1345
http://www.ragnarokonline.com
  • Toroco
    azt sajnos nem tudom.
  • Martin Rome
    Azt hogy kel hogy kiirja a szönyek hp-ját?
  • Martin Rome
    Kösz sokat segitetél
  • Toroco
    ya van, de már nem emlékszem. asszem valami eathena nevezetü volt
  • Martin Rome
    ok, és netem hol?van vmi olyan oldal amin ilyen szerver beálitás leirások vannak?
  • Toroco
    Hát szerrintem azt csak a GMek tudják, vagy saját szervert akarsz? Mert akkor meg kell kérdezni az egyik szerver GMét. Vagy utána nézni a neten.
  • Martin Rome
    hy!
    Nem tudjátok hogy lehet a ratet megváltoztatni?
  • Toroco
    mennyi is ott a rate? 4es?
  • Blindy
    Sok változás van mivel Ujitjuk a GM gárdát :D igaz kis idő lesz mire ujra toppon lesz a HUNRO de nagy lesz :P
  • Toroco
    Na akkor leszedem a klienst aztán felnézek még ma, hogy hogy is állnak a dolgok.
  • Blindy
    Régi Silence infoval nár nem nagyon sokat kezdesz a HunRO-n mert teljesen uj Kliens van és mint Data Mappa már teljesnen elveszet a kor fejlödése miatt
    Advosokrol meg már igen csak kevés van mivel hogy is mondjam volt egy két szürés és aki meglett fogva hogy csalt (BOT) az repült szoval nagytakaritás volt
    Reset Utoljára Donkey Idejében volt de az már jó rég történt azota minden nap van mentés készitve mindenről igy még ha neadj isten egy adatvesztés lenne akkor is vissza lehet állitani az adot állapotot szoval ez miatt nem kell senkinek sem agodnia hogy elveszne a karaktere ;)
    Az hogy jelenleg nem 100-an vagyunk annak is a fentebbek leirtak az okai szoval
    a szarkeverök távoztak na lényeg a lényeg ha visszanéznél a hunro ra
    akkor http://hunrosite.sytes.net innen tudod leszedni a Klienst mindenestöl
    ui. Hogy ne legyen érdekes a magyar szerverek egyre odafigyelek hogy tiszta játék legyen :D
  • Toroco
    Nem vagyok banolva. vannak ott is karijaim, csak alig vannak rajta akit ismertem azok is elmentek onnan. az volt a baj vele hogy sok volt a full reset, de mondjuk egy ideje nem volt. Lehet felnézek ha megtalálom a sclientinfo-ját. Már az nem tetszett legutóbb hogy egy ideig nem játszottam, és mikor vissza mentem akkor szinte csak avd. kasztos karikat lehetett látni én meg a 65ös karimmal nem nagyon tudtam senkivel sem együtt harcolni.

BOT ro... akkor lehet hogy azért vannakolyan sokan mert mindenkinem megy egy két bot? :D
    Hát nemtom. ezek a magyar szerverek mindig is érdekesek voltam. Az volna a legjobb ha a hivatalos szerveren játszanánk, de hát arra nincs pénz, meg nem árt angolul tudni ugy hogy beszélgetni is tudj.
  • Blindy
    jah a Lawron maul és társai vannak akik szarkavarásért ugyszolván ki lett utálva mega lol akit ugyebár egymagában ott hagytáka a guildba

Fatero meg egy BOT ro lehet hogy neked mult a HunRo mert Banolva vagy mert valami szart csinálták de hát no comment
  • Toroco
    a HunRo már a multé. mindenki eljön onnan. nem egy megbizható szerver. Én most a LawRO-nvagyok. itt magas a rate 6/6/3. a FateRO-nviszont több mint százan vannak most is, ott a rate 3/3/1.
  • Blindy
    http://hunrosite.sytes.net Hungarian Ragnarok Online (HUNRO)
  • Arde
    is-is már nemtok mitcsinálni...magyar szerveren regeztem de semmi ezekszerint hiába vártam:)ezért regeztem egy külföldin is a Xileron de onnan is semmi most mit csináljak?
  • Toroco
    nem küldenek emailt a magyar szerverek, vagy a hivatalos szerveren regisztráltál? mert onnan előfordul hogy a magyar emailcimekre nem jön meg a reg email.
  • Arde
    Hali

