S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nightwish006
Hát a kép nem sikerült, a kép megjelenítése opcióval meglehet nézni...

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Nightwish006
Srácok megakadtam 1 helyen, már 1 órája szenvedek vele, és nem sikerül... :\
Tuti énvagyok a szerencsétlen, de ha tudtok valami trükköt hogy lehet ott átszaladni, nagyon megköszönöm!

Errõl a helyrõl lenne szó, egy csákó hozott le ide, egy csatorna nyílásban. Nemtudok azon az áramszerü valamin átjutni, akárhogy próbálkozom, ha nem az elején, akkor a végén, de mindenképpen meghalok :S

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Viszont szerintem az OL1.3.2. fegyvereket ne tegyétek fel a Priboira, inkább a régebbieket, mert én nagyon átírtam az actor.ltx, damages.ltx, m_stalker.ltx, ui_wpn_params.script, xr_wounded.script fájlokat, úgyhogy ha a csak fegyvereket másolod be akkor fos lesz, valamint ha összevontok fájlokat akkor azt is nézzétek meg hogy dezodor mit írt át, nehogy ctd lesz, van így is elég abban a modban, ezt nem bántásként mondom de ez az igazság.
Pár oldallal lejjebb már leírtam: a weapons könyvtárban vannak a fegyverek fájlai. Azokban egyenként be van állítva az adott fegyver ereje, lõtávja, kezelhetõsége. Ez az alap. Ehhez jön még az ugyanitt található, csak a lõszereket leíró fájl, amiben az adott lövedékek alaptulajdonságai szerepelnek. Plusz az egyes "szereplõk" leírásainál a sebzõdési értékek, amik függenek a játék nehézségi fokozatától. Hard fokozaton kevésbé sebzõdnek az ellenfelek és jobban sebzõdsz Te.

Fontos: ha a fegyverekhez hozzányúlsz, az rád is érvényes lesz, azaz ha növeled az erejüket és pontosságukat, te is hamarab halsz meg. A Priboi Story fegyvereivel is tökéletesen játszható dolog, csak el kell felejteni a klasszikus FPS stílust: elég csak nagyjából arrafelé lõni, máris találsz.

Az átlag FPS-ekben egy "dobozt" határoznak meg az NPC-k körül, amit ha eltalálsz, már feksszik. A Stalkerben még a különbözõ testrészek is külön le vannak képezve és más lesz a hatása ha egy karba csapódó találatnak és más a láb vagy a haslövésnek. Tessék célozni, figyelni hova csapódik a lövedék és korrigálni. Mint a valóságban...

A PS-t is végig lehet tolni Vintar megtalálásától kb 4-500 9x39-es lõszerrel. Azaz a Military Warehouse, a Red Forest, Pripjaty és az erõmû összes ellenfele kivégezhetõ ennyivel, ha nem csak vaktában pazarlod a lõszert. Nálam általában 2-300 golyó van a Vintarhoz, és amit még kiszedek az ellenfelekbõl, meg úgy 200 az AK-hoz, vésztartaléknak.

Ombika
Nekem is ez van,akkor megiscsak megprobalkozom vele!

Kb 30-40 fájlt kellene összevonnod, nem csak felülírni, mert mittudomén hogy dezodor mit írt át. Meg amúgy nem jó csak úgy összemásolgatni ilyeneket, én az OL realism részén kb 4 hónapig dolgoztam, összefort a mod egészével, nem hinném hogy más modokkal is ugyanolyan jól menne, mert nem csak a fegyvereket írtam át, van már sok más is, valamint most már scriptek is befolyásolják a mod ezen részét.
A Priboiban ígyis sok hiba van, szerintem fogadd el így egyelõre, ne módosítgassad, bár végülis a te dolgod, de szerintem úgyse lesz jó.
Shep
Mit kellene ahoz az Oblivionból átmásolni a Priboi-ba, hogy a sebzés olyan legyen mint az Oblivionban?

A hangszerek mire jók, hogy kell õket használni, vagy csak eladni lehet?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Milyen progival lehet megnyitni a DDS vagy SAV fájlformátumot ? ( kimentés )
Akarok egy kicsit beleirni a kimentésekbe stb . Már harmadjára játszom a STALKERT végig át akarom szervezni a zonát !
 Evil
Vista Ultimate 64bit alatt teljesen jól fut a Stalker.. Oblivion Lost modal együtt 😊 (legalábbis nálam) Semit nemkelett babrálni csak felrakni és elinditani...

Shep
Hát csak annyi, hogy a P-ben ugyanúgy kell 1 tár egy emberbe, szar a célzás stb. Az Oblivionban meg adtam AK-val egy fejest és feküdtek, itt meg, ugyanaz az eltáncolok nem halok meg csak szuszogok móka mint az alapjátékban.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Konkrétan?
Nincs nálam az Enigma kódfejtõ.<#fejvakaras>

és hogy lehet a 2 kereskedõnél csatlakozni a kötelességiekhez?
nem enged be a csávo mert lelõ!
és a pultosnál meg nem lehet beszélni arról!
és nincs bejelõlve a térképen!
Shep
Na a fene megeszi abben a Priboi modban se akarnak pusztulni a népek, bezzeg az oblivionban milyen jó már.

