Armies of Exigo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon király!!!<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Szevasz!!!!! Meg van a gyûrûk urának a Return of the king és a Battle of Mddle Earth része(úgy értem PC-ben).
Sajna most úgy állok, hogy igen😞
De ha minden jól megy a februári fizetésbõl meg tudom venni..
De ha minden jól megy a februári fizetésbõl meg tudom venni..
lacó! zachi!Veletek mi van?
Háát,4rugo mindössze arra csak nem kell gyüjtögetni!?Bár ne haragudj ha mégis!Kikerülni nem lehet.Azért bízom a közeli találkozásban.<#lookaround>#lookaround>
Felraktam, elvileg mûködne, de nekem khmmmm a "biztonsági másolat" van csak meg, és ugye azt nem engedi regisztrálni😞
Tervbe van véve a vásárlás, de sajna most nagy kiadások voltak...
Ha van valakinek 5lete, hogyan lehet ezt addig is kikerülni, azt megköszönném...
Addig is gyûjtögetünk rá...
Tervbe van véve a vásárlás, de sajna most nagy kiadások voltak...
Ha van valakinek 5lete, hogyan lehet ezt addig is kikerülni, azt megköszönném...
Addig is gyûjtögetünk rá...
Holnap felrakom a progit, és megpróbálom, hogy mûxik vagy sem...
Amúgy jó étvágyat az ünnepi menühöz mindenkinek😄
Remélem holnap találkozunk a neten😊)
Amúgy jó étvágyat az ünnepi menühöz mindenkinek😄
Remélem holnap találkozunk a neten😊)
A mikrós nethez nemtudok szólni,nekem ISDN,TDSL-em van.Egyébiránt BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!Gyertek már a netre!!Kevesen vagyunk!
Heló! Én semmi különöset nem tapasztaltam (a csatlakozás szempontjából).A multi viszont egy egészen más világ!Nagyon frankó!
Ja, elvileg okés, csak nekem mikrós netem van, ki kell majd próbálni, mert most akartam az NHL-el is nyomulni, és az a rohadt router nem enged ki😞(
Itt is lesz valami trükk?
Mert akkor sovány😞
Itt is lesz valami trükk?
Mert akkor sovány😞
csá na hagyom már egy kicsit az exigot és zúzok már egy kis multit a DELTA FORCE-
al
al
na mindeggy akkor tovább próbálkozom.ha meg nem megy akkor jó lessz az egyszemélyes küldi is.ja és kezdem kapisgálni a 17-dik pályát.<#violent>#violent><#vigyor3>#vigyor3><#bohoc>#bohoc>
Szia Gipsz!lassacskán itt a karácsony!mi újs a multi ügyben?
Heló!megerõsödtél már?<#wave>#wave>
Mit tegyek ha regisztáltam magam de nem fogadja el az ea azonosítómat?<#nemtudom>#nemtudom><#conf>#conf>
a francba!!!!!!!!!!<#falbav>#falbav>elfelejtettem az-ea azonosítómat
köszi lacó1 jó lesz az is
passsz, én csak a 3d max-ot ismerem, de az nem animációd😊
nemtom, talán jobban jársz, ha nem itt teszed fel ezt a kérdést, mert itt minimális az esély, hogy olvassák a hozzáértõk😊)
nemtom, talán jobban jársz, ha nem itt teszed fel ezt a kérdést, mert itt minimális az esély, hogy olvassák a hozzáértõk😊)
valaki nem tud valamit animációs film készítõ programról amit esetleg valahonnan le lehetne tölteni
bocs elírtam
valaki nem tud valami animációs filf készítõ programról
üdv<#nevetes2>#nevetes2><#kuss>#kuss>
Még mindíg nem írtad meg, hogy pontosan melyik pálya az, hogy néz ki, és mi a cél😄
valaki játszik a neten
ja és azért kérek segítséget mert meg van(letöltöttem)csak nincs hozzá cd-kódom(amit elfogad)és ha esetleg valakinek véletlenül lenne akkor lécci küldje már el nekem az e-mail címemre
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>ha valaki ismeri a guild wars-t akkor ajánlom figyelmébe csak egy baja van hogy nekem nics meg
na csá<#taps>#taps><#dumcsi>#dumcsi>
hello újra itt vagyok(sajnos)valaki küldjön már egy e-mailt a 17-dik pájáról(malrinor bányái\bukottak)(az e-mail cimemet tudjátok remélem)
ajánlom mindenkinek a figyelmébe
valaki ismeri az age of empires3-mat
KÉsõn vettem észra a privit!Kössz zachi az infó!
Hát arra rájöttem,hogy ÉNY felé csak mindenhol folyó meg víz van!<#wow1>#wow1>Nah mindegy majd csak lesz valami átjáró!
csõ!ha még nem jöttél rá,akkor ÉNY-felé!
helló
Valaki tudna küldeni egy crak-et(vagy elérhetõségi címet) mert volt egy frisités és így nem megy a game.
Valaki tudna küldeni egy crak-et(vagy elérhetõségi címet) mert volt egy frisités és így nem megy a game.
Bocsi zacsi!Késõn észleltem a privátot!
hi!szerinted zachi foglalkozik mással is vagy csak szeret gépelni?211
Az melyik pálya, mit kell csinálni?
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead>
olyan mentést csináltam de még mindíg nem tudom végigvinni a17-dik páját<#falbav>#falbav>
olyan mentést csináltam de még mindíg nem tudom végigvinni a17-dik páját<#falbav>#falbav>
<#violent>#violent><#duhos2>#duhos2><#gun>#gun><#falbav>#falbav><#wow1>#wow1><#szeret>#szeret><#action>#action><#gunyos1>#gunyos1><#gun>#gun><#gunyos1>#gunyos1>
valaki segítene már végre a17-dik pajában<#violent>#violent><#falbav>#falbav>
véletlenül 2-ször írtam be
szerintem az exigo egy k...va jó játék akármijen hüje akármit is mond.pedig én nagy játékelemzõ vagyok.szeretem kivesézni a grafikát(egy két barátom utál ezért mert õk a warcraft 1és kettõvel játszanak).még a warcraft3 sem tetszik igazán.szerintem túl eröltetett és meseszerû
szerintem az exigo egy k...va jó játék akármijen hüje akármit is mond.pedig én nagy játékelemzõ vagyok.szeretem kivesézni a grafikát(egy két barátom utál ezért mert õk a warcraft 1és kettõvel játszanak).még a warcraft3 sem tetszik igazán.szerintem túl eröltetett és meseszerû
Juhuhh!Most már a 8.-dik pályán vok!Ja,lenne egy kérdésem(megint),hogy a 8.-dik pályán már mindenkit legyaláztam a térkép észak és észak-keleti részén méégis gyûnnek az ellenek és innen hova merre köll tovább menni?<#conf>#conf>
hi!a 17.páLYa a bukottak 5.páLYája?ha igen mi a gáz,hol akadtál el?
hello azt hiszem teljesen elakadtam a 17-dik páján. lécccccci segítsen valaki
Az melyik pálya?
Nekem sajna csak az utolsó pálya mentése maradt meg😞
Nekem sajna csak az utolsó pálya mentése maradt meg😞