1345
http://www.ragnarokonline.com
-
nincs kocsim-nincs problémám -
Toroco #904 -
Toroco #903 nagyon vicces. Kiváncsi lennék te hogy reagálnál ha füstölne a műszerfal. -
-
Toroco #901 Szét bombáztam az egész műszerfalat. Szét égett a kapcsoló. -
Toroco #900 Jól van na. elszált a kocsiban a világítás. muszály meeg csinálnom -
holnap 6 körül mint ma(persze aki nem volt ugye ....:) -
Toroco #898 Gratula! Meg jegyzem. Mikor leszel? -
Én meg éppen most fejeztem be :( holnap korán kelek
Újra Seth a nevem és most lettem mágus -
Toroco #896 Most lehet hogy a mágusommal lépek be. Lotus a neve -
ja má megtaláltam köszi -
http://ragnarok.gamona.de/index.php?show=quests#Mage
Nem Payonban van, hanem fölötte Archer Village-ben -
Én voltam egy kicsit. Ja most lehet hogy fekete mágus leszek,csak nem találok egy dolgot ami kellene hozzá. Hátha te tudod: egy kis forrást kellene megkeresnem Payon-ban. Már párszor körbenéztem de nem találom -
Toroco #892 Hi Seth. Bocsi de ma nem tudtam jönni, mert autót javítottam. De majd leszek valószínüleg mint tegnap. -
Toroco #891 Hát akkor mindig pont elkerültük egy mást. Itt meg kell beszélni egy időpontot amikor te is vagy. Én most telepítem ujra az egészet. Ja ha telepítenéd te is a Sakray ne updateld mert elbassza Payont. Nem tudom mikor végez a telepítés -
Snake a nevem. Téged kerestelek már többször is Pénzverő néven meg Toroco néven de sose voltál -
Toroco #889 Pénzverő a kereskedő karim. Már van 4.
Lehet hogy azért tünt el mindened mert egyszer volt egy szerver frissítés és mindenkinek eltünt valamennyi cucca, vagy a karija. Csinálj. Majd add meg az uj karid nevét. -
na megbuherálták a karimat.....
asszem új accountot fogok csinálni...:( -
Nahát.....eltűnt minden cuccom,felszerelésem és pénzem...dejó ......mi a f*sz!!!!!! -
most a Sacred-et nyúzom-nem bírom abbahagyni, majd a szünetekben talán fellépek :)
Hogyhogy Pénzverő?? :)) -
Toroco #885 Csá seth leszel ma? Ha igen Pénzverő néven keress -
Toroco #884 Ya a klánunk feloszlott. De van hova menni ha akarunk. Számomra van egy csábitó klán a Midgard Farkasai. A Hungaro fórumon olvashatsz róla. Nem tudom most leszel e. Irj ide ha vagy! majd figyelem -
Toroco #883 én is voltam tegnap. Meg most is leszek. Csinálok 4 novice karit. -
Mostanában nemsok időm van -
Én meg téged nem látlak sose. Tegnapelőtt és tegnap is voltam 1-2 órát. Elkerültük egymást? -
Toroco #880 Hali Seth. Már régen láttalak RO-zni. Mi van veled? Nem is fogsz már jönni? :( -
Toroco #879 Seth már megy a szerver -
Toroco #878 Nem tudom! Csak 10 perc sem volt. Sztem én ma már nem leszek. A barinőmnél leszek, lehet hogy ott alszom. Ha leszek akkor 2 után. Tudod. Vagy holnap. Csáó -
Most halálpontosan 50%-nál járok, még 2:46 van hátra (+-10 perc)
Miért állt le? -
Toroco #876 Seth hol tart a letöltés? Ja, a szerver beszart. Levan zárva. -
Toroco #875 Na be ROzom magam. -
Toroco #874 na irj vagy a ro ban keress meg. -
Toroco #873 Van tápom most jó a gép a másikat a szomszéd szervizeli. Van MSN-ed? Tölem lehet fogy hamarabb átmenne mit koreai szerverröl. -
Toroco #872 igen megmarad. a server tárolja -
Valami nem stimmel,mert mindíg kidobál...sprite hibákat ír.
Asszem le kell szednem a kRO-t.
A karakterem megmarad ugye ha újrainstallálom. Tehát az angol helyett a koreait rakom fel, úgy megmarad a mostani karakterem? -
Toroco #870 Seth szereztem másik tápot. Kicserélem azt megyek vissza. Láttam már tesem vagy bent -
Toroco #869 Szerintem akkor már én is leszek. Nem tom pontosan. Ott talizunk
-
Működik kösz..
Ma mikor leszel? Én valszeg 16 után de lehet korábban is benézek -
Ó..kösz..megpróbálom -
Toroco #866 Seth: Aktiváltattam a nevedet a hungaRO fórumon. Próbálj most belépni.