S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Plz. részletesenm me nem naon értek ehhez
elõre is köszi 😄
Ha nem hoztad magaddal a dekódert, de szeretnéd rendesen végigvinni, fel kell feszítened a titkos labor ajtaját egy fegyverrel. Vagy vissaztöltesz egy olyan állás, ahol még nem léptél be a stadion kapuján.
Amúgy meg <#nemtudom>#nemtudom>csak nekem tünt fel az a tény h túl sok katona van s egyetlen egy civil sincs az egész játékba???
A másik megoldás:
A forgó sárga lámpánál fel kell menni a létrán a titkos labor ajtajához, amit elvileg csak a dekóderrel lehetne kinyitni. A #29723 és #29741 hsz.-ek olyan videókra mutatnak, ahol megnézheted, hogy hogyan lehet dekóder nélkül kinyitni a labor ajtaját egy fegyverrel.
Kipróbáltam, érezhetõen jobb, viszont kicsit "butábbnak" tûnik a grafika. De gondolom ettõl lesz gyorsabb. De ha nem, akkor elárulhatjátok mitõl. :-)
Egyébként amikor kikapcsolom az agyperzselõt, rögtön azt a feladatot kapom, hogy lopózzak be a szarkofágba. Közben viszont én olvastam, hogy kell szerezni valami dekóder-kütyüt Pripjatyban, aminek a PDA-ban semmi nyoma sincs, de sehol máshol sem. Nem tudom, köze van-e ehhez a "találkozz Kalauzzal" (kordonnál) nevû feladatnak. Feltétlen találkoznom kell a foszerrel, ha tovább akarok menni?
de egyik se müyik ami a gamecopyn van fent!
Csak a modokban vannak már az elejétõl kezdve kisebb blowoutok, ami ellen lehet is védekezni elbújás+antirad+vodka kombóval.
Patchekbõl legalább az 1.0004-est ajánlott felrakni, több javítás van benne a single playerhez, de azt hogy optimalizál-e valamit is a teljesítményen, passzolom.
A játéknak szerintem azért legalább 1 gb-ra van szüksége.
Próbáld ki a Float32 modot, lehet vele nyerni pár fps-t.
Hogy sikerült mûködésre bírni a játékot?
Nem, sima SoC, mindenféle mod nélkül, 1.0003 patch-el.
Ide is vág, hogy mennyit javít az optimalizáción a többi patch? érezhetõ? Mondjuk nekem leginkább a memória miatt lagzik (512DDR PC3200 400MHz), de ha érdemes patchelni, mondjátok! :-)
és a térképen már nicns meg a fegyó helye!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ami egy banditánál van ! ( Elöször a Dark valley banditatábornál van de aztán késöbb elmegy onnan )
Elöször én se találtam meg mert a Garbage és a Agroprom Research központ közötti átjáro holt mezében eltünt ( ahova ugye nem tudsz bemenni ) ! De aztán Agroprom Research központ csatornájába ( Strelok buvohelye ) egy elit hosszu fekete kabátos banditánál megtaláltam amikor a Duty fönöktöl fölvettem egy banditagyilkolos missziot !
És aztán visszavittem a buslakodo Duty-s katonának !
Használtam a legujjab Float 32 modot ami szerintem nélkülözhetetlen és az 1.005-ös patch-et igy szerntem korrektebb a játék !
Egy pár mission Bug ki van javitva !
Már másodjára akarom végigjátszani (elsõre meguntam), de most elakadtam.
Mikor a freedomnak kene segiteni. Bemegyek az army warehouse-ba. Beszelek a duty-val, hogy szedjem le a Snipert. Bemegyek, leszedem, simán visszajövök, aztán látom, hogy Skull már halott. Nem tudtam mit csinálni, átmentem a freedomhoz, beszéltem a fönökkel ott, és segítenem kellett nekik. Beszéltem Max-el, hogy nyirjuk ki a duty-sokat. Kimegyünk, már halott mindegyik, Max visszamászik a robbantott falon keresztül, én utána, és a küldi nincs kész. A waypoint Skull-ra mutat, aki már ez elõtt meghalt. Nem tudok mit csinálni, Max aztmondja, hogy késõbb beszélünk, ha a dutysok már nincsenek.
Hogy vigyem végig a küldetést?
azt megtudja valaki mondani hogy milyen fegyót kellett visszahozni az egyik kötelességinek aki a 2kereskedõnél van a kocsmában!
mert felvetem valamilyen fegyót azt azt írja ki hogy vigyem neki oda pedig ahol be volt jelõlve a térképen nem onnét vettem fel és csak annyit ír hogy itt a jutalom azt nem kapok semmit! se pénz se akármit!
na valaki és csak az a fegyó jó aminek a sarkában zöld nyíl van vagy mi?
Nem kell vissza az egész attól hogy Pripyatot elkúrtad, vissza tudsz menni az erõmûbõl Pripyatba, ugyanott ahol bejöttél a nagy kapun, és a stadionban fogsz kikötni.
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a 2kereskedõnél van az arénától pár méterre a bejárat de nem engednek át és kinyírnak!
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Amúgy most éppen a "változatosság kedvéért" moddolom a stalkert!😊
Megcsináltam hogy az npc-k kikerüljék az anomáliákat. Volt egy mod, a stalkers are not blind, azt használtam fel, csak kiirtottam belõle a bugot amikor Kruglov nem ment át az alagúton, meg most már nem mozognak idétlenül sok anomália közt.
És persze mindkét patchel kompatiblis továbbra is, valamint megcsináltam azt is, hogy az npc-k ne haljanak meg a tûztõl, pl Wolf állandóan meghalt Army warehouseon (vanilla bug), mert mindig belesett a tábortûzbe, gondolom észrevettétek már ti is ezt a problémát.
Valamint 4 új mellékküldetéssel is több van, ezek nem újak, hanem kimaradt küldetések, és sikerült õket visszatenni.
Majd késõbb leírom hogy milyen küldetésekrõl van szó...
Nektek hogy sikerült a chernobyli pálya legelején átjutnotok? mert mire leszedem a snipereket, meg egy két embert akik ott vannak még, a helikopter ripityára lõ folyton. Le lehet egyáltalán szedni azt valahogy?
nem engednek át megölnek!
azt irtad végigvitted a Priboit.....megtaláltad a BARban elrejtett doksikat?? és a többi bezárt kódos ajtóhoz hol találtál kódokat????? egyhez találtam, az X18banihoz...
Bemész, le a lépcsõn, lekapcsolod a gépet, megkeresed Ghostot, kijössz...
Ha leérsz arra a folyosóra, ahol fel lehet mászni a búvóhelyre, mehetsz balra is. Ott egy lépcsõház vezet fölfelé. Abból be lehet lépni erre a villámokkal teli folyosóra is, a túlvégrõl. Ha még följebb mész, akkor meg alulról láthatod azt a kis házikót, ami a beomlott kerítés vonalában van és általában jelez benne valamit a PDA. Az a lépcsõház kijárata, csak eltorlaszolta az omladék...
Gyakorlatilag, ha át tudsz menni a villámló folyosón, kikerülöd a bloodsuckert. Nem biztos, hogy jó az neked...
ÁÁ köszi, akkor azt inkább most kihagyom 😄
Köszi asszem megspóroltál nekem még 5 órányi szenvedést 😄
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Az "áramszerü valamik" azok Electro anomáliák, nem kell rajtuk átmenni, oda csak be LEHET menni ha ügyes vagy, mert van bent artifact, viszont a végén zsákutca úgyhogy ugyanott kell visszajönni keresztül az anomáliákon.