Mert ha arra kellene menned, téged is kinyír...
Amúgy a lángoló anomália ellen a legjobb a csavar használata. Beledobsz egy csavart (6-os gomb) begyullad és ég pár másodpercig. Addig el tudsz menni mellette. Ha Te gyújtod be, akkor téged is megsüt...
A többi anomáliát is ki lehet sütni idõlegesen csavarral, de csak a lántolón és a villámlón sikerült így átrohannom eddig...

mert ne?
én a távorvédelemnél tettem le ahol hiányzik a szögesdrót
Igazi anomáliát spawnol be, úgyhogy ottmarad. Semmiképp ne aktiválj épületek bejárata elé.
mégvalamit ha leteszek ilyen örvény anomáliákat a tábor megvédésére akkor azok örökre ott maradnak vagy egy idõ után eltünnek?
már jó visszatettem a pachet és eredeti nyelven beütöttem a kódot és kinyílt az ajtó! megcsináltam már!

köszi mindenkinek
Shep
Kösz.

Priboi Story

Fogalmam nincs SzocsA, én nem használok magyarosítást. A modom müködik normálisan ha nem kevered semmivel. Ha mégis akkor nem tudok segíteni mivel nem látok bele a gamedatádba.
Shep
Hogy van leírva annak a másik modnak a neve ahol más a történet? Valami P betûs.

a magyarosítás volt a gond de ha levettem akkor is bugos volt de már a kód beírása után kinyílott és nyíva is maradt!
azt csinálja az ajtó hogy kinyílik és becsukodik egy pár cmre de nem lehet bemenni a rés közé hogy kifeszítsed!

de amagyarosítás is olyan hogy be kellett másolni! ha felteszem vissza a ol pachet akkor a szöveg ismát átírodik és mûxik rendesen így nem kell letörõlni és telepíteni!
azt utánna visszateszem a magyarosítást!

egyébként ahogy kinyírtam az anomáliával utánna vidi majd éledek és a lépcsõn voltam jött a két mutáns és két csapással kinyírt! hm
utánna megoldottam!

de a magyarosítást ha amgol szöveggel mentek és felteszema magyarítást és úgy töltöm be betölti!??
Semmilyen bugos ajtó nincs, feltehetõen a magyarosítás kavar bele valamelyik xml-be, és azért csinálhatja ezt. Nincs ötletem.
Ilyet még soha nem hallottam.
De most olvasom, hogy Santibinek sem nyílik ez az ajtó, amit kóddal nyitott ki odafelé és akkor lehet, hogy mégiscsak bugos???
Mert Szocsa-nak is a 9524-es kóddal nyíló ajtó bugzik, és neki is megvan a kód hozzá.
Még sosem hallottam errõl a bugról, nekem itt mindig minden rendben ment, jártam már jópárszor ennél a résznél.<#nemtudom>

A válasz a 29915-ben hsz-edben van:
"tudjátok hogy mentem át a bugos ajtón ami nem akart kinyílni?
csináltam elõttem mentést közvetlenûl az ajtó elõtt! és mégegyet mikor leértem a lépcsön nos azt tölti be a gép utánna meg az én mentésemet betöltöm így nyítva lesz az ajtó de be aka csukodni egy kis spront és már bent is vagyok!"

Ez az ajtó nem bugos, hanem meg kellett volna keresni a kódot, ami egy hulla pda-jában van. De te ügyesen megoldottad kód nélkül is.<#hehe>Így viszont nem tudsz visszamenni, mert a kódot a másik oldalról tudnád csak beütni. Szerintem töltsd vissza az ajtó elõtti állást (ha van olyanod).

Egyébként az a másik ajtó az erõmûben sem bugos, csak meg kell csinálni hozzá egy küldetést, amiért kapsz majd egy dekódert az ajtóhoz.
Na ezért kellene egy magyarosítás.

Ombika
Ahh ne mmost ovlasom ,h vista 64 bit szarakodik,akkor hanyagolom aszem 1 darabig! 😞

Édes jó Istenem!!!

Azt hittem, ez a kérdés már sosem jön elõ többé...

Beszélgess vele, fogadd el a melót, amit ajánl, utána ki tudsz jönni...
Ha már itt elakadtál, erõsen meggondolandó, hogy miként fogod folyatatni. Ha nem érted a szöveget, tegyél fel egy magyarítást, mert késõbb még bonyolultabb lesz a dolog...

