Armies of Exigo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
2. Olvass vissza, v. ott van alul a keresõ, ami a témában keres. Amit kérdezel milliószor le lett írva. (Na jó, kicsit túlzok, de sokszor.)
A csapdás részen csak egyetlen embert küldj át, és kerüld vele a tüzeket. Utána állítsd rá a kapcsolóra h. a többiek is átmehesenek.
Ha egyszerre hajtod át a sereged, akkor nem sokminden marad belõle. 😄
Asszem ezután tudsz vhol gyógyító egységeket venni, szal jó ha hagysz egy kis pénzt.
<#falbav>#falbav>
Most az alagútban kell a boronokat végigterelni,de csak a csapdasorig jutok,ott nem jönnek utánam.Lehet,hogy a bukott bázis le kell rombolni,de féltem a katonákat.Persze,ha máshogy nem megy...
Meglepetéssel láttam,hogy szívügyed(volt?) az igazságosztó címû sorozat.
Évek óta szeretném újra megnézni,de sehogyan sem jutottam hozzá.
Tudnál nekem segíteni,hogyan láthatnám újra?
Elöre is köszi:"abacs40"
Amint kész egy teljes csapatod, küldd a térkép középsõ-keleti részére és öld meg a fõ Ogre-t, koncentrálj rá, és ne hagyd h. az embereid a társait v. az épületeket nyomják, mert akkor nem tudod megölni. Ha kinyírtad, az ogrék az oldaladra állnak és segítenek lenyomni a boszikat.
Még egy jó tanács: Sûrûn ments, mert bármikor rosszul alakulhatnak a dolgok, és ne 1 mentést használj.
Ha a közepes fokozat nehéz, kezdd újra a küldetést könnyû fokozaton. Néhol sokkal könnyebb a játék úgy.
Ha kell, tudok angol végigjátszást küldeni. Bár én anélkül vittem végig. Csak a legvége nincs leírva. 😊
Van itt, aki végigtolta az egészet.Nem multiban játszom,kb. egy fél éve és most kénytelen vagyok valami cheat-et keresni.Esetleg tud valaki használhatót?Megköszönném.
Meleg van, nem nagyon vág mosz az agyam😊
Amúgy most van 1 kis idõm, körülnézek miért nem mehet...
Tegnapelõtt hová üzentél?
<#szomoru1>#szomoru1>
Nálam sem mûködik 😞
ki tudja megmondani,hogy miért nem tudok bejelentkezni a multiba?
"A HÁLÓZATI KAPCSOLAT MEGTAGADVA"-ezt írja.<#nemtudom>#nemtudom>
a kódok jók,legalább is 4 biztosan. nekem mentek.egyébként innen valók azt hiszem a 618.hozzászóló írta õket.