Armies of Exigo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Boldog uj évet azért mindenkinek aki Exigozik még!
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Én nemtudom,de már többször hallottam más-más bejátszás "aláfestéseként".
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
http://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?cont=1&hdr=0&pv=XS02EN
Feléledt a multi mostanában elég sokan vagyunk!
Azért jó lenne,ha többen lennénk,úgyhogy jöjjön aki tud!
Már azt hittem kihaltunk.<#szomoru1>#szomoru1>
A kérdésedre válaszolva,az elején elég egyértelmûen leírták az egyik lehetséges megoldást a seregeid mozgatására,de ahhoz elõbb ki kell fejleszteni a dimenzió portált.
Annak idején én sem alkalmaztam,bár azóta rá kellett jönnöm,milyen hasznos is ez a varázslat és nagy csatákban (multi 2vs2-3vs3...)sokszor nagyon jól jön.
Ha jól emlékszem akkoriban ezt a pályát szinte kizárólag bolyõrökkel csináltam meg.Azért óva intelek,hogy kis egységekkel próbálkozz!
Legalább kétcsapatos szupercsoporttal támadj!
Valaki tudna nekem segíteni hogy a bukottak hadjáratában a 9.-et csinálom a leszámolás és nem tudom legyõrni az ellenséget, állítólag alulról kell a semmijárokkal de nem megy.
Légyszike vki.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Hozzászoktam a régihez.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
olvastam az AoX kiegérõl megjelent már?:D VAgy csak fog vagy semmi más? Egyáltalán leszv folytatás? Én már álló ....-al várom!!!
Armies of Exigo helyszín szerkesztõ -Vagy küldje el -E-mailbe
Legyetek szivesek
Kösszönöm
http://www.galaxisnet.hu/termek.php?id=7487
amugy valaki nem tudna segiteni a bestiéknak a nyáj visszaszerzése címû pánán nagyon nehéz utélom az orkokat<#szomoru1>#szomoru1>
ha segíteni akarsz másoknak, akkor legalább annyira tiszteld meg, hogy érthetõen írod le a dolgokat...
Mert ha visszaolvasod az irományod, rájössz, hogy rengeteg hiba van benne...
És a kritikát elviselni kell, és tanulni belõle, fõleg ha jogos...
A login nevedbõl ítélve még egész fiatal lehetsz, ezért nem ártana kicsit tisztelni a nálad idõsebbeket...
Most, hogy újra indult a fociszezon még kevesebb idõm van...
De ígérem, hogy ha minden úgy alakul pénteken felnézek...
2. Lefosom, hogy tetszik-e vagy sem...
Igen nagy arcok vannak itt, a helyesírási szótárra verik a nyálukat.
Megfelel így? Remélem most nincs helyesírási hibám.
Na csá.
Csak idõm nincs:((
Van közöttetek olyan aki nem másolt játékkal játszik?
Indigon kívül?
(kevesen vagyunk a neten)
üdv...<#violent>#violent>
Hiába!
Nem fog rajta semmi!
Esetleg az is elõfordulhat,hogy így akar kitûnni a "szürkeségbõl"!
(sötétségbõl)<#nemtudom>#nemtudom>
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
eleinte gyüjtögess csinálj mindig kardforgatod ahogy elssz pézed van a madáron az az ijjas hõs az jo meg erõs azzal mindig véd a bázist meg a msáik hössel ha jolcsinálod akkor egy idö után lesz egy csapat od majd mégegy mikor van kettö akkor csinálj pár papot mellé és menny velük azon a szigeten lévö falvakat igézni nemnehéz persze otthon legyen védelmed nyomjad le a parasztokat de figyelj mert ha hagysz belöle ujraépitenek mindent egy fél pilanat alat ha tiszta a sziget akkor már van elég aranyad csinálj erõsitést és gnom bárkával hord öket a bázisodtol balra van egy sziget ott egy tisztás a vizpartra tedd öket pár csapatnyi kardos elég meg vigyél 2 katapultot is azal leszeded majd tornyokat a töbivel meg irtasz ha tiszta az a sziget célszerü oda telepedni.. utána már nehezebb probálj meg valahoyg gnombárkával embereket jutatni ara a szigetre ahol a torony van szegély le pár tornyot és akkor tudod hordani az utánpotlást célszerü körbe irtogatni.. majd irány a torony na ott anyi tornyot ircsál ki hogy tud a fötornyot támadni én a hösömel irtotm le a tornyot nemvitem oda már erösitést se... ha megvan a toroyn nyertél...
Megint elõvettem a játékot,és elkezdem újra játszani. Még mikor elsõnek játszottam vele,jól elakadtam a 8. pályán azt hiszem,mikor a varázslót vagy mit kelett kiszabadítani,akkor annyira felidegesített a játék nehézsége <#nevetes2>#nevetes2>,hogy letöröltem.
Úgyh aki nagyon ért a játékhoz,az egy jólbevált tippet adhatna majd a 8. pályához :)
Elõre is thx!
Glory, Glory Man. United!
(ja és még nem is akadozik)<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>