1495
-
#935 Csak simán nem lehet játszani ilyen "skirmish" részt, csak neten, vagy helyi hálón, bár én még egyiket se próbáltam... -
mangu #934 zachi, ha letudod küldeni, akkor gondolom megvan a normál kiadás. Kérlek válaszolj: a magyar feliraton kívül van-e magyar kézikönyv és fejlődésfa?
Mindenkinek kérdés: a gép ellen ugye lehet multizni (ha már az online, amint hallom, elég kihalt)? -
mangu #933 Köszönöm, de akkor inkább az egész borítot küldd el lécci !
[email protected] -
zachi #932 most annyira fontos a hátúja? add meg az e-mail címedet és elküldöm -
mangu #931 Na ugye :)
Ha valakinek normál kiadása lenne, kérem írja meg, hogy:
- van-e magyar felirat
- van-e magyar kézikönyv nyomtatva
- van-e angol kézikönyv nyomtatva
- van-e magyar kézikönyv a CD-n
- van-e angol kézikönyv a CD-n
- milyen egyéb dolog van még a CD-n (és kézikönyvön) kívül?
Köszönöm. -
#930 Még én sem láttam hátulját, csak elejét. -
mangu #929 googleben eleje még van de háta abszolút nincs -
mangu #928 hányadik hozzászólásban? -
zachi #927 de ez nem link hanem kép -
zachi #926 Beírod a google-be hogy armies of exigo akkor egy millió képet találsz (úgyértem borítót). -
mangu #925 Ha te a linket megtaláltad, lécci írd meg! -
abacs40 #924 Ezt a kérésed nem értem,mert ha rákeresel,legalább 5 helyen megtalálod!
-
mangu #923 Nagyon jó! Köszönöm. Akkor már csak az eredeti boítója kéne, ha jól emlékszem ebben a topikban már kérte valaki, csak persze most nem találom. Valaki pls! -
abacs40 #922 Heló!
A normálról nincs információm,nekem a "classics" van meg.Abban viszont van magyar nyelvű kézikönyv,fejlődésfa és magyar a feliratozás is. -
mangu #921 Nem tudná esetleg valaki feltölteni a normál borítóját?
És még egy: van kiegészítője? -
mangu #920 Csak azért kérdezem, mert a következőt hallottam: a normál kiadásban magyar felirat van de nincs magyar kézikönyv, a classicban nincs magyar felirat, de van magyar kézikönyv. -
zizzenet #919 Hogy van-e magyar kézikönyv, azt nem tudom, de a játék magyarul van feliratozva. -
zachi #918 Ajáték 2 cd-s és ha jól tudom nincs magyar nyelvű kézikönv (legalább is cd-n).Sőt semmilyen nyelven. -
mangu #917 Sziasztok! Érdekelne (mindkét kiadás - normál és classic) esetében, hogy van-e magyar felirat, magyar kézikönyv, magyar kézikönyv a CD-n, angol kézikönyv a CD-n, és milyen egyéb dolgok még a dobozban, pl. fejlődésfa? Hány CD egyébként?
Köszönöm előre is. -
Gipsz75 #916 ennek, örülök, most néztem csak be, de látom megoldódott a probléma... -
zachi #915 ezaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sikerült végigvinnem a 18-adik pályát (elég kínkeservesen) -
zachi #914 ti egymás ellen az interneten vagy a helyihálózaton játszotok????????????? -
zachi #913 amikor át kell kelni a hídon és ott mindíg megölnek -
Gipsz75 #912 hol akadsz el???? -
Gipsz75 #911 okés, de mit nem tudsz megcsinálni? -
zachi #910 előre is köszi -
zachi #909 amikor át kell kelni theonián vagyis a 18-adik pálya. -
Gipsz75 #908 az melyik pálya? mit kell rajta csinálni? -
zachi #907 segítsetek már a 18 -adik pályában -
MacrosTheBlack #906 -
zachi #905 na jó mostmár bekussolok -
zachi #904 lacó1 gépét megfertőzte a KÁNASZUTRA vírus (biztos azért nem ír) -
zachi #903 valaki segítene a 18-adik pályában -
zachi #902 Az ezredik üzenetnél pezsgőt bontunk. -
zachi #901 Hogy lehet képet beszúrni a (zachi) szöveg hejett????????????????????????? -
sunder #900 ÉÉS megvan! -
zachi #899 Ahoz képest hogy az exigo nem túl ismert játék elég sokan írnak a fórumba (nem csak az SG-be).
-
zachi #898 Ja és mindjárt meg lessz a 900-adik üzenet. -
zachi #897 Elgondolkodtam és arra a következtetésre jutottam hogy aki régebben (például 1-éve) vette meg vagy töltötte le az exigo-t akkor ha a megjelenik a cheat akkor sem tudjuk használni mert a mi játékunkba még nem programozták be (gondolom én).
utóirat:Nem mintha baj lenne.Utálok kóddal játszani. -
zachi #896 Jaj de jó napom van sikerült végigvinni a 17-dik pályát az exigoban (most TEONA-nál járok "nagy lépés nekem kis lépés az emberiségnek").