60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • zotyesz
    A gránát bug már a 1.7-ben is volt, sőt mellettem is robbant már, és túléltem. Igazából a gránátokkal régóta baj van. Mondjuk az is tény, hogy a WC-n (nem a dupla nulláson :) ) lehet a legkönyebben túlélni egy robbanást.
  • SSBeeci
    Köszi Zotyesz, így már kezdem érteni!!....ill. el tudom képzelni, remélem jobb lesz, mert kezdek komolyan elkeseredni az armyban...
  • SSBeeci
    Egy hosszabb lélegzetű és Rohadtul idegesítő BUGokról írnék. Aki már találkozott ilyesmivel pls. írja meg, ill. aki közülünk a legilletékesebb, az írja meg pls az AAO-adminéknak...hátha szarnak rá...
    Szal Weapons Cache:A Shipping felől bejön az opfor, én az East Office bejáratánál campelek:-)..eddig vicces..A Shippingből feldob egy gránátot a lépcső tetejér, aki mellett közvetlenül robban az "GREEN"-en megússza, én pedig szó nélkül elhunyok..Remélem érthető...
    A második undorítóság:Szintén Weap.Cac., védőbe.:Az East Office alatt vagyok, a dobozok között és figyelem a középső bejáratot.Felettem az East Office-ból a csapattárs kidob egy Flash-Banget a hosszú folyosó felé!!!, majd robbanás után nézem a feliratot, XY attacked teammate SSBeecit...?????????de semmi bajom nem lett, és még véletlenül sem felém dobta!!!
    És végül:(előre is elnézést, már nem tom kik voltak ott, de Magyarok, Dexa, Atiti,Andrew, Gyadi,Audio és Mighty..asszem)
    szal a legundorítóbb:Támadók vagyunk, WeapCache:Shipping felől felrohanás, hosszú folyosón lövöldözés, egy sérülés, és elkezdem gyógyítani..aztán akit éppen gyógyítok, az bekap egy gránátot, és még valakit eltalál..én "green" maradok. A "gyógyítócsík" még a hullán végigmegy, majd semmi teammate attack, hanem a kör végén egyszerűen vagy 340-ROE..Pedig ebben a körben csak szinte gyógyítottam, nem lőttem egyet sem és az összes gránátom meg volt!!
  • zotyesz
    Hát én is találgatok. 3D-s irányzék a Call of Duty-ban van még. (azok közül amit ismerek, és az azért nem olyan sok :)). Leginkább arra jó, hogy finomabb mozgásk jobban érezhetők vele. Mivel az irányzékból van egy hátsó és első 8bocs, ha rossz elnevezéseket használok), ezért finomabb oldalirányú mozgásnál ezek egymáshoz képest is mozognak. Egyszerűen képzeld úgy, hogy amikor mozdítasz a fegyveren az első irányzék "tüskéje" nem lesz mindig akör közepén, hanem elmozdul valamelyest.

A fegyverszakértőktől utólag elnézést kérek a szakszerűtlen megfogalmazás miatt. :)
  • SSBeeci
    NNEEEEEE!!!De amikor írtam én se gammáztam, lol, EGYÉBKÉNT MINDENKINEK ÜZENNÉM:EGÉSZ DÉLELŐTT DEXÁVAL NYOMTUK!!!Jam meg beugrott Atiti és Mighty is...lol...Jaj nekem..
  • [Rush]
    mi va, nem tom, e' öröm e' bodottá
  • Tikal #16646
    Rush, miota nem iszol, azota hogy emlékszel?
  • Dexa
    kösz Béc hogy ÉN senki vagyok...
    ...ezt game közben visszakapod...
    :D
  • [Rush]
    Nightvision tartó
  • SSBeeci
    szombat délután...és senki nem gammázik...
  • Mighty
    Szerintem igy fog mukodni:
    Mikor celzasra emeled a fegyvert es kicsiket mozgatod, akkor csak a fegyvered mozog es nem a katona mozdul. DrAK tudja mirol beszelek. Ilyen a celzasi rendszer az Infiltration-ban (a legrealisztikusabb FPS mod UT engine-nel) is.
  • SSBeeci
    Szia Zotyesz!Sztem nem mindenki..de legfőképp én nem értem..Mi az hogy bitmapos vagy 3d-s az irányzék? Mi lesz a legszembetűnőbb??Szal szerény elképzelésem szerint nem egy "kimerevített" képernyő fog előugrani, hanem egy "értékelhető" célkereszt?
  • Tikal #16640

bocs a modemesektől
  • Tikal #16639
    Nem tudom, én az NV csatlakozásának gondolom, de lehet hogy kamera...

