Armies of Exigo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabo91
Rég jártam erre felé is.
Boldog uj évet azért mindenkinek aki Exigozik még!

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Broafka
köszi

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Tchaikovsky - Dance of the Sugar Plum Fairy :)

<#vigyor4>

Hali!
Én nemtudom,de már többször hallottam más-más bejátszás "aláfestéseként".

Broafka
mi ennek a zenének a címe ami megy alatta, nem tudja valaki? :)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Köszi! Neked is! :)

Klikk a csillagra!<#integet2>

Boldog Karácsonyt!
http://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?cont=1&hdr=0&pv=XS02EN

én kvra szeretnék multizni de a f...om kivan hogy b...meg hogy a k...a ea game-sek nem engednek jétszani (úgyértem a b...zik nem fogadják el a belépési kódomat) b...ák szájaba magukat a kis rohadt g..ik és a f..om beléük!!!!!!!
Ha valakinek van kedve hálózatban játszani,jelentkezzen privát és megbeszéljük a részleteket!Nem kell eredeti szoftver!

Ez már nem gyenge!Megint nem lehet multizni!<#confused><#violent>

Hali mindenki!
Feléledt a multi mostanában elég sokan vagyunk!
Azért jó lenne,ha többen lennénk,úgyhogy jöjjön aki tud!

Heló!

Már azt hittem kihaltunk.<#szomoru1>
A kérdésedre válaszolva,az elején elég egyértelmûen leírták az egyik lehetséges megoldást a seregeid mozgatására,de ahhoz elõbb ki kell fejleszteni a dimenzió portált.
Annak idején én sem alkalmaztam,bár azóta rá kellett jönnöm,milyen hasznos is ez a varázslat és nagy csatákban (multi 2vs2-3vs3...)sokszor nagyon jól jön.
Ha jól emlékszem akkoriban ezt a pályát szinte kizárólag bolyõrökkel csináltam meg.Azért óva intelek,hogy kis egységekkel próbálkozz!
Legalább kétcsapatos szupercsoporttal támadj!

Sziasztok!

Valaki tudna nekem segíteni hogy a bukottak hadjáratában a 9.-et csinálom a leszámolás és nem tudom legyõrni az ellenséget, állítólag alulról kell a semmijárokkal de nem megy.

Légyszike vki.
gabo91
Na nekiáltam ujra Exigozni, most igy megnyertem egész jo játék igy a végére. Arra lennék kiváncsi, hogy msot mitörtént igy a végén, kerán nemtudta tervét megvalositani mert a semmi szivét dragga szétzuzta, de arlic ot elrepite kerán, most milett arlic el? meghalt?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Szerintem csak szokatlan,egy-két hét és neked is tetszeni fog!

Esrohnoil
Szerintem is... Ezt nem látom át annyira.
Hozzászoktam a régihez.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Rash87
Dehogy:)

Glory, Glory Man. United!

Hát mit mondjak jobb volt a régi :////

<#wow2><#wow2>micsoda új arculat!Már azt hittem nem jó helyen "járok".<#nevetes1>

Hello mindeki.
olvastam az AoX kiegérõl megjelent már?:D VAgy csak fog vagy semmi más? Egyáltalán leszv folytatás? Én már álló ....-al várom!!!
ugyanott járok ahol te (nehéz pálya)
gabo91
Ujra nekiálltam játszani Exigoval bukottak is kész igy 3fejezet 3. pályáján vagyok...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Hali meg szeretném kérdezni Valaki át feltudja nekem töteni a
Armies of Exigo helyszín szerkesztõ -Vagy küldje el -E-mailbe
Legyetek szivesek

Kösszönöm
tudom<#gunyos1>
Ritka nagy popsibuksi vagy!

ti pudvások nehogy classikot vegyetek?!
Vegyétek meg eredetiben, már csak 2 ezer HUF ez a nagyszerû játék! És legalább multizni is tudtok majd.
http://www.galaxisnet.hu/termek.php?id=7487

amugy sikerult vegigvinnem azt a pajat egy csomo örtornyot építettem a 3 zár köré nagyon nehéz volt de a végén kihuzták a tornyok

amugy valaki nem tudna segiteni a bestiéknak a nyáj visszaszerzése címû pánán nagyon nehéz utélom az orkokat<#szomoru1>
nekem az eredeti game van meg
én is nehezen tudtam kihámozni, hogy mit szeretnél mondani...
ha segíteni akarsz másoknak, akkor legalább annyira tiszteld meg, hogy érthetõen írod le a dolgokat...

Mert ha visszaolvasod az irományod, rájössz, hogy rengeteg hiba van benne...
És a kritikát elviselni kell, és tanulni belõle, fõleg ha jogos...

