1495
  • zachi
    én kvra szeretnék multizni de a f...om kivan hogy b...meg hogy a k...a ea game-sek nem engednek jétszani (úgyértem a b...zik nem fogadják el a belépési kódomat) b...ák szájaba magukat a kis rohadt g..ik és a f..om beléük!!!!!!!
  • abacs40
    Ha valakinek van kedve hálózatban játszani,jelentkezzen privát és megbeszéljük a részleteket!Nem kell eredeti szoftver!
  • abacs40
    Ez már nem gyenge!Megint nem lehet multizni!
  • abacs40
    Hali mindenki!
    Feléledt a multi mostanában elég sokan vagyunk!
    Azért jó lenne,ha többen lennénk,úgyhogy jöjjön aki tud!
  • abacs40
    Heló!

Már azt hittem kihaltunk.
    A kérdésedre válaszolva,az elején elég egyértelműen leírták az egyik lehetséges megoldást a seregeid mozgatására,de ahhoz előbb ki kell fejleszteni a dimenzió portált.
    Annak idején én sem alkalmaztam,bár azóta rá kellett jönnöm,milyen hasznos is ez a varázslat és nagy csatákban (multi 2vs2-3vs3...)sokszor nagyon jól jön.
    Ha jól emlékszem akkoriban ezt a pályát szinte kizárólag bolyőrökkel csináltam meg.Azért óva intelek,hogy kis egységekkel próbálkozz!
    Legalább kétcsapatos szupercsoporttal támadj!
  • Klarissz
    Sziasztok!

Valaki tudna nekem segíteni hogy a bukottak hadjáratában a 9.-et csinálom a leszámolás és nem tudom legyőrni az ellenséget, állítólag alulról kell a semmijárokkal de nem megy.

Légyszike vki.
  • gabo91
    Na nekiáltam ujra Exigozni, most igy megnyertem egész jo játék igy a végére. Arra lennék kiváncsi, hogy msot mitörtént igy a végén, kerán nemtudta tervét megvalositani mert a semmi szivét dragga szétzuzta, de arlic ot elrepite kerán, most milett arlic el? meghalt?
  • abacs40
    Szerintem csak szokatlan,egy-két hét és neked is tetszeni fog!
  • Esrohnoil
    Szerintem is... Ezt nem látom át annyira.
    Hozzászoktam a régihez.
  • Rash87
    Dehogy:)
  • Indigo
    Hát mit mondjak jobb volt a régi :////
  • abacs40
    micsoda új arculat!Már azt hittem nem jó helyen "járok".
  • Körekiller
    Hello mindeki.
    olvastam az AoX kiegéről megjelent már?:D VAgy csak fog vagy semmi más? Egyáltalán leszv folytatás? Én már álló ....-al várom!!!
  • zachi
    ugyanott járok ahol te (nehéz pálya)
  • gabo91
    Ujra nekiálltam játszani Exigoval bukottak is kész igy 3fejezet 3. pályáján vagyok...
  • APOFISZ
    Hali meg szeretném kérdezni Valaki át feltudja nekem töteni a
    Armies of Exigo helyszín szerkesztő -Vagy küldje el -E-mailbe
    Legyetek szivesek

Kösszönöm
  • zachi
    tudom
  • abacs40
    Ritka nagy popsibuksi vagy!
  • zachi
    ti pudvások nehogy classikot vegyetek?!
  • Indigo
    Vegyétek meg eredetiben, már csak 2 ezer HUF ez a nagyszerű játék! És legalább multizni is tudtok majd.
    http://www.galaxisnet.hu/termek.php?id=7487
  • zachi
    amugy sikerult vegigvinnem azt a pajat egy csomo örtornyot építettem a 3 zár köré nagyon nehéz volt de a végén kihuzták a tornyok

amugy valaki nem tudna segiteni a bestiéknak a nyáj visszaszerzése című pánán nagyon nehéz utélom az orkokat
  • zachi
    nekem az eredeti game van meg
  • Gipsz75
    én is nehezen tudtam kihámozni, hogy mit szeretnél mondani...
    ha segíteni akarsz másoknak, akkor legalább annyira tiszteld meg, hogy érthetően írod le a dolgokat...

Mert ha visszaolvasod az irományod, rájössz, hogy rengeteg hiba van benne...
    És a kritikát elviselni kell, és tanulni belőle, főleg ha jogos...

A login nevedből ítélve még egész fiatal lehetsz, ezért nem ártana kicsit tisztelni a nálad idősebbeket...
  • Gipsz75
    Megbocsátok:)
    Most, hogy újra indult a fociszezon még kevesebb időm van...

