Ragnarok online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hamarosan indul a ragnarok online 2 koreában
Készül a magyar szerver is

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Frosty01
hát most hunro-t találtam, gondoltam megnézem...
de a ragsetup 99%nál meghal 😞
és fájna letölteni még1szer azt a nagy fájlt :S de szerintem akkor se lenne sokkal jobb :\

practitioner of the forbidden arts of death

hosszupuska
ien nincs 😊

de ha elnézel a ragmod.extra.hu -ra, ott felvan sorolva elég sok szerver..hátha találsz neked megfelelõt

Frosty01
valaki tudna ajánlani egy legjobb magyar RO servert, és olyat ahol sokan játszanak, a gm-ek valóban normálisak, és lehetõleg bugmentes(?) legyen.
elõre is köszi

practitioner of the forbidden arts of death

a 0103 az 2007.01.03-tól frissít
a 1010 pedig 2006.10.10-tõl

a hunro.hu-n amúgy már elérhetõ a 0417-es RAG/SAK <#vigyor3>
csak most épp nem mûködik az oldal/szerver valamiért <#szomoru1><#zavart2>

KOVU: Sztem nagyon nem, mert év nincs, és azé ez már elég régi gém...(vagy nem?)
Egyébként itt van aragnarock 0103.
Filefronton vhol van amúgy 1010-es is, csak nemtom hol...
hi még egy kérdésem lenne.
a 0103 azt jellenti hogy 1. hó 3.-tól fog frissiteni?
a 1010 pedig azt hogy 2006 10. hó 10.-töl
elöre is thx
hi segitene valaki?
honnan tudnám megszerezni gyorsan a Rag_setup 0103-at mert nekem a hunrosite.dox.hu-t nem hozza be.
elöre is thx
Üdv.
www.hunro.hu 😛

hosszupuska
ragmod.extra.hu

sokat elcsépelt játékuk reménybeli leendõ infós oldala....

Roxana
kopaszroberttel egyet értek.Csak aza baj hogy sokan azért csinálnak szervert hogy kiéljék vágyaikat és "GM"-eskedjenek mert nem az van amit az illetõ akar.Aztán megtetszik neki és marad és hívja a haverokat.Azthiszi kezdõként jobban fogja kenni vágni mint azok akik sokkal tapasztaltabbak benne.
Ehgyre több szerver lesz és a játékosok megoszlanak minden szerverre lesz max ha 40 fõ.Eygszerûbb lenne ha lenne 2-3 max nagyobb szerver és kész.Csak sokakat csábít az ismeretlen és az "isteni" szint.
És a legjobb hogy mûködjön a saját szerver mások klienseibõl kiszedve a dolgokat teszi õssze a sajátot.Amihez gratulálok sokaknak.

\"Képességettől függ, hogy mit tudsz megtenni. A motivációtól azt, hogy megteszed-e. Hozzáállásodon múlik, hogy milyen jól teszed.

Hello!
Aki sezreti a ragnarokot annak nálunk a helye:
www.spiralro.atw.hu -n mindent megtalálsz
ÉS unod már hogy a gm-ek mindenbe beleszolnak?
itt szabad vagy!
Nálunk családias légkõr van!
a woe kedd péntek és szombat!
VANNAK szárnyak,ninja,gunslinger,homunculus
és sok npc...sõt még saját tervezésõ szörnyek is!!
akinek van kedve az jöjjön
engem msnen is elérhettek : [email protected]
bye
összekéne szedni az összes magyar szerver honlapjának a cimét.

Jelenlen én csak ezeket ismerem.

www.ragnarok.hu
www.hunrosite.dox.hu

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

kopaszrobert
Szerintem nem nagyon kell még több szerver... Lassan má több a szerver mint a játékos...

GW: Axino Hun;

Ha valaki tudna segiteni a szerver készitésben megköszönném
Új szerver nyílt: http://silentro.uw.hu/
High és low rate szerver.
Elsõ sorban én a low raterõl szeretnék pár szót szólni.
4/4/1-es a drop, nincs különösebb szabály, csak egy : tilos a bot.
Néhány adat még:
- pk mod városokon kívül
- extended classok
- warp npc
- woe (minden nap 19-21ig)
- Godlike equipment készítõ npc
- bankár npc
- stylist
- guild kafra npc
- dumpling festival
- random város eventek
- eventek meghatározott idõben (amennyiben lesz elég ember)
és még rengeteg tervezett dolog.
mindenkit szerettel várunk régi és új játékosokat egyaránt.
Egy kis reklám 😄
"Elegedvan hogy egy szabálykönyv szerint kell játszanod, amit úgy se tartasz be?
Elegedvan a GM-ekbõl?
Szabadságra vágysz?
Akkor itt a helyed, mert itt nincsenek GM-ek akik a nyomodban lihegnek, nincsen több oldalas szabálykönyv ami szerint játszanod kell...

