60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Marvin
    Látom nem érted.

Bárki jöhet. Nem kell "cserébe" semmi.

Köszi a felajánlást.
  • heystumafly
    sziasztok, ezzel a péntekesti funhoz szeretnék szólni
    öhm,o lvastam, hogy egy nem trackeltgame serveren, szivesen felajánlanánk a szervertünket, a részvételért cserében
  • N3TuddKi
    közlemény:
    péntek esti funny game
  • Marvin
    Kocka. :P
  • Dexa
    jah, persze... ;)
  • Sadist
    Az jó, mert könnyen be lehet sznájpolni
  • nearo
    Nah, hétvégén lejött a 2.7... a Hummeres kiképzés nagyon tré lett... azaz furcsa, mert játékban autót még nem vezettem úgy, hogy csak az egyik kezem van az irányító gombokon. De a rakétás meg a kocsibóllövöldözős tetszik.
  • Mighty
    Josszi!

Ha még a dagálynál laksz: mától az új irodaházban melózom. A lakásotok felé néz az ablakom :)
  • Strahd_
    de én noob vagyok :)
  • Dexa
    3 és fél óra alatt lejött tökéletesen
    többit majd meglátom később... :S
  • Strahd_
    én is azt hittem ujrakezdem erre most 2 szer szedtem le crc errorosan az armyt
  • CSUKA
    http://video.google.com/videoplay?docid=-4301685759252868385&q=m6+drift

www.liveforspeed.com a demó is nagyon jó!
  • Neoncsoves
    Szolgálatra Jelentkezem :D
  • pet70000
    jha, szokni kell, meg elviselni, összeszorított fogakkal
  • Prank
    sokszor nehéz összedolgozni a felcserekkel, mert arra várnak, hogy a sebesültek visszatántorogjanak a tűzvonalból egy védett helyre, ahol nyugodtan kezelésbe vehetik; míg a sebesültek pont azt akarják, hogy a felcserek rohanjanak hozzájuk, hogy tudják tartani a pozíciójukat...
  • nearo
    A játékkal kapcsolatban pedig: miért van az egy csomószor, hogy ha egy csapatban van 4-5 felcser, akkor abból maximum egy vagy kettő szokott csak gyógyítani? Ez egy ekkora teher? Én általában be szoktam magam jelölni felcsernek, ha nem egy ismeretlen pályán vagyok, és megpróbálok mindenkinek segíteni, akinek csak lehet. Egyedül lennék ezzel, vagy csak rossz szervereket fogok ki általában?
  • nearo
    Nah... már 22-t leszedtem az 55-ből, hétvégén meglesz. Ha lejött mind az 55, akkor azt össze kell illeszteni valamivel, vagy megcsinálja magát? Mert belenéztem a fájlokba, és csak az elsőben van egy armyops270.exe nevű fájl, kb 2,5 gigás. Tehát ha lejött mind, akkor csak ezt a fájlt kell kicsomagolnom, és megy, vagy esetleg van még valami "trükk" is?
  • Dexa
    ... mondja a régi motoros... ;)
  • Dexa
    hát igen, már a 'szarkasztikus' szó is apróbb problémákat jelenthet itt-ott... :D
  • Dexa
    Tetszett a stílus meg a segítő szándék. :)
    Amit igazán kiemelnék abból, amit írtál, az a "csapatjáték" és a "célok teljesítése". :)

