Armies of Exigo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez jo rövid 1 perc sem telik bele jönnek a fehér sasok valahog legyüröm öket akkor fél perc és jönnek az emberek...és beapritanak mint hagymát a levesbe.... :D
vmi javaslatotok van? hogy mijen védelem kell ide meg hogy hova kéne?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Van a bukottaknak valami mozgo egységük ami tudja gyógyíttani az egségeket? (pap féleség)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
udv
Egyébként már jobban ráérek, esténként lehet majd együtt játszani (bár még nem próbáltam a multit, szóval lehet nagyon elvertek ^^).
A legtöbb pálya könnyû ha már tudod hogy kell megfelelõen megoldani. Csak az sok idõ, míg rájössz egyes helyeken h. hogy is volna az igazi.
Itt pl. az a lényeg h. nem szabad sokat ácsorogni, és a csápos lények auto-felélesztési funkciója mindegyiknél legyen bekapcsolva, különben nem lesz elég sereged.
Minden csata után megvárod, míg felélesztik a holtakat, az új csontikat egy új csoportba teszed, majd azt hozzácsapod a szupercsoportodhoz és már mehetsz is tovább.
A gyógyitalokat, manalötyiket ajánlatos összeszedni, aztán ezeket és a rémlovasok speckóit használni a nagyobb csatákban.
A harcokban mindig a csontik menjenek elöl, h. õket támadja az ellen, és véletlenül se a pótolhatatlan egységek vesszenek el. Persze rögtön utánuk csatlakozzon az összes többi egység is, h. kevesebb legyen a veszteség.
Pénzt is gyûjtsd össze amennyit csak lehet, mert a felszíni rész vége felé abból egy rakat szellemet lehet idézni, amik aztán megkönnyítik a dolgot.
Végezetül minél többet állsz v. szórakozol a csapat elrendezésével, annál kevesebb esélyed lesz, mivel a csontik egy idõ után maguktól elhullanak.
Ha ezeket betartod, szinte biztos h. meg tudod csinálni.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
merre kellene menem, vagy megkell öket ölni?
Nagyon eltértünk a témától,javaslom,nyiss egy újabb topikot,mondjuk: Tudsz-e
bocsánatot kérni,meg tudsz-e bocsájtani?-címmel és ott majd folytatjuk!
Térjünk inkább vissza a témához!
Mire jutottál,sikerült-e továbblépned?
én csak a k**va anyádtól szoktam nagy ritkán opot hívni, vagyis mostanában, ha odáig fajul a dolog, régen csak tûrtem, de most már inkább op jöjjön és õ majd elintézi...
de most nem volt semmi, csak nézet eltérés, szerintem jól oldottuk meg
jah és bocs az OFF-ért :)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Ezt már szeretem mikor vki tud bocsánatot kérni... És nem a moderátornál végzõdik a dolog. <#eljen>#eljen> Komolyabb vitákat is simán le lehet zárni 1-2 normálisabb szóval. Bocs, néha rámjön a "hegyibeszéd" :)
ON
War. War never changes.
és különben is már rég a fejemhez b*szhattál volna egy mentést, ahelyett hogy itt kötözködsz velem...
és nem tehetek róla hogy szar az egyik pálya, nem azért rináylok mert nem bírom végig vinni, hanem azért mert hibás...
és annyira nem vagyok oda ezért a játékért, hogy megvegyem eredetibe, jó játék meg minden, de kösz még nem, majd amikor 2000 HUF-ba fog kerülni, akkor talán lehet...
Tipp: minden kis zegzugot nézzél át, mert hasznos kis holmikat találhatsz...
erre egyébként én is kíváncsi lennék, de nem dobna meg valaki inkább egy mentéssel, most nem akarom megvenni, és elõrõl kezdeni...
Hát ha valaki tudna akkor engem is megdobhatna egy mentéssel?
És most akkor nekem se fog menni a game, mert enyém se eredeti...?????
hol lehet megvenni?
nm adna valaki egy start mentést a Bukottak 5-dik küldiétõl? :)
hátha úgy is mûködik...
Hááát,sokat segít a gyári szoftver<#vigyor3>#vigyor3>.
csak az a gondom hogy nem jelenik meg a tábla!
és nem tudok se kilépni, se semmit sem csinálni, pedig nem fagytam le!
nem jön elõ az a rohadt tábla, mit csináljak? segítsetek!
Megvan a kapu következö pájátcsinálom, ez elég nehéz...