1495
![](\'http://iaro.srv.hu/kep/exigosgbanner.jpg\')
-
abacs40 #1255 Hali!
Hááát,sokat segít a gyári szoftver.
-
hi, én ezt nem értem, a Bukottaknál megcsinálom a 4-edik küldit, ki is jön az a szélesvásznú vagy milyen kis kép, ahol kiírná hogy győztél folytatás vagy kilépés
csak az a gondom hogy nem jelenik meg a tábla!
és nem tudok se kilépni, se semmit sem csinálni, pedig nem fagytam le!
nem jön elő az a rohadt tábla, mit csináljak? segítsetek! -
Indigo #1253 Bocs az offolásért. Addig felveszlek msn-en. -
abacs40 #1252 Akkor inkább este,de ezt tán nem itt kéne megbeszélni .
-
Indigo #1251 Akkor majd hétvégén talán, reggel vagy este. Nappal megintcsak nem jó nekem. -
abacs40 #1250 A jövő héten meg én nem érek rá .
-
Indigo #1249 De-de :)) A héten sajna nem vagyok túl ráérős, illetve mikor hogy, de jövő héten játszhatunk egy-két partit :) -
Hát nem az... :(
Megvan a kapu következö pájátcsinálom, ez elég nehéz... -
abacs40 #1247 Menj a fal mellett körbe és kb É-ÉNY irányban meglesz!(nem lehet látni csak úgy) -
abacs40 #1246 Tényleg!!! Nem jöttök?
-
abacs40 #1245 Csak eredeti szoftverrel lehet multizni és nemtom miért,de az az érzésem,hogy a tied nem az :-).
-
Indigo #1244 Először is regisztálnod kell a játékodat az EA-nál, aztán a felhasználónévvel és jelszóval már be tudsz lépni. Ennyi :) De a kiskönyvben le vannak írva a lépések. -
Hol lehet vele multizni? -
Hát nemtudom, mert nekem ezt mutatta és azt a törpe oltárt amit megkelet semisiteni. Van még egy kripta is amit nemlehet lerombólni, és bemenni se tudok.
De most akkor hol a kapu? -
Indigo #1241 Újra működik a multi!!! -
Nézz körül rendesen, mert nem vagy még a kapunál. :) -
Hát megint van egy gondom. Bukottak 3. küldetése a Sőtét kapunál vagyok. Megcsináltam mindent még azt is ami választható küldetés, anyi van hátra hogy érjem el a kaput és a hercegnő maradjon életbe. Na szépen mindenkit kiirtotam elértem a kaput átmegyek rajta és két köorisás szobor van ott meg egy kis köves rész után vmi viz... hercegnövel is áltam ott egy 10 percet és semmi, semmi nem történik... micsimnáljak, mert tuttomal mindent megcsináltam feladatoknál is márcsak ezt jelzi ki, és ottvagyok de semi se történik...
-
Nem, tényleg van olyan progi és hálozatlétreozásra alkallmazzák, még régebben másfél éve már vagy több még én is használtam Jedy Akademinál mert nemvolt saját szerverünk. Multit még nemprobáltam nem is néztem hogy hogyan kellene. IP alapján nemlehet vagy most hogyvan? -
Indigo #1237 MEgérkezett! Köszi mégegyszer!
Jah, és majd felveszlek msn-re :)
Multi kérdés: hallottam vmi Hamachi nevű progiról, ami allítólag képes interneten LAN-os játékot szimulálni, azaz olyan lenne, mintha egy belső hálózaton játszanánk. Ezáltal nincs szükség a hivatalos szerver közreműködésére sem. Esetleg nézzetek utána és próbáljátok ki, nekem sajna a héten nem lesz rá időm. (De mondom, csak hallomásból ismerem ezt a Hamchit, szóval ha hülyeséget beszéltem nyugodtan szóljatok le)
-
abacs40 #1236 Nincs valakinek tippje,hogyan lehetne pótolni a multit? -
abacs40 #1235 Innen úgy néz ki,hogy elment:-)! Ha megvan,jelezz,és elküldöm a régebbit is!
Azon sok minden van,pl:néhány multi csata mentés is. -
abacs40 #1234 Nnnnna.. ha minden ok,már megy! -
Lol
Az emberek és a szörnyek (beast) ellen is. -
Hát én ugy jácok vele meg olvasom a beszélgetéseket de nemigazán értem a történetet. Amikor belépek akkor van egy video és valami 70 ével ezelötti csatárol beszélnek és Arlich is arrol beszélt a 12. pálya végén. Meg most ezek a buttok vagy micsodák mágusok elen akarnak menni vagy valami ilyesmit szetem ki a videokbol. Na szoval akkor most az emberek ellen megyek vagy mi??? -
necroman #1231 Én a bukottakkal szerettem legjobban játszani.Azzal is haladtam a leggyorsabban és a sztori itt kezdett izgalmas lenni. -
na végre lenyomtam őket, most ezekel a hülyékel vagyok de elég otromba nép... -
hát nemtom már hogy és mitcsináljak , mert tornyokat pillanatok alatt leszedik min kéne 30 torony abba kell akkor 60 elffelderitő az már magába 120 kaja és ez csak védelemre akkor mivel megyek támadni mert ugye parasztok is kajálnak max limit pedig 200... bajos az egész de én már unom rohatul ezt a pályát...
Légyszives valaki dobjon meg egy mentéssel... -
Indigo #1228 [email protected] <- ide jöhet (ha jól emlékszem 10 MB-ig tudok fogadni)
Köszi előre is! Majd meghálálom
Egyébként engem is érdekelne mi van a multival, bár mostanában nem próbáltam, de legutóbb nem tudtam fölmenni, és annak jópár hete. -
Ugyan már, nem olyan nehéz az...
