Armies of Exigo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végigvittem a játékot az emberekkel, de már nincs idõm hogy másik két fajjal is végigvigyem, mivel dolgozom! Nem küldené el nekem valaki a mentésekket mert kiváncsi vok, hogy mi a története a másik két fajnál! :-(
Nem küldenétek az [email protected] címemre?
Segítséget elõre is köszi!

www.designgyar.hu - honlapkészítés, logótervezés, arculattervezés

Én úgy csináltam meg, hogy folyamatosan gyártottam az embereket akik lementek a két bejárathoz. A vár felé vezetõ utat meg tele építettem õrtõrnyokkal, amikbe ijjászokat raktam. Amikor lerohanták a bejáratnál lévõket akkor meg nem bírtak átmenni a tornyokon és kész volt a 30 perces menet.

Esrohnoil
Nem kell cheat, hard fokozaton ki lehet húzni 30 percig.
Mondja is a küldi elején h. mit kell csinálni.
A pincén át lehet eljutni a katapultokhoz.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Nincs valami cheat, mert olyan ütemben gyártja az utánpótlást, hogy õrület...
Pillanatok alatt szétkapják a tornyokat, még ha végigépítem a kapuukat velük, és 3 parszat javít😞
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni? A Margoth ostrománál, ahol 30 percig kell kiatartani, nem tudom hogyan kell elpusztítani a katapultokat, amik lövik a várost. Az a baj, hogy nem lehet megfordítani azt az egyet, ami nekem van. Mit kéne tenni, mert azokkal a katapultokkal állandóan megirtják az egységeimet,és így kb csak 10 percig tudom tartani a várost😞
Elõre is köszi!
Bocsi de nem tudjátok hogy melyik gombal lehet screenshotokat készíteni mert nekem a plrints screen nem csinál olyat?
Armies of Exigo-hoz tudtok plusz új pályákat mert csak az 1.4 patch ad sokat. De nem tudom, hogy vannak e rajongók készítette pályák?
Esrohnoil
Ezt nem ebbe a topicba... ezer bocs. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
A kieget lehet, az alapjátékot meg majd hamarosan lehet annyiért. Még nincs.

Igen ott.

Hol? Cd Galaxis? Mert még nem találtam😞

Végre lehet kapni 3990-ért a játékot! Szerintem megéri.

Esrohnoil
ld. #678

És ha szabad kérdeznem magyar nyelvre át lehet állítani? Mert engem pont ez érdekelne.
Esrohnoil
Nekem is az van meg... Olyan már régóta van.

Szerintem magyar szinkronnal nem adják ki, de ki tudja? Nekem jobban tetszene, ha maradna angol nyelvû, magyar felirattal.

Esrohnoil
Hát nem tudom...
Nekem olyan van amiben angolul pofáznak, és a feliratot lehetátállítani néhány féle nyelvre.

A CD galaxis újságjában fel van tüntetve hogy Armies of Exigo Hun. Tényleg magyarul jelenne majd meg 3990 Ft-ért? A fiamat szeretném vele meglepni. Ti mit gondoltok?
Az jó lesz, mert most nem találtam az oldalukon. Remélem nemsokára meglesz😊)

A CD Galaxis új prospektusában már 3990 Ft-ot írnak (Electronic Arts által kiadott játék ennél olcsóbban soha nem kerül forgalomba), de még várni kell, hogy megérkezzen. Én is fenem rá a fogam.

VÉGE!!!

Végigtoltam, a vége tényleg rohadt jól sikerült, és nem utolsó sorban grat. a fejlesztõknek, eszméletlen szépre sikeredett. Amint leesik az ára, megveszem, mert megérdemlik a fejlesztõk. Sajna most néztem, és csak az E**bit-nál láttam 12eFt-ért. Na azé' az még sok😞

Tegnap +csináltam😊 A köv. volt a taktikám. Kezdéskor felhúztam 6 totemoszlopot, és folyamatosan gyártottam a wyvereket.Mikor már 14 összejött, fogtam 6 alatvalót, gázosítottam õket, majd 8 wyverrel leküldtem a nem messze lévõ déli helyre, ahol volt arany és drágakõ. A 6 alattvaló felhúzott 6 totemet+bázist, és már itt is ment a termelés. Utána még felhúztam itt is egy Feltámasztó oltárt (nagyon elõnyös, a tapasztalt egységek, újratermelhetõk, és õk sokkal erõsebbek mint a tapasztalatlan társaik). Ezután legyártottam 10 trollt, brutálisra felfejlesztve, ha jól emléxem a 3. szintû már majdnem 100-at sebzett😊) Elküldtem õket a 3 bázis felszámolására, folyamatosan haladva a kanyonban. Mikor a végére értem, a trollokat megvártam míg regenerálódnak, a wyvereket az öngyilkos berzekerek segítségével meggyógyítottam, azt nekiestem a fal mögötti nagy bázisnak. Az már gyerekjáték volt😊)
Kíváncsi leszek az uccsó pályára😊

Esrohnoil
11.-et ha megcsinálod majd írd le h. te hogy csináltad.

Na már a 10-es jön, de az csak holnap😊

Köszi, estére kiderül, most szünetet tartok, mert elkezdõdött a Hattrick (online focimanager) 😊)

Tudnál pontosítani, hogy melyik pálya? Mert így hirtelen nem ugrik be.

Esrohnoil
Sztem csak annyi a küldi h. Ruannon szellemét kell megölni. Egyébként leech.

