Armies of Exigo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
De most akkor hol a kapu?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Jah, és majd felveszlek msn-re 😊
Multi kérdés: hallottam vmi Hamachi nevû progiról, ami allítólag képes interneten LAN-os játékot szimulálni, azaz olyan lenne, mintha egy belsõ hálózaton játszanánk. Ezáltal nincs szükség a hivatalos szerver közremûködésére sem. Esetleg nézzetek utána és próbáljátok ki, nekem sajna a héten nem lesz rá idõm. (De mondom, csak hallomásból ismerem ezt a Hamchit, szóval ha hülyeséget beszéltem nyugodtan szóljatok le <#vigyor>#vigyor>)
Azon sok minden van,pl:néhány multi csata mentés is.
Az emberek és a szörnyek (beast) ellen is.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Légyszives valaki dobjon meg egy mentéssel...<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Köszi elõre is! Majd meghálálom <#worship>#worship>
Egyébként engem is érdekelne mi van a multival, bár mostanában nem próbáltam, de legutóbb nem tudtam fölmenni, és annak jópár hete.
A gõzmadarakhoz még az a stratégia kell h. körbeveszed magad tornyokkal, azokat meg íjászokkal meg pár lovaggal támogatod, aztán nem törnek be.
ebböl következik egy egyenes (olykor nemegyenes) arányosság...
minnél több a nyersanyagom és minél töbet támadom öket annál többször jönnek hozám támadni é anál butábban és nagyobb csapatokkal...
Jó játék de igy már nagyon unalmas, hogy mindig az a vége...
Légyszives ha van valakinek normális mentése a 12. pályárol (végérõl) , vagy utánnalévõ akkor adjon valami mentést, mert nagyon kellene.
[email protected] ra ...
Nem mintha nem lenne elég skirmish pálya alapból is, csak azért érdekel mert pl. a Warcraft-hoz is rengeteg remek pályát készítettek a rajongók, és sokszor egy-egy pálya sokkal ötletesebb volt mint a "gyáriak".
Egyébként éppen ma néztem rá komolyabban a pályaszerkesztõre, elég egyszerû a kezelése, egész jól lehet vele dolgozni. Bár a trigger-editor elsõre kicsit húzósabb témának tûnt, de majd jobban belenézek. Érdekes volt nézegetni a pályákat, meg felfedeztem néhány csalafintaságot is 😊
Gnóm gõzmadarat az ellen tornyainak!
Ha megsérülnek, a paraszttal tudod õket javítani. Csatában meg szinte bármilyen épületet szétkapnak pillanatok alatt. Ellenséges tornyoknál ajánlott a speckójukat használni.
igy meg kezdem unni a játékot hogy nemtudom megcsinálni <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Nemtudna valaki adni egy mentést, most nagyon kellene...
Hamar vissza,aztán amikor már elég erõsnek érzedmagad,ami sztem úgy 70/120 környéke,a hátad mögött lévõ suhanó tábort támadd! Ha sikerült,ott találsz nyersanyagot dögivel és ha még tovább mész ott is lesz! Innentõl már csak rajtad múlik,merre folytatod a támadást.(azéret ne pazarolj!)Ha ínyenc vagy,utoljára hagyod a várat! Nagyon sok variáció lehetséges,de az alap,az "agresszív" nyersanyaggyûjtés! Ne sajnáld a parasztokra a pénzt! Javaslom,hogy minden aranyhoz legalább 3 gyémánthoz 3 fát meg 4-5paraszt gyûjtsön. (Az aranyat lehet fokozni)Arra is figyelj,hogy védd a tábort,amire nagyon hatékony a torony!(nem kér enni<#vigyor3>#vigyor3>,de magában nem elég!)Egyszerre ennyi elég is :-)!
megprobálok a szent légionál termelni egykis aranyat hátha jutok igy valamire...
meg lehet itt elfogni elenséget vagy micsoda az az "Elfogott NJK" mert ha kilépek van az a pontozás és ott van valami ijesmi az egységek alatt...
Támogasd õket, mikor nyomulnak elõre, úgy a legkönnyebb.
Viszont kétségessé teszi a dolgot, hogy a Black Hole perpillanat egy Warhammer játékon dolgozik, nem hiszem hogy túlságosan erõltetnék azt a kiegészítõt.