Ragnarok online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ya jók a magyar szerverek. én a TakaRO-n játszom. A GMekkel is tök jól elszoktam dumálni.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

magus
sziasztok

azt hallottam, hogy a ragnarok online magyar crackelt szervere eleg jo, ezt ti is alatamasztjatok? erdemes jatszani ott?

Na mint igértem a változások meglettek

Szerver jellemzõi:

Rate: 4/4/3/3 (base/job/item/card)
Online: 24/7
Max. lvl: 99/70 (Adv)
Fõváros: Prontera

Emulátor: eAthena SVN (folyamatos frissítés)
WoE: Minden nap 19-21 óra között
Egyebek:
- Soul Linker és Star Knight kaszt
- Vásárolható házak
- Új petek
- Stylist NPC új hajszínekkel és stílussal
- Card eltávolító NPC
- Új sapka készítõ NPC-k
- Novice Castles
- Új 2nd jobos platinum skillek
- Eventek

A HunRO feltámadt poraibol
Jelenlegi GM Team:

Merina, Blindy, Zi-Chan Thor, QwerJoe
Látogass el hozzánk és gyözödj meg te is a Változásokról

"HunRO Egy új jövõ kezdete"
na egy kis érdekesség HunRo hamaeosan nagy változásokon megy át szal akinek rossz szájize van az megnyugodhat ugyanis uj gm team lesz valamint rengeteg ujdonság várható :d
hát egyik szerver szüli a másikat

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

jah Takaro a HunRo rol Banolt GM ek uj szervere ami mega LOL
van megint egy uj szerver. TakaRO

Vagy valaki más esetleg?

Blindy irnal egy listát a magyar szerverek cimeiröl amit ismersz?

Marin Rome Hidd el nem érdemes uj servert inditanod már igy is tul sok van
amugy meg hogy hivatalos-e hmm ez jogilag is jó kérdés onnan lenne hivatalos ha a licence jogot megvásárolnád de arra honnan is lenne bárkinel pénze
mellesleg meg alapja egy szerver a futtatásnak ahoz meg kell egy számitogép
amin jog tiszta oprendszer van valamint egy szerver hosting ami 12 ezer Ft /hó tól indul net sebességtõl függõen
Toroco változott a forumunk is meg a honlap cimünk is
hunrosite.sytes.net és hunroforum.uw.hu
Martin Rome
tudom de te nem tudsz szerezni/van ezzel foglalkozo cég?

webtárhelyre nem tudod felrakni. ha a forrást húztad le akkor kell lefordítani, ha a bin-t, akkor nem kell. fordításhoz asszem linux alatt a c és a make parancsok vannak, de én nem vágom a linuxot kérdezz mást.
Martin Rome
hogy forditsam le?(szerver be van konfigurálva csak hely kéne ahova felrakom)

a szerver fut linuxon, de lehet h neked kell lefodítani. ingyen tárhelyen nem fog menni. az eathena fórumán van több topic is ahol leírák hogy kell beüzemelni a szervert szal ha tudsz angolul, akkor nem gond. ha nem tudsz az szívás. nekem sikerült kb fél éve. azóta nem próbáltam. rám ne számíts mert én ritkán nézek ide fel.
Martin Rome
csak mi beszélgetünK? 😄

nemtom. én win2000 alatt próbáltam csak de nekem nem sikerült elinditani. nem kapcsolodtak a szerver részei össze. aztán nem is próbálkoztam ujra.

Martin Rome
a game szervere linux allat fut?

gondolom legális. azt hogy hol lehetne elhelyezni azt nemtom. ez miatt inkább a már mûködö szerverek fórumaiban érdeklõdj. szerintem ott több sikerrel jársz.

www.ragnarok.hu
www.lawro.uw.hu
www.fatero.hu
http://hunrosite.fpn.hu

Martin Rome
na van még pár kérdésem 😄
1.ugy ha csinálok egy szervert az legális hisz a szerver progi free letölthetö a hivatalos oldalrol nem?
2.tudtok vmi tárhelyet ahol viszonylag olcson eltudom helyezni a szervert?

azt sajnos nem tudom.

Martin Rome
Azt hogy kel hogy kiirja a szönyek hp-ját?

Martin Rome
Kösz sokat segitetél

ya van, de már nem emlékszem. asszem valami eathena nevezetü volt

Martin Rome
ok, és netem hol?van vmi olyan oldal amin ilyen szerver beálitás leirások vannak?

Hát szerrintem azt csak a GMek tudják, vagy saját szervert akarsz? Mert akkor meg kell kérdezni az egyik szerver GMét. Vagy utána nézni a neten.

Martin Rome
hy!
Nem tudjátok hogy lehet a ratet megváltoztatni?

mennyi is ott a rate? 4es?

Sok változás van mivel Ujitjuk a GM gárdát 😄 igaz kis idõ lesz mire ujra toppon lesz a HUNRO de nagy lesz 😛
Na akkor leszedem a klienst aztán felnézek még ma, hogy hogy is állnak a dolgok.