Csak egy, azaz egyetlen egy elhanyagolható szabály van, mégpedig BOT HASZNÁLATA TILOS!! Akit botozáson kapok az repül.

Ettõl az 1 betartható szabályon kívül "szabadrablás" és PK mód van a szerveren...

Jó játékot."

kastil
Hát ez meg mi<#help><#help><#help><#csodalk><#csodalk><#csodalk><#csodalk>

kastil
kastil
jáccák' ezt még Honfitarsak is? 😄
mar vagy 7 mmon vok tula héten de baaxottszarok, remélem ez jobb lesz...miylen szerverre menjek? free ez vagy mivan?😄 na jo, inkább kicsit utananézek...

0711 et a HunRo oldalán megtalálod 😛 http://hunrosite.dox.hu bár csak 09-23 óráig él az FTP 😛
hosszupuska
postot*...hülye egy dolog, hogy nincs edit gomb...

hosszupuska
már a 0711 et szedd le szerintem, de mire elolvasod ezt a portot, lehet lesz még újabb 😊

kopaszrobert
vagy nekem az 0530 is jó

hát majd megnézem, de elképzelhetõ, hogx csak olyan lassan fogod tudni leszedni.

kopaszrobert
VAlaki nem tudja a Ragnaroknak a 0328-as verziójának valami oldalt ahonan le lehet tölteni??Mert kerestem azt filefronton talált egypárat meg máshol de onnan nem engedte leszedni.Meg találtam olyanokat ahonnan iszonyú lassan töltené.

sajna nemtok segíteni, már régóta nem RO-zom

nem tudn avlakai 1 oldalt ami leirja a soul linkert képeségeit magyarul!!!naon kéne
hosszupuska
új magyar szerver:
RUNE

-rate: 3/3/1, 150 instant határ, 100% delay
-status cardok hatékonysága csökkentve:
-emp megerõsítve elég drasztikusan, ne lehessen egy karakterrel legyurni 1 perc alatt
-warp npc nincs egy darab se, a közlekedés hajókkal, léghajóval és a kafra service rendszerén keresztül történik, kafra szintfüggöen kéri a zsetont
-menteni csak az innekben lehet, kafránál nem, minden városban van mentési pont, vagy külsõ vagy belsõ térben
-PK teljesen szabad
-alternativ jail eszeveszett PK sok részére, ahonnét ki lehet szabadítani a haverokanak a foglyot 😊
-szárnyak (késõbb lesznek elérhetõek quest által)
-fly wing nem vehetõ seholsem, butterfly pedig jóval drágább, ezzel is elõsegitve a warpolás üzletággá való fejlõdését
-THQ nincs
-ujitások folyamatban

Na hirtelen ennyi jutott eszembe, akit érdekel nézze meg <#vigyor2>
honlap: http://rune-midgard.extra.hu/
forum: http://rune-midgard.o.extra.hu/forum/index.php

Hát a 0425 az már igen elavult már csak azér is mert Május elsõ párnapjában kijött egy frissités amitöl fagy a rag pachere szal akkor már inkább a 0530 az javaslom ami töltehetõ a HUNRO oldalárol www.hunrosite.dox.hu
köszi
Sadun Tryst
ja és majdnem elfelejtettem, a játék telepítése után a sakray.exe-t el kell futtatni, h updatelje magát a program. majd 3-4 napont érdemes ezt megtenni. 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Sadun Tryst
a gépigény kb p3 500 mhz körül van 128mb rammal. szóval futni fog 😊
az install-ra pedig van 1 nagyon jó alternatíva, ha a ragnarok online file helyett a runfiles-t telepíted fel, ami helyetessíti az egész elsõ install részt. csak zenéd nem lesz, viszont spórolsz 900 megát 😊
erre rámehet a sakray telepítõje, majd a kívánt szerver kliens fájlja.

