Armies of Exigo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két hétig elvoltam, és ma nekiáltam a 11. pályának, végre megcsináltam, nem is volt nehéz, csak elsõ ránézésre olyan.
Most 12. pályán vagyok, Margoth visszafoglalása. Hát ehez szeretnék egy kis segitséget kérni, mert elindultam felfelé és találtam aranyar, meg bányát majd pár lépésel feljebb egy sor õrtornyot. Nekiáltam pár csapatal és eredménytelenül, viszont kéne valami jo járat...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
HAJRÁ!
Minden kampány 12 pályából áll. 😊
Most akkor számolj. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Hány pálya van még hátra?
Csak akartam üzenni mindenkinek,aki megcsinálta a Dragga felemelkedése címû pályát,hogy egy erõs vállveregetés jár érte virtuálisan.Nekem hetek óta nem megy különféle variációkkal és ezer mentéssel sem.
Az én nyersanyagaim fogytak el és amikor nekirontottam,soha nem éreztem magam annyira esélytelennek,mint akkor.
Lehet vitatkozni,mi a nyerõ taktika de szerintem mindenki döntse el maga mit választ! Az biztos,minél tovább vársz a támadással,annál nehezebb dolgod lesz!
Csak egy jó védelem kell, és megvárni, míg az ellenfélnek elfogy a nyersanyaga.
Elõnye: Tuti siker, kevés veszteség ha jól csinálod.
Hátránya: Nagyon idõigényes.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
nem hadvezér lessz csak egy egyszerü mesterlövész, mind1 neki csak katona lehesen...
Egyébként pont ez a szép ebben a játékban. A stratégia. Az, h. meg kell gondolnod mit és mennyit gyárts, mert ezt a játékot nem lehet egyféle egységgel végigtolni.
Ha felnõ a tesód mi lesz? Hadvezér? 😊
hát már komolyan kezdek ideges leni én szenvedek vele az meg lazán átlépi a pályákat, azán a poén hogy 8 éves másik meg 9 ... remélem holnap is küldik, mire hazaérek melobol legyenek a 12-13. on 😄
Csak mondom hogy végig vittem én is.Amit leírtál az oldalra.Amúgy meg csak a szórakozáshoz kell! <#gun>#gun><#violent>#violent>
Nagy seregekkel majd csak a következõ pályán fogsz találkozni ha az elejét elszórakozod. 😄
Én ott 2-3 percenként, v. minden ellenséges roham után mentettem mire vmit összehoztam.
Háát az nem sok 😊.
Javasolnám,hogy még a játék elején menj le a bányajáraton egy alattvalóval,fordulj délnek kb.középen van kétoldalról még 1-1 bánya (az sokat segít)még "lejjebb" az út végén fordulj jobbra,és menj ismét ameddig lehet,majd egy kicsit északnak,ott lesz egy hasadék,amire fel is hívják a figyelmed.Oda küldj be egy alattvalót "gázformában" mert rengeteg nyersanyag van szana-szét!A többi helyen az ellen táborai vannak,úgyhogy van mit aprítani!
Nem értem a kérdésed elõ felét! Milyen kódokat?
Én már végigjátszottam többféle módon és fokozaton.
Bár nehézen nem mindegyik pályát tudom megcsinálni <#szomoru1>#szomoru1>.
abacs hogy írtad be a kódokat mert nekem nem csinál semmit?
amúgy te már átvitted?
A másik kõ ott van a táborodtól kicsit le és balra,egy ösvény végén!(nem kell elmenni a gyógyító kút felé!)
Amúgy nem kell a fõnix,elég néhány driád,viszont azért játék,hogy élvezzed minden részét!
Jó szórakozást!
Nekem is nagyon tetszik a játék és idáig egész jól boldogzultam. Idáig...
9.pályán járok, szerintem bejártam az egész pályát, kivéve ahol a fõnix szükséges , de nem találom az egyik követ. (a másikat a föld alatti járatokban leltem meg)Kérek valakit segítsen, mert már nagyon bosszant!
Elõre is köszike
hát nagyonjo játék szerintem...
9. pályán vagyok most épitem a bázist fönix ébredése cimü pálya de ez tecik , hát majd elválik mijen nehéz...
kössz mindent