Ezt a Burert egy bármilyen, szabadon választott artefakttal generált anomáliával lehet kinyírni
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(artefaktot a pisztoly slotba, majd "lõsz". Addig kell nyomni a tûz gombot, míg le nem dobod a cuccot. Gyorsan futás hátra, mert a pár másodperc múlva keletkezõ anomália téged is kinyír), ahogy azt a csapos is elmeséli, meg itt a topikban is volt róla szó néhány alkalommal.
Mivel az elõzõ szobában találsz egy fireball artefaktot, van is kéznél egy használható.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Készülj fel, mert ahogy kifekszik, jön két bloodsucker is, ráadásul elég hamar, egy "videobejátszás" után...

Az a lépcsõház pont jó helyre vezet. Nicsn olyan, hogy lejjebb a kelleténél, mert a kapcsoló a bázis legalsó szintjén van. Ha a szintjelzõ megváltozik, az amiatt van, hogy az alsó szint legvégén egy kis állványzatra kell felmászni, hogy elérd...

ezt az ajtót nem tudom kinyítni!
mert beragadt a kod hiába vvan hozzá
16gaborm
Hali

Lécci segítsetek!
Most raktam fel a S.T.A.L.K.E.R-t és amikor a faszival kell üzletelni már ott megakadok😞😊 Mit kell vele cserélnem vagy hogyan kell tovább mennem? SERGÍTSETEK köszi

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

hát nemtom, ugyanott kell kimenni ahol bejöttél, nézz szét youtubeon van annyi stalkeres videó mint a nyû😊
Nincs semmi mod fennt csak a naturgamma. Akko rén nem jól írtam le valszeg. Szal kinyilik a 9524 ajtó felmegyek a sz-gép terembe a dokumentumért. Elkellene vinni a pultosnak asszem de nem találok ki az épületbõl.

Az be se záródik, úgyhogy nincs minek kinyílnia.😊
Milyen mod(ok) van(nak) fent?
Nekem a #9524-es ajtó nem nyilik mikor visszafelé vinném a dokumentumot. tehát kinyilni kinyilt de visszafelé nem enged. vagy rossz irányban megyek de már próbáltam másfelé de semmi.S.O.S.

hát pedig ott másik ajtó nincs, csak amit a kóddal nyitottál ki

Igaz?

Ha feltörted az ajtót kód nélkül akkor elbasztad, mert belülrõl nem nyílik😊
az kinyílik de utánna van még egy másik az viszont nem nyílik ki!
Attól még nagyon messze vagy...az majd az atomerõmûnél lesz.
Arra kell visszamenni, ahonnan jöttél, nincs semmilyen másik kijárat vagy ajtó. A 29920-as hsz.-ednél a képeden van az az ajtó, ahol ki kell menni. A törpe kinyírása és a videó után ki kell nyílnia.

hát azt amit nem lehet kinyítni! amit mondtak hogy úgy is ki lehet hogy bedobsz egy fegyot a zsanérra és kinyílik!
két ajtó van! a mutánsnál amit nem lehet megölni goylóval!
a másodikat õ tartja az elsõ meg zárva van!
Milyen bugos ajtóról beszélsz???????
oké ez megvan ezt nem is tudtam hogy ezek az izék erre is jók! na mindegy!
de merre kell ezután menni? mert a másik ajtón nem tudok kimenni!
OMG!!!! csak jobbra keleltt volna fordulnom a helyiségben ahol a polcon a dobozok vannak az alsó szinten. és fél napig kerestem, és nem találtam az összes porcicát megtaláltam már a pályán de azt a nyilvánvaló helyen lévõ ajtót nem...eddig..szal köszi mindenkinek :-)))<#puszi>

Tegyél be egy fireball vagy droplet artifactet a pisztoly helyére, lépj ki az inventoryból, és tartsd nyomva a bal gombot, mintha lõni akarnál. Fél perces animáció után leraksz egy égetõ anomáliát. Csald bele a törpét, hadd égjen. Hiába lõsz rá, nem fogja golyó.
De vigyázz, olyan helyre tedd az anomáliát, ahol késõbb nem lesz útba, mert az utána ott is marad.

sajna nem segített. Lementem, lenn egy folyosó, egyik végén a kodos ajtos helyiséggel, a másik végén meg két másik teremmel, az egyikben csomo polcon van egy két doboz itemekkel. Most akkor tisztul, hogy melyik "kodos ajtos helyiségben" kell keresnem, ugyhogy most el is indítom a játékot, megnézem mégegyszer...Mégis milyen jellegû a bejárat? falrepedés, rejtett ajtó?

Igen, a lépcsõn mindenképpen le kell menni, de Saga is ezt írta, szerintem félreértettél valamit! A videó visszanézése sem segített?

Nightwish006
Ááá köszi, holnap lesz idõm, kirpócilom! A buherálás nem idegen, az nagol tudás gyatra, de megoldom! Remélem müxik, mert eddig kimaradt ez a játék, és most rámjött 😊 Köszi még1x! Ciao

Ezt a vidit ma már én is megtaláltam, de nem vitt elõrébb... még mindig nem tudom hol keressem, pedig szétjártam már minden sarkot.<#shakehead> Le kell menni abba a lépcsõházba? vagy a tartályos tágas helyiségben kellene keresnem?