60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [HUN]Crassus
    az én "beszólásom" mindössze egy poénos pontos j-s "hüje vagy" volt miután a sorry-mra egy Fuck u-t mondott
  • [HUN]Crassus
    Sajnos konzolból nem tudtam screenshoo-ot csinálni(nem értem miért)de egyesek elhűlnélek attól amiket kaptam és én végig diplomatikus voltam vele ennek ellenére is
  • [HUN]Crassus
    És mit meséltek? erre kíváncsi lennék.........
  • Free
    Na én a véleményem tartom de megthalgattam a HWT is ők mást meséltek
    Eggyeztessetek addig mindenki csitt
  • [HUN]Crassus
    A [HWT]-t nem okolom!Kutyi én sem dumáltam sokat miután láttam kivel állok szemben hanem elnézést kértem a többi [HWT]-s től aki ott játszott és eljöttem.
  • [HUN]Crassus
    a "mellém állást" nem úgy értettem ,hogy most kétfelé bomlott a társaság csak jól esett,hogy más embereket is bosszant az ilyen magatartás.
    Amúgy én sem balhézom szóval nem megyek vissza és anyázom én is hanem csak sziplán nem játszom ott ahol ő(k) játszanak.
    Az erőszak erőszakot szül mint tudjuk.
  • Free
    A [HWT] Klán védelmében mondom hogy a lapjukon nincs laca 88 névvel bejegyezve senki vagy nagyon vak vagyok.
  • Kutyika
    Nos ha úgy volt ahogy mondod, az bizony sajnálatos, mert ugye vannak véletlenek, sajnos... De ezen nem érdemes mérgelődni, én nem szoktam sokat dumálni ilyen esetben, disconnect és a viszont látásra, annyi más szerver van még, hozzátenném szerencsére...
  • Free
    Annyira felspanoltam magam hogy megyek kigémelem magamból az ideget.................
  • Free
    Repro ha mentek mehetünk szerintem lejátszhatjuk velük mert az ilyen viselkedéfs enyhén szólva bosszant. Lehet hogy nem vagyok jó de meg tudom keseríteni ajátékát :O)
  • Kutyika
    Persze, hogy jól eltűntem, napi 12 órát dolgozok, egykis játékra még volt energiám tegnap, de idemár nem volt erőm eljönni. Meg nem kell mindjárt parázni, ha esetleg egy nap nem írok... ilyen az élet(em), de kár, hogy tegnap nem voltál a Landoron, . Mindenki csak nyöszörgött, hogy ez a pálya nagyon nem jó, meg nem ismerik...., mindenesetre nekem tetszik a pipeline...
  • Free
    Crassus teljessen igazad van de én spec nemállok melléd. Én az melett Állok ki hogy az olyan fasziok mint az akivel neked sikerűlt összebalhézni L tünjenek a látómezőmből. Én az elv melett állok ki. Egyébként van egy AM klán az a nevük hogy {KILLA} Nekik violt ilyen stílusuuk egy csapatban voltunk és villanógránátot dobott a pofámba meg folyamatosan kiszavaztak meg minden egyéb és velük sem lehetett mit tenni csak azt hogy nem kiengedni a szobából egész addig amíg le nem lőtt de arra az estére L vette a kedvem a játéktól.
