Armies of Exigo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem küldenétek az [email protected] címemre?
Segítséget elõre is köszi!
www.designgyar.hu - honlapkészítés, logótervezés, arculattervezés
Mondja is a küldi elején h. mit kell csinálni.
A pincén át lehet eljutni a katapultokhoz.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Elõre is köszi!
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Nekem olyan van amiben angolul pofáznak, és a feliratot lehetátállítani néhány féle nyelvre.
Végigtoltam, a vége tényleg rohadt jól sikerült, és nem utolsó sorban grat. a fejlesztõknek, eszméletlen szépre sikeredett. Amint leesik az ára, megveszem, mert megérdemlik a fejlesztõk. Sajna most néztem, és csak az E**bit-nál láttam 12eFt-ért. Na azé' az még sok😞
Kíváncsi leszek az uccsó pályára😊
Csak egy kérdésem van!
Amikor a bukottakkal egy elf erdõben meg kell keresni Ruannon sírját:
Valami ligh-t vagy liht meg kell ölni!De nem tudom hol van!
Már jó rég nem játszottam a gameval,mert itt elakadtam,és hagytam a francba az egészet!!KInyírtam Ruannont is , de 5000 hibaüzenet mellett újraindíthattam a gépet, mert megfagyott az egész!<#zavart2>#zavart2>
Vártam míg el nem fogyott a nyersanyaguk, aztán elõszõr a felsõ 2 tábort intéztem el (itt fogy el elõször a nyersanyag),aztán jött a 2 alsó😊
Hát a 9. sem piskóta, kár, hogy az emberek a lerombolt tornyokat nem építik újra, így gyakran kell kisegítenem õket. Úgy tûnik, ez is rohadt hosszú pálya lesz.
A beholderek a kedvenceim voltak a bukotakknál😊
Asszem végem lesz😞
Sztem több troll kell.
Az a legjobb ha minden támadásuk után mentesz, és megpróbálsz minél kevesebb veszteséggel túlélni egy rohamot.
Akár meg is várhatod h. kifogyjon a nyersanyagjuk és utána szétkapod õket mikor már nem tudnak mivel betámadni, bár ez órákba telik...
Ha van elég nyersanyagod, érdemes a bázist fejlesztett tornyokkal körülpakolni a gép támadási pontjainál, aztán ezeket javítgatni.
Nálam az elcsalásos taktika is bejött.
Ne aggódj, köv. küldinél már beholdereket is küldenek majd ellened. <#vigyor5>#vigyor5>
Védekezõ taktika kivárással be szokott jönni, bár nagyon idõigényes. Addig állj be védekezésre amíg elég nagy nem lesz a sereged, majd akkor érdemes egyesével lenyomni az ellenfél bázisait.
5let?
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Amúgy könnyû fokozaton nyomom, az utolsó patch-el feltelepítve, és semmi hiba nem jelentkezett nálam. Még így is volt eddig 4 pálya, amit többször újra kellett játszanom😊
ha nem az lenne akkor nem jártatnám a pofámat😊