34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • FoxMurder
    Teljesen kész van, de még sok javítanivaló van benne, és a receptekben sem vagyok teljesen biztos.
    De az biztos, hogy megvárom vele a 2.1 verziót, mert abban lesz tizenakárhány új fegyver, egy rakás véletlen esemény (offline frakció háborúk), tehát sok új szöveg, majd csak utána fogom kitenni.
  • Ombika
    Honositasrol van nemi uj info?! :)
  • FoxMurder
    Akkor próbáld ki azt, hogy gyorsmentés, gyorstöltés egymás után.
    Esetleg külső nézetre váltás is segíthet (pl. én néha nem tudok kiszállni a kocsiból fps nézetben, de külsőben sikerül).
  • Sanyix
    Ezt már próbáltam, semmit sem csinál. :(

(gratula a készítőknek, hogy egy ilyen kis hülye bugot nem sikerült 2 év alatt 1.006-os patchig kijavítani, ilyet még a legdzsunkább játékfejlesztő sem enged meg magának)
  • FoxMurder
    Itt egy fix, ami állandóan nyitva tartja Sidorovich ajtaját. Nekem még nem volt ilyen bugom, ezért nem próbáltam ki, .

Sidorovich ajtó fix
  • Sanyix
    bugos?
  • bertino
    :DD
  • zoli47
    Szerinted?
  • Sanyix
    Miért van az, hogy az első kereskedő bunkerében az ajtó be van zárva(és nem is lehet kinyitni), miközben neki kéne leadnom egy küldetést?
  • zoli47
    Nem követnek épp a katonák (déli bázis) téged? Volt vmelyik külföldi fórumban hogy gránáttal ki lehet robbantani az ajtót, de nekem még sose volt ilyen. Általában nem én szoktam futni a tűzharcban. ^^
  • zoli47
    Ja.
  • TeebyDnB
    Hy!

Lenne egy gyors kérdésem:
    Olyan gondom van hogy elindítom a játékot,és játszom maeg teljeítem a küldetéseket,majd mikor mennék vissza a kereskedő Sidorovicshoz,nem tudom kinyitni az ajtaját(fel se kínálja a lehetőséget),ergó nem tudom megcsinálni a küldetéseket,és kereskedni se tudok...
    Valaki találkozott már ezzel a problémával?Van erre valami megoldás?
    1.00005 version van fenn.
  • czky
    Naná, mint a szél! Nálam 64 bites vista alatt is remekül megy.
  • simonl #30840
    Sziasztok, fut ajáték vista alatt?

Köszönöm
  • Shidrovics
    Rájöttem hogy hogy lehet bejutni a garbagébenn a vortex mögé! a mellette jobb oldalra lévő hegy gerincénn kell átmenni csak a sugárzással kell vigyázni...
  • Tir Na Nog
    A dutys bárban árulja az árus, miután Lenyomtad az x16-ot yantarban.

Moonlight lightningos anomáliáknál fordul elő, dark valleyban a dzsippes tónál, vagy wild territoryban nagy rá az esélyed (máshol is lehet).
  • Shidrovics
    hanyas patchbenn? 1.5 benn a prypati stashbenn meg a kereskedőknél
    Monnlight az a wild territorybann található meg az x 16 bann egy rejtekhejenn az army warehausenél pedig a bloodsucker falubann van egy nagy torony és annak a bbann van egy spring ami nagyon hasznos tud lenni ha már van 4 mást nem nagyonn tudok
  • banike
    military armoured suitot hol lehet szerezni?vagy valamilyen jo cuccot az army warhousenal
    es jo artifactokat hol lehet szerezni mint pl moonlight?
  • Brother Caine
    Töröld le a Stalker\gamedata könyvtárat és utána nézdd meg,hogy megy-e a game.
    1.Ha igen, akkor újból másoldd be a Stalker főkönyvtárába, az OL Modból a gamedata könyvtárat.
    2.Stalker magyarítás ne legyen fent.
    3.Ha nem megy akkor a patchelés körül van valami probléma + egy defrag sem árthat.
  • Quki
    írjon már vki vmit...mert szenvedek ezzel a szarral...mit kell kitörölni vagy mit kell átírni h menjen?
  • Quki
    hali! egy nagy gondom lenne....az oblivion lost 2.0-át ráraktam a stalkerre...az 1.05 ös verzióra...előtte cracket is raktam rá...de más patchot nem is raktam fel....minden frankó...elindul a játék és mikor töltené be a pályát akkor kilép a játékbol az asztalra és ennyi...nem mentett állásból töltöm be a játékot...
    szal pls vki segítsen!
  • Shidrovics
    Kösz amugy tudtatok hogy Prypatbann van egy épület ahol a monolitok tömegesenn imátkoznak és az alatt van a monolitok főhadiszállása és ott az egyik monolithnál találtam vintart érdekes mi?
  • Ombika
    Most mar csal OL 1.3hoz kellene!! :)
  • TSL16b
    Állítólag a fiatal tag (aki bevisz Szidorovicshoz) lesz a főszereplő a Clear Skyban.