  • [HUN]Crassus
    Köszönöm REPRO a közbenjárást!
    És köszönöm nektek is srácok,hogy mellém álltatok!
  • Gyadi
    Hogy ez milyen kira kép: :DD
  • Gfreiter
    Na még egy gyorsat beköszönök, nem voltam képes lekapcsolni a gépet, muszáj minden lehetőséget megragadnom, h itt lehessek :) Kutyika! Üdv! Jó eltűnté Orrülok, h azér így a végére kidugtad az orrod :) Na jó mulatást, sajnos most gép must azonnal kikapcs! :(( Sziasztok!
  • Kutyika
    Ehem, Üdv mindenki!
    Nos látom zajlik az élet...
  • patacsi HUN
    ok
  • patacsi HUN
    ki az a [HWT]lacek80(HUN) én nem látom a "landoron", és nem hallottam még tőle itt se semmit. Ki sem merészkedik a pippeline-ről és ugat a magyarokra ? Csak azt éri el, hogy bemegyünk érte ha sokat cseszekedik -al és akkor lesz neki Roe-ja rendesen.Most megyek és szavazok rá a trackeren :))Utána meg meglátogatom a HWT-t. Mert, hogy ugye HWT -tag akkor a klán is felelős a tagjaiért .
  • repro
    OK hétfőn majd jól pofán baszom. akkor találkozok vele.
    Nemtom mivan Lacekkal mostanában...
    én kérek Lnézést, majd beszélek vele..
  • Gyadi
    Amugy meg lehetne annyi eszuk ezeknek az embereknek, hogy annak a legrosszabb aki lelott, mivel o kapja a ROE-t, és csak akkor bunkozok én is ha a csávo aki meglott nem mutatja annak a jelét hogy sajnálja...
  • Gfreiter
    Tökéletesen igazad van! Senkitől sem szabad ezt eltűrni, és nem szabad hagyni, hogy idiág fajuljon a dolog. Ha valaki fasz, akkor azt le kell sz*rni! Szerintem egyikünk sem azért van itt, hogy bosszankodjon, meg a másikat basztassa (hallod ragtapasz?!), hanem azért, mert jól érzi itt magát ebben a társaságban, ahol sztem csak jófej emberek vannak!Mindenki egész nap tanul, dolgozik, az élet gondolom időnként mindnyájunkkal kicseszik, stressz, rohanás, fa**omtudjamimég, és aztán megpróbálunk itt kikapcsolódni, elfelejteni a sok sz*rt, ami velünk történik a hétköznapokban! Ehhez kéne, hogy tartsa magát mindenki, aki idejön beszélgetni, vagy együtt akar velünk játszani, vagy barátkozni! Én örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra, erre a társaságra, és ha még csak rövid ideje is vagyok itt, sokkal jobb lett az életem tőle, és baromira jókedvű vagyok azóta! Csak tegnap esett szarul ragtapasz bunkó viselkedése! Úgyhogy mindenkinek üzenem, baszakodni menjen a kocsmába!!! Ne hagyd magad Crassus!
  • [HUN]Crassus
    nem általánosítok ezt írtam is a "kifakadásomban"
  • Daniel_F
    A HWT-ben vagy 30-an vannak, a belépés úgytudom nincs semmihez kötve, bárki beléphet, még ha nem is ismerik, és soha nem játszottak vele.

