Ragnarok online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.
Kérdés 2: Úgy,hogy nálunk nem tud senki egész nap boszizni, nem fognak az assassinek nagyon elhúzni, minden kasztnak meg lesz a maga elõnye és hátránya. Kicsit egyenlítettünk a helyzeten 😊 Gyere és majd meglátod 😊
EMPERO Gyertek gyertek 😊
Ya szal te voltál Cortez. hát akkor már nem kerülök be az assassin guildba. gondolom akkor az sincs már.
kérdés: ha letölteném a ragnarok.hu kliensét és felinstalálom akkor miután elindítom a gamét, akkor majd választhatok hogy melyik szerverre megyek?
kérdés2: ezt a mondatot hogy érted? "Fõleg mivel itt nem is bírnak egyes kasztok majd nagyon elhúzni a többitõl mivel mint mondtam elég egyedi a játék menet." hogyan nem fognak elhúzni?
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
ebben igazad van😊 fogadjunk ha még1berserkes lesz mint donkey, máris baj lesz a halhatatlanság, habár ezt irtam lejjebb asszem
addig sose BAJ amig csak páran használják, de ha rálap mindenki akkormáe baj, persze aki kezdte annak töbhetes elönye van emiatt az nembaj, vagy ha baj , akkor a full resetet ajánlgatják ami megint baj, ugyebár nem azé játszom csak hogy az idöt töltsem, hanem valami eredménye is legyen
igy akár pasziánszozhatnék is egésznap😊 habár az nem mindenkit köt le😊
najó már nemtudom hova akartam kijukadni<#dumcsi>#dumcsi>
mert más csal azé énis...
röviden ezt szürtem le<#wow3>#wow3>
amugy hány fõsre tervezitek a szervert?
mert ragnahun kb 50 volt amikor átjöttem hunrora
ottis kb 50 fövel indult, majd felment 80-85 ra a leássásig, habár ebböl egy acc a priest egy acc a merchant egy acc meg a játékos kari, szóval az a 85 lehet ugyanugy 50-55 user voltcsak
nemtudom menyi jut egy 3. szerverre igy...
magára ismer ha elolvassa, hameg nem azismindegy😊
de nincsszerencsém ugylátom, habár ghostring legalább dobott már ghost bandot
amugy miért van az hogy sokszor semit sem dob? (a doboz toyban is ilyen)
sajnos már az egyik alapitó, vagy hogymondjam nálam bemutatkozott 1x
ami miatt nemtudom elhinni az az egyenlõséget
a programok ha megvalósulnak azért talán érdemes szerintem átmenni, de a kételkedés megvan az igéretekben <#buck>#buck>
Hide and fear, Cobra Commander is here !
-Egyedi hangvitelû játék. Sok újítást tervezünk ami minden bizonyára eléggé megváltoztatja majd a ragnarokat.
-Rendszeres programokat fogunk szervezni a játékosoknak. (PvP tournament,szerepjátékok stb...)
-Rendesen megírt scriptek. (Hozzáértõ ember csinálja)
-Rate: 4/4/3 Ez nem fog változni.
-MvPk: Reálisan erõsített mvpk amelyek nem fogják korlátozni a játék élvezetében a kedves usereket.
-Kissé újszerû formában mûködõ WoE hetente háromszor.
-Segítõkész GM gárda. Mindig találsz egy GMet aki tud segíteni. Persze azért hajnali 3-4 körül nem biztos
A szerver meg van, már csak teszteljük mint mondtam. A gárdából pár név:
Edward,Lord Zax,Seliah,Neo, és jó magam Redeemer.
Az admint külön kiemelném, a nagyszerû és utánozhatatlan Morpheust. Nála fut a szerver. Õ is közölünk került ki tehát megértõ GM.
Szeretettel várunk mindenkit aki szeretne egy igazán jó szerveren játszani!
Üdvözlettel az EmpeRO team
http://www.meukro.com/FinalClient.exe
jameg az oldalon regelni magad
lvl 23 aco, assa és archer vagyunk kb😊
ha jössz hozzd fel magad annyira
van jobcharger, szóval nemkell megcsinálni a job questeket
énis benne voltam abban a csapatban😊
te voltál a stunnolos?😊
me én csapdáztam hogy ne haladjon, amugy ez a berserk skill más szervereken tilos woe alatt, BAN jár érte, csakhát itt azért nem mert csak GM nek van még, de amint lesz majd pár usernek is, rögtön gondlesz majd a halhatatlanság, és tesznek vmiet ellene, habár ha igy halad a szerver élete akkor lehet nemlesz több😄
Azért szólhattál volna tesó h. mentek.
Ezért szuportoltam a Magedet? Most meg ithagynál?
Ki a franc stunolja nektek akkor a GM-eket?
Hova mentek? Duchró?
Igaz nekem Konyakhoz nem volt közöm, de Donkeyhez annál több.
Azé nem kéne GM-nek visszaélni a hatalmával.
NEm hiszem h. van olyan kari akit egy 7 fõst parti nem tud lenyomni.
Pedig Donkeyt enyien vertük. Crusi 1 ütéssel sztunnolta a többiek verték. Kb. 30p-ig ütöttük. És a leggyengébb is Lvl 75+ volt.
Szal ez igy szemétség.Én is mentem róla.
asszem 4/4/5 ös rate vagy mifene van😄
és ugyanugy kisebb csapat
probáltuk a 800-900 fös szervert is, de az gáz volt😊
ja és red elolvastam mind itt, mind a hunro forumon a hozzászólásokat, még a szavazást is a visszakapode a kariaidat-ról
de azé nemfogok meghunyászkodni, mert másis igyjárt
amugy most valaki elmondhatná miért is van ez a hunron?
valaki belenyult a cuccosba vagy mi?😊
Ragnarok Online Top 200
de tapasztalat még! nincs egyikkel sem😊
én nembizok benne
amugy valahol meglehet érteni a gm-eket is😊, bármilyen furcsa.
Nekem elég kiakasztó volt néha azis mikor egy chatszobában 35-40 fõnél voltam op, pedig ott mellette nem kellett dolgozni! a többiek érdekében, végülis néha elszálhat az ember feje😄
rövid írás pirossal, megolda a problémát. minden maradt a régiben, nem tünt el semmi. legalábbis nekem. nem tom meddig lesz igy.
azóta klienseket cserélgetünk haverokkal és mennénk külföldi szerverekre, de vagy nem müxik szerver, vagy ottis féloránként server down van
az lenne a kérdésem, hogy kinek mien tapasztalata van a külföldi szerverekkel, hova érdemes menni?<#nemtudom>#nemtudom>
régebben jópáran azt a tanácsot adták hogy "hülye aki magyar szerveren játszik, menj inkább.... " cimet kérek <#vigyor5>#vigyor5>
u.i: nem minden az életkor, és jobb, ha ezt tudod.
\"Huma mondta, hogy alapít egy clánt, és hogy Tolkien rajongókat akar bele. Nem tudom mi az a Tolkien, én Warlok vagyok...\"