Ragnarok online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kb ja de én ma akarok ROzni

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Ha beléptem a koreai szerverre és onnan indítottam letöltést 0-3 K között mozgott, de inkább a 0 volt.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Cobra.
Ami a www.dutchro.tk -n van link, onnan nekem 2 hete jött full speeden, onnan szedjétek inkább.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Seth
akkor holnapután találkozunk 😊))

PSN ID.: Beegabor

még 29:46:35 az ideje a koreainak

pe az angol 60 Kval kuszik

ajánlj, ajánlja. 5K nál nem jön jobban

Seth
akkor én azt szedtem le mert 633 volt nekem is.
Te inkább szedd le a koreai-t, mindenki azt ajánlja.

az usa serverrõl elindult 60K val, de 633MB nem 688MB

a Dutchro link?

Ron Ragm
mind1 ha megy a szerver Frank v Blake néven keressetek

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
asszem ott koreai telepító van

Seth
hát én asszem azt szedtem le mert full angol volt az install nem koreai. És eddig jól mûködött,fel tudtam menni a hun serverre. Aztán lehet hogy majd lesz vele valami baki...majd kiderül

Ron Ragm
Itt van az elsõ hozzászólásban link olyan kliensre ami 100 h mûködük (nálam is ez van fönn)

bár mind ugyan az nem?

Vagy a koreai oldalról?

Az usa international jó?

Itt melyiket szedjem le szerintetek? Ro online

Ron Ragm
nemfog
de attól még nem leszel jós😛

Hali hazaértem. Megszopatott a letöltés. 7 óra alatt 130MBot szedett le. Megpróbálom külföldrõl is.

Seth
nehogy bárki megsértõdjön...😊

Ron Ragm
hidd el nem viccbõl állítják le a szervert

Seth
"Aztán remélem hogy holnapután nem olyan üzenetet kapok hogy server down,merakkoraztán"
ezt én írtam a 813-as üzibe ...erre tessék

Ron Ragm
ja most vmiért becsugták

ZsZso
zárva a szerver ??!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Ron Ragm
majd kiderül

Seth
Hm...a nem koreai verzióval is be tudtam lépni a hungaro-ba.
Akkor most mi van? Jó lesz így vagy van valami baj ezzel? Fenn van a sakray meg az angol patch-t is felraktam a biztonság kedvéért, és mûködik...

ZsZso
trükkös ... az HungaRo oldalon is három féle fájl van kilinkelve ... rosszat választottam 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
<connection>
<display>hungaRO</display>
<desc>hungaRO</desc>
<address>hro.no-ip.org</address>
<port>6900</port>
<version>20</version>
<langtype>1</langtype>
<registrationweb>2000</registrationweb>
<aid>
<admin></admin>
<admin></admin>
</aid>
</connection>

ez nálam a beállítás ... jó ez ?

ZsZso
Nálam nem megy a szerver ... az lehet ?

Ron Ragm
Aztán majd gyertek a HunBRo klánba 😊

Remélem én sem kapok olyat. Te Seth akkor te is uj leszel. Kezdjük együtt a játékot. És fejlõdjünk együtt egy darabig. Oksa? Este megbeszélünk egy idõpontot. Na? Most mennem kell, este jövök haza.

Seth
Aztán remélem hogy holnapután nem olyan üzenetet kapok hogy server down,merakkoraztán. Egyébként szupi lett a magyar oldal..

Seth
Én meg szedhetem le akkor a koreai verziót....hogyaza
A Sakray olyan 50 kb/s-el jött úgyhogy a client is remélem jön ennyivel. Akkor pont 00:00 körüli idõpontban leér...Holnap banzaiii

Remélem fel fog gyorsulni a letöltés és akkor ma már én is Ragnarokozni fogok 😊, ha nem akkor csak 23 órára töltödik le 😞

Venom
kóreai verzió kell és a sakray.

más:
Figyelem!!! amikor felrakjátok az angol patchet az elsõben hadjátok a gyári beállitásokat(a kinstall mappát áttirhatjátok ha ro másholvan 😊)
az angol patch updatejében pedig mindkét bizmula legyen beixelve. ez azé kell mert ha az elsõben mindent kijelöltök akkor a kisállatok szövegeit nem fogja látni
Akinek már fentvan az angol patch és nem látja a kisálat szövegeket az rakja újra az angol patchet ahogy mondtam.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Ron Ragm
nekem updatelve is tökéletesen mûködik...

Cobra.
Azt hiszem csak a koreai verzió mûködik, de próbáld ki 😊

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Seth
Én egy külföldi oldalról szedtem le, annak angol volt a telepítõje...akkor az nem jó? Bakker nehogymá azzal nem lehet csatlakozni,mer idegbajt kapok

Venom
uhh látszik hogy most keltem fel... irni se tudok 😄

Venom
letöltheted máshonnan is csak arra ügyelj jûhogy ide a kRO kliens kell nem at iRO!

Unknow
elõre szólok! NE updateljetek a játék elõtt. Csak tegyétek fel a Sakrayt és a simát!Utána angol patch és game.
Sûrgõs kérdés: A 6.15 ös instalt letölthetem külföldi oldalról is, ugyan az nem? Mert a Hungaroról inditva csak 0.5K-val töltödik.

Ron te is mini GM, vagy GM vagy?

Ron Ragm
Még viszonylag friss

Ja még azt akartam kérdezni hogy mióta üzemel a magyar szerver?

Már néztem a fórumot. Elég sok téma van meg minden. a leírást már elolvastam tegnap. Semmi újat nem mondott. Ennyit az angolból is megértettem még annó.

Láttam ma lett chat. Ennek örülök. Nem vagy bent a Chatben, vagy vmelyik fórumban most?

Ron Ragm
Ja és Venom tessék jönni játszani az alap karival, majd WoE-ben Te is kelleni fogsz...

Ron Ragm
1. Azok csak tükrözéek. Ha nem tudod a filet letölteni akkor ott a másik szerver.
2. A nyelv pack néhány hibát javít.
3. Lehet.
4. A mGM az olyan mint a GM(GameMaster), csak korlátozott lehetõségekkel, de elviekben a feladat ua.: fenntartani a rendet, segíteni az eventek szervezésében

Ajánlom olvasd végig az egész oldalt és olvasgass bele a fórumba, rengeteg mindent megtudhatsz onnan

Felmerült néhány kérdés ahogy a Hungarot nézem.

1. A mirror I. II. III. mind kell vagy ezek mid ugyan azok?
2. a nyelv pack mit változtat, javít?
3. Lehet ékezetesen írni?
4. mi az a miniGM? (Venom az egyik)