Ilyen feltételek mellett nem nehéz ostoba, ahogy írtad "ovis" szintű embereknek bejutni a klánba. Ezért remélem nem általánosítasz a klánra, bár már én is hallottam tőlük hasonló típusú megjegyzéseket egy szerveren.

A tracker nekem is hibásan mutatja a honoromat.
  • Gyadi
    Jaja, ilyeneken én is fel szoktam húzni magam.
    Amúgy mi a ****om van a trackerrel?
    11-es honort mutat nekem, amugy most van 36-os vagy 37-es :D
  • [HUN]Crassus
    NA JÓL FELIDEGESÍTETTEM MAGAM MÉGA NEVET IS ELRONTOTTAM
    A TETTES bár lehet mindegyik anyázott már rám a végén....

[HWT]lacek80(HUN)
  • [HUN]Crassus
    FIGYELEM!!SRÁCOK TELJESEN KIAKADTAM AZ IMÉNT!PIPELINE PÁLYÁN JÁTSZOTTAM VOLT EGY JÓ PÁR [HWT]-S GYEREK AZ EGGYIK KÖRBEN A SECONDARYNÁL MEGLŐTTEM AZ EGYIKET

"[HWT]pronyo(HUN)"-T

KICSIT(-22ROE)AZONNAL ELNÉZÉST KÉRTEM MIRE ÍRTA AZT ÍRTA "FUCK U"MONDTAM NEKI HÜLYE VAGY? ELNÉZÉST KÉRTEM RÁADÁSUL BESZÉLEM A NYELVET.MIRE ELKÜLDÖTT AZ ANYÁMBA MÉG EKKOR IS TÜRELMES VOLTAM MONDTAM NEKI ,BOCS TE NEM SZOKTÁL OLYKOR-OLYKOR TK-NI??ERRE UJJABB PARASZTOZÁS ,KAPJAM BE, ANYÁDAT MONDATOK JÖTTEK.MONDTAM A SRÁCNAK EZT MÉGSEM KÉNE DE UJRA CSAK MOCSKOLÓDOTT. A TÖBBI [HWT]-STŐL ELNÉZÉST KÉRTEM,DE MONDTAM NEKIK ÉN ÍGY NEM JÁTSZOM.SZERINTEM EGYMÁST AZÉRT MÉGSEM KELLENE ENNYIRE LEUGATNI QRVA ROSSZUL ESETT,MERT AZT HITTEM A TÖBBSÉG NORMÁLIS ÉS JÓ FEJ,DE TÉVEDTEM.
    NEM SZERTNÉK ÁLTALÁNOSÍTANI ÍGY MÉGEGYSZER MEGKÖVETEM A [HWT]-T
    SZERINTEM NEM OVISOK VAGYUNK ÉS LEHET EMBERI MÓDON IS KEZELNI A HIBÁKAT RÁADÁSUL NE FELEJTSÜK EZ CSAK JÁTÉK!ÚGY ÉRZEM EZT MUSZÁLY VOLT TUDATNOM MINDENKIVEL.
  • patacsi HUN
    vegyél egy angolt #15320 majd a szervízben kérjél hozzá mígyar entert és csak átpattintod és még marad egy ű betü helyed a rágónak vagy egyéb tárolandó dolgoknak ;)
  • Gfreiter
    "ANY key" Muhahahahaha!!!!!!!!! LOL LOL!
  • Gfreiter
    HUA Mighty, bekukkantottam! Nekem asszem olyan van, amit keresel. ANY gomb ugyan nincs rajta, assetom mi az (ANYÁzó gomb, v mi?? ). L alakú enter, rés van a caps lock és az a között, kb 1 kiló, bár tudja a f....m pontosan, viszont magyar nyelvű! Egyébként Logitech. Ha nem felel meg, próbálkozz esetleg a Commodore 64-gyel, asszem annak pont olyan a kinézete is, meg a súlya is, mint ami neked kell Sziasztok, ma már nem jövök! HUA Kutyika + HUA mindenki! hunssbéci! Nyomasd az ipart!!
  • patacsi HUN
    nekem magyar van és azon olyan van :)
    dehát az meg nem angol...
  • patacsi HUN

én ezzel nyomom és ez jó nehéz is :)
  • Gyadi
    Mighty: Miért kell neked olyan nehéz bill.?
    Mert az enyém is hasonló ahhoz amit te néztél ki, de az még talán 1/2 kilo sincs.
  • patacsi HUN
    megyek tesztelek de már több mint tökéletes :)
  • patacsi HUN
  • patacsi HUN
    és én még sokalltam a 120e-s fejhalgatómat LOL :)
  • [HUN]Crassus
    Mighty!! ÉS LEGYEN RAJTA AZ "ANY"-keygomb is! ez nálam alap........
  • [HUN]Crassus
    uhh bocs nem 6000rugó hanem 6 rugo:))elqrtam:)
  • Gyadi
    Nézelődj erre nekem is Genius van.
  • Belton
    Ez de segg ez a tracker 10 nek ismeri a honorom:)))))))) muhahahahaha
  • Gyadi
    De ez még nem fix ahogy a Dev-eket ismerem :D