Armies of Exigo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudnád elküldeni annak a pájának amelyikben csak a fõhõsöd maradt és 3egységed hogy hogy kell megnyerni(a [email protected])
ha az elõzõ e-mail cím nem mûködik akkor a [email protected] használjátok
az e-mail címem [email protected]
valaki nem tudna segíteni a 16-odik páján
hello. én még új vagyok itt de az exigo-ban koránt sem(már a 16-odik küldetésnél járok)
Hát reméljük!Internet kapcsolat az van,csak még erõsödök!<#violent>#violent><#email>#email><#bohoc>#bohoc>Karácsonyi szünetig hard játékos leszek(remélem)!😄
20/
no ennek már örülök!(csak hát az idõpont<#shakehead>#shakehead><#rolleyes>#rolleyes><#csodalk>#csodalk><#wilting>#wilting><#ijedt>#ijedt>)bár ha belegondolok,addigra lacó1 is beszállhat! (fõleg ha így folytatja)
Kedvem lassacskán lenne, csak idõm nem😞(
Esetleg a karácsonyi pihenõ idején, megbeszélhetjük😄
Esetleg a karácsonyi pihenõ idején, megbeszélhetjük😄
helá!még mindig nincs kedved EXIGO-zni a neten?
bizony,csak még töröld ki vagy ötször!nekem meg már egész jól megy a multi!
lassan lassan már angolul is megtanulok!😄
lassan lassan már angolul is megtanulok!😄
Így van, mire a végére érsz, már rutinos játékos leszel 😊
sose bánd,legalább belejössz!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!Igaz tegnap de véletlenül kitöröltem a profilomat az armies-ban és most kezdhetem elõrõl!<#falbav>#falbav><#zavart2>#zavart2><#bdead>#bdead><#szomoru1>#szomoru1>ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Mi lesz,ha a szõkék megöregszenek?.........................................................(Marha jó anyós viccek!)😄
Az az 5.amikor a lázadókat kell leverni és a 3 követtel találkozni kell.A köveknek semmi jelentõsége.A 6.pályán elkapják Alric-ot és ki kell szabadítani.Az más kérdés,hogy nem sikerül,de nem lövöm le a poént!<#nyes>#nyes>
Engem nem bántasz meg, emberek vagyunk, és különbözik az ízlésünk, ez így helyes, elvégre nem szereti mindenki a szõkéket sem 😄
It vok épen és egészségesen csak nem nagyon játszottam most az armies-zal!De most bepótólom mert mingyá itt a HÉTVÉGE!!!!!!!!
Na,igaz már régen de tovább vittem a 4.-dik pályát és most ott tartok amikor elfogják alric de mit tudom én kit!Na és az ez elõtti pályán (vagyis a 4.-dik pályán) amikor meggyün a harmadik követ az elõtt mutat egy piros pontot és ott láttam három kékes színû ékkövet!És azt szerteném kérdezni,hogy azoknak mi jelentõségük van vagy teljesen jelentéktelen?<#conf>#conf>
Nem szeretnék megsérteni senkit,de nemrég kipróbáltam aWR3-at+a herroes egyik részét+a settlers2-t,de nekem nem jött be egyik sem.Lehet,hogy az elsõ szerelem a legemlékezetesebb?Most,hogy van 'net hozzáférésem és elkezdtem multiban is játszani újra ég a láng!Még jó,hogy itt a tél és nem hanyagolk el semmit(remélem).😊)
Hát igen, azért elsõ stratégiának kicsit húzós😊)
Én nagy stratéga vagyok, általában az összes 2. vil. játékot végigviszem, +warcraft +heroes sorozatok, igaz ez ek mellett nem is sok idõ jut másra😊
Én nagy stratéga vagyok, általában az összes 2. vil. játékot végigviszem, +warcraft +heroes sorozatok, igaz ez ek mellett nem is sok idõ jut másra😊
LACÓ!Mi van veled?
Háát az sem gyenge!Nekem ráment vagy egy hónapom,de inkább kettõ.Igaz,hogy nekem ez volt az elsõ stratégiám.Az elsõ 11 pálya kb 2hét,a 12.egy hét,a bukottak 1.2.3.pálya elsõre egyhuzamban,a 4.-nél majdnem feladtam,(amikor azt a rúsnya rifkát kell vezetgetni) és elkezdtem egyedizni,végül sikerült túljutnom azon is😊) A még hátra levõ 20 pályát már csont nélkül letudtam.Az az mégsem,mert volt egy amin átvertek!Naná,hogy annak a rifkának megint benne kellett lennie.Igaz,hogy ráment az idei szõlõ termés,de megérte!!
