America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi2K
Most meg én nem figyeltem, én ezt a magyar szervert ismerem: 152.66.93.27:1716

sorry !! csak most vettem észre hogy írtál ....
Mondj egy jó helyet és jövök :)
Norbi2K
Hali Nana, nyomulunk egyet?:)

Látom még mindenki alszik.......
zotyesz
Örülök, hogy összejön a közös játék. Kár, hogy ma nem leszek itthon, így lehet, hogy csak holnaptól tudok csatlakozni. (Bár azt hiszem sietek majd haza...)

Lehet is. Remélem komolyan gondoljátok a magyar szervereket. Ránézve az órára látom, baromira késõ van, de megérte: teljesítva az összes elérhetõ küldetés!!!! ( a szemem meg olyan, mint aki egésznap maszk nélkül hegesztett) Jó kis game ez. Nekem teccik! Kíváncsian várom a folytatást!!
Látom szervezõdik a közös munka. Ha nem esik az esõ akkor szerzek Táborfalván egy kis rutint a profiktól aztán este bele csaphatunk a levesbe
Lazarus
CSOCSO kerlek ezen a beszolason majd ne kapd fel a vizet... olyan jo nyugalom van itt :)
Norbi2K
kösz csocso, de ez a gamma épp elég, szerintem felul mulja UT-t élményben:) Hornet: ebben benne lennék én is majd keressuk egymást:) spec holnap jo lenne

zotyesz
Az biztos, hogy a jó taktikázáshoz elengedhetetlen a kommunikáció. Pláne ha szóban megy.

Igen, A Rodger Vilco szóban összeköttetést biztosít. Valami Olasz szerveren voltam, nagyon menõ csapat volt, sokat tanultam, hogyan ne kezdjek a fogoly kiszabadításhoz :)Közös mókának én is örülnék valami Magyarosabb társaságban. Félre értés ne essék, nem vagyok nacionalista, de sajnos csak magyarul tudok és szeretem érteni, ki mit mond !! :)
zotyesz
Ez egy jó ötlet, majd megkereslek ICQ-n. Kellemes idõtöltést addig is.

CSOCSO
ha eléggé benne vagytok a realisztikumban de ez a gamma kevés tartalmilag akkor lessétek meg az Ut-Infiltration topicot
Ha lesz valami honi gém abba én is beszállnék! Néha nagyon jókat lehet nyomni!

Próbáljunk meg össze hozni vmi közös mókát esténként ha erre vágytok,talán úgy sikeresebbek leszünk. ICQ 164462252 A ma este speciel nem jó"kötelezettségeim" vannak
zotyesz
Ma délután nekem is sikerült egy jó csapatba bekerülni. Már csak a Collapsed Tunnelt kell teljesítenem, és akkor azon is rajta lesz az a szép zöld felirat. A Roger Wilco az a program, amin keresztül hanggal lehet kommunikálni? (Bocs a lámáskodásért, de ma játszottam ötödször, vagy hatodszor Neten, és még nagyon tapasztalatlan vagyok e téren.)

Norbi2K
melyik szerveren játszottál?

Azért elég jó a dolog. Az este sikerült egy jó kis csapatba bekerülve játszani. Éjjel kettõig bírtam(ma persze munkanap volt). Továbbra is az a gondom, hogy kevésnek találom a magyar szervereket. Ott remélem, lehetne használni a Roger Vilco-t.
Norbi2K
Bár igazad van ehhez tényleg kéne legalább 8-10 ember, nekem szerencsére néhány alkalommal volt részem csapatmunkában de az a GhostReconban volt, ami ugyancsak egy jo kis játék(volt).

G. Joe
De egy bõ évet még dolgozhattak volna a gémet a srácok mielõtt kiadták!
Néhyán olyan bosszanto hiba van benne, hogy egyszerre kb 1,5 órát birok vele játszani dühroham nélkül! :P

http://deathfellows.hu/

Lazarus
vagy keesoon kezded :)
Thx.

zotyesz
Igen, ez ismerõs. Pedig csapatként sokkal élvezetesebb. Bár azért most is találkozni összedolgozó emberekkel, de ahhoz, hogy igazi csapatok jöjjenek létre az kellene, hogy egyszerre, minimum 8-10 legyünk fent. Nekem ilyenben eddig csak egyszer volt részem sajnos. (Lehet, hogy korán elalszom? :) )

zotyesz
Ha jól tudom, akkor a LAN-t csak késõbb teszik bele.