A Ragnarok Online telepítõ itt van RunFiles formában.
A Sakray-nak pedig itt vannak a linkjei.

Sakray 0425 a hivatalos kRO oldalról (kell proxy!):
http://211.39.133.101/ragnaweb/SAK_SETUP0425.exe
http://211.39.133.102/ragnaweb/SAK_SETUP0425.exe
http://211.39.133.103/ragnaweb/SAK_SETUP0425.exe
http://211.39.133.104/ragnaweb/SAK_SETUP0425.exe
http://ragnaweb.nefficient.co.kr/ragnaweb/SAK_SETUP0425.exe

Torrent:
Sakray 0425: http://sakuraheaven.com/mirrors/SAK_SETUP0425.exe.torrent

Ha pedig szervereken töröd a fejed, akkor itt van a 3 jelnleg legjobb szerver.
FateRO - 3/3/1 Rate (fatero.hu)
Ambrosia - 1/1/1 Rate (fatero.hu - ide is fatero klienssel lehet felmenni)
Ragnarok.hu - 1/1/1 Rate

Ja és azt még kiemelném, hogy mivel a FateRO és Ambrosia szerver linuxos op alatt megy, így ott az SQL rendszer még nem olódott meg, így a regisztráció a következõképpen törénik.
pl.
Béla_M = ezzel egy Béla accoutot regisztrálsz ha még nem foglalt, férfi karival
Gizi_F = ezzel nõi accountot regisztrálsz
Következõ belépéskor az _M és _F utótag már nem kell. 😊

Jó játékot! 😉

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

A ragnarok.hu oldalon van 2 db 900megás fájl és egy kliens fájl.
Mind a 3 cuccost fel kell telepíteni?
És még azt szeretném megkérdezni hogy mekkora a gépigénye?
Mert sehol nem találom.
miben kéne segíteni? instalban?

Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni? Teljesen kezdõ vagyok és segítségre lenne szükségem,hogy a ragnarokkal játszani tudjak.
miért lenne lámaság. én is megkérdeztem régen, de ezt csak addig tudod használni amig novice vagy.

pronterában lehet felvenni, a ball felsõ sarokban. bent az épületben. a sok npc közül az egyiknél.

Tudom hogy lámaság de a Play Dead küldetést hol lehet felvenni?
Kösz. 😊
hát ezt én sem

A hunro most megujult, már nem is tudom hányadszor. eddig nem volt túl megbizható szerver. sok full reset volt. hogy most milyen az uj gm-ekkel azt nem tudom, még nem próbáltam. remélhetõleg most jó a gm gárda és nem lesznek már gondok.

ha a kro0321.exe, meg sak0321.exe-t szedted le akkor az jó bármelyik szerverhez(a verzió számot csak találomra irtam). ezeket akár a hivatalos koreai oldalról is letöltheted.
minden szervernek van saját kliens progija amit fel kell telepiteni, és azzal csak arra a szerverre mehetsz. egyszerre feltehetsz több szerver kliensét is.

És hogy lehetek gunslinker vagy ninja mert nem tom.

Kösz a gyors válaszokat... Annyit kérzeznék még, hogy a Hunro oldalról tölötttem le a gamét. Ezzel verzióval ha a Ragnarok.hu klienst töltöm le akkor fel lehet lépni a Raganrok.hu-ra vagy csak a Hunrora lehet?
És a Hunro-ról mit tudtok?
sztem a ragnarok.hu-n ahol alap 1/1/1 rate van, aztán a FateRO ahol magasabb a rate asszem 3as. a többin nem tudom, annyi szerverven hogy nem is tudok sokról. nemrég hallottam pár olyat amit még soha de már vannak egy ideje

Melyik magyar szerveren vannak a legtöbben?
hosszupuska
Itt nagyon sokmindent megtalálsz, folyamatos frissitéssel

itt meg mindenröl érdeklõdhetsz, utána olvashatsz ( persze angolul )
amugy innét is lehet letölteni szerver emut..

a stablet szedd le, mert a hazai szerverek azt használják

Hy all!

Segitsetek plz honann tok olyan szerver csinálo progit???
Kupo
Indult egy magyar fun szerver akit érdekel, az itt utána nézhet: FunnerZ 😊
Várunk játékosokat. 😄

én nem sajna

kopaszrobert
Nem tudjátok a Ragnarok 2 mikor jelenik meg?