Esrohnoil
Szólj nyugodtan ha nagyon nem menne.

Hali!
Csak egy kérdésem van!
Amikor a bukottakkal egy elf erdõben meg kell keresni Ruannon sírját:
Valami ligh-t vagy liht meg kell ölni!De nem tudom hol van!
Már jó rég nem játszottam a gameval,mert itt elakadtam,és hagytam a francba az egészet!!KInyírtam Ruannont is , de 5000 hibaüzenet mellett újraindíthattam a gépet, mert megfagyott az egész!<#zavart2>

Okés, 8-as pálya kipipálva😊)))
Vártam míg el nem fogyott a nyersanyaguk, aztán elõszõr a felsõ 2 tábort intéztem el (itt fogy el elõször a nyersanyag),aztán jött a 2 alsó😊
Hát a 9. sem piskóta, kár, hogy az emberek a lerombolt tornyokat nem építik újra, így gyakran kell kisegítenem õket. Úgy tûnik, ez is rohadt hosszú pálya lesz.

Esrohnoil
Van egy bal oldali részen egy nagyobb barlang, a pincén át lehet bejutni. Asszem ha kiirtod az ellenfeleket, lesznek ott mérnökök akik építenek felfelé egy liftet...

Már túlvagyok a pályán, de úgy emléxem, a pincének nem volt kijárata. Csak néhány kincsesláda megy egy sírkamra. Merre lenne az a kijárat?

Esrohnoil
Nem lesz véged. Én közepes fokozaton megcsináltam. A Bestiák 10. küldije könnyebb lesz. Ez lebegjen elõtted. <#kacsint>

Köszi, most megvígasztaltál😊))))
A beholderek a kedvenceim voltak a bukotakknál😊
Asszem végem lesz😞

Esrohnoil
Akkor már csináld végig cheat nélkül ha idáig eljutottál. 😊
Sztem több troll kell.
Az a legjobb ha minden támadásuk után mentesz, és megpróbálsz minél kevesebb veszteséggel túlélni egy rohamot.
Akár meg is várhatod h. kifogyjon a nyersanyagjuk és utána szétkapod õket mikor már nem tudnak mivel betámadni, bár ez órákba telik...
Ha van elég nyersanyagod, érdemes a bázist fejlesztett tornyokkal körülpakolni a gép támadási pontjainál, aztán ezeket javítgatni.
Nálam az elcsalásos taktika is bejött.
Ne aggódj, köv. küldinél már beholdereket is küldenek majd ellened. <#vigyor5>

Köszi. Ezt próbáltam, de kb 1.5 óra után elfogyott a türemem, és akkor megindultam. Persze szétszedtek😞 A védekezõ taktikával akkor volt kb. 12 wyver, 3 troll, 6 suhanó(asszem), 10 harcos, 1 ogre. Persze mikor elindultam az egyik irányba támadott a másikból, és simán lenyomott😞 +próbálok türelmesebb lenni. Adok + max. 3 esélyt neki, mert szereztem hozzá cheat-ot, de mivel eddig nem használtam, most sem "fûlik" hozzá a fogam😊

Esrohnoil
Hát igen, innen már nem könnyû...
Védekezõ taktika kivárással be szokott jönni, bár nagyon idõigényes. Addig állj be védekezésre amíg elég nagy nem lesz a sereged, majd akkor érdemes egyesével lenyomni az ellenfél bázisait.

Na már a bestia 8-as pályáján vagyok, itt ölték meg a 4 mágust, ahol fokozatosan szabadul fel a 4 bóly. Van valami nyerõ taktika rá? Mert én már 4x kezdtem újra, de csak özönlenek, és szinte mindíg kinyírnak😞((
5let?

Esrohnoil
Egyébként Dunehelm a pincén keresztül a küldi legelején elindítva, közepes fokozaton egyedül elintézi az ellenséges ostromgépeket.

Rájöttem. Visszavonultam a domb tetejére, a malmozó varázsló mellé és onnan védekeztem. A szûk hely miatt nem tudta kihasználni a közelhercosait, én annál inkább az íjászaimat.

Esrohnoil
Az könnyû ha rájössz mit kell csinálni. Nem szabad elsõre feladni.

Kösz a rengeteg segítséget. Amúgy a multis része elég jó lett a gámának, sokkal jobb, mint a Warcraft3. Sokkal szebb is. Sajnos a hadjárat rész elég trágya, nemtudom, hogy a humán hadjárat negyedik pályáját melyik idióta hozta össze.

Valaki árulja már el, hogy a Boly Õr nevû förmedvény ellen mi a leghatásosabb Bestia illetve Birodalmi fegyver, mert multiban szigetes pályánál százasával hozza õket. Köszi.

Phoenix007
Régebben volt itt valaki, aki írt néhány jó multi taktikát, de már nem tudom, hogy ki volt az...

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Gregorius
Én meg még nem is tolom, mert még marha drága, de majd fogom. <#vigyor0>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Én még tolom a game-t, most vagyok a bestia 5. pályán. Eddig nagyon teccik, klassz a történet is, kíváncsi vagyok a végére😊
Amúgy könnyû fokozaton nyomom, az utolsó patch-el feltelepítve, és semmi hiba nem jelentkezett nálam. Még így is volt eddig 4 pálya, amit többször újra kellett játszanom😊

Phoenix007
Emberek! Kihalt a topic?

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Esrohnoil
Akkor tölts le vhonnan egy mûködõ verziót. <#zavart2>

igen!
ha nem az lenne akkor nem jártatnám a pofámat😊