😊
Nem 1 hétvége volt, hanem 2 😊)
Igaz akkor egész nap toltam...
Asszem 3 pálya volt amit nem tudtam megcsinálni elsõre. Az utolsó meg nekem nagyon könnyû volt...
Nem 1 hétvége volt, hanem 2 😊)
Igaz akkor egész nap toltam...
Asszem 3 pálya volt amit nem tudtam megcsinálni elsõre. Az utolsó meg nekem nagyon könnyû volt...
Azthiszem rájöttem!
Bocsi de nem tudom hogyan kell utalni az üzenetekre.Esetleg elárulhatnád!<#nemtudom>#nemtudom>
Neked csak egy hétvégédbe tellett amig végig játszottad?<#wow1>#wow1>Akkor már nem is mernélek kihívni!<#zavart1>#zavart1>
Ha tõlem kérded, nem sajna melózom, és 19 körül érek haza minden nap...
Így mire elolvasom este a híreket, már 20 körül járok, és akkor már nem sok kedvem van sokat játszani, és ez mikor nekiálltam, a teljes hétvégémet elvitte😊)
Szal qrva jó kis játék, de nagyon idõigényes, mert, na még 1 pályát feelinges 😄
Így mire elolvasom este a híreket, már 20 körül járok, és akkor már nem sok kedvem van sokat játszani, és ez mikor nekiálltam, a teljes hétvégémet elvitte😊)
Szal qrva jó kis játék, de nagyon idõigényes, mert, na még 1 pályát feelinges 😄
Már csak 2-en maradtunk?Egy exigos meg egy nem igazán exigos.Szabin vagy?
Akkor tényleg passz...val'szeg akkor Netgond van, de, hogy mi?????
1 személyesben úgy megy mint a karikacsapás!(a hadjáratban)Az egyediben van 1 pálya,ami 12személyes és ott,ha már mindenki fullon van,akor akadozik néha egy kicsit,de nem veszélyes!Lehet,hogy a szerverrel van a baj,de erre csak az tudna válaszolni,aki már multizott.Alegújabb 1.4-es patch van fenn,egyébként az EA-tól jött már valami más frissítés is.A VGA-m 128mb-os és még nem is olyan régi.Azért köszi!
Már rég játszottam vele, de nem kicsi a VGA-d? 1 személyes módban nem akadozott néha? Legújabb patch fenn van? Nem volt lassú a net akkor? Hirtelen ennyi😊)
Hi! Játszottam a neten,4-en voltunk 2v2-ben.Ki tudná megmondani miért akadt annyira,hogy szinte élvezhetetlen volt az ütközet?(A gépem:Celeron 2,7; 768mbDDR ram;Geforce5700LE video.)
Gratulálok!Szerintem innentõl már könnyebb a 12.-ig.(Azért ne bízdd el magad)
Juhuhh,tovább vittem a 4.-dik pályát!Köszi abacs40!<#worship>#worship><#integet2>#integet2><#worship>#worship>
Ez télleg jó taktika,nem vott eséjük,igaz a keleti kapunál megpusztult az összes katonám,de azok a gorillák szerûségek meg az õrtornyaimra dobálták a motyojukat de MEGNYERTEM!Ja a másik nagy kedvenc(a családban is) a Settlers!
Ez télleg jó taktika,nem vott eséjük,igaz a keleti kapunál megpusztult az összes katonám,de azok a gorillák szerûségek meg az õrtornyaimra dobálták a motyojukat de MEGNYERTEM!Ja a másik nagy kedvenc(a családban is) a Settlers!
Hi! Játszottam a neten,4-en voltunk 2v2-ben.Ki tudná megmondani miért akadt annyira,hogy szinte élvezhetetlen volt az ütközet?(A gépem:Celeron 2,7; 768mbDDR ram;Geforce5700LE video.)
NNNa már megijedtem!Akkor kombináld nagy tapasztalatú és (általam igen naggyra tartott)régi topikos barátunk hasznos információival"Jah a 4. pályáról annyit, 30 percig kell tartani a kastélyt, használjátok ki az ostromgépet. Az elején építsetek egy templomot a déli kapu-hoz közvetlenül a feljáró után, és oda vezényeljétek a katonákat. Védjék a pozíciójukat, tehát ne mozogjanak és állják el a feljáról! A fenti ostromgépet állítsátok be hogy a déli feljáró alá löjjön a bal szélére, akik jönni fognak mind meghalnak és az egész bevan védve médium szinten kb. 6 alapkatonával és 3 ijjásszal és 2 pappal. Az erõket keletre kell irányítani komolyabban, ott is templom. Pár torony és barakkok és gyártás! Ennyivel meglehet nyerni a mapot. Bár én hardon elkúrtam, sajnos az utolsó fél percben bejutottak de úgy is megnyertem, tehát elméletileg ennek minden nehézségen mennie kellene ha jól csináljátok. 😊 Sok sikert!"Még annyit hozzá,ha tényleg ennyire "gyenge"vagy,(?)egyedizz,egyedizz,egyedizz...!!!!Ott még nehézségi fokozatot is lehet állítani!Baráti Üdvözlettel Csaba.