nemkemcsak azlenne a kérdésem hogy mikor küldik le az a nyamvatt emailt...mert már vagy egy napja hogy semmi...pedig mükszik a szerver
  • Shaman dragon
    Én nem is tudok játszani vele. Mert nem toom hol kell!
  • Toroco
    ma 50en voltak ma napközben is
  • Toroco
    megnézem. én ujra a hunron nyomom. http://hunrosite.fpn.hu. átt általában 30an vannak. woe idejére 60 körül.
  • Frosty01
    www.lawro.uw.hu
    itt nyomom most, minden GM egész normális és átlagban 10-en vannak fenn, 107 accounttal és jó fejlődés, meg minden ami jó.
  • Toroco
    Két szerver van még amiről tudok. a ragnarok.hu de ott nagyon lassu a fejlődés, és a hunro. ott gyoorsabb és elvileg vannak is jópáran, de a címet nem tudom. a ragnarok.hun vannak a legtöbben csak az kb 4-5 ször olyan lassu fejlődésre ven beállítva mint a többi (de ez a hivatalos alap beállítás, a többi van felvive)
  • Frosty01
    mindeggy. utolsó üzenet nem érvényes. átállok másik serverre mert ez kihalt öszvissz 2 emberrel találkoztam csak magamon kivül =S
  • Frosty01
    kösz a segitséget :) most Swordman vagyok és azon filózok hogy Knight legyek e vagy Crusader..... mert a knight jön be, de egykezes kardom van és az egykezes képesség is 10-esen van ( 36 Base 26 Job lvl) egyébként tojásból mi lessz?
  • Toroco
    Tudom a címet. először egy másik hasonló nevü szerver ugrott be.

A hungaro nem rég indult ujra. ez volt az első magyar ro szerver. én ott voltam az elejétől kezdve.
  • Toroco
    Partyt bárkivel csinálhatsz, de csak 10 base level külömbségen belül lévő emberrel oszthatjátok meg az exp-t. Ha van egy olyan karakter is a partiban aki a legkisebb szintünél 11 lvl el nagyobb akkor senki nem kap osztott expt, csak amennyit saját maga gyüjt.

Vannak klánok (guildek) is. Abbe a Guild master vehet be vagy akinek van joga hozzá a guildban. Ott van bizonyos exp adó, amit levonnak tőled szörnyenként. Ezzel segíted a guild fejlődését. ennek mértéke a Guild Mastertől függ. Általában megegyezés alapján.

Csak irj ha kell még segitség. Lehet hogy még ujra kedvem is lesz játszani.

Mi a hungaro honlapjának a címe most?
  • Toroco
    Szasz. Én már egy ideje nem játszom. Lehet partyt csinálni, és tradelni is lehet emberekkel. Ezeket ugy todod elérni hogy a kivánt emberre kattintasz jobb gombbal és az előugró menüből kiválasztot a trade... vagy a partys lehetőséget. pontosan nem emlékszem a szövegre. az ncp kkel meg sima kattintásokkal tudsz beszélni és kereskedni.
  • Frosty01
    Sziasztok! Nem rég fedeztem fel ezt a gémet, teccik, de sok mindent nem értek még benne. (a HungaRo - serveren játszok) Pl hogy partyt lehet e csinálni benne, vagy trade- ablak van e? ha valaki tudna esetleg választ adni megköszönnem. Bye
  • Tom3 #1196
    Végre 1 magyar adatbázis!:)

Mellesleg most ahogy nézem van itt 1-2 ismerős név:)

• LORdRiVE
    Üdv all!
    Nemrég megnyílt az első Magyar Ragnarok Online adatbázis oldal. Mindenkit szeretettel várunk :)
    http://celios.ragnarok.hu
  • dodocska
    sziasztok nem tudjátok miért nem akar indulni a hunro?
  • Luciferke
    fatero.tx.hu
  • SinjiD
    Hai all!
    Nah egy uj ragnarok szervert indult nemrég utjára.Már régebben teszteljük hogy lehető legkevesebb bugal és lehető legtöbb questel 5lettel és eventel induljon.
    Azt probáljuk elérni h a játékosok ne tápolással(hack&slash) töltsék minden idejüket,ezért csinálunk sok eventet és questet is.
    Szerintem egy próbát mindenkinek megér:immortaro.uw.hu
    A szerver 2005.08.14-én,vasárnap indult.
    SinjiÐ voltam:)
  • 1VorteX1
    vki tudna segíteni? elindítom a ro-t erre megjelenik a szokásos kis átlátszó ablak de ezután nem indul a game. kérem vki segítseg mert már formatáltam, reinstaláltam meg minden és így se müxik
  • Toroco
    ez olyan itt 4es a rate HunRO
  • Riana
    na csak annyit a reálrorol hogy cssmo ideig töltötte utána csomo ideig instalált és utána baszott müködni szal ahhoz képet hogy csak 2 hete megy és mégse háááát...
    plusz ha nemmegy feltehetnék a honlapra hogy te hülye ne tökölj annyit vele ugyse fog elindulni

T.T

• Riana
    egyébként a reálrosoknak üzenem hogy nem mindenhol msnt kéne megadni hanem a weblapot igy esetleg nagyobb sikere lenne a servernek :D
  • Riana
    Tud vki jo Ro servert ahol nem 1/1 a ráta és magyar a server és segitőkészek az emberkék?
  • Cobra.
    Ha lenne használható ötletem már másik fórumban segítettem volna, de max azt tudom mondani, hogy rakd újra a Win-t. Esetleg ha ZA-t használsz tűzfalnak, akko cseréld le valami normálisra.