Timber
en tegnapelott QWztem ... tiszta jo volt ... jo oreg QuakeWorld ... legjobb ^.^

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Hogy lehet LAN game-t csinálni?

Norbi2K
pl azt hogy nem összevissza rohangászik a csapat mint most mindenki,csak azt nem tudom hogy akkor miért nem mennek cs-ezni vagy quakezni

zotyesz
Ez elég jól hangzik. Remélem be is fogják tartani. Arra is kiváncsi leszek, hogy egy speciális alakulatnál majd mit kell teljesíteni a bekerüléshez.

Mighty
A Landor-t nem latja az ASE. Csak a jatekbol tudsz csatlakozni ra. (ha nincs tele )

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Magyar szerver 152.66.93.27:1716 Tegnap este voltunk rajta vagy 10-en,12-en
Üdv! Magyar szervereket én sem találtam. Illetve egyet, de ott télleg nem volt senki és ráadásul 1.0-s volt. Kellene néhány magyar is mert nem nagyon értjük meg egymást pl.: a Olasz vagy német szervereken az ott lévõkkel.
Navy Seals-et akarok !!!
zotyesz
Szerintetek mi lesz a következõ fejlesztés az airborne és ranger patch után?

zotyesz
Én ma voltam fent, meg rajtam kívül még valaki. Talán késõbb többen lesznek.

Timber
koran keltem, hogy a reggel elso napsugarait lathassam a harmatos es udito korai szellok kisereteben ...

(persze, hogy jatszottam ^.^)

Norbi2K
te aztán korán kelõ vagy, vagy pedig eddig játszottál?:)

Norbi2K
hali, most ezen az ip-n sosincs senki?:152.66.93.27, már napok ota senki vagy én vagyok pancser?

Timber
oke ... mar rajottem ... csak arra nem gondoltam, hogy a gyakorlas kozben nincs ott a feher ...

aszittem ugy adja, hogy valamelyiket random ...

Timber
na jo en feladom

mit kell csinalni a sniper schoolban???

valami feher arnyalakot kellene becserkeszni ... de nalam csak narancssarga tablak vannak amiket nem lehet leloni ... ha kimozdulok a ketrecbol akkor meg failed ... most akkor mi a szar van?

Jah. Még a feleségem is elégedett:)
A lányok is igazolják a tûrhetõ eredményeid? :)
Nah.. errõl beszéltem.
Annyira azért nem vagyok öreg :)
De télleg kicsit gagyin van megcsinálva. Ha már school, akkor a fokozatosság elvét jobban be kéne tartani. Jah a kezem meg nem remeg :) Valadi fegyverrel elég tûrhetõ lõeredményeim szoktak lenni ;)
Lazarus
vagypedig egy kioregedett ven trotty!!
Timber
van sniper school? ^.^

Nekem sikerült. Ne kapkodj van idõd bõven Nana,csak nyugodtan. Relax! Lehet ,hogy még fiatal vagy és "remeg" a csuklód
Asszem nem egy dologról beszélünk. A sniper schoolban 15 lõszert ad és ha az elsõt elhibázod ... annyi. Sikerült valakinek ???
Timber
ezt olvastam a multkor a GameSpy chaton ... valaki ott panaszkodott, hogy mindig leTKztak mert nala volt a sniper ^.^

Timber
mondjuk ezzel csak egy szar van ... ha nem a klanoddal vagy bent akkor amint a kezedbe rakja a snipert a tobbiek leTKznak es elveszik ^.^

Timber
es ha azt akarod, hogy allandoan nalad legyen akkor 41et ^.^

G. Joe
de ha azt akarod hogy néha te kapd a snipert, akkor nem árt min 39, esetlen 40 találatot elérni! :P

http://deathfellows.hu/