• Slow
    mi van a fejük tetején? kamera?
  • Tikal #16637
    A sima napszemüveg is rögzitve van egy fejpánttal, nem hinném hogy az leesne roluk, hiszen akkor nem hordanák...
  • Tikal #16636
  • Gfreiter
    Na holnap estig nem jövök, úgyhogy jók legyetek!
  • Gfreiter
    Én úgy értettem, hogy mért napszemüveget hordanak. Az instabil, bármikor elmozdulhat, leeshet, hogy tudsz benne ugrabugrálni, futni,vetődni stb. Nekem csak ezzel van gondom.Ezér mondom, hogy nem itt kéne divatozni.Az a sötétített porvédő búvárszemüveg az már ok!! De egy sima napszemüveg...
  • Tikal #16633
    Néhány napszemcsi...
  • Tikal #16632
    Néhány hasznos szemvédő, amit nem azért vesznek fel hogy jol nézzenek ki a CNN hiradásaiban
  • [Rush]
    Itt a szemüveg :D
  • Tikal #16630
    Szerinted ha nem engedné meg az Army akkor feltennék, ráadásul fényképen mutogatnák magukat?
    Mellesleg te hogyan céloznál tűzőnapban, porviharban?
    Ha nem lenne hivatalos szerinted beletennék a játékba amit a hadsereg szponzorál? Nonszensz.
  • Slow
    igen, és sokkal lasssabb lesz, és kell maj' hozzá procit cserélni....:/
  • Gyadi
    Szóval akkor a 2.0-tól sokkal igényesebben és élethűbben fog kinézni. Ok, köszi
  • zotyesz
    Csak annyi, höogy eddig bitmap volt, most meg 3D, és így már elmondhatjuk, hogy az irányzék is 3D.
  • Gyadi
    Hmm, és mi a különbség?
  • zotyesz

A 2.0-tól meghonosítják a 3D-s ironsightokat a játékban. Az új fegyverek már eleve így jönnek ki, míg a többit fokozatosan lecserélik.
  • Slow
    nééé, ugyanilyen szemüvegem van (bal-felső), bringás ucc, cserélhető lencsével.... na má' csak NASA cuccokat hordok...;)
  • Dexa
    Kicsi Huszár:
    LOL
  • Dexa
    pill és jövök...
  • Gyadi
    Dexa várjál csak estig akkor majd jól széjjel lőlek :DD
  • SSBeeci
    ...én is jó leszek??..lol:DDD
  • Dexa
    1ébként jöhetne már vki gamázni...
  • Dexa
    ...adjak 1 éjdzsbíót?
  • Dexa
    LOL
  • repro
    off
    na csalódtam kicsit az Operában... ha a Válaszra nyomok, betölti megint az oldalt, de nem írja alulra, h kinek válaszolok
    on

Nincs HBOm!! kövezzetek meg!!
  • repro
    és milyen jó ötlet a reklámozás is!!
    --
    Faszi fejét darabokra lövik a közvetítésen kalával, de az Oakley XZ-15 ütésálló szemüvegnek semmi baja.
    "Oakley. Built for eternity.. unlike You..."
    --
  • repro
    és tutti, h hordják a szemkókat.
    a dizájnos bicajost járőrözéskor, vagy ha nincs szolgálatban.
    a "búvárt" meg bevetésen.. bázzeg minek közvetítik állandóan az iraki háborúkat, ha nem nézitek?!
  • repro
    nem saját pénzből veszik, mivel hozzátartozik a felszereléshez, és nem lehet akármilyet venni