S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Tuti énvagyok a szerencsétlen, de ha tudtok valami trükköt hogy lehet ott átszaladni, nagyon megköszönöm!
Errõl a helyrõl lenne szó, egy csákó hozott le ide, egy csatorna nyílásban. Nemtudok azon az áramszerü valamin átjutni, akárhogy próbálkozom, ha nem az elején, akkor a végén, de mindenképpen meghalok :S
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Fontos: ha a fegyverekhez hozzányúlsz, az rád is érvényes lesz, azaz ha növeled az erejüket és pontosságukat, te is hamarab halsz meg. A Priboi Story fegyvereivel is tökéletesen játszható dolog, csak el kell felejteni a klasszikus FPS stílust: elég csak nagyjából arrafelé lõni, máris találsz.
Az átlag FPS-ekben egy "dobozt" határoznak meg az NPC-k körül, amit ha eltalálsz, már feksszik. A Stalkerben még a különbözõ testrészek is külön le vannak képezve és más lesz a hatása ha egy karba csapódó találatnak és más a láb vagy a haslövésnek. Tessék célozni, figyelni hova csapódik a lövedék és korrigálni. Mint a valóságban...
A PS-t is végig lehet tolni Vintar megtalálásától kb 4-500 9x39-es lõszerrel. Azaz a Military Warehouse, a Red Forest, Pripjaty és az erõmû összes ellenfele kivégezhetõ ennyivel, ha nem csak vaktában pazarlod a lõszert. Nálam általában 2-300 golyó van a Vintarhoz, és amit még kiszedek az ellenfelekbõl, meg úgy 200 az AK-hoz, vésztartaléknak.
A Priboiban ígyis sok hiba van, szerintem fogadd el így egyelõre, ne módosítgassad, bár végülis a te dolgod, de szerintem úgyse lesz jó.
A hangszerek mire jók, hogy kell õket használni, vagy csak eladni lehet?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Akarok egy kicsit beleirni a kimentésekbe stb . Már harmadjára játszom a STALKERT végig át akarom szervezni a zonát !
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nincs nálam az Enigma kódfejtõ.<#fejvakaras>#fejvakaras>
nem enged be a csávo mert lelõ!
és a pultosnál meg nem lehet beszélni arról!
és nincs bejelõlve a térképen!
Amúgy a lángoló anomália ellen a legjobb a csavar használata. Beledobsz egy csavart (6-os gomb) begyullad és ég pár másodpercig. Addig el tudsz menni mellette. Ha Te gyújtod be, akkor téged is megsüt...
A többi anomáliát is ki lehet sütni idõlegesen csavarral, de csak a lántolón és a villámlón sikerült így átrohannom eddig...
én a távorvédelemnél tettem le ahol hiányzik a szögesdrót
köszi mindenkinek
de amagyarosítás is olyan hogy be kellett másolni! ha felteszem vissza a ol pachet akkor a szöveg ismát átírodik és mûxik rendesen így nem kell letörõlni és telepíteni!
azt utánna visszateszem a magyarosítást!
egyébként ahogy kinyírtam az anomáliával utánna vidi majd éledek és a lépcsõn voltam jött a két mutáns és két csapással kinyírt! hm
utánna megoldottam!
de a magyarosítást ha amgol szöveggel mentek és felteszema magyarítást és úgy töltöm be betölti!??
Ilyet még soha nem hallottam.
Mert Szocsa-nak is a 9524-es kóddal nyíló ajtó bugzik, és neki is megvan a kód hozzá.
Még sosem hallottam errõl a bugról, nekem itt mindig minden rendben ment, jártam már jópárszor ennél a résznél.<#nemtudom>#nemtudom>
"tudjátok hogy mentem át a bugos ajtón ami nem akart kinyílni?
csináltam elõttem mentést közvetlenûl az ajtó elõtt! és mégegyet mikor leértem a lépcsön nos azt tölti be a gép utánna meg az én mentésemet betöltöm így nyítva lesz az ajtó de be aka csukodni egy kis spront és már bent is vagyok!"
Ez az ajtó nem bugos, hanem meg kellett volna keresni a kódot, ami egy hulla pda-jában van. De te ügyesen megoldottad kód nélkül is.<#hehe>#hehe>Így viszont nem tudsz visszamenni, mert a kódot a másik oldalról tudnád csak beütni. Szerintem töltsd vissza az ajtó elõtti állást (ha van olyanod).
Egyébként az a másik ajtó az erõmûben sem bugos, csak meg kell csinálni hozzá egy küldetést, amiért kapsz majd egy dekódert az ajtóhoz.
Na ezért kellene egy magyarosítás.
Azt hittem, ez a kérdés már sosem jön elõ többé...
Beszélgess vele, fogadd el a melót, amit ajánl, utána ki tudsz jönni...
Ha már itt elakadtál, erõsen meggondolandó, hogy miként fogod folyatatni. Ha nem érted a szöveget, tegyél fel egy magyarítást, mert késõbb még bonyolultabb lesz a dolog...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mivel az elõzõ szobában találsz egy fireball artefaktot, van is kéznél egy használható.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mert beragadt a kod hiába vvan hozzá

Lécci segítsetek!
Most raktam fel a S.T.A.L.K.E.R-t és amikor a faszival kell üzletelni már ott megakadok😞😊 Mit kell vele cserélnem vagy hogyan kell tovább mennem? SERGÍTSETEK köszi
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Milyen mod(ok) van(nak) fent?
Igaz?
Ha feltörted az ajtót kód nélkül akkor elbasztad, mert belülrõl nem nyílik😊
Arra kell visszamenni, ahonnan jöttél, nincs semmilyen másik kijárat vagy ajtó. A 29920-as hsz.-ednél a képeden van az az ajtó, ahol ki kell menni. A törpe kinyírása és a videó után ki kell nyílnia.
két ajtó van! a mutánsnál amit nem lehet megölni goylóval!
a másodikat õ tartja az elsõ meg zárva van!
de merre kell ezután menni? mert a másik ajtón nem tudok kimenni!
De vigyázz, olyan helyre tedd az anomáliát, ahol késõbb nem lesz útba, mert az utána ott is marad.