Figyelem-figyelem: aki még nem írta volna fel, az írja fel egy öntapadós papírra és ragassza ki a monitorára (amit kiemeltem DOOM írásából), mert újra elkezdek gémelni és szeretnék ilyen mentalitással viszont találkozni a gémben is. ;) (hiú ábránd? :S )
    Magányos John Rambo-k: jegyzeteljetek szorgosan. :D
  • Sadist
    höhö, még egy újonc ratyerátor, höhö hö
  • Sadist
  • Dexa
    Igyexik az ember... ;)
    Amúgy kb fél éve lehetett kb, nem több, mert még tavaly októberről van egy játszott session-ös eredményem. ;)
  • Gyadi
    Höhö, az újabbaknak nem igazán esnek le a kissé szarkasztikusan fogalmazott szövegek. :)
  • Palinko
    ízlések és pofonok. én utoljára a condition zeroval játszottam és az ugyan olyan mint a többi.szóval elég gyenge... az army ingyenes és nagyon realisztikus.a cs az inkább ramboknak való,army meg csapatjátékosoknak.igaz,hogy elég sok bug van az új pályákon,de egy középjó géppel élvezhető.
    -az ne armyzzon aki nem csapatjátékos
    -az ne armyzzon aki nem viseli el a bug okat (az inkább ne is játszon semilyen játékot :) )
    -az se armyzzon aki látványt akar,vért és csak ölést fej nélkül,ott vannak a kisebb színvonalú nevetséges játékok arra (amelyek nem roszak,de azok kikapcsoládásra vannak)
    -AZ NE JÁTSZON AKI CSAK CSALVA "TUD"!!!

és szerintem aki ezt elolvassa,elgondolkodik,az eldöntheti,hogy akar-e armyzni.
  • Marvin
    Az ellen nem véd.
  • bcs78
    A CS sokkal jobb.
  • Strahd_
    én amikor játszottam volt, ddjam azt a kiegészitést amiben még katana is van?
  • D00M
    hi!

Egy postal lejjeb van egy link ahonnan le lehet szedni. Utánanézni a www.americasarmy.hu vagy .com oldalakon tudsz, mellesleg a játék nem az ölésről szól hanem a csapatjátékról és a célok teljesítéséről, kés, dobócsillag nincs benne csupán a US Army rendszeresített eszközei illetve az "ellenállók" fegyverei állnak rendelkezésre. Sokkal jobb mint a "csé", komoly játék, nem pedig arcade jellegű.

Üdv.: D00M
  • Doma #56140
    Mintha kb 1 évvel ezelőtt is írtál volna pár hasonló kérdést
  • Dexa
    Láttam már 1-2 kockát ebből a americaarmy játékból és azt szeretném megkérdezni, hogy honnan tudnám letölteni, no meg azt is szeretném megkérdezni, hogy milyen is a a játékmenet. Úgy hallottam, hogy a csé sokkal de sokkal jobb ennél. De kíváncsi természet lévén szeretném kipróbálni és ha letöltöttem, akkor szeretnék magyar játékosokkal is játszani. Biztos vannak itt olyan jófej emberek, akik megmutatnák nekem, hogy hol tudok jó sok embert ölni. Hallottam még azt is, hogy van itt a játékban valami tábori kórház is néhány pályán (vagy mindegyiken?). De ez most hogy is működik? Vagy mit kell csinálni? Mert én nem fogok műtőst játszani mert szeretnék sokat ölni. Mindezek után ajánlanátok ezt a játékot nekem? Jah és még azt is szeretném megkérdezni, hogy van-e dobócsillag ill kés.
    Nem találtam semmi olyan helyet, ahol utána tudtam volna nézni mindezeknek.
    Igaz hogy új vagyok, de megjegyeznék egyvalamit: nagyon zavaró az a villogó izé a lap tetején. Na... Most már tudjátok. :)

Amúgy aloha népek.
    és ami nem maradhat ki sosem --->
  • VINIKOR
    Nekem innen sikerült leszedni: link. 150-160KBps-el 5,5 óra alatt lejött a 2,5GB exe.
  • nearo
    Hát vele is csak 1542MB a mérete... töltöm tovább az 50 megás darabokat.
  • Doma #56136
    Talán jó lesz. Ha nem akkor próbálkozz pl ezzel.
  • nearo
    Na most akkor láma leszek: az milyen? A netscape-nek van egy "download manager"-e, azzal szedem most az 50 megás darabokat.
  • Doma #56134
    Használj letöltés vezérlőt!
  • nearo
    Kénytelen leszek 50 megás darabokban tölteni?
  • nearo
    Hmm... 117463-nál megállt.
  • nearo
    Sziasztok!
    Lenne egy problémám: elkezdtem tölteni a 2.7-et, de a netscape letöltője azt írja ki, hogy 1578582KB-t tölt összesen, holott elvileg 2,5 GB-nak kéne lennie. Akkor ez most mit tölt nekem?
  • CSUKA
    Gezundhájt!