A ·f·i· csoport magyarítását használók figyelmébe: megjelent a játékfeliratozással kiegészített új változat, a kincsvadászról (és talán hamarosan a Magyarítások Portálról is) tölthető.
  • Shidrovics
    Amugy ki az a stalker aki a kezdővideóbann megmenti az életemet?
    Az öreget mellesleg úgy hivják mint engem... :D
  • gergobaby
    köszöntem, mire visszakapcsoltam a game-t, betöltöttem a mentést, nyitva volt :D:D
  • madmanic
    Amikor az öreg befejezte a szövegelést utána a hátad mögött levő ajtót ki lehet nyitni. Amíg dumál, zárva van.
  • gergobaby
    Üdv. egy nagyon Noob kérdésem lenne, az elején megvan a PDA-m iesmi, de hogy tudok onnan kijutni? valaki magyarázza el a legelejét legyenszives...
  • Kanyhalos
    Az 1.0006 az hivatalos patch (volt), de a gsc visszahívta mert bugos.
  • Kenworth
    Sziasztok!

Én most raktam fel a játékot, de nem akar elindulni vmiért...
    Állitólag nem kell kitölteni a seria key number sort, én nem is töltöttem ki, elfogadta, de nem akar elindulni! Mit tudok csinálni?
  • Seth
    1.0005 tartalmazza az összes javítást,elég az
  • palm pilot
    Az 1.0005 is mehet elsőnek, én úgy csináltam és jó. Az 1.0006 meg ahogy elnézem egy nem hivatalos patch, legalábbis a hivatalos oldalon nincs fenn.
  • Brother Caine
    10003-04-05-06
    Legalábbis én így raktam fel és működik.Lehet, hogy valamelyiket felesleges felrakni, én azért biztosra mentem.
  • xotyi
    Egy kérdésem lenne, milyen sorrendben kell felrakni a patcheket az oblivionlost-hoz? Köszönöm
  • SaGa
    Az erőműben mindig is folyt a meló.
    A másik 3 blokk 2000-ig működött (pontosabban az utolsót ekkor álíltották le), a kármentesítők meg folyamatosan tisztogatják a 3-as blokk környékét.
    Pont ezért írtam, hogy az erőmű nem úgy néz ki, ahogy az első fotón látható, jobban beépített és "belakott".
    Ellenben a többi fotón, a terep meg nem olyan, mint ami elhagyatott lenne. A Zóna azon része, ahol nem az erőmű van (beépítetlen, földutas, ösvényes rész) nem így néz ki. Sűrűn benőtte a növényzet, az aszfaltos utakon kívül mindent. Nincsenek ennyire kitaposott földutak. Az erőműben és környékén dolgozók meg az aszfaltos utakon közelekdnek...
  • Shidrovics
    A clear skybenn majd lehet csónakkal menni? mert jó lenne ( kajakos vok ma borultam) : D
  • Mr_no_NaMe
    őő láttál te manapság képeket az erőmű környékéről? Napi 100-200 ember minimum megfordul arra, mert ott már javában megy a meló.
  • Roger6
    Nem is azt mondtam, hogy ez a zóna, csak hogy ott biztosan jó lenne lövöldözni...
  • hykao #30815
    A Clear Sky-nak van saját topikja, azt a témát inkább oda...de ha úgy vélitek a STALKER témakörnek elég egy topik, akkor beszéljétek meg, és egyesíthetjük a két topikot. (azt zárjuk, és onnan ideirányítjuk az oda belépőket)
  • SaGa
    Szerintem köze nincs a zónához a terepnek. Ha 20 éve nem járnak egy földúton, benövi a fű. Ez meg alaposan kitaposott terep, rendszeres, nehézjárműves mozgással...

Mondom: valami, ritkán üzemeltetett harckocsi lőtér lehet...