1495
-
mangu #975 A híres 17. pálya is megvan. -
zachi #974 én is sokat küszködtem vele -
mangu #973 Sikerült megcsinálnom a bukottak negyedik pályáját (16.). Jó nehéz volt, többször is neki kellett futnom. -
zachi #972 nem tudná valaki hogy kell a scenario editor-t visszaállítani az eredeti beállításokra
-
zachi #971 ja értem
-
abacs40 #970 és hol van még 22.-e -
abacs40 #969 Hali!
Minden nap figyelemmel kísérem a fórumot,de nincs hozzáfűzni valóm.Tán annyi,hogy szerintem a bukott és a bestia küldetések egy picit könnyebbek,mint a birodalmi. -
Gipsz75 #968 én általában dolgozom:D
Pénteken fogom megrendelni a cd-t:) -
zachi #967 abacs40 gipsz75 hol a csudába vagytok -
zachi #966 nem lessz végig ilyen könnyű -
mangu #965 De most sajna le kell állnom, max egy küldi naponta. -
zachi #964 jó gyorsan viszed -
mangu #963 Fantasztikus a hangulata a bukottaknak... -
mangu #962 Meg is van :) Jön a 10-es! -
zachi #961 pedig meg kell csinálni
-
mangu #960 Kilencedik pályán vagyok, és ez ugyanaz, mint a demó! Azt pedig megcsináltam. Nincs túl sok kedvem újra... -
mangu #959 Ott vagyok már, délután belevágok. -
zachi #958 a 8-adik pályánál szívni fogod a fogad -
zachi #957 ugye? -
mangu #956 Mostmár túl vagyok az első hat küldin és még mindig fantasztikus! -
zachi #955 így kell ezt pajtáas -
mangu #954 A harmadik pálya után elmondhatom, hogy zseniális :) -
mangu #953 Megvettem és játszom :) -
mangu #952 Ja bocs hülye voltam, szóval nincs. -
mangu #951 További infót hol tudhatok meg róla? Mert itt Magyarországon nem láttam. Vagy mégcsak készül? -
zachi #950 igaz -
mangu #949 Ja még valami. Úgytudom nincs kiegészítője? Igaz-e ez vagy nem? -
mangu #948 Hétvégén már tolom is. -
zizzenet #947 És ráadásul sikerült egy egész topicot mozgosítanod a vásárláshoz. Most már akkor vedd is meg, azt' számolj is be az élményeidről . -
mangu #946 Felhívtam az EA Magyarország Supportot és a csávó ott bontott ki a hívás alatt egy normált és van magyar kézikönyv. Jupí! Akkor megveszem! -
mangu #945 zachi lécci válaszolj! : Ha eltudtad volna küldeni, gondolom megvan a normál. Van hozzá magyar kézikönyv nyomtatva? -
zachi #944 valaki nem tudja hogy lehet a helyszínszerkesztőt visszaállítani az eredeti beállításra -
mangu #943 zachi: nem baj, találtam vehető normált :)
zizzenet: végülis jó, de akkor legalább magyar legyen. -> zachi: ha eltudtad volna küldeni, gondolom megvan a normál. Van hozzá magyar kézikönyv nyomtatva? -
zizzenet #942 Figyelj, ha nincs kézikönyv hozzá, szerintem PDF formátumban biztos a CD-n rajta van. Az nem jó? -
zachi #941 bocs magnu de nem tudom elküldeni a borítót mert nem lehet jól lefotózni -
mangu #940 Megnéztem az offical honlapon és ott azt írták, hogy van.
Normál tulajok: van magyar kézikönyv hozzá? -
zizzenet #939 Én úgy tudom, van single player skirmish a játékban. -
mangu #938 Holnap veszem meg a normál verziót, úgyhogy kérek valakit, akinek normálja van, írja meg, hogy van-e magyar kézikönyv és felirat, hogy ne menjek hiába.
Köszönöm. -
#937 A kampány nekem eddig tetszik, bár még nem vittem végig a játékot. -
mangu #936 Szóval van a 36 kampány és az üres net, ami nem jó semmire? Hát, ezekután megfontolom, hogy megvegyem-e csak a kampányokért.