelin rakétával éles lövészeten vegyenek rész. Az eredmények rögzítésre kerülnek a játékosadatbázisban.

Egyszerűsített Kezelés:
    Annak érdekében, hogy a Javelin rendszer illeszkedjen a játékmenetbe, az valódihoz képest végrehajtottunk néhány módosítást a Javelin HUD-ján, a tűzmódokon és a teljesítményén.

Tartalék Vetőcsövek:
    Minden játékos képes a szokákos mennyiséghez képest további Javelin vtőcsövet magával vinni. Így akár egy képzetlen játékos is lehetősége tkap arra, hogy hatákonyan támogassa a küldetést.

Mozdulatok:
    Az America's Army-ban a legfontosabb cél, a legtökéletesebb realizmus. Ezért amikor egy játékos a Javelin rendszert használja, nem lesz képes az adott helyzetben irreális mozdulatokra vagy cselekedetekre.

CROWS HMMWV RENDSZER

Az első CROWS HMMWV a játékipart történetében:
    Az Overmatchban található CROWS HMMWV sokkal hitelesebb, sokkal részletesebb és sokkal kidolgozottabb, mint bármely más, eddig megjelent katonai játékban látható HMMWV.

Embedded Safety Considerations:
    To support the requirements of the Safety Center of the Joint Combat Readiness Command. The first game to support risk reduction as part of America’s Army training and game play.

Gépjárművezetői Képzés És Vizsga:
    A játékosoknak részt kell venniük a Vezetési- és a Lövész Tréningeken ahhoz, hogy vezethessék a HMMWV-t, vagy tüzelhessenek a CROWS fegyverrendszerrel.

Kibővített Karakter Animációk::
    A karakterek ki- és beszálnak a járműajtókon, fogják a volánt, megmarkolják a CROWS vezérő joysticket, és összeesnek ha megsebesülnek vagy meghalnak.

Összetett Sérülési Modell:
    A CROWS HMMWV többszintű sérülést tud szenvedni a kerekeken, a motorban és a fegyverzetben. A CROWS rendszerben megsérülhet az optika, a számítógép, a szervó vagy maga a .50cal/MK19-es fegyver.

Laser Range Finding Critical:
    Limited ammunition and embedded enemies require effective use of the Laser Range Finding (or Laser Ranging) system to zoom in and place rounds/ordnance with accuracy.

SF SNAKE PLAIN

Nagyszabású Overmatch Élmény:
    A Snake Plain egy közel 6 négyzetkilométeres alapterületű sivatagi pálya. A nappali küldetés egy száraz völgyben zajlik, ahol az MI (Mesterséges Intelligencia) ellenfelek akár hat különböző helyen vesznek vel védelmi pozíciót, és több páncélozott jármű áll rendelkezésükre.

CROWS HMMWV Bemutatkozása:
    A Snake Plain pályán mutatkozik be a vezethető és páncélozott HMMWV, illetve a CROWS fegyverrendszer. A küldetés elején 3 CROWS lesz elérhető (M2 .50cal és MK 19 40mm gránátvetős változatok).

Javelin Missile vs. T-62 Tank:
    Több T-62-es tank fog járőrözni a pályán, és az egyetlen hatásos fegyverzet ellenük az új Javelin rakéta rendszer (akkor elérhető, ha a játékosok között van megfelelően képzett ember):

MI Tüzérségi Célpont Meghatározó:
    Négy, kétfős tüzérségi célpont meghatározó csapat fogja a dombok között véletlenszerűen felvett pozíciókban megkezdeni a küldetését. Ezek az MI-k képesek lesznek tüzérségi tüzet kérni a játékosok csapata ellen.

Változatos Játékmenet:
    Az ellenséges MI-k változatos helyeken jelennek meg a küldetés elején, számbeli fölényben lesznek az elő játékosokkal szemben, különböző rajtaütéseket szerveznek, véletlenszerűen vesznek fel őrposztokat, és váletlenszerű helyekre szerveznek járőrözéseket. Az MI dinamikus, a viselkedésükben semmi sincs előre megírva, és ezért kiismerhetetlenek.

Fogságbaesett SF Felderítő Szerep:
    A játékosok magukra vállalhatják az opcionáli hadifogoly szerepet, amelyben a játékos a küldetést egy - valahol a hegyek között elrejtett - cellába zárva kezdi.
  • N3TuddKi
    feltörted a trackert? :D