Dehogynem!Most eljutottam 3 percig abban a küldiben,ahol nem tudok tuovábbjutni!De akkora sereggel gyûnnek,hogy lehetetlen!Meg elfogy a nyersanyagom is!
Hi!Mi történt?Már senki sem exigózik?
Ja,és ne várd meg míg lõnek a katapultok,mindjárt az elején csináld ki õket,így megúszod 2-3 becsapódással!
A papok nagyon hasznosak kb.10-12-emberenként 1,+feltámasztás.kardf.-ból kapunként elég 3-4,a többi nyílpuskás(ami kifér)+katapult easy-n úgy meg lehet csinálni,hogy fullon maradsz emberekkel.
Köszi abacs40,de ezeket már megcsináltam!Amikor elpusztítottam a katapultokat akkor mindkét oldalról megtámadtak és sajna vesztettem,<#szomoru1>#szomoru1>pedig még easy-n játszok!<#confused>#confused>Mondjuk a harcra azt lehet mondani(még az elején,mert majd biztos erõsebbel leszünk),hogy 1 ork=2 ember(kardos);' troll=két-három-négy pikáns
és még lehetne folytatni sokáig!
és még lehetne folytatni sokáig!
Ezt bizony sajnálom! De talán más!?
áhh, nekem sajna nincs idõm, az FM2006, és a Starship Troopers között, ugyanis akkor melózok😄
Jut eszembe!Többszemélyest nincs kedvetek játszani?Mert magyarul senki sem tud a neten én meg sajnos máshogy nem tudok.
Sziasztok!Tegnap is írtam,oszt elveszett,ezért kellett a próba.Szóval az alagút ott van a nyersanyagok és az épületek között.Az"imádkozó srác"(Alric)mögött,egy kis fészer van,ott arra kattintva,azonnal tudsz nyílpuskásokat csinálni!Nagyon hatékonyak!A katapultod csak a zöld sávba tud lõni,de javaslom,hogy az ellen mögé közvetlen,mert a sajátjaid is odavesznek!Ha nem kell,állítsd le!Minden parasztot a nyersanyagba+2õt.Azalagútban is találsz aranyat+drágakövet.Ha a bányászok végeztek,és végre a katapultoknál vagy,a lõporos hordókat támadd!Egyelõre ennyi. Jó játékot! "lacó1"-nek
Sziasztok Mindenki!próba<#taps>#taps>
A pince asszem ott van, ahol a srác imádkozik, van egy nagy torony, oda küld be az emberkét, és lám meg is lesz az átjáró😊)
Még a legelején, mikor elkezdenek lõni küld át a hõst+2-3 kisérõt...
ha nem vered szét a katapultokat, jóhogy kikapsz...
és kösd fel a gatyát, ez még könnyû pályának számít<#nevetes1>#nevetes1>
Még a legelején, mikor elkezdenek lõni küld át a hõst+2-3 kisérõt...
ha nem vered szét a katapultokat, jóhogy kikapsz...
és kösd fel a gatyát, ez még könnyû pályának számít<#nevetes1>#nevetes1>
Igen én is azt hiszem,hogy ez az a pálya!!!DE NEM TUDOM TOBÁBB VINNI!Építem az õrtornyokat,amennyire engedi a nyersanyag csinálok katonát,elfet,pikánst meg mindent,fejleszetk is !De annyiar sokan vannak,meg ugye közben lõnek a katapultok,hogy egyszerûen képtelenség felfejleõdin!Pincét meg nem találtam,ahova be tudnék menni!Azt is tudom hogy honna támadnak,de akár melyiket támadom is meg nem tudok gyõzni!De gondolom nem ez lesz a legnehezebb pálya!<#wilting>#wilting>Help me!!!!!<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Asszem ez az a pálya, mikor le kell menni a vár alatti folyosóba. Ne küldj sok embert, a hõst +2-3 kisérõt, simán lenyomják a katapultokat. Rakj mindenhova õrtornyot, termeld folyamatosan az embereket, és fokozatosan húzódj egyre feljebb..nem könnyû pálya, ha jól csinálod, akkor elfogy az idõ az ellennek, nem érnek idõben oda a varázslat megakadályozásához (már ha ez az a pálya😊 )