1345
http://www.ragnarokonline.com
-
#745 Van vkinek vmi belső infója, hogy mikor lesz magyar szerver ? :) -
#744 Since gyere vissza már nem laggol annyira
-
#743 neked nincsen msn-es? mintha bennelennél a listámba vagy bennelettél volna már nemtom :( -
#742 szevasz!!! rég láttalak :) itt működnek a skillek rendesen! -
#741 Pfú, mennyit játszottam ezzel anno...
Na majd ha meglesz a lan akkor énis rááldozok megint
Az íjász megy rendesen? Csak mert volt egy free ahol nem növekedett a támadási távolság hiába raktál pontokat arra a skillre ami ezt növeli -
#740 kb 18-tól leszek énis! :)
amúgy hol lehetek rouge??? -
Since #739 35/26os vagyok, akinek van kedve este partyban játszani az jelezze! Kb. 18 órától leszek online
-
#738 Ezt csak azert, hogy fura, hogy a legtobben nem ismerik ezt a jatekot, pedig az everquest es a ffxi utan ez a legnepszerubb mmorpg a vilagon. -
#737 Egy erdekes tablazat az mmorpg vilagabol:
-
#736 Venom névenn gamelok, most megyek fel mert eddig nemvolt időm :(
Since majd rádkiáltok :) -
Since #735 Aki játszik ezzel a játékkal, az üzenjen rám a játékban. Az accountom : Since! -
#734 Aki a Matuska klánban van mind magyar! Van egy mágusom akit ha meglátsz szintén szólhatsz mert akkor betudlak ajánlani:) Valdemor néven szoktam vele háborúzni. Te milyen néven vagy? -
#733 na műxik :) kérem a magyar karinevek listáját :P -
#732 én assasin leszek :)
nembaj ha laggol csak tudjak normálisan connectelni:)
minnyá leszivom a klienst. Kro meg a sakray má megvan. -
#731 A szerver tökéletesen működik. Néha ugyan fagy, meg kicsit lagol de sztem ez elnézhető! Amennyiben szeretnétek guildhoz csatlakozni javaslom a Matuskát!A matuska warezen összejött társaság van benne. Amenyiben nem swordmanek lesztek úgy várunk titeket is szeretettel:) -
#730 Ok sorry én meg mostmár elég ritkán járok ide és ezt nem tudtam. DE akkor elnézést a fölös témáért. Peace -
#729 Ok, most elindult... :-)) -
#728 Ok, köszi!
Azóta felraktam dutchropatcher-t, meg regeltem... meg azt a ocx file-t is beraktam, vagy milyen volt a kiterjesztése, azonban csatlakozásnál connection failed. Egyszer felengedett, de a karakter generálás után disconnect, aztán következő próbától Failed. Pedig végig csináltam mindent, ami a leírásban volt. -
#727 Bocsi tényleg kicsit elragadtatam magam, most itt helyben bocsánatot kérek. Csak már tényleg unom hogy minenki folyamatosan nyomja be a fölös topicocat. És szerintem nem éri meg ennek új topic, mert eddig minden MMO game topicja kibirta hogy ha volt free lehetőség. Peace. -
#726 ok akkor szóllok még két havernak hátha átjönnek erre a szerverre :) ha meg nem akkor magukra vessenek :P. ők a coRO-n vannak és nekik megy rendesen de azért reméllem áttjönnek ide.
nos tömörülés. mi lenne jó erre? ircnet? -
Since #725 Venom. Unknown azt irta egy masik forumban, hogy a dutch server a legjobb, szerintem egy helyre kene tomorulni hogy tudjunk minel tobben magyarok jaccani. Mit szolsz hozza? -
#724 húúha! ez jó szerver? mert nemrég találtam egy coRO nevát de arra alig tudok felmászni mert loginnál sokszor Disconnected from servert ir ki :( ma letöltöm az ehhez való cuccosokat oszt megyek online Venom névenn!
UI: Hmuda: ez igazánn nemvolt szép tőled! >:( -
Since #723 Sziasztok! Még tegnap este letöltöttem, és eddig tetszik a dolog. Az a gáz, hogy csak este érek rá gamelni, mivel napközben melózom...Akinek van kedved játszani (most indítottam új karit), az keressen meg ICQ-n, vagy dobjon meg egy mailel! ICQ : 349192826 vagy email : [email protected]
Tső mindenkinek! -
#722 Amúgy kedves Hmuda:
1, NE sértegess mert én se tettem.
2, NE oktass ki! Használtam a keresőt de ha jól megnézed kicsit eltér a két topic. Sztem a FREE szerver megérdemelt egy külön témát. Ha szerinted nem akkor bezárod a topicot de nem fűzöl hozzá semmi mást csak,hogy ejnye - bejnye nem kéne.
Tehát máskor máshogy közöld velem ha valami problémád van. Remélem eljutott a primitív agyadig. -
#721 Tessék itt a direct link a reigsztrációhoz! nekem működik!
http://dutchro.no-ip.com/dutchRO/cp2/login.php?p=dutchRO/cp2/index.php -
#720 Unknow: Hogy is van ez a dolog? Mert most a dutchRO leírását követem, de regisztrálni nem enged, mert azt írja: Nincs jogosultsága a lap megtekintésére.
:-) -
#719 Csak nekem nem fogadja el a validation kódot? -
#717 www.y-ro.de
Szerver onlinen van!!! lehet ingyen gamelni!! -
#716 Nem nem :) én forditottam félre.
Ismered a verset? Előttem van észak hátammögöt dél balra a nap nyugszik jobra pedig kél:)
Pronterától morroc ha térképet nézed akkor lefele és balra van. -
#715 sajnos csak akartam lenni...
Morroc télleg délkeletre van, félrefordítottam -
#714 Jáá. Közbe találtam egy honlapot ahol kivannak jelölve a térképek ahova menni kell :) -
#713 Ja bocs elnéztem... délnyugatra van morroc.
Dehogy ott hol? plz help me. -
#712 gél=dél -
#711 Morroc gélkeletre van Pronterától nem?
Morrochoz közel? Ehh igy kereshetem egész este.
Térkének mejik részénn? www.y-ro.de oldalonn van térkép csak add meg a linkjét. Olvastam a fórumonn hogy te voltál pap... reméllem még emléxel hol volt ez. -
#710 Igen de csak 3 napig... mondom hogy unalomból jáatszogatok csak..
Segittenél? -
#709 Látogasd meg Mathilda nővért aki pronterától délnyugatra van Morrochoz közel... -
#708 most akkor a hivatoloson is lehet játszani fizetés nélkül? -
Na erről a szövegről van szó. -
#706 Help me!!!
Hivatalos szerverenn játszogatok most igy unalomból mer a www.y-ro.de szerver még mindig nem megy :(
Szal papi kasztot akarnám felvenni... elmentem Pronterai templomba ott beszéltem akivel kell de a szöveg felét nem értettem :( csak annyit értettem hogy pronterától Délnyugatra kell menni de hogy hova azt nemirja vagy énnemértettem.:(
Segitsen valaki plz! -
#705 1 kérdés: Arénába hogy lehet bejutni?
Mindig levan ott csukva a rácsa a bejáratnál...