De ígérem, hogy ha minden úgy alakul pénteken felnézek...
  • abacs40
    Bocs,de Téged már el is felejtettelek!
  • abacs40
    Hehe... még most sem jó!!
  • gabo91
    1. Nemfogok a te kedvedért nagybetükkel írni meg minden betüt használni!
    2. Lefosom, hogy tetszik-e vagy sem...

Igen nagy arcok vannak itt, a helyesírási szótárra verik a nyálukat.
    Megfelel így? Remélem most nincs helyesírási hibám.

Na csá.
  • Gipsz75
    Én vagyok:D
    Csak időm nincs:((
  • abacs40
    HELP!
    Van közöttetek olyan aki nem másolt játékkal játszik?
    Indigon kívül?
    (kevesen vagyunk a neten)
    üdv...
  • abacs40
    Ehh!
    Hiába!
    Nem fog rajta semmi!
    Esetleg az is előfordulhat,hogy így akar kitűnni a "szürkeségből"!
    (sötétségből)
  • Esrohnoil
    Gyúrj egy kicsit nyelvtanra kérlek!
  • gabo91
    elösször nekem se ment de a végén már élveztem a játékot és gazdagon nyertem meg...
    eleinte gyüjtögess csinálj mindig kardforgatod ahogy elssz pézed van a madáron az az ijjas hős az jo meg erős azzal mindig véd a bázist meg a msáik hössel ha jolcsinálod akkor egy idö után lesz egy csapat od majd mégegy mikor van kettö akkor csinálj pár papot mellé és menny velük azon a szigeten lévö falvakat igézni nemnehéz persze otthon legyen védelmed nyomjad le a parasztokat de figyelj mert ha hagysz belöle ujraépitenek mindent egy fél pilanat alat ha tiszta a sziget akkor már van elég aranyad csinálj erősitést és gnom bárkával hord öket a bázisodtol balra van egy sziget ott egy tisztás a vizpartra tedd öket pár csapatnyi kardos elég meg vigyél 2 katapultot is azal leszeded majd tornyokat a töbivel meg irtasz ha tiszta az a sziget célszerü oda telepedni.. utána már nehezebb probálj meg valahoyg gnombárkával embereket jutatni ara a szigetre ahol a torony van szegély le pár tornyot és akkor tudod hordani az utánpotlást célszerü körbe irtogatni.. majd irány a torony na ott anyi tornyot ircsál ki hogy tud a fötornyot támadni én a hösömel irtotm le a tornyot nemvitem oda már erösitést se... ha megvan a toroyn nyertél...
  • Szebi
    En is pont ez miatt a palya miatt toroltem le 1szer :)Most nem tudom elmondani mert nagyon komplikalt,hogy hogy kell atmenni,de ha neked is kell egy mentes szolj 1 ora alatt kesz.Errol pont nem csinaltam mentest.Ennel a palyanal assem telleg csak a tapasztalat szamit.
  • Szebi
    Az telleg egy bazi nehez palya.Ha kell egy mentes szolj,legyurtem a bestiakat,mar csak az embereket kell,azt meghagyom neked ha kell.Az mar nem nehez.
  • gabo91
    én pedig már 2hete nemjátszottam az exigoval még mindig az elsö pecsétnél vagyok, majd valamikor előszedem ujra...
  • Rash87
    :))

Megint elővettem a játékot,és elkezdem újra játszani. Még mikor elsőnek játszottam vele,jól elakadtam a 8. pályán azt hiszem,mikor a varázslót vagy mit kelett kiszabadítani,akkor annyira felidegesített a játék nehézsége ,hogy letöröltem.

Úgyh aki nagyon ért a játékhoz,az egy jólbevált tippet adhatna majd a 8. pályához :)
    Előre is thx!
  • Esrohnoil
    Képezz két csapat csápos repülő szörnyet (már nem emlékszem mi a neve a játékban, de gyakorlatilag beholder) és nyomj velük végig mindent. :)
  • zachi
    b...tt nehéz
  • zachi
    nekem a bukottakkal az utolso küldi nem megy
  • zachi
    Mar kerekitve fél éve nem jatszotta az exigo-val.Mostanába inkább diablo 2-ztem es gűrűkuráztam.Tegnap szedtem elő az exigot és most döbbentem rá igazán hogy mien (az sg fórum ellenőrzőitől előre is elnézést kérek) kurva jó játék is ez.

(ja és még nem is akadozik)