A login nevedbõl ítélve még egész fiatal lehetsz, ezért nem ártana kicsit tisztelni a nálad idõsebbeket...

Megbocsátok:)
Most, hogy újra indult a fociszezon még kevesebb idõm van...

De ígérem, hogy ha minden úgy alakul pénteken felnézek...

Bocs,de Téged már el is felejtettelek!

Hehe... még most sem jó!! <#mf1>

gabo91
1. Nemfogok a te kedvedért nagybetükkel írni meg minden betüt használni!
2. Lefosom, hogy tetszik-e vagy sem...

Igen nagy arcok vannak itt, a helyesírási szótárra verik a nyálukat.
Megfelel így? Remélem most nincs helyesírási hibám.

Na csá.

Én vagyok:D
Csak idõm nincs:((

HELP!
Van közöttetek olyan aki nem másolt játékkal játszik?
Indigon kívül?
(kevesen vagyunk a neten)
üdv...<#violent>

Ehh!
Hiába!
Nem fog rajta semmi!
Esetleg az is elõfordulhat,hogy így akar kitûnni a "szürkeségbõl"!
(sötétségbõl)<#nemtudom>

Esrohnoil
Gyúrj egy kicsit nyelvtanra kérlek! <#buck>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

gabo91
elösször nekem se ment de a végén már élveztem a játékot és gazdagon nyertem meg...
eleinte gyüjtögess csinálj mindig kardforgatod ahogy elssz pézed van a madáron az az ijjas hõs az jo meg erõs azzal mindig véd a bázist meg a msáik hössel ha jolcsinálod akkor egy idö után lesz egy csapat od majd mégegy mikor van kettö akkor csinálj pár papot mellé és menny velük azon a szigeten lévö falvakat igézni nemnehéz persze otthon legyen védelmed nyomjad le a parasztokat de figyelj mert ha hagysz belöle ujraépitenek mindent egy fél pilanat alat ha tiszta a sziget akkor már van elég aranyad csinálj erõsitést és gnom bárkával hord öket a bázisodtol balra van egy sziget ott egy tisztás a vizpartra tedd öket pár csapatnyi kardos elég meg vigyél 2 katapultot is azal leszeded majd tornyokat a töbivel meg irtasz ha tiszta az a sziget célszerü oda telepedni.. utána már nehezebb probálj meg valahoyg gnombárkával embereket jutatni ara a szigetre ahol a torony van szegély le pár tornyot és akkor tudod hordani az utánpotlást célszerü körbe irtogatni.. majd irány a torony na ott anyi tornyot ircsál ki hogy tud a fötornyot támadni én a hösömel irtotm le a tornyot nemvitem oda már erösitést se... ha megvan a toroyn nyertél...

En is pont ez miatt a palya miatt toroltem le 1szer :)Most nem tudom elmondani mert nagyon komplikalt,hogy hogy kell atmenni,de ha neked is kell egy mentes szolj 1 ora alatt kesz.Errol pont nem csinaltam mentest.Ennel a palyanal assem telleg csak a tapasztalat szamit.

Az telleg egy bazi nehez palya.Ha kell egy mentes szolj,legyurtem a bestiakat,mar csak az embereket kell,azt meghagyom neked ha kell.Az mar nem nehez.

gabo91
én pedig már 2hete nemjátszottam az exigoval még mindig az elsö pecsétnél vagyok, majd valamikor elõszedem ujra...

Rash87
:))

Megint elõvettem a játékot,és elkezdem újra játszani. Még mikor elsõnek játszottam vele,jól elakadtam a 8. pályán azt hiszem,mikor a varázslót vagy mit kelett kiszabadítani,akkor annyira felidegesített a játék nehézsége <#nevetes2>,hogy letöröltem.

Úgyh aki nagyon ért a játékhoz,az egy jólbevált tippet adhatna majd a 8. pályához :)
Elõre is thx!

Glory, Glory Man. United!

Esrohnoil
Képezz két csapat csápos repülõ szörnyet (már nem emlékszem mi a neve a játékban, de gyakorlatilag beholder) és nyomj velük végig mindent. :)

b...tt nehéz
nekem a bukottakkal az utolso küldi nem megy
Mar kerekitve fél éve nem jatszotta az exigo-val.Mostanába inkább diablo 2-ztem es gûrûkuráztam.Tegnap szedtem elõ az exigot és most döbbentem rá igazán hogy mien (az sg fórum ellenõrzõitõl elõre is elnézést kérek) kurva jó játék is ez.

(ja és még nem is akadozik)<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>