A gőzmadarakhoz még az a stratégia kell h. körbeveszed magad tornyokkal, azokat meg íjászokkal meg pár lovaggal támogatod, aztán nem törnek be. -
Hát sehogyse jo ...elkezdtem elöröl és gyüjtöttem a barlangbol aranyat a bázisomrol a bázis melletti helyröl és még a szent légió kupacaibol is... de volt is már ugy 20ezer aranyam meg 2ezer drágakö de az hama elfogy kisebb fajta irtást végeztem gőzmadarakkal(eddig ez volt a leghatásosabb, és legnagyobb pusztitásom) de mikor jönnek 20db légi szaral ellenem megh azokal mindenhol támadnak meg ugye mind a három oldalrol jönek na és elötte fejeztem be a satámat akkor van baj... mindent szétszednek nálam...
ebböl következik egy egyenes (olykor nemegyenes) arányosság...
minnél több a nyersanyagom és minél töbet támadom öket annál többször jönnek hozám támadni é anál butábban és nagyobb csapatokkal...
Jó játék de igy már nagyon unalmas, hogy mindig az a vége...
Légyszives ha van valakinek normális mentése a 12. pályárol (végéről) , vagy utánnalévő akkor adjon valami mentést, mert nagyon kellene.
[email protected] ra ... -
abacs40 #1225 Most néztem meg,van egy régebbi mentésem is tömörítve,amin sok eszement pálya is van.(még nincs szelektálva)Mondd hová és már küldöm is!
-
abacs40 #1224 Miért ne?!ÉN pl a multi játékban kaptam "őket" volt vagy 40,de szelektáltam kb a felét kidobtam :-).Nagy-nagy bánatomra hónapok óta nem lehet multizni.Nem tudja valaki miért nem? -
Indigo #1223 ÓÓóó te vagy az emberem :) Tudnál párat küldeni e-mailben ha megadom a címem?
Nem mintha nem lenne elég skirmish pálya alapból is, csak azért érdekel mert pl. a Warcraft-hoz is rengeteg remek pályát készítettek a rajongók, és sokszor egy-egy pálya sokkal ötletesebb volt mint a "gyáriak".
Egyébként éppen ma néztem rá komolyabban a pályaszerkesztőre, elég egyszerű a kezelése, egész jól lehet vele dolgozni. Bár a trigger-editor elsőre kicsit húzósabb témának tűnt, de majd jobban belenézek. Érdekes volt nézegetni a pályákat, meg felfedeztem néhány csalafintaságot is :) -
Mit szarozol a valkűrökkel? :)
Gnóm gőzmadarat az ellen tornyainak!
Ha megsérülnek, a paraszttal tudod őket javítani. Csatában meg szinte bármilyen épületet szétkapnak pillanatok alatt. Ellenséges tornyoknál ajánlott a speckójukat használni. -
abacs40 #1221 Jaaa.. és hagyd a francba a szent légiót! Ha mindig őket figyeled,marha lassan megy! -
abacs40 #1220 Mi a bánatnak töröm én magam a gépeléssel,ha ennyire nem érdekel,hogy mit írtam? A másik irányban,ha elfoglalod a tábort,még kb.11.000 egységnyi arany marad bányánként! A szent légió felé lévőkben meg 2750 van csak a NEGYEDE! -
Na én feladom ez nagyon durva már miota szorakozok vele ujrakezdem és mindig végem van. Küldtem 2 egység valkült a szent légiohoz megerösitette öket kisértem öket csatába, mindig viszamentem hozzájuk hogy nehaljak meg potoltam a sereget mindig, hát igy szorakoztunk mindig jo is volt adig amig elnem fogyot az aranyam... bázisomon elfogyott melette volt még kicsit feljebb az is elfogyott, lementem alagutba ott is megszereztem és elfogyott volt még a szent légio felé is azt is betermeltem, ja és nekik is elfogyott... ugyhogy most azt a keveset élem fel ami 521.. hát szépen beosztotam és mindent hazavitem hogy végyem a bázisomat igen de mikor van egy csapatom és minden iránybol támadnak akkor van baj... hát szépen totál végem lett felapritottak...
igy meg kezdem unni a játékot hogy nemtudom megcsinálni
Nemtudna valaki adni egy mentést, most nagyon kellene... -
hát köszi a tanácsot, mentéseket meghagyom és ujrakezdem a pályát akkor talán több sikerrel járok -
abacs40 #1217 Ez egy nagyon jó kis pálya! Próbáldd úgy,hogy először az alagútba mész le,ott levered az ellen alattvalóit meg a bázisát,építesz oda egy faluközpontot,...
Hamar vissza,aztán amikor már elég erősnek érzedmagad,ami sztem úgy 70/120 környéke,a hátad mögött lévő suhanó tábort támadd! Ha sikerült,ott találsz nyersanyagot dögivel és ha még tovább mész ott is lesz! Innentől már csak rajtad múlik,merre folytatod a támadást.(azéret ne pazarolj!)Ha ínyenc vagy,utoljára hagyod a várat! Nagyon sok variáció lehetséges,de az alap,az "agresszív" nyersanyaggyűjtés! Ne sajnáld a parasztokra a pénzt! Javaslom,hogy minden aranyhoz legalább 3 gyémánthoz 3 fát meg 4-5paraszt gyűjtsön. (Az aranyat lehet fokozni)Arra is figyelj,hogy védd a tábort,amire nagyon hatékony a torony!(nem kér enni,de magában nem elég!)Egyszerre ennyi elég is :-)!
-
abacs40 #1216 Nekem van egy pár :-)!