Régi Silence infoval nár nem nagyon sokat kezdesz a HunRO-n mert teljesen uj Kliens van és mint Data Mappa már teljesnen elveszet a kor fejlödése miatt
Advosokrol meg már igen csak kevés van mivel hogy is mondjam volt egy két szürés és aki meglett fogva hogy csalt (BOT) az repült szoval nagytakaritás volt
Reset Utoljára Donkey Idejében volt de az már jó rég történt azota minden nap van mentés készitve mindenrõl igy még ha neadj isten egy adatvesztés lenne akkor is vissza lehet állitani az adot állapotot szoval ez miatt nem kell senkinek sem agodnia hogy elveszne a karaktere 😉
Az hogy jelenleg nem 100-an vagyunk annak is a fentebbek leirtak az okai szoval
a szarkeverök távoztak na lényeg a lényeg ha visszanéznél a hunro ra
akkor http://hunrosite.sytes.net innen tudod leszedni a Klienst mindenestöl
ui. Hogy ne legyen érdekes a magyar szerverek egyre odafigyelek hogy tiszta játék legyen 😄
Nem vagyok banolva. vannak ott is karijaim, csak alig vannak rajta akit ismertem azok is elmentek onnan. az volt a baj vele hogy sok volt a full reset, de mondjuk egy ideje nem volt. Lehet felnézek ha megtalálom a sclientinfo-ját. Már az nem tetszett legutóbb hogy egy ideig nem játszottam, és mikor vissza mentem akkor szinte csak avd. kasztos karikat lehetett látni én meg a 65ös karimmal nem nagyon tudtam senkivel sem együtt harcolni.

BOT ro... akkor lehet hogy azért vannakolyan sokan mert mindenkinem megy egy két bot? 😄
Hát nemtom. ezek a magyar szerverek mindig is érdekesek voltam. Az volna a legjobb ha a hivatalos szerveren játszanánk, de hát arra nincs pénz, meg nem árt angolul tudni ugy hogy beszélgetni is tudj.

jah a Lawron maul és társai vannak akik szarkavarásért ugyszolván ki lett utálva mega lol akit ugyebár egymagában ott hagytáka a guildba

Fatero meg egy BOT ro lehet hogy neked mult a HunRo mert Banolva vagy mert valami szart csinálták de hát no comment
a HunRo már a multé. mindenki eljön onnan. nem egy megbizható szerver. Én most a LawRO-nvagyok. itt magas a rate 6/6/3. a FateRO-nviszont több mint százan vannak most is, ott a rate 3/3/1.

http://hunrosite.sytes.net Hungarian Ragnarok Online (HUNRO)
is-is már nemtok mitcsinálni...magyar szerveren regeztem de semmi ezekszerint hiába vártam😊ezért regeztem egy külföldin is a Xileron de onnan is semmi most mit csináljak?
nem küldenek emailt a magyar szerverek, vagy a hivatalos szerveren regisztráltál? mert onnan elõfordul hogy a magyar emailcimekre nem jön meg a reg email.

Hali

nemkemcsak azlenne a kérdésem hogy mikor küldik le az a nyamvatt emailt...mert már vagy egy napja hogy semmi...pedig mükszik a szerver
Én nem is tudok játszani vele. Mert nem toom hol kell!
ma 50en voltak ma napközben is

megnézem. én ujra a hunron nyomom. http://hunrosite.fpn.hu. átt általában 30an vannak. woe idejére 60 körül.

Frosty01
www.lawro.uw.hu
itt nyomom most, minden GM egész normális és átlagban 10-en vannak fenn, 107 accounttal és jó fejlõdés, meg minden ami jó.

practitioner of the forbidden arts of death

Két szerver van még amirõl tudok. a ragnarok.hu de ott nagyon lassu a fejlõdés, és a hunro. ott gyoorsabb és elvileg vannak is jópáran, de a címet nem tudom. a ragnarok.hun vannak a legtöbben csak az kb 4-5 ször olyan lassu fejlõdésre ven beállítva mint a többi (de ez a hivatalos alap beállítás, a többi van felvive)

Frosty01
mindeggy. utolsó üzenet nem érvényes. átállok másik serverre mert ez kihalt öszvissz 2 emberrel találkoztam csak magamon kivül =S

Frosty01
kösz a segitséget 😊 most Swordman vagyok és azon filózok hogy Knight legyek e vagy Crusader..... mert a knight jön be, de egykezes kardom van és az egykezes képesség is 10-esen van ( 36 Base 26 Job lvl) egyébként tojásból mi lessz?

Tudom a címet. elõször egy másik hasonló nevü szerver ugrott be.

A hungaro nem rég indult ujra. ez volt az elsõ magyar ro szerver. én ott voltam az elejétõl kezdve.

Partyt bárkivel csinálhatsz, de csak 10 base level külömbségen belül lévõ emberrel oszthatjátok meg az exp-t. Ha van egy olyan karakter is a partiban aki a legkisebb szintünél 11 lvl el nagyobb akkor senki nem kap osztott expt, csak amennyit saját maga gyüjt.

Vannak klánok (guildek) is. Abbe a Guild master vehet be vagy akinek van joga hozzá a guildban. Ott van bizonyos exp adó, amit levonnak tõled szörnyenként. Ezzel segíted a guild fejlõdését. ennek mértéke a Guild Mastertõl függ. Általában megegyezés alapján.

Csak irj ha kell még segitség. Lehet hogy még ujra kedvem is lesz játszani.

Mi a hungaro honlapjának a címe most?

Szasz. Én már egy ideje nem játszom. Lehet partyt csinálni, és tradelni is lehet emberekkel. Ezeket ugy todod elérni hogy a kivánt emberre kattintasz jobb gombbal és az elõugró menübõl kiválasztot a trade... vagy a partys lehetõséget. pontosan nem emlékszem a szövegre. az ncp kkel meg sima kattintásokkal tudsz beszélni és kereskedni.

Frosty01
Sziasztok! Nem rég fedeztem fel ezt a gémet, teccik, de sok mindent nem értek még benne. (a HungaRo - serveren játszok) Pl hogy partyt lehet e csinálni benne, vagy trade- ablak van e? ha valaki tudna esetleg választ adni megköszönnem. Bye

Tom3
Végre 1 magyar adatbázis!😊

Mellesleg most ahogy nézem van itt 1-2 ismerõs név😊